selam kızlar nasılsınız dünden beri moralim bozuktu eşimle ilgili sorunum vardı giremedim geçmişide okuyamadım bugün aldığım bi haberle mutlu oldum annemi işten çıkarmışlardı geçen yıl sebepsiz ve mahkemeye vermişti bugün kazandı mahkemeyi çok şükür:)))
hoşafff bayılırımm valla.kışın annemin milli içeceğidir bol bol kaynatırız bizde hoşaf derizzbende hep kuruturum bu sene stokları çoğaltacağım tabiki de
hoşafff bayılırımm valla.kışın annemin milli içeceğidir bol bol kaynatırız bizde hoşaf derizzbende hep kuruturum bu sene stokları çoğaltacağım tabiki de
bırkc gun once bırsey paylasmıstım arkadaslar bır doktor yazmıs sekerlı urunler sutu arttırmaz hararet yapar su ıcırır zaten su sut yapar dıyordu ama sız bılırsınız yınedee
sezeryan yapmadığım için bilmiyorum canım..ben kızımı normal doğum yaptım doğumdan sonra ılık şekerli su verdiler içtim ve yarım saat içinde emzirdim hemen tuttu ve emmeye başladı sezeryanlı doğumlarda bu pek mümkün olmuyor..annenin kendine gelmesi gerekiyor inş buda normal olacak inan herşey çocuk gelene kadar sonrası muhteşem ya o anı yaşamak için sabırsızlanıyorum....
bu arada bazı arkadaşlar anne sütünü artıran yiyeceklere sıcak bakmamışlar valla eski ninelerimiz de bunu böyle yapmışlar ne varsa eskilerde var ben öyle düşünüyorum tabiki su da önemli anne sütünü artırmada ama kaliteside önemli kiminin sütü yağlı dır bebeğe yarar kimininki su gibidir pek geliştirmez mantık budur yani,anne sütünü artırmak değil kalitesini artırmak önemli...ben birebir yaşadım çünkü ben kızımı 1,5 sene boyunca emzirdim...ilk 6 ay sadece anne sütü verdim su dahi vermedim...kızım 5 aylıkken 9 kiloydumaaşallah tontonuma....
ASUDE canım kayısıyı taze olarakmı attın canım..
kuru kayısının kabuk olanları var onlarla hoşafını yap tatlım
bizim burda hoşaflık kayısı deriz eeeee kayısı cennetinde yaşıyorummmm
geçenlerde doktorumda mı hangi programda izledim hatırlamıyorum.bütün bu süt yapıcı gıdalar diye bilinen şeyler doğru değil dedi doktor.dolaylı etkileri var,o da hepsi susattığı için ardından su içildiği için artar süt dedi.. Sütü arttıran tek birşey var o da su dedi
Size birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi acaba? Ben bugün 2li test sonucumu aldım oradaki hcg oranından kızmı erkekmi olduğu anlaşıldığı söyleniyo ama doğrumudur sizce? :44:
Canım bende sırf o ilk doğduğu anı yaşamak için epidural olacağım ilk gören olmak istiyorum bebeğimi bir de daha sonra ayılma gibi sıkıntıları yaşamamak için istiyorum...maalesef normal olamayacağım iştedaha önce ameliyatım var o bölgeden o yzden canım...
kurudan da yapınca güzel oluyor canım hatta içine kuru üzümde atınca daha güzel oluyor ama yine de kurusunu yemesi güzel...kayısıyı taze olarak her sene atarım dondurucuya ve onun kompostosu daha lezzetli oluyor kokusu bile mis gibi oluyor, sanırım alıştığımız lezzetleri bırakamıyoruz...kayısı zaten kabuklarından ayrılıyor kaynarken o yüzden ii oluyor...şeftalininde kabuklarını soyarım öyle atarım bizim burda şeftaliler oldukça büyük oluyor...
herkese günaydın.ben hala oto koltugu markasına karar veremedim.bir de hastane çıkışı kaç parçalı alsam diye kafam karıstı.Wollex diye oto koltugu markası var morhipoda indirimli alsam mı acaba:44:
kızlar günaydın gece çok ilginç bişey oldu
eşim uyanmış ve beni yanında göremeyince odalara bakmış ve beni saat 4 gibi salondayken uyandırdı. Ben ama nerde olduğumu şaşırdım. Eşim neden geldin buraya diyo ben diyorum neden buraya geldim diye. İnanın hiç birşey hatırlamıyorum odaların yerleride uzak hani nasıl gittim neden yattım orda hiç birşey hatırlamıyorum. Hiçte şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı, sonra yatağa geldik uyuyamadım bu sefer ben nasıl gittim bana ne oluyo ya ben gece kalkar camlara gidersem ki 10. katta oturuyoruz allah korusun sonra tam uyudum bu seferde kramp girdi bacağıma anlıyacağınız bugün uykuusuzzzuuummmm nasıl geçicek bugun hiç bilmiyorum.
Günaydın kızlarr nasılsınız bakalım...
bende severim kompostoyuda eşim sevmiyor
ama kayısı üzüm sevmem onlar çok tatlı oluyor...
vişne seviyorum ve erik..
annem kırmızı erik almış büyük buzdolabı poşetlerine koydum 3 poşet doğum yapınca içerim die hazırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?