Günaydnlar kızlarrr
Bende hiç tekmesine uykumdan uyanmadım henüz:)
uyanırsın tatlım bende1 kere uyandım sadece bidahada uyandırmadı paşam sabahları erkenden uyanıyorum 5 dk sonrada oğlum başlıyo kıpırdamaya
kızlar günaydın geçmişi okuyamadım kusura bakmayn ama midemmi ağrıyor neyim var bilemedim midem dediğim elimi göğüslerimin altına koyduğum yerde aynı mide ağrısı şeklinde nefes aldıkça artan değişik bir ağrı var gaz sancısı olsa orasımı ağrır bilemedim akşamdan beri kötüyüm belimde ağrıyor sice ne olabilir iki gündür hafif ağrıyordu eşime üzülmüştüm ameliyat oldu taaa pazartesi gelecek diye 5 gündür yokta kasılma dedikleri şey olmasın allah korusun yarın 26 haftam bitiyor yani 7.aya giriyorum
kızlar günaydın geçmişi okuyamadım kusura bakmayn ama midemmi ağrıyor neyim var bilemedim midem dediğim elimi göğüslerimin altına koyduğum yerde aynı mide ağrısı şeklinde nefes aldıkça artan değişik bir ağrı var gaz sancısı olsa orasımı ağrır bilemedim akşamdan beri kötüyüm belimde ağrıyor sice ne olabilir iki gündür hafif ağrıyordu eşime üzülmüştüm ameliyat oldu taaa pazartesi gelecek diye 5 gündür yokta kasılma dedikleri şey olmasın allah korusun yarın 26 haftam bitiyor yani 7.aya giriyorum
günaydın canım :) bazen benimde midemin olduğu yerde batmam oluyor hareket edince geçiyor.bebeğimin ayakları ordaymış o baskı yapıyormuş.
sağol cnm pazara çıkarsan kız kardeşim pazarda havlu pijama satıyorlar çiçek kuyumculuğun önü
biliyorum o sergiyi :) bugün çıkamıcam ama baska zaman çıktığımda mutlaka uğrarım.bende bu aksam çakırlı köyüne düğüne gidicem canım eşimin arkadasının oğlunun sünnet düğünü varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?