kızlar e-bebek te ıkıncı el bolumu var.urunler cok temız ve cok uygun.yenısıyle yan yana koy ıkıncı el oldugunu kımse anlamıyor o derecede.satıcı bıle karıstırdı.bende alıcam o sıteden bırseyler.hıcbırımız cocuklarımıza 2 el kullanmak ıstemeyız ama yenı bır bıreyde evde buyuk bır maddı sıkıntı yasatıyor yanı..
bebek arabası ve ana kucağını ben bi arkadaştan aldım. hiç de gocunmam öyle şeyden. Allah kısmet ederse bende bebeğimin eşyalarını temiz kullanıp sonra da birilerine vermek istiyorum. dediğin gibi büssürü masrafımız oluyo daha da olacak o yüzden neyden ne kadar tasaruf etsek o kadar kar bizim için
valla kızlar supersınız ben hıc bır sey yapamıyorum aksamları..anca sofra kur topla derken uyuyakalıyorum..
esım dun aksam dıyor su yıkanmıs camasırları ne zaman yerlestırmeyı dusunuyorsun dıye bende pazar tatılde yaparım sımdı onları utulememde lazım dıyorum..o an kocıs oyle bır bakıyor kı bıseyde dıyemıyor sanırım ya sabır cekıyordur...
nıye ben boyl oldum ya var mı benm gıbı aranızda hıc ıs yapmak ıstemeyen elını ıse pek surmeyen
kızlar e-bebek te ıkıncı el bolumu var.urunler cok temız ve cok uygun.yenısıyle yan yana koy ıkıncı el oldugunu kımse anlamıyor o derecede.satıcı bıle karıstırdı.bende alıcam o sıteden bırseyler.hıcbırımız cocuklarımıza 2 el kullanmak ıstemeyız ama yenı bır bıreyde evde buyuk bır maddı sıkıntı yasatıyor yanı..
benimde canım istemiyor , zaten robot süpürgem olmasa evde süpürülmicek , o süpürüyo ben siliyorum , silerken eğilmem filan gerekmiyor o yüzden sorun olmuyor , hem hamilelik hem sıcaktan dolayı sanırım ama benim eşim hiçbişey demez , elinden geleni yapıyor zaten ,dün çarşafları kılıfları yıkamıştım , gelince baktım seriyo hemen ben eğilmiyim die , bulaşık makinesinide boşaltıyor , yerlerinide bilemiyo tabii ama olsun ben eğilmiyim die uğraşıyor melek kocacım , ama öyle dip bucak temizlik cam filan yapmıyorum ben , benimde almam lazım arada birini
Kİzlar kasar peynir buzluga kOnurmu bilgisi olan yokmu
Kİzlar kasar peynir buzluga kOnurmu bilgisi olan yokmu
dün konuştuk kocamla evet sıkıntı olucak illaki ama napalım , önceliğimiz onlar , eşimin halasının kızı demiş hiç giymedikleri var kızımın gönderiyim die , yok demiş sinirlenmiş , akşamda bana dio herşeyini alırım ben kızımın kimsenin bişeyi girmicek bu eve die , tamam kocacım dedim bende :26: artık 5 tane olmaz 3 tane olur belki ama kendimiz alıcaz napalım
evet gıysı konusunda tamam bende ıstemem 2 tane alırım bırını yıkar bırını gıydırırım ama odasını aldım bebek arabasını aldım.bıde doguma 7000 tl verıcem.2 tane ev aldık taksıtlerı var.kocama kıyamıyorum o bana bıraktı bende bıryerden kısmazsam olmıycak.kaynanamda sagolsun tık yok yaparım ederım dıyordu ama nerde...ana kucagının resmını koydum cok guzel kac ay kullanıcak sankı.
asıl yıkanabilen şeylerde sorun olmaz bence , bizimde ilk ve tek bebeğimiz olucak , eşimde ondan böyle davranıyor sanırım , gücümüz yettiği kadar alırız napalım , zaten annemde alıyo
tunaydın :))
sıze bışı danışmak ıstıyorum esım netten hastane çıkışı begenmış dısneyın sızce guzelmı baska model görup begenıp kendımmı alayım
Disney Hastane k 10lu Set Minnie Temal | Kz Bebek Giyim
ana kucagınında klıfı yıkanıyor.annende alıyormus zaten.yenı ev yenı esyalarla dosendı.onun uzerıne kızımızda tüp bebekle oldu.odasını aldık,bebek arabasını ufak tefek esyaları,bırde dogum parası bırıktırmye basladık.esımde bır fabrıkada ıscı sadece.yetmedıgı ıcın kaynanamda kalıyoruz.o yuzden fazla kasmıycam artık son bırkac sey kaldı.
bak ben bugun bunu 100 tl ye aldım ımkanı varmı sıfırını bu fıyata almanınEki Görüntüle 453767
işte dedimya yıkanabilen şeylerde sakınca yok , yıkarsın bi güzel sabunla, mis gibi kullanırsın , 7000 lira çok yüksek bir fiyat doğum için , başka alternatifiniz yokmu ?
çok güzel canım sağlıcakla kulanın inşallah. tabi canım sıfırını o fiyata alman mümkün değil. onların üzerindeki kumaşta bi de yıkanabilir. ben arkadaştan aldığımın üzerine söküp yıkadım sıfır gibi oldu :)
tunaydın :))
sıze bışı danışmak ıstıyorum esım netten hastane çıkışı begenmış dısneyın sızce guzelmı baska model görup begenıp kendımmı alayım
Disney Hastane k 10lu Set Minnie Temal | Kz Bebek Giyim
canım benım tup bebegı orda yaptırdık orda devam edıyoruz.tüp bebeklerın dogumu rısklı olurmus fln dedıler bızde 4 yıl sonra gelen kızımıza kıyamıyoruz.bence yalan hıcde bırsey olmaz ama ya olursa en azından benı bılen doktor olsun dedık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?