2012 Ekim Anneleri

masumiyet son durumun nedir tatlim ben 2 gundur giremiyorum topige gecmisede bakamadim seni merak etdim insallah sende kizinsa iyisinizdir....

Canım sağolasın eksik olma yarın hastaneye gidicez bu araştırma hastanesine oarada bir takım tahliller yapildı ona göre bakıcaz sonuçlara göre gerekirse bebeğin kordonundan kan alınacak ki bebeğin kanınıda ne var ona bakılacak kan grubu belirlenip gerekirse kan verilecek bebege

aynen cnm sen nerde yaptırdım tup bebegı

çok saol canım benim biraz hamilelik yüzünden sanırım takmıcağım şeyleride takmaya başladım çok kırılıyorum sonra olan bana oluyo ağlıyıp duruyorum kızımda etkileniyo karnımdakide...

bencede arkadaslar bana dıyorlarkı nerdeyse 2,5 yasına kadar kıyafetlerı var o yastan sonra artık pek kalmıyor kıyafetı eskıtıyorlar dıyorlar.
cocugun yedıgı helal gıydıgı haramdır sozu cok yerınde bır soz..
benm ablamın oglu 2 yasına basıcak ondan aldım kıyafetlerını,gorumcemın oglu 8 yasında ama oda saklamıs tum kıyafetlerını ve zamanında hep marka almıs bı ara baktık nerdeyse yepyenı ondanda alıcam benım ıkız prenslere yeter..ben bır tek hastane takımı aldım bebıslerıme bırde bıberon vs kısıye ozel urunlerı alıcam sadece o kadar.
gecenlerde ıkız bebek arabası buldum uzak akrabadan bır tek araba pusetı kaldı onu bulabılır mıyım bılmıyorum...

kızlar bende bır anormallık var heralde ben salı gunu cam sıldım mutfak dolaplarımın ıcını bosaltıp sıldım felan hıcde belım fln agrımıyor.

aman deyım cnm napıyorsun sen ya...resmen kumar oynamak gıbı bır sey bu..
ılla bısey olması mı lazım yapmaman ıcın ya bısey olsa zmn naparsın...kac aylık olduk artık ben yere egılıp yer sılmıyorum esıme yaptırıyorum camlarda sılınmeyı versın bı 9 ay cok...
bence cok dıkkatlı ol en rısklı zamanlarımıza gırıyoruz...

çok saol canım benim biraz hamilelik yüzünden sanırım takmıcağım şeyleride takmaya başladım çok kırılıyorum sonra olan bana oluyo ağlıyıp duruyorum kızımda etkileniyo karnımdakide...

senide kocan üzüp duruyo galiba, anlat rahatlarsın biz burda herşeyi paylaşmak için varız şekerim , sıkma canını yeterki

inşallah gerek kalmaz bebekten kan almaya filan canım , dualarımız seninle , herşey iyi olucak Allahın izniyle

kızlar şu an 1 bütün kavunu yeme kapasitem var :26: biraz yedim , tutuyorum kendimi geri kalalını yememek için kızımda başladı kıpraşmaya , oda çok sevdi sanırım kavunu

anlıyorum tatlım seni yinede boşver takma öyle herşeyi RABBİM yavrularına can sağlığı versin yeter bence en kötü şey hayatta bence evlat acısıdır ALLAHIM acılarını göstermesin yavrularımızın.
hamilelik döneminde anne ağlarsa bebekte ağlarmışş anne gülerse bebekte gülermişşşş üzme annesi o minik meleğini...

kızlar şu an 1 bütün kavunu yeme kapasitem var :26: biraz yedim , tutuyorum kendimi geri kalalını yememek için kızımda başladı kıpraşmaya , oda çok sevdi sanırım kavunu

bende hiç sevmem kavunu biliyormusun?henüz evime almadım bile karpuza bayılırım ama kahvaltıda iki büyük dilimi yedim...

tatlim cok gecmis olsun insallah yarin sonuclarin da iyi cikar

bende hiç sevmem kavunu biliyormusun?henüz evime almadım bile karpuza bayılırım ama kahvaltıda iki büyük dilimi yedim...

ben ikisinede pek düşkün değilimdir aslında ama hamileliğimde kavun aşerdim , allahtan erkenden çıkıyo seralardakiler , karpuzda çok yedim son zamanlarda , ama karpuzcudan ve pazardan alınanlar hiç güzel çıkmıyo , bime geliyo adana ve mersin karpuzu , normalden pahalı ama yediğine değiyor gerçekten tavsiye ederim çok güzel çıkıyor

kızlar temizlikten konuşulmuşşş cam dolap silen arkadaşlara çok şaşırdım ben hiç silmedim henüz 2 gün önce pimapenlerimi dışarıya çıktım hortumla dış taraflarını yıkadım tüm camlarımın ama evin içleri kaldı bide perdeler çıkıp yıkanacak inş hafta sonu kardeşim gelecek ona sildirecem perdeleride ona astıracam artık dün evdeki tüm örtüleri dantelleri topladım yıkadım bügün ütüleyeyimde tozlarını alıp sereyim aman çeyizim seriyorum sermesem olmuyor heryer dantelama...halıları yıkamaya gönderecem daha doğuma sererim artık kirlenmesin zaten sıcak gerek yok hamile olmasam şimdiye kaç kez yaz temizliği yapmıştım ama yorulursam bebek baskı yapıyor o yüzden yapamıyorum midem bulanıyor artık evden bir gelseydinnn bacımmm ya

karpuzu biz burda marketten alıyoruz pazara falan gitmem ben zaten ilçede yaşıyoruz ama güzek çıktı karpuzlar çok tatlılar bu arada karpuz kilosu 30 kuruşa düşmüş ama burda 65 kuruşa alıyoruz biz

aynen cnm sen nerde yaptırdım tup bebegı

medicalpark bahçelievler de yaptırdım canım. biz henüz doğum için konuşmadık ne kadar isterler bilmiyoruz. ben telefonla sordum 3.000 civarında söyledi. ama bizim herşeyimiz daha pahalı olduğundan bence bizim doktor daha fazla isteyecek gibime geliyo

güle güle kullansınlar canım, çocuk hemen büyüdüğünden kıyafetler eskimiyor ki yeni gibi kalıyor. benim de kız kardeşimin kızı var bende ona söylemiştim saklarsın diye oda güzellerini ayırmış. kısmet bizimde kızımız olacak inşallah onunkilerle ben büyütürüm. biz dayanamadık yine büssürü şey aldık ama onlarıda kullanıcam, sakınca görmüyorum

alt katta olmanın faydalarıda var işte , köpük köpük yıka pencereleri ohh miss annemde merdiven çıkamaz benim giriş kat aldık ona , orasıda öyle , bende korkuyorum zaten hayatta dışarıdan silemem evimin camlarnı yüksek çünkü 3. kat , içerden siliyorum oda içime sinmiyor tabii , kadında düşer filan die korkuyorum , bi temizlik firmasına filan yaptırabilirim belki onlar sigortalıdır en azından , ama bu aralar bile zırt pırt yağmur yağıyo , sildirsem yağmur yağsa bu seferde ona üzülücam , en güzeli doğumdan hemen önce halletmek tabii zamanında gelirse miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…