2012 Ekim Anneleri

Günaydnlar kızlarrr

Bende hiç tekmesine uykumdan uyanmadım henüz:)

Son düzenleme:
Günaydın herkese... gün gün yaklaşıyoruz artık bebeğimize kavuşacağımız ana, biz de bugün 27 haftalık olduk Allahım zamanında getirsin bütün bebeklerimizi inşallah sağlıkla

kızlar günaydın geçmişi okuyamadım kusura bakmayn ama midemmi ağrıyor neyim var bilemedim midem dediğim elimi göğüslerimin altına koyduğum yerde aynı mide ağrısı şeklinde nefes aldıkça artan değişik bir ağrı var gaz sancısı olsa orasımı ağrır bilemedim akşamdan beri kötüyüm belimde ağrıyor sice ne olabilir iki gündür hafif ağrıyordu eşime üzülmüştüm ameliyat oldu taaa pazartesi gelecek diye 5 gündür yokta kasılma dedikleri şey olmasın allah korusun yarın 26 haftam bitiyor yani 7.aya giriyorum

gunaydin herkese 2 gundur geceler zehir olmaya baslad sol yanima bir sanci saplaniyor gaz sikismasiymis artik buyuduk ya beyfendi baskadi baskilamaya naparsin mecburen cekicez

Dr na ara bi sor istersen azracim,belki cocuk yukari ciktikca oraya baakisi artiyodur,bu da basinc yapiyodur...

Çanakkalenin rüzgarlı serin sabahından kocaman bir günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri...

Biz oğlumla uyku keyfi yaptık bu sabah şimdide kahvaltımızı yapıyoruz :)

herkesin günü mutlu, güzel ve hayırlı geçsin inşallah.

günaydın ekim anneleri ve tombik minnoşlar bu haftayıda devırdık darısı geri kalan haftalarımıza sağlıkla ve bol tekmelerle

günaydın canım :) bazen benimde midemin olduğu yerde batmam oluyor hareket edince geçiyor.bebeğimin ayakları ordaymış o baskı yapıyormuş.

geçmiş olsun hem eşine hem de sana.yorma kendini stresten de olabiliyor mide ağrısı yani gebe olmasan da üzüntüye gelmiyor .Allah bol şifalar versin

sağol cnm pazara çıkarsan kız kardeşim pazarda havlu pijama satıyorlar çiçek kuyumculuğun önü

biliyorum o sergiyi :) bugün çıkamıcam ama baska zaman çıktığımda mutlaka uğrarım.bende bu aksam çakırlı köyüne düğüne gidicem canım eşimin arkadasının oğlunun sünnet düğünü varmış

gunaydin hamislerrrrrr, herkese kucak dolusu sevgiler ve iyi hafta sonlari diliyorum bu sabah uykuya doyamadim ya, aksam hic uyuyamadim saga yatiyorum belim agriyor feci, sola yatiyorum bacaklarim agriyor, terliyorum bi bakiyorum kendimi dumduz sirt ustu yatarken buluyorum o da karnimda gerginlik yapiyor. anlicaginiz uykusuz gecelerim basladi koltukta yaticam bundan sonra daha rahat ediyorum

selam kizlar biz geldik herkes iyidir umarim....

cok sicak cok felaket klimayi acdim oturuyorum. isimde var yavas yavas yapayimda gelirim yine gorusuruz birazdan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…