2012 Ekim Anneleri

anlamı neki :26: bi şarkı var sanırım azemin gözleri die

Aze; Çerkesce kafasına koyduğunu yapan, iyi yapan demekmiş. Zazacada ise maya. kürt ismi sanılıyormuş ama değil dişi ceylan yavusu diyede geçiyor azel diyede kullanıyormuş...

evt şarkısı var ilkay akkayanın söylediği aze diye ilkay akkayanın kendi yaptığı açıklama güçlü kadın demekmiş, güçlü ve çalışkan değiştiren kadın diye açıklıyor, benim hoşuma gitti:))

Son düzenleme:
kızlar selam, ya son bir haftadır kendimi inanılmaz derecede yorgun hissetmeye başladım ben hani bu ilk haftalarımızdaki yorgunluk varya aynen öyle, kollarımı kaldırcak halim yok sizde de aynı sorun var mı? Acaba demir eksikliğinden falanmı kaynaklanıyo gerçi demir ilacı da kullanıyorum ama çalışıyorum da heran kafamı biyere koyup uyuyasım geliyor

karpuzu biz burda marketten alıyoruz pazara falan gitmem ben zaten ilçede yaşıyoruz ama güzek çıktı karpuzlar çok tatlılar bu arada karpuz kilosu 30 kuruşa düşmüş ama burda 65 kuruşa alıyoruz biz

evet 30-40 kuruş ama bimden 70 kuruşa aldık oda düşmüş hali , kilosu , 1.30 filandı daha geçen hafta , ama bimdekiler beni biliyo hoşuma gitmezse hemen geri götürürüm , karpuzda kötü çıksa gene götürürüm , yani taşıyamamda götürttürürüm birine , verdiğim para çöpe gitmiyo en azından , oranında herşeyi iyi değil gerçi ama meyveleri güzel oluyor

güle güle kullansınlar canım, çocuk hemen büyüdüğünden kıyafetler eskimiyor ki yeni gibi kalıyor. benim de kız kardeşimin kızı var bende ona söylemiştim saklarsın diye oda güzellerini ayırmış. kısmet bizimde kızımız olacak inşallah onunkilerle ben büyütürüm. biz dayanamadık yine büssürü şey aldık ama onlarıda kullanıcam, sakınca görmüyorum[/QUOTE]

tesekkur ederız teyzesı...senın mınık kızında gule gule saglıklı bır sekılde kullansın ınsallah cıcıslerını....
benım etrafmda yetıcek kadar vardı kıyafet o yuzden ben sımdılık gerek gormedım almıyorum...saglıkla bır dogsunlarda ınsallah gerısı bos kıyafetmıs oymus buymus hepsı hallolur...

annem aradı az önce yarın gelcekmiş pişi yapıcaz dağıtıcaz kızım için , ramazanda gelmeden yapalım iyi olur , yakınlarımda olsaydınız sizede getirirdim ne güzel olurduuuu yanlız evde olmanın faydaları işte aklımda hep yemek içmek durumum çok vahim çokkk

canım belki sıcaklardan tansiyonun düşüyordur ondan oluyordur. bende genelde kendimi yorgun hissediyorum. demir eksikliği de halsizlik yapar ama bence sıcaklardan normal kişiler bile dayanamıyorken biz bide can taşıyoruz yorgun olmamız çok normal

tesekkur ederız teyzesı...senın mınık kızında gule gule saglıklı bır sekılde kullansın ınsallah cıcıslerını....
benım etrafmda yetıcek kadar vardı kıyafet o yuzden ben sımdılık gerek gormedım almıyorum...saglıkla bır dogsunlarda ınsallah gerısı bos kıyafetmıs oymus buymus hepsı hallolur...[/QUOTE]

sağol canımcım, aynen doğru söylüyosun. sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da hiçbişeyleri eksik kalmaz çok şükür :)

bebeğimin tekmelerini dinlemekten, hissetmeye çalışmaktan konsantre olup işlerimi yapamıyorum

son zamanlarda iyice coştu bizim ki kıpır kıpır hiç durmuyo, ne zaman uyuyo merak ediyorum

amannn maşallah diyim de nazar değmesin

maşallah cnm valla benimki de öyle:) bayılıyorum o öyle kıpır kıpır olunca :) artık geceleri uyurken de hissetmeye başladım hareketlerini merak ediyorum bunlar daha da büyüyünce bizi nasıl raha bırakcaklar :) şimdiden böyle şiddetlilerse :)

sımdıden Allah kabul etsın canımmm..benım durumumda farklı degıl sıgarayı bıraktım o yuzden ne bulsam yıyorum,ıs yerındekı dolabım dolu canım ne cekrse ondan yıyorum yalnız degılsın..

