ne çok kaynatmışsınız sizi gidilerrrranneciğim geldi , yaptık dağıttık pişilerimizi Allah kabul etsin inşallah , 4 temmuzda berat kandili , gene bir çoluk çocuk sevindirmek lazım , sizinde aklınızda olsun fıstıklar , bugün hamur mayalamasınıda öğrendim , çıkın çıkın gelin bana , hamurlar yapiyim size kargomda geldi ohhhh rahatladım , bikaç şey daha alınca birlikte eklerim hepsini inşallah
Masumiyet canim inşallah hersey yolunda gider bebeğin sag sağlım doğar
Masumiyet canim inşallah hersey yolunda gider bebeğin sag sağlım doğar
kizlar kaynimin dugunu tam benim doguma denk geliyor esimde illa gidicez dedi hem dogumdan once beni gonderecekmis bide diyo sezeryanda olamassin kaldin ole dun cok yogunmus geldi sardi bana adam resmen bende sinir oldum ben sezeryan olcam dedim oda ol oluyorsan dedi nasil olcaksan yasak diyorum anlamiyosun galiba dedi.
neyse konu uzadi gitdi bole bende dedim sen beni gonder bende kesin sezeryan olcam dedim inat yapdim benim ilk dogumumda sezeryanla oldu simdi turkiyede olsam normal mi dogurcam ben yani ozelede gitsem farketmiyormu bilgisi olan var mi ?
Canım eksik olma merak etmişsin diğer arkadaşlardan da merak eden var. Bugünü bir şekilde atlattık. Tahlil sonuçlarım çıkmış araştırma hastanesindeki bütün enfeksiyon taramalar negatif çıkmış onlardan bir sonuç elde edemedik. Bir enfeksiyon testi daha istediler ona da kan verdim. sonra bana iki doktor baktı tabi bunlar perinatolog neyse çok şükür bizim sıvı sadece karın boşluğunda o yüzden ASİT diye adlandırılıyor yoksa diğer organlara da nüksetseydi karaciğer, kalp , beyin gibi buna hidrops fetalis diyeceklerdi ki bu hikayenin sonu pek iyi olmuyor. Maalesef yine kordosentez yapılacak salı gününe randevu aldım. Ondan korkuyorum işin açıkçası ama yapılması gerekiyor. Bebeğin kanı üzerinden çalışma yapılması lazımmış.
Bugün kendi doktoruma gittim o da bebeğe baktı. Midesindeki sıvı içn sanki azalmış daha az gibi gördüm dedi. Bu da beni inanılmaz rahatlattı. Dedik kordosentez yaptırmasak mı? Doktorum da yok yapılsın araştırılsın yine dedi. Ama bu sıvı kendiliğinden kaybolada bilirmiş. Allah büyüktür inşallah sıvı kaybolurda bende bebeğimi zamanında sağlıkla doğururumKızımın kilosu da 1060 gr olmuş haftaya yine gel bakayım dedi. Pazartesi de Ahmet Gül e gidicem o da perinatolog bakırköyde özel muayenesi var. O da baksın bebeğime bakalım o ne diyecek. Şimdilik böyle biraz daha beklemem gerekiyor.
ah tatlim benim esim normalde cok anlayislidir nazimida kaprisimide ceker ne olduda bole bi ande degisdi anlamadim kardesi biraz diretiyormu nedir bilemedim yaa...
kızlar şeker yüklemesinde şöyle oldu. eczaneden 1,5 liraya 50lik glikoz aldım. hastanede önce aç karnına kan verdim. ardından yarım lt suya glikozu karışıtırıp verdiler 5 dk içinde iç dediler içtim. bittikten tam 1 saat sona kan verdim.bu arada çok şekerli birşey değildi,hiç baymadı öyle.. aynı icetea limon tadındaydı..çok sevdim. hani 1 lt olsa yine içerdim.. ben de sandım baklava şerbeti gibi içimi bayacak..sandığım gibi değilmiş...ama 100lük te daha tatlı oluyor haliyle ve 2.kandan sonra 3.için de 1 saat daha bekleniyormuş.
