anlamı neki :26: bi şarkı var sanırım azemin gözleri die
karpuzu biz burda marketten alıyoruz pazara falan gitmem ben zaten ilçede yaşıyoruz ama güzek çıktı karpuzlar çok tatlılar bu arada karpuz kilosu 30 kuruşa düşmüş ama burda 65 kuruşa alıyoruz biz
kızlar selam, ya son bir haftadır kendimi inanılmaz derecede yorgun hissetmeye başladım ben hani bu ilk haftalarımızdaki yorgunluk varya aynen öyle, kollarımı kaldırcak halim yoksizde de aynı sorun var mı? Acaba demir eksikliğinden falanmı kaynaklanıyo gerçi demir ilacı da kullanıyorum ama çalışıyorum da heran kafamı biyere koyup uyuyasım geliyor
güle güle kullansınlar canım, çocuk hemen büyüdüğünden kıyafetler eskimiyor ki yeni gibi kalıyor. benim de kız kardeşimin kızı var bende ona söylemiştim saklarsın diye oda güzellerini ayırmış. kısmet bizimde kızımız olacak inşallah onunkilerle ben büyütürüm. biz dayanamadık yine büssürü şey aldık ama onlarıda kullanıcam, sakınca görmüyorum
bebeğimin tekmelerini dinlemekten, hissetmeye çalışmaktan konsantre olup işlerimi yapamıyorum
son zamanlarda iyice coştu bizim ki kıpır kıpır hiç durmuyo, ne zaman uyuyo merak ediyorum
amannn maşallah diyim de nazar değmesin
annem aradı az önce yarın gelcekmişpişi yapıcaz dağıtıcaz kızım için , ramazanda gelmeden yapalım iyi olur , yakınlarımda olsaydınız sizede getirirdim ne güzel olurduuuu yanlız evde olmanın faydaları işte aklımda hep yemek içmek durumum çok vahim çokkk
annem aradı az önce yarın gelcekmişpişi yapıcaz dağıtıcaz kızım için , ramazanda gelmeden yapalım iyi olur , yakınlarımda olsaydınız sizede getirirdim ne güzel olurduuuu yanlız evde olmanın faydaları işte aklımda hep yemek içmek durumum çok vahim çokkk
maşallah cnm valla benimki de öyle:) bayılıyorum o öyle kıpır kıpır olunca :) artık geceleri uyurken de hissetmeye başladım hareketlerini merak ediyorum bunlar daha da büyüyünce bizi nasıl raha bırakcaklar :) şimdiden böyle şiddetlilerse :)
ahhh bim ahhh benim burda bim yok merkezde var ben çok severim bimden alışveriş yapmayı hem uygun hemde güvenilir ürünleri var ama annemlerin oraya gittiğimde(yaklaşık 1,5 saat mesafe)bime kesin gidiyorum bişey almadanda çıkmam gelmem buraya buradaki market çok pahalı ama mecbur alıyoruz bir bimde burda olsa ama izin vermiyorlarki açılsın neyse nasıl olsa benim güzel memleketimde bim var onlarca hemde yeter bana meyveleri sebzeleride paketlerde mis gibi hemde...evet 30-40 kuruş ama bimden 70 kuruşa aldık oda düşmüş hali , kilosu , 1.30 filandı daha geçen hafta , ama bimdekiler beni biliyo hoşuma gitmezse hemen geri götürürüm , karpuzda kötü çıksa gene götürürüm , yani taşıyamamda götürttürürüm birine , verdiğim para çöpe gitmiyo en azından , oranında herşeyi iyi değil gerçi ama meyveleri güzel oluyor
ahhh bim ahhh benim burda bim yok merkezde var ben çok severim bimden alışveriş yapmayı hem uygun hemde güvenilir ürünleri var ama annemlerin oraya gittiğimde(yaklaşık 1,5 saat mesafe)bime kesin gidiyorum bişey almadanda çıkmam gelmem buraya buradaki market çok pahalı ama mecbur alıyoruz bir bimde burda olsa ama izin vermiyorlarki açılsın neyse nasıl olsa benim güzel memleketimde bim var onlarca hemde yeter bana meyveleri sebzeleride paketlerde mis gibi hemde...evet 30-40 kuruş ama bimden 70 kuruşa aldık oda düşmüş hali , kilosu , 1.30 filandı daha geçen hafta , ama bimdekiler beni biliyo hoşuma gitmezse hemen geri götürürüm , karpuzda kötü çıksa gene götürürüm , yani taşıyamamda götürttürürüm birine , verdiğim para çöpe gitmiyo en azından , oranında herşeyi iyi değil gerçi ama meyveleri güzel oluyor
maşallah cnm valla benimki de öyle:) bayılıyorum o öyle kıpır kıpır olunca :) artık geceleri uyurken de hissetmeye başladım hareketlerini merak ediyorum bunlar daha da büyüyünce bizi nasıl raha bırakcaklar :) şimdiden böyle şiddetlilerse :)
alt katta olmanın faydalarıda var işte , köpük köpük yıka pencereleri ohh miss annemde merdiven çıkamaz benim giriş kat aldık ona , orasıda öyle , bende korkuyorum zaten hayatta dışarıdan silemem evimin camlarnı yüksek çünkü 3. kat , içerden siliyorum oda içime sinmiyor tabii , kadında düşer filan die korkuyorum , bi temizlik firmasına filan yaptırabilirim belki onlar sigortalıdır en azından , ama bu aralar bile zırt pırt yağmur yağıyo , sildirsem yağmur yağsa bu seferde ona üzülücam , en güzeli doğumdan hemen önce halletmek tabii zamanında gelirse miniğim
rahat bırakmasınlar zatenn çoğumuzun ilk ve tek yaşayacağı bi duygu bu doya doya tepiklesinler annelerini böyle giderse ben 2.bebişide yaparım bu hızla :)))))çok tatlılar çünkü
rahat bırakmasınlar zatenn çoğumuzun ilk ve tek yaşayacağı bi duygu bu doya doya tepiklesinler annelerini böyle giderse ben 2.bebişide yaparım bu hızla :)))))çok tatlılar çünkü
sımdıden Allah kabul etsın canımmm..benım durumumda farklı degıl sıgarayı bıraktım o yuzden ne bulsam yıyorum,ıs yerındekı dolabım dolu canım ne cekrse ondan yıyorum yalnız degılsın..
ahhh bim ahhh benim burda bim yok merkezde var ben çok severim bimden alışveriş yapmayı hem uygun hemde güvenilir ürünleri var ama annemlerin oraya gittiğimde(yaklaşık 1,5 saat mesafe)bime kesin gidiyorum bişey almadanda çıkmam gelmem buraya buradaki market çok pahalı ama mecbur alıyoruz bir bimde burda olsa ama izin vermiyorlarki açılsın neyse nasıl olsa benim güzel memleketimde bim var onlarca hemde yeter bana meyveleri sebzeleride paketlerde mis gibi hemde...
afiyet olsun canım pişi yağlı ekmek gibi bişey değilmi saçtamı yapıyorsunuz mis gibi olur şimdi sen nerdesin canım hangi ildesin merak ettimde
saol canım amin , annemi bulmuşken yapalım dedim , bırakabildiysen ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?