masumiyet son durumun nedir tatlim ben 2 gundur giremiyorum topige gecmisede bakamadim seni merak etdim insallah sende kizinsa iyisinizdir....
çok şeker canım bende bunun nevresim takımını gördüm çok beğendim onu alıcam herhalde aslında bunu da alsam takım olur
herkesin evladı kıymetlidir ama bizim gibi tüp bebek olunca onun için çok uğraşınca daha bi kıymetli oluyor sanki :) Allah yardımcınız olsun. bizde doğum için para biriktirelim hastaneyi değiştirmeyelim diyoruz ama masraflardan bi türlü fırsat olmuyo
geçmiş olsun canım benim çok sevindim annen için..
eşinle öncede sorunların vardı yazmıştın sanırım canım inş en kısa zamanda herşey düzelir,kendini fazla üzmemeye çalış bebeğini düşün tatlım onunla teselli bul...
ALLAHIM diyorum bazen ne kadar şanslıyım ki bu minik mucizeyi içimde taşıyorum..benimde oluyor olmuyor değil eşimle sorunlarım ama ne yapalım idare ediyoruz..şimdi biz en hassas bir dönem içerisindeyiz hep anlayış bekliyoruz ama karşılık alamayıncada yıkılan biz oluyoruz hamilelik döneminde hormonlarında etkisiyle sadece eşimizden değil herkesten ilgi alaka bekliyoruz çok farklı bir süreç hem hamilelik dönemi hemde doğum sonrası dönem bizim için anlayışşşşş biraz anlayışşşş istiyoruz..
sende içini ferah tut canım dualarım seninle...
bebek arabası ve ana kucağını ben bi arkadaştan aldım. hiç de gocunmam öyle şeyden. Allah kısmet ederse bende bebeğimin eşyalarını temiz kullanıp sonra da birilerine vermek istiyorum. dediğin gibi büssürü masrafımız oluyo daha da olacak o yüzden neyden ne kadar tasaruf etsek o kadar kar bizim için
kızlar bende bır anormallık var heralde ben salı gunu cam sıldım mutfak dolaplarımın ıcını bosaltıp sıldım felan hıcde belım fln agrımıyor.
aynen cnm sen nerde yaptırdım tup bebegı
çok saol canım benim biraz hamilelik yüzünden sanırım takmıcağım şeyleride takmaya başladım çok kırılıyorum sonra olan bana oluyo ağlıyıp duruyorum kızımda etkileniyo karnımdakide...
Canım sağolasın eksik olma yarın hastaneye gidicez bu araştırma hastanesine oarada bir takım tahliller yapildı ona göre bakıcaz sonuçlara göre gerekirse bebeğin kordonundan kan alınacak ki bebeğin kanınıda ne var ona bakılacak kan grubu belirlenip gerekirse kan verilecek bebege
kız bebek için aze ismi nasıl sizce
çok saol canım benim biraz hamilelik yüzünden sanırım takmıcağım şeyleride takmaya başladım çok kırılıyorum sonra olan bana oluyo ağlıyıp duruyorum kızımda etkileniyo karnımdakide...
kızlar şu an 1 bütün kavunu yeme kapasitem var :26: biraz yedim , tutuyorum kendimi geri kalalını yememek içinkızımda başladı kıpraşmaya , oda çok sevdi sanırım kavunu
Canım sağolasın eksik olma yarın hastaneye gidicez bu araştırma hastanesine oarada bir takım tahliller yapildı ona göre bakıcaz sonuçlara göre gerekirse bebeğin kordonundan kan alınacak ki bebeğin kanınıda ne var ona bakılacak kan grubu belirlenip gerekirse kan verilecek bebege
bende hiç sevmem kavunu biliyormusun?henüz evime almadım bile karpuza bayılırım ama kahvaltıda iki büyük dilimi yedim...
bende hiç sevmem kavunu biliyormusun?henüz evime almadım bile karpuza bayılırım ama kahvaltıda iki büyük dilimi yedim...
ben ikisinede pek düşkün değilimdir aslında ama hamileliğimde kavun aşerdim , allahtan erkenden çıkıyo seralardakiler , karpuzda çok yedim son zamanlarda , ama karpuzcudan ve pazardan alınanlar hiç güzel çıkmıyo , bime geliyo adana ve mersin karpuzu , normalden pahalı ama yediğine değiyor gerçekten tavsiye ederim çok güzel çıkıyor
aynen cnm sen nerde yaptırdım tup bebegı
bencede arkadaslar bana dıyorlarkı nerdeyse 2,5 yasına kadar kıyafetlerı var o yastan sonra artık pek kalmıyor kıyafetı eskıtıyorlar dıyorlar.
cocugun yedıgı helal gıydıgı haramdır sozu cok yerınde bır soz..
benm ablamın oglu 2 yasına basıcak ondan aldım kıyafetlerını,gorumcemın oglu 8 yasında ama oda saklamıs tum kıyafetlerını ve zamanında hep marka almıs bı ara baktık nerdeyse yepyenı ondanda alıcam benım ıkız prenslere yeter..ben bır tek hastane takımı aldım bebıslerıme bırde bıberon vs kısıye ozel urunlerı alıcam sadece o kadar.
gecenlerde ıkız bebek arabası buldum uzak akrabadan bır tek araba pusetı kaldı onu bulabılır mıyım bılmıyorum...
kızlar temizlikten konuşulmuşşş cam dolap silen arkadaşlara çok şaşırdım ben hiç silmedim henüz 2 gün önce pimapenlerimi dışarıya çıktım hortumla dış taraflarını yıkadım tüm camlarımın ama evin içleri kaldı bide perdeler çıkıp yıkanacak inş hafta sonu kardeşim gelecek ona sildirecem perdeleride ona astıracam artık dün evdeki tüm örtüleri dantelleri topladım yıkadım bügün ütüleyeyimde tozlarını alıp sereyim aman çeyizim seriyorum sermesem olmuyor heryer dantelama... halıları yıkamaya gönderecem daha doğuma sererim artık kirlenmesin zaten sıcak gerek yok hamile olmasam şimdiye kaç kez yaz temizliği yapmıştım ama yorulursam bebek baskı yapıyor o yüzden yapamıyorum midem bulanıyor artık evden bir gelseydinnn bacımmm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?