Aaaaa valla bebeğimin odasında benim de yatak var... Lakin kimseyi yatıramam. O benim ve bebeğim için. Şişme yatağı beğenmeyen evinde rahat yatakta yatsın. Çocuğum yatmadan, çocuğumun odasında yatmak da ne demekmiş canım ? Başlarım artık valaaaaaa
Aaaaa valla bebeğimin odasında benim de yatak var... Lakin kimseyi yatıramam. O benim ve bebeğim için. Şişme yatağı beğenmeyen evinde rahat yatakta yatsın. Çocuğum yatmadan, çocuğumun odasında yatmak da ne demekmiş canım ? Başlarım artık valaaaaaa
bak seninle yapılarımız aynı gibi bende söylemiştim lafımı kapamıştı ağzını ben çok yüz göz oldum en başta çok yüz verdim sonra da böyle işte daha neler neler aklınıza gelmez ama sonunda esirgemiyorum lafımı artık onlarda anladı bu kızın deli damarı var diye pek bulaşamıyorlar eşim evde yoktu söylemedim de üzülmesin diye öyle işte
Kızlar biz geldik doktorumuzdan
Güzel haberler getirdik hamdolsun RabbimeHerşey yolunda önümüzdeki salı son bir kez görüşelim ve perşembe sabah 8:00 de yatış yaparsınız 10:30 gibi doğuma alırız ve cumarteside sabah taburcu ederiz dedi
Yavruma kavuşacağım Allahım nasip ederse 20 eylül sabahı çok ama çok mutlu oldum
Yine 2 hafta öndeyiz hatta 39+2 çıktı yine ölçümlerimiz3.820 olmuşuz
Uzatmaları oynuyor artık dedi doktorumuzGenel durumun iyi kilo ve şişlik sorunun yok,,mühim şikayetlerinde yok o yüzden bu haftayı da geçirelim dedi
Bu bir hafta içinde sıcak suyla duş almak yok, birliktelik yokuzun yürüyüşler ve yorgunluk yok dedi...Kesede açılma olmaması için 1 hafta daha dikkatli ol dedi
Doğumla ilgili daha önce herşeyi kesinleştirmiştik zaten yine bir kaç şey sordum...sadece bana güven ve dediklerimi yap doğum anında ve sonrasında dedi...inşallah rahat ve konforlu bir epidural gerçekleştireceğiz dedisenden isteğim sadece doğum anında biraz cesaret dedi
Rabbim inş. hepimize doğum anında o gücü kuvveti ve cesareti verir kızlar
müge anlıya ve o programa sabredebilen insanlar da var demek ki....selam hamişlerbugün keyfim yerinde , müge başladıya artık öğlene kadar canım sıkılmaz, bugünde bende temizlik var cam , kapı , dolap dip köşe , evim mis olcak :119: bende dolabı filan silerim anca oturduğum yerden , zaten ayakta duramıyorum 1 haftadır hemen bel ağrısı başlıyo dikilince şimdi anlıyorum hamişlere neden yer verdiklerini heryerde
bence sen yine de al bulunsun...Canim çok gecmis olsun ben epidural normal düşünüyorum bak korktum simdi kuzenlerim yaptı onlarda oyle bı yan etki olmadı ama demek ki kisiden kisiye değişiyor . O zaman hastane cantamiza emzik filan almayalim biz vermesekte kalkar buyuklerden biri verir filan bibaronda belki sut gelmezse diye yanima alacaktim ama almasam mi ki ? neyseki canim senin bebeğin şimdi sağlıcakla kucağında darısı bize canim dua et :)
anlamadım ben neden vajinal usg???kızlar carsamba benım doktorum wajinal ultrasonla bakıcak hiç baktıran warmı acıomu korkuom :18:
BenElse bu 4 parmak hesabı da nedir ya çatı falan mı anlamadım
nereyi ölçüyonuz:26:
cnm annelerden duyduk biz bunu göğüs altına 4 parmağını koyucaksın eğer sığıyosa bebek aşağı inmiş dememkmiş sığmıyosa hala yukarıdaaa
ben anlamadım bu parmak olayını..offff..detaylı anlatın yada foto koyun ne biliyim....Nereye koyuyoruz göğüs altına... Yani sığması meselesini anlamadım :S Ben koyuyorum 4 parmak boyunca bebek yok. O mu yani
37+0 da rapor alıyoruz. ama benim 19.eylül olmasına rağmen 17sinde ayrılıcam müdürümün isteği üzerine..aman benim de işime geliyor..döneme hiç başlamıcam...herkese merhaba kızlar,
asude tarih netleşmiş Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
sevcanyk bizim 37.hafta cuma doluyor değil mi ? o gün okula gidiyor muyuz? yoksa hastaneden rapor almaya mı gidiyoruz. Raporun hemen alınması mı gerekiyor çok sordum ama bilgin var mı canım?
