2012 Ekim Anneleri

Allah kabul etsin canim:))))

selam kızlar nasılsınız eşim bugün özür diledi haklısın dedi bidaha olmucak dedi barıştık...benimde sabahtan beri burnum kanadı en son dr umu aradım hemen acile yada kbb merkezine git tansiyondan olabilir dedi banada haber ver hemen dedi çok evhamlı benim dr...arkadan acık bekledik durdu hala kanamadı 3 4 saattir bende gitmedim devam ederse yarın gidicem...

masumiyet inş herşey yoluna girer güzel haberleri bekliyoruz senden. o sıvının kendiliğinden kaybolacağına inanıyorum inş da öyle olur. ne yaptın ne ettin diye merak ettim hep nasıl stresli endişeli olduğun geldi aklıma kendimi senin yerine koydum inş geüzel haberlerle gelirsin diye dua ettim. inş bebeğinde sende çok iyi olacaksınız dediğin gibi bir imtihan belki de Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor gerçekten. yolun yarısını geçtik birşey kalmadı kucağımıza almaya inş bebeklerimiz kucağımızdayken burdan yine paylaşım yapar bu günleri anarız o günleri görmek nasip olur inş

ah tatlim benim esim normalde cok anlayislidir nazimida kaprisimide ceker ne olduda bole bi ande degisdi anlamadim kardesi biraz diretiyormu nedir bilemedim yaa...

canım inş herşey senin istediğin gibi olur. en son mesajında özür diledi demişsin seni anlayacağı kesindi. annesi ve kardeşi baskı yapıyorlarsa onlara birşey diyememiştir kesin bazen benim eşimde öyle yapar annesine babasına laf söylemez biriktirir birşey olur bana sayar onlara sayamaz bizle daha rahat konuştukları için patlamaları kolay oluyor. Allahtan sonra özür dileyip yanımızda oluyorlar. senin için hayırlısı nasılsa öyle olsun canım burada doğum yapman yada orası hangisi hayırlısı ise o olsun canım

bana da seninki gibi yapıldı ama tek fark o 50lik glikoz yarım litreye karıştırılmadı. bildiğiniz pet bardak içine boşalttı ebe zaten pet bardağın nerdeyse ağzına kadar doldu çok az bir pay kaldı onada azcık su koydu karıştırdı biranda dik kafana dedi bende dediği gibi bir anda diktim ama boğazım acayip oldu tıkandım biran nefes almakta zorlandım konuşamadım dibinde azcık tortu kalmış ona azcık su koydu onuda içtim boşa gitmesin diyemi anlamadım. sonra kendime geldim su tadını aldım biraz boğazım açıldı. sen o yüzden o yoğun şeker tadını almamışsın. ben tekrar hastanede yaptıracağım 100lük olandan bana gelirken su limon glikoz getir dediler orda senin dediğin gibi suya karıştıracaklar sanırım aç karnada çekilmez gibi geliyor ama mecbur yapacağız artık aman Allah başka sıkıntı vermesin bebeklerimiz iyi olsun yeterki biz herşeyi yaparız

öncelikle herkese günaydın kızlar bikaç gün giremedim
masumiyet çok şükür şimdiye kadar verdiğin haberler iyi enfeksiyon konusunda salı günü çok daha güzel haberlerle gelirsin inşallahhh
aklıma geldikçe dua ediyorum canım rabbim kabul etsin sıvı kaybolmasından bahsetmişsin sana kendimle alakalı bişey söylicem benimde hamileleiğimin başında 2 tane kocaman kistten bahsetti doktor ve biraz endişeli konuşmuştu ,inşallah büyümez diye hep dua ettim bi kontrolde doktora dedim benim kist ne alemde doktor güldü ve dediki ben kist falan göremiyorum kaybolmuş
rabbim aynı güzel haberleri sana da verdirsin bu ara etrafında çocuk varsa sevindir allah da seni sevindirsin ...

bu arada kızlar 2 gündür benim de moralim bozuk çarşamba doktora gittim bi heyecanla kızım kaç kilo oldu diye hep şaşırttı hep önden gidiyodu bu gittiğimde 25+3 çıktı ultrasonda kilosu 796 gr
benmi evham yapıyorum ama 800 gr mı geçmesi gerekiyodu
inşşallah diğer kontrolde kilo cinsinden söler doktor rahatlarım

cimeka 'cım senin tonton kızına da maşallahhh canım inşallah bende böyle tontiş hallerini yazarım...

