maşallah maşallah..Allah nazarlardan korusun..benimkinin fotosunu doktorumuz baya yakınlaştırıp vermiş sanırım,kocaman görünüyor..zaten en güzel göründüğü zamanlar 4. 5.aya kadarmış,hani bebeğin tamamını tek karede görüyoruz ya,sonraları kafa kol kısım kısım çıkacakmış fotoda. ben albüm yapmayı düşünüyorum. bu usg görüntüleri zamanla sararıyormuş,poşete geçirin,ben poşet dosyaya koyuyorum.şimdilik 2 oldu,cinsiyeti belli olsun da ona göre bi albüm yapacağım,bir de ben hala yaptığım idrar testini atmadım..saklıcam onu da
benim de hiçbirşeyim yok kask ağrılarım oluyor sadece,hatta onlar da durmuştu bugün yine oluyor,bulantım sadece bir kere oldu onda yediğim şey ağır geldi diye.ben baya baya korktum doktora dün o kadar umutsuz gittim ki.. doktor ne güzel işte çok şanslı bir annesin daha ne istiyorsun deyince acayip rahatladım,kafana takma,bebeğim maşallah sapasağlam senin de öyledir.. herkeste herşey olacak diye bişey yok.. artık buna inandım..orda burda okuduklarına çok önem de verme.. her sitede bulantı bulantı diyor,hatta kimindi birinin doktoru demiş ne güzel işte bulantın var bebeğnin geliştiğini gösterir demiş ben ondan sonra çok kötü olmuştum,ne saçma,sanki bebeğimizi bulantı büyütüyor..bulantı tabiki iyi bir belirti olabilir ama yoksa herşey kötü demek değildir..çokk rahatım..bel sırt ağrım oluyor onda da yatıyorum oturuyorum geçiyor..benim ilk bebişim canım yaaa...bende çok heyecanlıyım yalnız hiçbir belirti yaşamıyorum yani resmen hamile değilim gibi çok korkuyorum bazen bebeğim iyimi falan diye...haftaya kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum gittiğimizde bebeğin gelişimini,boyunu,durumunu,haftasına göre normal bir gelişim gösterip göstermediğini soralım:)
ben de öğretmenim bu hafta ben de rapor aldım yorulmuştum ve moralim çok bozuktu son günlerde..iyi bir dinlence oldu,dinlen sen de..evet canım ben öğretmenim . doktrum 5 gün rapor verdi. haftaya arıycam yeniden devam edeyimmi işe yatayım mı diye.. sen de en kısa zamanda rapor al. teyzem hemşire kadın doğumda. sandalye bile kaldırma dedi. yat sadece tuvalet için kalk .belli bi dönem böyle ... esim sağolsun herseyimi yapıyr.. dikkat et kendine
arkadaslar benim 2 gündür karnım agrıyor adet sancısı gibi yada yanıyor gibi... sizdede böyle oluyor muu.. bacaklarım da ağroyırrr
canım biraz dayanmaya çalış bende 15 gündür böyleyim 3 kilo vermişim..
hiç bir iş yapamıyorum..hiç birşey yiyemiyorum..
bütün günüm lavaboda geçiyor..
ama bunlar olurken bebeğim için diyorum katlanıyorum..
benim de hiçbirşeyim yok kask ağrılarım oluyor sadece,hatta onlar da durmuştu bugün yine oluyor,bulantım sadece bir kere oldu onda yediğim şey ağır geldi diye.ben baya baya korktum doktora dün o kadar umutsuz gittim ki.. doktor ne güzel işte çok şanslı bir annesin daha ne istiyorsun deyince acayip rahatladım,kafana takma,bebeğim maşallah sapasağlam senin de öyledir.. herkeste herşey olacak diye bişey yok.. artık buna inandım..orda burda okuduklarına çok önem de verme.. her sitede bulantı bulantı diyor,hatta kimindi birinin doktoru demiş ne güzel işte bulantın var bebeğnin geliştiğini gösterir demiş ben ondan sonra çok kötü olmuştum,ne saçma,sanki bebeğimizi bulantı büyütüyor..bulantı tabiki iyi bir belirti olabilir ama yoksa herşey kötü demek değildir..çokk rahatım..bel sırt ağrım oluyor onda da yatıyorum oturuyorum geçiyor..
ben de öğretmenim bu hafta ben de rapor aldım yorulmuştum ve moralim çok bozuktu son günlerde..iyi bir dinlence oldu,dinlen sen de..
