masumiyet canım çok geçmiş olsun inşallah minik kızın bu durumu sağlıkla atlatıp annesinin kollarına gelecek canım
bugün bitaz rahatlamışsınız inşallah pazarteside güzel haberlerle gelirsiniz canım dualarımız sizinle
Tşk ederim canım salı günü kordosentez yapılacak onun sonucunun hemen çıkacağını sanmıyorum inşallah iyi haberler verebilirim sizlere ve ailelerimize
birkaÇ ay önce dişim aniden çok ağrımıştı. önce kadın doğumcuma gittim o bana bir rapor yazdı neler yapılır neler yapılamaz gibi bilgiler vardı.onunla dişçiye gittim dişçide ona göre davrandı,müdahale edemem dedi..çürük te yok ilginçtir ki..14 haftalık falandım.2.trimesterda müdahale edilebiliyormuş.bana minoset 500 mg verdi.hemen geçirdi. 2.ye gerek kalmadı..diş taşlarımı temizledi sadece..haaa minoseti verdikten sonra tekrar doktoruma gidip bunu verdi diye göstermiştim..minoset gebelikte güvenli ilaçlardan. 12 saat geçmesi gerek 2.için.
Canım eksik olma merak etmişsin diğer arkadaşlardan da merak eden var. Bugünü bir şekilde atlattık. Tahlil sonuçlarım çıkmış araştırma hastanesindeki bütün enfeksiyon taramalar negatif çıkmış onlardan bir sonuç elde edemedik. Bir enfeksiyon testi daha istediler ona da kan verdim. sonra bana iki doktor baktı tabi bunlar perinatolog neyse çok şükür bizim sıvı sadece karın boşluğunda o yüzden ASİT diye adlandırılıyor yoksa diğer organlara da nüksetseydi karaciğer, kalp , beyin gibi buna hidrops fetalis diyeceklerdi ki bu hikayenin sonu pek iyi olmuyor. Maalesef yine kordosentez yapılacak salı gününe randevu aldım. Ondan korkuyorum işin açıkçası ama yapılması gerekiyor. Bebeğin kanı üzerinden çalışma yapılması lazımmış.
Bugün kendi doktoruma gittim o da bebeğe baktı. Midesindeki sıvı içn sanki azalmış daha az gibi gördüm dedi. Bu da beni inanılmaz rahatlattı. Dedik kordosentez yaptırmasak mı? Doktorum da yok yapılsın araştırılsın yine dedi. Ama bu sıvı kendiliğinden kaybolada bilirmiş. Allah büyüktür inşallah sıvı kaybolurda bende bebeğimi zamanında sağlıkla doğururumKızımın kilosu da 1060 gr olmuş haftaya yine gel bakayım dedi. Pazartesi de Ahmet Gül e gidicem o da perinatolog bakırköyde özel muayenesi var. O da baksın bebeğime bakalım o ne diyecek. Şimdilik böyle biraz daha beklemem gerekiyor.
