2012 Ekim Anneleri

bebek arabası ve ana kucağını ben bi arkadaştan aldım. hiç de gocunmam öyle şeyden. Allah kısmet ederse bende bebeğimin eşyalarını temiz kullanıp sonra da birilerine vermek istiyorum. dediğin gibi büssürü masrafımız oluyo daha da olacak o yüzden neyden ne kadar tasaruf etsek o kadar kar bizim için

bak ben bugun bunu 100 tl ye aldım ımkanı varmı sıfırını bu fıyata almanın

benimde canım istemiyor , zaten robot süpürgem olmasa evde süpürülmicek , o süpürüyo ben siliyorum , silerken eğilmem filan gerekmiyor o yüzden sorun olmuyor , hem hamilelik hem sıcaktan dolayı sanırım ama benim eşim hiçbişey demez , elinden geleni yapıyor zaten ,dün çarşafları kılıfları yıkamıştım , gelince baktım seriyo hemen ben eğilmiyim die , bulaşık makinesinide boşaltıyor , yerlerinide bilemiyo tabii ama olsun ben eğilmiyim die uğraşıyor melek kocacım , ama öyle dip bucak temizlik cam filan yapmıyorum ben , benimde almam lazım arada birini

dün konuştuk kocamla evet sıkıntı olucak illaki ama napalım , önceliğimiz onlar , eşimin halasının kızı demiş hiç giymedikleri var kızımın gönderiyim die , yok demiş sinirlenmiş , akşamda bana dio herşeyini alırım ben kızımın kimsenin bişeyi girmicek bu eve die , tamam kocacım dedim bende :26: artık 5 tane olmaz 3 tane olur belki ama kendimiz alıcaz napalım

kızlar bende bır anormallık var heralde ben salı gunu cam sıldım mutfak dolaplarımın ıcını bosaltıp sıldım felan hıcde belım fln agrımıyor.

merhaba:))) nasılsınız kızlar bebişleriniz nasıl? 2 haftadır yoktum taşınma telaşım vardı bu zamana kadar ancak yerleşebildim bi de çalışıyorum işte yoğun geçiyor şu sıralar umarım herkes iyidir geçmişe bakamadımaffedin inş. bebişleriniz ve siz iyisinizdir

masumiyet canım rabbim meleğini korusun sana bağışlasın sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun inş. allah büyüktür canım dualarım seninle inş. güzel haberler alırsın herşey yoluna girer sağlıkla ece bebek 40. haftaları tamamlar hayırlısı ile kucağına alırsın

şekerlerr herkese günaydınlar bugun ben biraz rahatsızımm başım dönüyo ve mide bulantısı yaşıyorum neden acaba odada klımada çalışıyo sıcakdan da etkilenmiyorum amaa anlamadım

evet gıysı konusunda tamam bende ıstemem 2 tane alırım bırını yıkar bırını gıydırırım ama odasını aldım bebek arabasını aldım.bıde doguma 7000 tl verıcem.2 tane ev aldık taksıtlerı var.kocama kıyamıyorum o bana bıraktı bende bıryerden kısmazsam olmıycak.kaynanamda sagolsun tık yok yaparım ederım dıyordu ama nerde...ana kucagının resmını koydum cok guzel kac ay kullanıcak sankı.

asıl yıkanabilen şeylerde sorun olmaz bence , bizimde ilk ve tek bebeğimiz olucak , eşimde ondan böyle davranıyor sanırım , gücümüz yettiği kadar alırız napalım , zaten annemde alıyo

asıl yıkanabilen şeylerde sorun olmaz bence , bizimde ilk ve tek bebeğimiz olucak , eşimde ondan böyle davranıyor sanırım , gücümüz yettiği kadar alırız napalım , zaten annemde alıyo

ana kucagınında klıfı yıkanıyor.annende alıyormus zaten.yenı ev yenı esyalarla dosendı.onun uzerıne kızımızda tüp bebekle oldu.odasını aldık,bebek arabasını ufak tefek esyaları,bırde dogum parası bırıktırmye basladık.esımde bır fabrıkada ıscı sadece.yetmedıgı ıcın kaynanamda kalıyoruz.o yuzden fazla kasmıycam artık son bırkac sey kaldı.

işte dedimya yıkanabilen şeylerde sakınca yok , yıkarsın bi güzel sabunla, mis gibi kullanırsın , 7000 lira çok yüksek bir fiyat doğum için , başka alternatifiniz yokmu ?

bak ben bugun bunu 100 tl ye aldım ımkanı varmı sıfırını bu fıyata almanınEki Görüntüle 453767

çok güzel canım sağlıcakla kulanın inşallah. tabi canım sıfırını o fiyata alman mümkün değil. onların üzerindeki kumaşta bi de yıkanabilir. ben arkadaştan aldığımın üzerine söküp yıkadım sıfır gibi oldu :)

işte dedimya yıkanabilen şeylerde sakınca yok , yıkarsın bi güzel sabunla, mis gibi kullanırsın , 7000 lira çok yüksek bir fiyat doğum için , başka alternatifiniz yokmu ?

canım benım tup bebegı orda yaptırdık orda devam edıyoruz.tüp bebeklerın dogumu rısklı olurmus fln dedıler bızde 4 yıl sonra gelen kızımıza kıyamıyoruz.bence yalan hıcde bırsey olmaz ama ya olursa en azından benı bılen doktor olsun dedık

masumiyet son durumun nedir tatlim ben 2 gundur giremiyorum topige gecmisede bakamadim seni merak etdim insallah sende kizinsa iyisinizdir....

aynen yıkarım tamam ıste sankı magzadan aldıgım cok mu temız onlarıda yıkıyoruz yuzlerce kısının elı degıyor.anlatıgım gıbı bu borclar bıtmesı lazım yoksa allah korusun hastalıgı var hersy olabılr elde para yok lımıtte yok

çok şeker canım bende bunun nevresim takımını gördüm çok beğendim onu alıcam herhalde aslında bunu da alsam takım olur

herkesin evladı kıymetlidir ama bizim gibi tüp bebek olunca onun için çok uğraşınca daha bi kıymetli oluyor sanki :) Allah yardımcınız olsun. bizde doğum için para biriktirelim hastaneyi değiştirmeyelim diyoruz ama masraflardan bi türlü fırsat olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…