çok normal hemen hemen herkeste var..kolay mı bebğin kendine yer açıyor annesibir de birkaç ay adet zamanları gelince vücut buna tepki verirmiş adet olacak gibi..
evet benmde idrar testlerim bile duruyor 3 tane yapmıştım aynı gün ama onlarda soldu bayağı ama saklıyorum, meraklıyım bende öyle şeyleri saklamaya. bu fotoğraflarıda tarayıp bilgisayarıma atıyorumki silinmesin diye. atmayalım hayatta kaç kere yaşayacağız zaten bu günleri :)
2 cm olmuş ya 3 hafta önce hiç bişeycik yoktu orda. ne çabuk büyüyorlar....
darısı henüz göremeyen arkadaşların başına inşallah
cnm benım bırde 4 yasında oglum var 3 veya 4 ögun yemek beklıyor benden çok hareketlı yatıp azcık dınleneyım dıyorum tepemde zıplıyor kalk dıye oyuzden bazen yetışemıyorum kafayı yıcek gıbı oluyorum bak 1 saat once yemek yedırdım şimdi yıne acıktım dıye tepemde zıplıyor bıde aynı yemegı yemek ıstemıyor.aksam yemegı yapıcam daha ooooo(((
kızlar,öncelikle herkese sağlıklı evlatlar diliyorum.
ben de 9 haftalık hamileyim. mide bulantılarım çok şükür azaldı gibi ama bugün biraz kasık ağrılarım başladı.sol kasığımda ağrı var. normal sanırım.
ben en son 6 haftalıkken gitmiştim dr. kesenin içince bebeği ancak vajinal ultrasonda görebilmişti.
dolayısıyla eşim ve ben daha bir şey anlayabilmiş değiliz. sonraki kontrolümü de 21 mart için yazdı. yani 3 aylık olacak gittiğimizde 2'li testi yapılacak.
daha meleğimin kalp atışını bile duyamadım. acaba diyorum başka dr gitsemmi ? ya da acelemi ediyorum ?
ilk gebelik ya bilemedim
cnm benım bırde 4 yasında oglum var 3 veya 4 ögun yemek beklıyor benden çok hareketlı yatıp azcık dınleneyım dıyorum tepemde zıplıyor kalk dıye oyuzden bazen yetışemıyorum kafayı yıcek gıbı oluyorum bak 1 saat once yemek yedırdım şimdi yıne acıktım dıye tepemde zıplıyor bıde aynı yemegı yemek ıstemıyor.aksam yemegı yapıcam daha ooooo(((
ben de 9 haftalık hamileyim. mide bulantılarım çok şükür azaldı gibi ama bugün biraz kasık ağrılarım başladı.sol kasığımda ağrı var. normal sanırım.
ben en son 6 haftalıkken gitmiştim dr. kesenin içince bebeği ancak vajinal ultrasonda görebilmişti.
dolayısıyla eşim ve ben daha bir şey anlayabilmiş değiliz. sonraki kontrolümü de 21 mart için yazdı. yani 3 aylık olacak gittiğimizde 2'li testi yapılacak.
daha meleğimin kalp atışını bile duyamadım. acaba diyorum başka dr gitsemmi ? ya da acelemi ediyorum ?
ilk gebelik ya bilemedim
kızlar ya ağzımın tadı hiç yokağzımın içi acı acı hiç geçmiyor o tat midemi bulandırıyor benim gibi ağzında acılık olan varmı ?
ilk gebelik ya bilemedim
bayagıdır ugrayamadım ben misafilerim vardı. sayfalar akmış gitmiş..
canım benım sen rahatsızlandın mı?? gecmişe dönemedim bi postunu okudumm sadece.. geçmiş olsun...
bu arada kalp atışlarını duyan arkadaşlarımız varmış gözleri aydın olsun... benimde haftaya kontrolum var 2li test için randevu alıcaz...
evet cnm hastanede yattım 3 gun dun aksam çıktım bugun yıne kötuyum hemde çok kötu
Ay buraya hurma geldi kızlar nasıl güzel geldi tadı yaaa nasıl hevesle yedim:)
dahada yiyesim var çekiniyom yemeye:)
annemin hactan verme 1,5 sene önceki dolapta duruyo hala:)buzdolabında bişi olmaz dimi kızlar?eve gidince yiyim barii haha
hamillelikte hurma iyiymiş diolar
Allah ın iyiliğini versin.. hamile insanlara denecek şey mi bu
inşallah canım inşallah..doğru diosun bebeğimin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun beni bırakmaz..benim çalıştığım kurumun anlaşmalı olduğu hastaneler var. bana yakın olanı anadolu sağlık. o yüzden orayı istiyorum. ama dr konusunda bu şekilde olursa hastaneyide değiştiricem artık mecburenyarın bi gideyimde tekrar. bakalım neler söyleyecek benim dr? ona göre karar vereyim bende:26:
amin canım inşallah..sende en kısa zamanda duyarsın meleğinin pıt pıtlarını
evet canım yarın sorucam. ayakta durmaktan iyidir ama çok oturmakta belki zarar verio? bilmiorum ki? herşeyden nem kapar olduk artıkevet gülşah canım adım nickim herşeyim:):)
evet kuzum yaa, bakıcam. rapor istiycem. çok daha ii olur bir hafta kendime gelirim allahın izni ile..
ALLAH kolaylık versin canım yaa
bende album yapıcam aslında günlük, kalp atışını duymayı bekliyorumm:) onu nekadar çok beklediğimiii , ona kavuşmak için neler neler yaptığımı yazıcamm:) bende idrar testimi atmadım saklıyorumm ama bi yandanda mikrop üreten bişi saklamak ta pek mantıklı gelmiyoo
ay ne bilim hurmayı yemeyen ben acaip canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?