Canım öncelikle geçmiş olsun . Benim bebeğimde ödem vardı cvs ve aminosentez yaptırdım yani senin yaptıracağın işlemi 2 kez yaptırdım sadece iğne giriş yerleri farklıydı sakın stres yapma sakın inan bana o stres yetiyor insana cvs yapılırken canım yanıcak diye o kadar emin ve stresli gittim ki canım yanmadığı halde bir sürü sorun yarattım kaslarımı sıktım bu nedenle örnek alamadılar ve 2. kez yaptırmak zorunda kaldım ama ona o kadar rahat gittim ki nasıl olsa yaşadım aynı acıyı bi daha çekerim bebeğim için diye söylenerek gittim. ama inan bana hiç canım acımadı hiç birşey hissetmedim sanki kolundan kan alınması gibi ufak bir acı o da saniyelik zaten bu işlem en fazla sen sıkıntı yaratmazsan 10 dk sürüyor o da dezenfektasyon işlemi sadece 5 dk sürüyor sonrasında dinlenmene dikkat ediceksin bir müddet . Bol bol dua et benim bebeğimde Allaha şükür bişi çıkmadı ve kendiliğinden ödem kayboldu inş. senin bebeğinde de asit kendiliğinden yok olur Allahın izniyle hiçbirşey çıkmayacak için rahat olsun senin stresinden bebeğinde etkileniyor çünkü herşey onun için bunu düşünerek stressiz bir şekilde bu işlem için gitmeni tavsiye ederim .Allahım seni ve bebeğini korusun .Tekrar geçmiş olsun
ButuN gun elim kalbimde seni bekledim,dualarim hep Eceyle.su yavrular bizi nasil endise ettiriyorlar daha dogmadan,bir de dogsalar demek ki nolucak!cok baglandik onlara cok ozluyoruz ask resmen diyorum ya,Allah kucuk asklarimizi bize saglikla kavustursun insallah.mutlu olalim sagliklariyla,guzellikleriyle,oyunlariyla.Allah anneligimizi bize en guzel sekilde yasatsin canim,ececik bu asit olayini atlatip gecicek annesi Allahin izniyle.sen de yavrunu bagrina basip opuceksin opuceksin opuceksin...
Canım eksik olma merak etmişsin diğer arkadaşlardan da merak eden var. Bugünü bir şekilde atlattık. Tahlil sonuçlarım çıkmış araştırma hastanesindeki bütün enfeksiyon taramalar negatif çıkmış onlardan bir sonuç elde edemedik. Bir enfeksiyon testi daha istediler ona da kan verdim. sonra bana iki doktor baktı tabi bunlar perinatolog neyse çok şükür bizim sıvı sadece karın boşluğunda o yüzden ASİT diye adlandırılıyor yoksa diğer organlara da nüksetseydi karaciğer, kalp , beyin gibi buna hidrops fetalis diyeceklerdi ki bu hikayenin sonu pek iyi olmuyor. Maalesef yine kordosentez yapılacak salı gününe randevu aldım. Ondan korkuyorum işin açıkçası ama yapılması gerekiyor. Bebeğin kanı üzerinden çalışma yapılması lazımmış.
Bugün kendi doktoruma gittim o da bebeğe baktı. Midesindeki sıvı içn sanki azalmış daha az gibi gördüm dedi. Bu da beni inanılmaz rahatlattı. Dedik kordosentez yaptırmasak mı? Doktorum da yok yapılsın araştırılsın yine dedi. Ama bu sıvı kendiliğinden kaybolada bilirmiş. Allah büyüktür inşallah sıvı kaybolurda bende bebeğimi zamanında sağlıkla doğururumKızımın kilosu da 1060 gr olmuş haftaya yine gel bakayım dedi. Pazartesi de Ahmet Gül e gidicem o da perinatolog bakırköyde özel muayenesi var. O da baksın bebeğime bakalım o ne diyecek. Şimdilik böyle biraz daha beklemem gerekiyor.
masumiyett cnmmm inşallah salı gününüdee atlatsann ALLAH ın izliylee derin bir nefes alacaksınn miniğin seninle oyun oynuyoo annişi hiç birşey çıkmıyacak sıvıdaa kaybolucak inşallah
masumiyet canım çok geçmiş olsun eminim atlatıcaksınız bunu ve alıcaksın bebeğini sağlıkla kucağına sen içini ferah tut...