bebeğin odasında niye başkası yatsın ya gıcık bu kayınvalide
biz eşimle bebeğimizin odasında yatıcaz, kendi yatağımızı kayınvalidemle kayınpederime vericez ,annemle babamda salonda yatıcaklar
başka gelmek isteyenm olursa yer yok
Valla yeni doğum yapmış kadının evinde neden bukadar insan kalıyor anlamıyorum. Şehir dışından mı geliyor bunlar??? Benim bir huyum vardır. Eşim de öyle zaten. Asla kendi yatağımı kimseye vermem. Kayınpederim kayınvalidem değil annem babam olsa yatırmam yatak odamda. Hiç hoş değil yani.. Kim şehir dışından geliyorsa o kalsın evinde. Salonda yatsın sonra da o gidince öbürü gelir kalır illa istiyorsa. Ay valla çıldıracam. Benim sadece annem kalacak yanımda diğerleri gelir gider okadar. O ne öyle ya düğün evi gibi herkes başımda.
belki gece kalkıp çocuğu emzircek kv ne kötüsün haaa yatsın varsın :))))))) ne sabit fikirli ne anlayışsız insanlar var yaa bazen şaşıyorum okurkennn bizim anneler kalıcak kv belki 1 2 gün kalır sonra gündüzleri gelip geceleri evine gder annemde 1 hafta kalır bnm durumuma bağlı tabii max 1 hafta kalırlar sonra gündüzleri gelir geceleri evlerine yatmaya gderler bizimkiler acaba bende anneleri bizim yataktamı yatırsamki iki dünür sarılıp uyusunlar :))))bebeğin odasında niye başkası yatsın ya gıcık bu kayınvalide
biz eşimle bebeğimizin odasında yatıcaz, kendi yatağımızı kayınvalidemle kayınpederime vericez ,annemle babamda salonda yatıcaklar
başka gelmek isteyenm olursa yer yok
Zorlama kendini, benim doktorum yürü ama zorlanıyorsan yürüme demişti.
yok valla yürümüyorum ne yalan söyliyim
dün akşam biraz fazla yürüdüm hatta 1,5 saat kadar. bugün artık oğluşum çıkacak gibi aşağıdan iyice
Valla yeni doğum yapmış kadının evinde neden bukadar insan kalıyor anlamıyorum. Şehir dışından mı geliyor bunlar??? Benim bir huyum vardır. Eşim de öyle zaten. Asla kendi yatağımı kimseye vermem. Kayınpederim kayınvalidem değil annem babam olsa yatırmam yatak odamda. Hiç hoş değil yani.. Kim şehir dışından geliyorsa o kalsın evinde. Salonda yatsın sonra da o gidince öbürü gelir kalır illa istiyorsa. Ay valla çıldıracam. Benim sadece annem kalacak yanımda diğerleri gelir gider okadar. O ne öyle ya düğün evi gibi herkes başımda.
yatağımı vermesem birilerinin bebeğin yanında yatması lazım canım. annemler şehir dışından, kayınvalidemler yurtdışından geliyolar 5 gün kalıp dönücek zaten insanlar yatsınlar dert değil benim için. yazık her zaman gelme imkanı yok zaten kayınvalidemin heyecanla bekliyor o da doğum olsa da gitsem diye
belki gece kalkıp çocuğu emzircek kv ne kötüsün haaa yatsın varsın :))))))) ne sabit fikirli ne anlayışsız insanlar var yaa bazen şaşıyorum okurkennn bizim anneler kalıcak kv belki 1 2 gün kalır sonra gündüzleri gelip geceleri evine gder annemde 1 hafta kalır bnm durumuma bağlı tabii max 1 hafta kalırlar sonra gündüzleri gelir geceleri evlerine yatmaya gderler bizimkiler acaba bende anneleri bizim yataktamı yatırsamki iki dünür sarılıp uyusunlar :))))
Çok zor oluyor öyle ama şehir dışından gelince maalesef hepsi orada kalmak zorunda kalıyor. Bir yakınım yaşadı aynı şeyi, evde kayınvalide kayınpeder. Emzirecek, sık sık duş alacak, ama hiç birini rahat rahat yapamıyor. Stresten sütü çoğalmamıştı. O da aldı bebeğini annesine gitti, yakında oturuyor zaten. Rahat etti, sütüde arttı anında. K.validesi de destekledi sağ olsun.
Gerçi bana aynı durum olsa kendi evimde başkasını bırakmakta hoşuma gitmez.
