2012 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız dünden beri moralim bozuktu eşimle ilgili sorunum vardı giremedim geçmişide okuyamadım bugün aldığım bi haberle mutlu oldum annemi işten çıkarmışlardı geçen yıl sebepsiz ve mahkemeye vermişti bugün kazandı mahkemeyi çok şükür:)))

geçmiş olsun canım benim çok sevindim annen için..
eşinle öncede sorunların vardı yazmıştın sanırım canım inş en kısa zamanda herşey düzelir,kendini fazla üzmemeye çalış bebeğini düşün tatlım onunla teselli bul...
ALLAHIM diyorum bazen ne kadar şanslıyım ki bu minik mucizeyi içimde taşıyorum..benimde oluyor olmuyor değil eşimle sorunlarım ama ne yapalım idare ediyoruz..şimdi biz en hassas bir dönem içerisindeyiz hep anlayış bekliyoruz ama karşılık alamayıncada yıkılan biz oluyoruz hamilelik döneminde hormonlarında etkisiyle sadece eşimizden değil herkesten ilgi alaka bekliyoruz çok farklı bir süreç hem hamilelik dönemi hemde doğum sonrası dönem bizim için anlayışşşşş biraz anlayışşşş istiyoruz..
sende içini ferah tut canım dualarım seninle...

hoşafff bayılırımm valla.kışın annemin milli içeceğidir bol bol kaynatırız bizde hoşaf derizz bende hep kuruturum bu sene stokları çoğaltacağım tabiki de

bırkc gun once bırsey paylasmıstım arkadaslar ır doktor yazmıs sekerlı urunler sutu arttırmaz hararet yapar su ıcırır zaten su sut yapar dıyordu ama sız bılırsınız yınedee

hoşafff bayılırımm valla.kışın annemin milli içeceğidir bol bol kaynatırız bizde hoşaf derizz bende hep kuruturum bu sene stokları çoğaltacağım tabiki de

bırkc gun once bırsey paylasmıstım arkadaslar bır doktor yazmıs sekerlı urunler sutu arttırmaz hararet yapar su ıcırır zaten su sut yapar dıyordu ama sız bılırsınız yınedee

gunaydin kizlarrr... burada sabah oldu coktan. su an saat 10.
Benim hemoroid henuz gecmedi. kabiz degilim,ishal hic degilim. doktoruma gidemedim. evde bebe pisik kremi vardi rahatlatsin ve yumusatsin diye aksam onu surdum. birde oyle kasiniyorki :S hayatim boyunca ilk defa basima boyle birsey geldi. acaba bana verilen yogurt bakterisi ilacini icmeye baslasammi? o ilaci kabiz olunca kullan demisti doktorum. cok kararsiz ve caresizim.

Canım bende sırf o ilk doğduğu anı yaşamak için epidural olacağım ilk gören olmak istiyorum bebeğimi bir de daha sonra ayılma gibi sıkıntıları yaşamamak için istiyorum...maalesef normal olamayacağım işte daha önce ameliyatım var o bölgeden o yzden canım...

kurudan da yapınca güzel oluyor canım hatta içine kuru üzümde atınca daha güzel oluyor ama yine de kurusunu yemesi güzel...kayısıyı taze olarak her sene atarım dondurucuya ve onun kompostosu daha lezzetli oluyor kokusu bile mis gibi oluyor, sanırım alıştığımız lezzetleri bırakamıyoruz...kayısı zaten kabuklarından ayrılıyor kaynarken o yüzden ii oluyor...şeftalininde kabuklarını soyarım öyle atarım bizim burda şeftaliler oldukça büyük oluyor...

Son düzenleme:

evet bende başka bir programda seyrettim sadece bol su ve göğüsleri sıcak tutmak süt kanallarını açtığından birde göğüse masaj ve sıcak duş iyi geliyormuş süt gelmesini kolaylaştırıyormuş

Size birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi acaba? Ben bugün 2li test sonucumu aldım oradaki hcg oranından kızmı erkekmi olduğu anlaşıldığı söyleniyo ama doğrumudur sizce? :44:

hiç alakası yok , benimde hcg 27 lerdeydi kesin erkek dediler ama kızım olcak

herkese günaydın.ben hala oto koltugu markasına karar veremedim.bir de hastane çıkışı kaç parçalı alsam diye kafam karıstı.Wollex diye oto koltugu markası var morhipoda indirimli alsam mı acaba:44:

kızlar günaydın gece çok ilginç bişey oldu

eşim uyanmış ve beni yanında göremeyince odalara bakmış ve beni saat 4 gibi salondayken uyandırdı. Ben ama nerde olduğumu şaşırdım. Eşim neden geldin buraya diyo ben diyorum neden buraya geldim diye. İnanın hiç birşey hatırlamıyorum odaların yerleride uzak hani nasıl gittim neden yattım orda hiç birşey hatırlamıyorum. Hiçte şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı, sonra yatağa geldik uyuyamadım bu sefer ben nasıl gittim bana ne oluyo ya ben gece kalkar camlara gidersem ki 10. katta oturuyoruz allah korusun sonra tam uyudum bu seferde kramp girdi bacağıma anlıyacağınız bugün uykuusuzzzuuummmm nasıl geçicek bugun hiç bilmiyorum.

bende istiyorum bu tazeden yapılan komposto tarifiniiii

herkese günaydın.ben hala oto koltugu markasına karar veremedim.bir de hastane çıkışı kaç parçalı alsam diye kafam karıstı.Wollex diye oto koltugu markası var morhipoda indirimli alsam mı acaba:44:

bana kalırsa battaniyeli olan 10 lu takımlar uygun , battaniye çok lazım oluyormuş , 20 li alana kadar 2 tane 10 lu almak daha mantıklı geldi bana

Günaydın kızlarr nasılsınız bakalım...

bende severim kompostoyuda eşim sevmiyor

ama kayısı üzüm sevmem onlar çok tatlı oluyor...

vişne seviyorum ve erik..

annem kırmızı erik almış büyük buzdolabı poşetlerine koydum 3 poşet doğum yapınca içerim die hazırladım

enteresan bir durum olmuş , benim bildiğim lohusayken öyle şeyler olabiliyor dikkatli olmak lazım , sizde hemen bi demir veya zil gibi bişey takın pencerelere , temkinli olmakta fayda var

günaydın kızlar

kaç zaman sonra ilk defa serin bir gece oldu çok şükür. ama bu seferde beni uyku tutmadı eşimde uyandı sonra oğluş da uyandı başladı tekmelemelere ailecek ayaktaydık gece

sabah sabah canım istedi

Şu uykusuzluk maşallah bi bana vurmadı

Tabiri caizse malak gibi uyuyorum hamileliğimden öncede şimdide böyleyim:)

Ama gece bi 4 gibi kalkıyorum neden kalktığımı bilmiyorum gözümü açıyorum bi 5 dk sonra tekrar dalıyorum

Uykuyu çoook seviyorummm...çalışmasam sanırım hep uyurummu ne

çalışmayan kızlar siz nie bu saatte kalkıyosunuzzz kızıyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…