günaydın güzel anneler iyi haftadonları, malese yine işe gitme zamanı

masumiyetçim inşallah rabbim güzel kızın için hayırlı haberler almanı, sağlıkla sıhhatle zamanında kucağına almayı nasip edicek

bugün beşiğimizle ,şifonyerimiz geliyor teyzoşumuz da geliyor beraber yerleştiririz oğluşumun odasını

kıyafetleri yıkmadınız di mi kızlar? ben eylülde doğum iznine çıkınca yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum herşeyini

biraz düşük cıkmıs cnm inşallah kısa sürede toparlar kendini peki önden gidiyordu demişsin daha önce hafta olarak baktıgında geridemi duruyordu en son?

biraz düşük cıkmıs cnm inşallah kısa sürede toparlar kendini peki önden gidiyordu demişsin daha önce hafta olarak baktıgında geridemi duruyordu en son?

inşallah canım toparlar yavrum
daha önce doktora gittiğimde sat a göre 10 gün ilerden gidiyodu şimdi 4 gün ilerde gözüküyodu yine sat a göre ilerde ama kilosu düşük çıktı
3 haftada 178 gr almış halbuki daha önce 2 haftada 200 gr almıştı minişim beslenmeyle mi alakalı bilmiyorum
inşallah bi dahaki gidişimde normale döner prensesim

Canim dr un normal dediyse hic canini sikma,her bebek ayni olmuyor,soyledikleri kiloda net degil zaten bilgisayar hesaplamasi:))

Soyle ornek vereyim 1 ay once arkadasim dogum yapti,dr son kontrolde de en fazla 3250 dogqr dedi,4100 gr geldi kzumuz,oncelikle saglikli olsunda tosun olmayiversin ne yapalim:)))

çok sevindim , azmin zaferi yani :)) ne yalan söyliyim ben duramam asla küs içim içimi yer , mahfolurdum herhalde , inşallah birdaha yaşamazsın sende bebeğinde böyle tatsız durumlar

günaydın kızlar , günaydın tatlı kuzucuklar haftasonu geldi yine , aslında zaman çok çabuk geçiyor , bize yavaş gibi gelsede :119:

2 hafta kadar geriden gelirse gelişmesi o zaman sorun var demekti sanırım :44: öyle hatırlıyorum , bi sorun olsa zaten söylerdi doktorun , sen beslenmene dikkat et yeter canım

günaydın kızlar... ben hala tatildeyim burası gerçekten çok fena esiyor.gece yürüyüşe çıktım dondum resmen.deniz de dalgalı çok giremedim karnım ağrıdı eve döndüm.burası bana yaramadı evde sıcaktı ama hiç karnım ağrımıyordu.ben de ne memnuniyetsizim ama :))) neyse biraz daha burdayım ben.

masumcum dualarım hala seninle ve tüm bebek bekleyen annelerimizle.hepimiz inşallah sağ salim kollarımıza alalım diye hep dua ediyorum.biz de gönlümüzü ferah tutalım.herşey yoluna girecek eminim.güzel haberlerini bekliyoruz.

bir de kızlar boşverelim bu kiloyu boyu falan onlar sağlıklı doğsunlar da önemli olan o.nasıl olsa toparlanırlar.hepimiz bilinçliyiz çok şükür gül gibi büyütürüz bebeklerimizi..

günaydın kızlar:))) herkese güzel bir hafta sonu diliyorum

masumiyet canım dualarım seninle allah kızına sağlık versin bundan sonraki testlerinizde temiz çıkar inş. herşey güzel olur rabbim senin ve yavrunun koruyucusu olsun inş.

bebişlerimizin bazılarının 100 günden az günü var diğerleride yaklaşıyor yavaş yavaş gün saymaya:))) rabbim hepimize sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin mutlulukla 40. haftalara inş.

Gunaydin kizlar sol kasigimda bir batma oluyor bugun.gece donerken bile canim yandi.dinleniyorum ben de. Camoka o gramlar tam degil zn sadece tahmini araliklar. Mesela benimki 1015 ama yaninda arti eksi 150 yaziyor. Yani 850 ile1150 gram araliginda bebisim.seni de o arti eksiye bak bir kere. Kizlar bu sabah sol tarafima yatiyordum tam belime sola bi tekme atti ki sicrayarak uyandim.en kuvvetlisi buydu bugune kadar. Cok zevkli ya.ben hic gun saymiyorum.her anin tadini cikariyorum.gunlercabuk gecsin demeyin siz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…