Senin işin de zor valla canım. Biri şehr biri yurt dışından geliyor. Yalnız ne yalan söyliyim ben yer yatağı yaparım yine de yatak odamı vermem. Benim mahremim orası. Eşimle yattığım, uyuduğum, cinsellik yaşadığım yer. Ben öyle bakıyorum yani. Ben eşimle en özel şeylerimi o yatakta konuşuyor, paylaşıyorum. Yatırmam yani. KAtı bulabilirsin, saçma bulabilirsin ama böyle benim düşüncem. O insanlar da nasıl heyecanlıdır şimdi.. Kıyamam onlara ben :=)
Alemsin valla... Sarılıp uyusunlar haaaa
Senin işin de zor valla canım. Biri şehr biri yurt dışından geliyor. Yalnız ne yalan söyliyim ben yer yatağı yaparım yine de yatak odamı vermem. Benim mahremim orası. Eşimle yattığım, uyuduğum, cinsellik yaşadığım yer. Ben öyle bakıyorum yani. Ben eşimle en özel şeylerimi o yatakta konuşuyor, paylaşıyorum. Yatırmam yani. KAtı bulabilirsin, saçma bulabilirsin ama böyle benim düşüncem. O insanlar da nasıl heyecanlıdır şimdi.. Kıyamam onlara ben :=)
Alemsin valla... Sarılıp uyusunlar haaaa
neden beşiğinizi yatak odanıza koymadınız??höytttttttttt çekilen ulennn hele bi yatın mavi battaniye sze neler yapar yatırma şekerimm bende istemem ama malesef salonumda 2 çekyat diğer odamdada köşe takmımdan başka yerm yok mecburen beşiğimizi oturma odasına koyduk bebişim ilk doğduğunda salonda yatcaz ikimiz mutlaka odadaki köşedede biri yatar allahtan bizimkiler fuchiseninkiler gibi değil temzilerdir kv görümcem evlenceğinde evine gttik çarşaf götürmüş yanında yatmadık yeni eşyaların içinde o yüzden böyle pislik yapmazlar o yönden içim rahattt
Çok zor oluyor öyle ama şehir dışından gelince maalesef hepsi orada kalmak zorunda kalıyor. Bir yakınım yaşadı aynı şeyi, evde kayınvalide kayınpeder. Emzirecek, sık sık duş alacak, ama hiç birini rahat rahat yapamıyor. Stresten sütü çoğalmamıştı. O da aldı bebeğini annesine gitti, yakında oturuyor zaten. Rahat etti, sütüde arttı anında. K.validesi de destekledi sağ olsun.
Gerçi bana aynı durum olsa kendi evimde başkasını bırakmakta hoşuma gitmez.
Cumartesi doğum yapacağım hastaneye gittim. Bebeğimin kilosuna 2,300 kg dediler. Oysa geçen salı devlet hastanesine gittiğimde 2,700 demişlerdi şaşırdım kaldım. Hangisi Doğru kafam karıştı. Devlete tekrar gitmeye karar verdim bakalım kaç diyecekler. Doktorum bebeğin geriden geldiğini beklenen doğum tarihinin 8 ekim değilde 18 ekim gibi görünüyor dedi.Bebeğim ters hala dönmedi belki geriden geldiği için dönme şansı olabilir dedi. 2 hafta sonra gel dönmezse ekim başı sezeryan tarihi vercem dedi. Bende artık umudumu kaybettim. Genel anestezi ile sezeryan olmak istiyorum. Benim çevremdekiler epidural sezeryanı hiç önermiyor anlatanlarda hep sorun yaşamışlar. Bebeği alırken kusma, nesef alamama ve kalbin çok hızlı atması falan.. Hiç riske gerek yok diyorum bunları yaşamaya..
neden beşiğinizi yatak odanıza koymadınız??
ben de vermem yatağımı kimseye..anneme bile...bizim ev 2+1...biri yatak odamız bebeğimizin yatağı yanımızda.bir oda salon.2 tane koltuk açılabiliyor.diğer oda minicik.. bir çekyat ve bilgisayar kitaplık falan var..annem gelecek memleketten ve zaten hep bizimle kalacak. o oda onun olacak..geriye salon kalıyor.. kim gelirse gelsin yatsın...kıvrılsınlar bir yere. evim budur. yapacak bişey yok..
sana katılıyorum tatlım bende odamda kimseyi yatırmam inşallah zor durumda kalmam da eşimede diyorum kardeşim kalacak benimle de oturma odasında oturup kalkacağım kışında salonu kapatacağım diyorum annen gelir odamızda yatar bide eşim odada yatmak zorunda kalırsa sokulur oğlunun yanına şimdiden uyarıyorum sakın annen bizim odada yatamaz bak papaz oluruz diye orası eşimle benim dediğin gibi özelin orası ama arkadaş zor durumda kalmış baksana yapacak bişi yok
yazdımmı yazıyorum bende hıı destan mubarek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?