2012 Ekim Anneleri

İşte size bebeğimin ilk görüntüsü.....

Tam olarak 7 haftalık olmuş miniğim teyzeleri...
maşallah bebişine
canının çektigi şeyi yemezsen çoçukta leke olur..küçük
böyle şeylere hiç inanasım gelmiyo.var mı bi gerçekliği acaba?

kızlarrrr birsey sorucam.. çatlak oluşmaması için krem yağ vb birseyler kullanmaya başladınız mı???

daha başlamadım ben.4. aydan sonra başlicam.ilk hamilelğimde pregnacare krem kullanmıştım.karnımda yok denecek kadar az çatlağım,hiiiç belli bile olmuyo.aslında son ayda hiç yoktu.doktorum bile maşallah hiç çatlamamışsın demişti.ama doğumdan sonra eve geldiğimde küçük küçük belli olmaya başlamıştı.ama kalçalarımda falan oldu zaten önceden de vardı biraz kilo alıp vermekten.biraz arttı onlar..

ben şimdilik 1-1,5 kg vermiş gibi görünüyorum.ama karnım şiş hep kabızlık,gaz rahatsız ediyo çok.oğlumda da ilk aylar kilo vermiştim.20. haftaya kadar 1 kilo almıştım sadece.20. haftadan sonra 1 ayda 5 kg aldım sonra böyle devam etti.15 kiloyla tamamladım.şimdi dikkatli gitmeye çalışıyorum.kilolu hamile kaldım zaten.10 kg ile tamamlayabilsem keşke...

kızlarr soru sordum amaaaaa... :44::44::44::44::44::44:

cimeka şaka şaka çok kötüymüş cnm
kızlar bu arada yemek zararlımı sizce?
hmmm e-e hurma e-e piss...zararlı değil canım sadece şeker çok.onun için az az ye. hurma bulantıyı önlüyormuş dediydi bi arkadaşımız..
Allah onun da dayanma gücünü verir.işte dönem olarak kötü denk geldi. o gelişmeleri birlikte yaşamak güzel olurdu..ama olsun,o dönünce kaçıncı haftada olacaksın? Allahın ziniyle doğumda yanında olacak..o zaman da gidebilirdi..o daha fena bence..3ünüz de birbirinizi özleiş olacaksınız,herşey güzel olacak inşallah..
cnm ılk hamılelıgımde 33 haftalık dogum yaptım 15,5 kılo aldım doguma kadar ne selulık nede catlagım oldu hıç bışı kullanmadım ben
tamamen yapıyla alakalı..önlenebilir bişey olduğunu düşünmüyorum,ne kremler kullananlar var çatır çatır çatladı..önlem almak gerek tabi.olursa olur olmazsa olmaz zaten..ben şimdilik nemli tutmaya çalışıyorum banyodan sonra vaseline kakao yağlı kremini sürüyorum.. biraz genişlemeye başlayınca başka şeylere geçeriz.
kızlar bendede sancı oluyo acaba bebiş yerleşiyo ondanmı bide ben adet günlerinde çogu kadın adet oluyomuş gibi sancılanıyomuş sizdede oldumu

oldu oldu.. ben de panikledim ama herkeste oluyor..okudum da birkaç yerde..normal yani..

Kızlar biraz önce müdürümden şok edici bi haber aldım bu ayın sonunda kısmetse 12 haftalıkken felan 5 saatlik bi yolculuk yapmam gerecek eğitim semineri için hayırda diyemedim sizce bi sakıncası olurmu gerçi dr uma da soracağımda yinede içime bi kuşku düştü

selam dayanamadın gittin demek ben hala sabrediyorum 6+5 oldu sadece beta hcg den biliyorum hamile olduğumu yarın sabah 9 da randevum insallah keseyi kalp atışını hepsini birlikte görürüz bizde

canım sıkma canını sende dinlenerek atlatabilirsin bence ne yazıkki biz farkında değiliz ama bizim için önemli olan zamanları yaşıyoruz hepimiz dikkatli olmalıyız bebişlerimizin sağlıkları için..

ay ne fenasınız yaa

benim bu hafta kalp atış haftam gitmedim bile annem zırt zırt gitme diyor..

sakınan göze çöp batar diyor

Son düzenleme:
burda çok güzel kar yağıyor
oh ne güzel canım..burda dün yapdı bugün güneş açtı yine..karın keyfini çıkar..

doktoruna sor yinede canım ama benim arkadaşım ilk öğrendiğinde hamile olduğunu izmitten antalyaya araba ile tatile gittiler haberi kutlamak için. şimidi 7 aylık oldu kerata. doğdu yani:)bişi olmaz bence tatlım ama sen yinede doktoruna danış..

Son düzenleme:

:) selam canım..evet dayanamadım valla ne yapayım..ama yarın yine gidicem kendi dr uma. yarın sende hayırlısı ile görüceksin canım keseciğini ve miniğinin kalp atışlarını.. çok güzel bir duygu..yarın bide eşim görücek..ben onun içinde çok heyecanlıyım. onun tepkisini görmeyi çok istiyorum
inşallah geçer canım. ilaca başlıycam işte. rapor alıcam muhtemelen..inşallah bebeğim benim bırakmıycak....

Kızlar maasallahımız var 400.cu sayfaya gelmısız muhabbetlere devam dogurana kadar daha kac sayfa devırecek bakalım topıgımız :)

inş canım sen güzel düşün bebeşinde hep seninle bizimle olacak

birşey olacağını sanmam sen yine dedoktoruna sor..özel arabayla gideceksen ara ara durup yürümen gerek sanırım..
Kızlar maasallahımız var 400.cu sayfaya gelmısız muhabbetlere devam dogurana kadar daha kac sayfa devırecek bakalım topıgımız :)

ilk başta 2000 diye bi tahminde bulunmuştum,şimdi 5000 diyorum,tabi şimdilik...

Bende kendimi cok yorgun halsiz hissediyorum 24 saat uyuma imkanim olsa kalkmam uyururum. Bugun okulda cok usudum ayaklarim dondu sonra sag bobregim agridi usutunce vucudum iyice halsizlesti hep boylemi oluyoki yoksa vitamin elsikligi falanma var?

kızlar sabah gittik birsürü ultrasona girdim 3 tane doktora göründüm kalp atışı yoktu. öğleden sonra kürtaj oldum şimdi evde yatıyorum. herşeyi belliydi ultrasonda. ama hareket yoktu. doktoruma sormadım kendisi dedi erkekti diye......

Allah herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..........

Allah sabirlar versin canim cok uzuldum bende daha once dusukler yasadim gecmis olsun insallah rabbim saglikla yavrunu kucagina alip buyutmeyi nasip eder neden olmus peki belirtimi oldu kanaman falanmi vardi?

Allah sabirlar versin canim cok uzuldum bende daha once dusukler yasadim gecmis olsun insallah rabbim saglikla yavrunu kucagina alip buyutmeyi nasip eder neden olmus peki belirtimi oldu kanaman falanmi vardi?

yok canım kanamam olmadı ama kahverengi lekelenmem vardı benim....... kalp atışını duyamadık bir türlü..........

Canım cok uzuldum kotu bır haber beklemıyordum senden. Boyle durumlarda nasıl tesellı edılır kı ne desem acını hafıfletmeyecek Allahım sabrını versın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…