Çok çok tşk ederim arkadaşım beni bu kadar güzel aydınlattığın için inan çok merak ediyordum nasıl bir süreçten geçeceğimi elimden geldiğimce stressiz olmalıyım diyorum ama çok zor yaşayan anlar sadece aklım hep bebeğimde sabah uyandığımda yatarken bir anda geliveriyor işte bu olumsuzluk Allah herkeslere güzel günler göstersin inşallah sana da çok büyük geçmiş olsun Allah başka dert vermesin inşallah
Ben ve bebeğim de bu durumu atlatırız da doğuma gün sayarız inşallah
Canim insallah sali gununu de atlaticaksin ve kendiliginden kaybolacak o asit,% lere takilma masumcum,biz ne % ler atlattik unuttun mu,her leke de her kanamada kendimizi kaybettik,Allaha sukur kuzulaeimiz bizi birakmadi,ece kiz da annesini uzmemek icin bir an once iyilesecektir,emin ol icini ferah tut... Bu arada masallah tosun kizina,kocaman olmusAyy inşallah arkadaşlar valla şu bir haftada ömrümden ömür gitti bu ne büyük bir stresmiş daha kucağıma alamadığım kokusunu duyamadığım evladım için bu kadar endişe ediyorsam o dünyaya geldikten sonra kimbilir nasıl olucam
Hımmm, acaba uçak sorun olurmuki? benim arabayla gitme şansım yok çünkü nerdeyse 12 saat sürüyor mecburi uçakla gitcem :/ 8 gün kadar kalmayı planlıyorum aynen bol bol denizde olmak amacım, su beni çok rahatlatıyor ama biyandan da çok korkuyorumumarım bi zararı olmaaaz :/
Atlatıcaksınız tabi herşeyin başı umut 3 ay ne yedim nerde yattım bilmiyordum ben. ruh gibiydim ama bak şimdi Allahıma bin şükür doktorumun dediğine göre tosun gibi bir oğlum olucak inan herşey geçiyor o kadar stres yapmıştımki yemek bile yiyemiyordum .Ama o güzel sonuçlar için doktorum aradığında tüm dünyalar benim oldu.İnan bana senin sonuçlarında iyi çıkacak .Yeterki sen stres yapma gerçekten bebek o kadar etkileniyor ki Bazen doktorumla konuşup gülüyoruz o zamanki halime :)) Şimdi herşeyin başı mutluluk bu saat itibariyle sende hep gül hiç takma kafana ne sonucu ne de işlemi .Anne olanlar bilir ben bilmiyorum daha ama hep annem derdi herşey evlat için diye daha yüzünü bile görmeğim evladım için herşeye katlanırım yeterki o iyi olsun .Sende bu duyguyla git herşey onun sağlığı iyiliği için ve korkma Bu işlemi sadece doğum sırasında gerekli bilgiye sahip olmak için yapıyorlar senin çok şükür bebeğinle ilgili bir şikayetin bu zamana kadar yoktu . İnş. bu zamandan sonra olmayacak sağlıkla alacaksın kollarına herşey gönlünce olsun. Her yediğin evladına kat kat şifa olsun' Annemin sözüdür' :))) Tüm dualarım seninle
Canim insallah sali gununu de atlaticaksin ve kendiliginden kaybolacak o asit,% lere takilma masumcum,biz ne % ler atlattik unuttun mu,her leke de her kanamada kendimizi kaybettik,Allaha sukur kuzulaeimiz bizi birakmadi,ece kiz da annesini uzmemek icin bir an once iyilesecektir,emin ol icini ferah tut... Bu arada masallah tosun kizina,kocaman olmus
YAAA ilk zamanlarda da kanama sorunum olmuştu ozaman da çok heyecan yapmıştım plesanta aşağıdaydı yukarı çıktı çok şükürSorunsuz bir hamilelik geçmiyormuş demek ki 9 ay da çok uzun bir süre çok büyük sabır ve kuvvet gerektiriyor çok şükür ki çoğu gitti azı kaldı haziran bitti temmuz da bitecek sonra ağustos da bitecek inşallah eylül de hazırlıklı olmalıyım diye düşünüyorum sanki ekim başına kalmayacak gerçi 40. haftayı dolduran hamilelerde vardı haziran annelerin de bebişler gelmek bilmiyordu
masumiyet salı günü herşey güzel olucak inşallah , %99 gibi bir oranın yanında %1 yok sayılır , iyi haberlerini bekliyoruz hepimiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?