Canım eksik olma merak etmişsin diğer arkadaşlardan da merak eden var. Bugünü bir şekilde atlattık. Tahlil sonuçlarım çıkmış araştırma hastanesindeki bütün enfeksiyon taramalar negatif çıkmış onlardan bir sonuç elde edemedik. Bir enfeksiyon testi daha istediler ona da kan verdim. sonra bana iki doktor baktı tabi bunlar perinatolog neyse çok şükür bizim sıvı sadece karın boşluğunda o yüzden ASİT diye adlandırılıyor yoksa diğer organlara da nüksetseydi karaciğer, kalp , beyin gibi buna hidrops fetalis diyeceklerdi ki bu hikayenin sonu pek iyi olmuyor. Maalesef yine kordosentez yapılacak salı gününe randevu aldım. Ondan korkuyorum işin açıkçası ama yapılması gerekiyor. Bebeğin kanı üzerinden çalışma yapılması lazımmış.
Bugün kendi doktoruma gittim o da bebeğe baktı. Midesindeki sıvı içn sanki azalmış daha az gibi gördüm dedi. Bu da beni inanılmaz rahatlattı. Dedik kordosentez yaptırmasak mı? Doktorum da yok yapılsın araştırılsın yine dedi. Ama bu sıvı kendiliğinden kaybolada bilirmiş. Allah büyüktür inşallah sıvı kaybolurda bende bebeğimi zamanında sağlıkla doğururumKızımın kilosu da 1060 gr olmuş haftaya yine gel bakayım dedi. Pazartesi de Ahmet Gül e gidicem o da perinatolog bakırköyde özel muayenesi var. O da baksın bebeğime bakalım o ne diyecek. Şimdilik böyle biraz daha beklemem gerekiyor.
bu arada kızlar 2 gündür benim de moralim bozuk çarşamba doktora gittim bi heyecanla kızım kaç kilo oldu diye hep şaşırttı hep önden gidiyodu bu gittiğimde 25+3 çıktı ultrasonda kilosu 796 gr
benmi evham yapıyorum ama 800 gr mı geçmesi gerekiyodu
inşşallah diğer kontrolde kilo cinsinden söler doktor rahatlarım
cimeka 'cım senin tonton kızına da maşallahhh canıminşallah bende böyle tontiş hallerini yazarım...
biraz düşük cıkmıs cnm inşallah kısa sürede toparlar kendini peki önden gidiyordu demişsin daha önce hafta olarak baktıgında geridemi duruyordu en son?
inşallah canım toparlar yavrum
daha önce doktora gittiğimde sat a göre 10 gün ilerden gidiyodu şimdi 4 gün ilerde gözüküyodu yine sat a göre ilerde ama kilosu düşük çıktı
3 haftada 178 gr almış halbuki daha önce 2 haftada 200 gr almıştı minişim beslenmeyle mi alakalı bilmiyorum
inşallah bi dahaki gidişimde normale döner prensesim
selam kızlar nasılsınız eşim bugün özür diledi haklısın dedi bidaha olmucak dedi barıştık...benimde sabahtan beri burnum kanadı en son dr umu aradım hemen acile yada kbb merkezine git tansiyondan olabilir dedi banada haber ver hemen dedi çok evhamlı benim dr...arkadan acık bekledik durdu hala kanamadı 3 4 saattir bende gitmedim devam ederse yarın gidicem...
inşallah canım toparlar yavrum
daha önce doktora gittiğimde sat a göre 10 gün ilerden gidiyodu şimdi 4 gün ilerde gözüküyodu yine sat a göre ilerde ama kilosu düşük çıktı
3 haftada 178 gr almış halbuki daha önce 2 haftada 200 gr almıştı minişim beslenmeyle mi alakalı bilmiyorum
inşallah bi dahaki gidişimde normale döner prensesim
bebişlerimizin bazılarının 100 günden az günü vardiğerleride yaklaşıyor yavaş yavaş gün saymaya:))) rabbim hepimize sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin mutlulukla 40. haftalara inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?