ellerinize sağlık canım, sen bizim için de ye

ama varya dünyanın en güzel duygularından biri herhalde bu

ahhh bim ahhh benim burda bim yok merkezde var ben çok severim bimden alışveriş yapmayı hem uygun hemde güvenilir ürünleri var ama annemlerin oraya gittiğimde(yaklaşık 1,5 saat mesafe)bime kesin gidiyorum bişey almadanda çıkmam gelmem buraya buradaki market çok pahalı ama mecbur alıyoruz bir bimde burda olsa ama izin vermiyorlarki açılsın neyse nasıl olsa benim güzel memleketimde bim var onlarca hemde yeter bana meyveleri sebzeleride paketlerde mis gibi hemde...

afiyet olsun canım pişi yağlı ekmek gibi bişey değilmi saçtamı yapıyorsunuz mis gibi olur şimdi sen nerdesin canım hangi ildesin merak ettimde

ahhh bim ahhh benim burda bim yok merkezde var ben çok severim bimden alışveriş yapmayı hem uygun hemde güvenilir ürünleri var ama annemlerin oraya gittiğimde(yaklaşık 1,5 saat mesafe)bime kesin gidiyorum bişey almadanda çıkmam gelmem buraya buradaki market çok pahalı ama mecbur alıyoruz bir bimde burda olsa ama izin vermiyorlarki açılsın neyse nasıl olsa benim güzel memleketimde bim var onlarca hemde yeter bana meyveleri sebzeleride paketlerde mis gibi hemde...

afiyet olsun canım pişi yağlı ekmek gibi bişey değilmi saçtamı yapıyorsunuz mis gibi olur şimdi sen nerdesin canım hangi ildesin merak ettimde

rahat bırakmasınlar zatenn çoğumuzun ilk ve tek yaşayacağı bi duygu bu doya doya tepiklesinler annelerini böyle giderse ben 2.bebişide yaparım bu hızla :)))))çok tatlılar çünkü

evet canım bende çamaşır suyuyla fırçaladım bende ilk kez birinci katta oturuyorum 9 ay oldu buraya taşınalı kiradayım kendi evimde kirada şuan merkezdeydik iş nedeniyle buradayız şimdi evim de 2.kattı benim ben hiç alışamadım birinci kata ama evi zor bulduk apar topar taşındık diyeyim temizlikçi kadın yokmuş burda sordumda o yüzden kardeşim gelecek yapabildiğimiz kadar yapıcaz artık ramazan gelmeden halletmem lazım ev temizliğimi sonra kimseyi bulamam

rahat bırakmasınlar zatenn çoğumuzun ilk ve tek yaşayacağı bi duygu bu doya doya tepiklesinler annelerini böyle giderse ben 2.bebişide yaparım bu hızla :)))))çok tatlılar çünkü

sanırım hamileliğin en güzel ayları bu aylar :) kusmalar bitti, mide bulantısı yok. istediğin kadar yemek yee bebeğinin tekmelerini hisset ohhh daha nolsun

ALLAH gözünü doyursun kız bu ne hızzzzz böyle istiyorsan eğer bencede fazla ara verme 2 yaşına girsin bebiş sen çalışmalara başla doğana kadar 3 yaşına girer zaten benimkilerin arası 6 yaş olacak çok fazla beraber oynayamayacaklar bile kızım tek büyüdü yalnızdı 2 yıl kreşe gönderdim tek diye çocuk gibi değilde büyükmüş gibi davranıyordu ama şükür kreşin faydası oldu tek büyütmek çok zor
geçen eşime diyorumki bu kızımda tek kalacak ablası okula gidecek ve yaş farkı çok yine oynayamazlar ben bu kızıma 2 yaşına girsin bir kardeş yapalım dedim gülüyor oda daha neler diyorama ben ciddiyim olsun 2.ve3.çocuk kaynaşsınlar bari yanlız büyümesinler diye düşünüyorum....
bak ben daha hızlıyımmmmm kız

yokcanım saçta değil yağda oluyor mayalı hamurdan , ben antalyadayım , artık bimin olmadığı memlekette varmış valla şaşırdım , her köşe başında varda burda ben çok şanslıyım ama yakınımda büyük bir avm de var , herşeyi bulabiliyorum

saol canım amin , annemi bulmuşken yapalım dedim , bırakabildiysen ne mutlu sana

Valla cnm ılk ıkı ay gunde 3 u gecmemek kaydıyla ıctım alıstırdım kendımı sonra hmen kestım 4 ay olucak nerdesye agzıma surmedım..Rabbım kolaylıgı verıyor bı sekılde ama kılolarıda cabası olsun ama ben takmıyorum feda olsun bebıslerıme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…