2012 Ekim Anneleri

destek almadanmış bak yanlış biliyomuşum ben :26:

denedim zor da olsa başardım ama yere oturdum mu bir vinç lazım beni kaldırmaya

Eşim halletmeye çalışıyor ama ne söylese kız küsüp gidiyor, annesi de çaktırmıyor ama o da bozuluyor.Annesine annem söyledi, kilotlarını kendi çamaşırlarıyla atsın, kızın çamaşırlarının arasına atıyor dedi, yok sanki söylendiği için inadına yapıyor kız. Bi çıkardım bebeğin nevresimlerini makinadan,elde yıkama prg.da yıkamıştım içinde ağı yeşermiş bir don. Attım kendimi yatağa, sinirden nefes nefese kaldım. Bağırarak ağlamamak için kendimi nasıl tuttum bilmiyorum.Eşim indi söylendi böyle şey olur mu diye.
Sonra da ben söyledim annesine, dedim olmaz ben kendi kıyafetimi bile atmıyorum bebek eşyasıyla, o kilodunu atmış dedim. Diyor ki, elinde yıkamış da öyle atmış. Sofrayı yıkıp kalkasım geldi.

Sırf o kız kirli donlarını atıp duruyor diye kirli sepetini yatak odamıza almıştım, şimdi hatun çamaşır makinasını kirli sepeti olarak kullanıyor. Ya sabır diyorum, eninde sonunda gidecekler, bozmayayım arayı, eşimin ailesidir, ya sabır! (Bu arada kız başka babadan)

Son düzenleme:

canım gozunaydın cok sevındımm,dualarım senınle...

Canım sevcanım dualarımız seninle ve defne kızımızla tatlım...sen güzelce dinlen ve kendini üzme...Rabbim onun vaktini saatini belirlemiştir yüreğini ferah tut,,inş. hepimiz vaktinde alacağız yavrularımızı koynumuza ...hayırlısıyla sağlıkla Defne kızını kucağına alacağın zamanı düşün sadece

tatlım geçmiş olsun çok...
istediğin gibi hayırlı bir doğum olur inşallah bizim terminler aynı 7 ekim sen okula gitmeyeceksin ama gitseydin cuma gidecek miydin?
bir de artık işgöremez raporumuzu ne zaman alıp vermemiz gerekiyor?

destek almadanmış bak yanlış biliyomuşum ben :26:

denedim zor da olsa başardım ama yere oturdum mu bir vinç lazım beni kaldırmaya

hee bak yanlşmış bende akşam eve gidince denerim bende yerden zor kalkıyorum yataktada kalkcağımda eşim ittiriyo arkamdan kalkarkende ona tutunarak kalkıyorum bigün adam üstüme düşcek yapışcaz kalcaz ikimizde yerdee akşam ben bilmem eşim biliri izliyoruz kucaklama oyunu var ben eşime dedim buraya katılsak bu oyunda ben seni kucaklarım mantıklısıda bu dedim ben baştan kabul edermki yenilgiyi diyoo beni taşıma girişiminde bile bulunmucakmış

ne yemek yapıyosu asude? bende biber dolması yapçam nasıl üşeniyorum ayakta da duramıyorum zaten canım acıyor artık iyice

çok şükür canım gözünaydın. problemsiz gelsin inşallah kuzucuklarımız hayırlısıyla

canım 4 gün okul idare eder diye düşünüyorum.. cuma ise okula gitmeyip rapor almaya gitcektim yine aynısını yapcam yani..

ne yemek yapıyosu asude? bende biber dolması yapçam nasıl üşeniyorum ayakta da duramıyorum zaten canım acıyor artık iyice

domates çorbası yaptım canım bide güveç yaptım pişiyor pilav da yapmam lazım pilav yemezse doymuyor benim kocam 3. kuşaktan bi çinlilik var sanırım sülalesinde

domates çorbası yaptım canım bide güveç yaptım pişiyor pilav da yapmam lazım pilav yemezse doymuyor benim kocam 3. kuşaktan bi çinlilik var sanırım sülalesinde

kocamın bu huyunu seviyorum 2.çeşit yemek pişmez onlarda, tek çeşit ister yemek çorbaysa çorba, pilavsa pilav yemekse yemek

ama malesef etobur olduğu için sebze yemeklerine ıyy fasulye mi , pırasadan da yemek mi olurmuş , ıspanak mı yicez ot yiyoruz bu ne yaaa diye delirtir beni

ohh valla tsktikler verilmeye başlammış da ben 4 parmağı anlamadım yani şimdi bende sütyen yok göğüsümğn bittiği yerden mi yoksa göğüs altından mı bakacağız oo

asude son 10 gün hıı hadi hayırlısı darısı başımıza :)

bi arkadaş vajinal ultrasonu sormuş benim kadar yaptıran yoktur heralde düşükte düşükten önce sonra kasma kendini acımaz

diğer arkadaş ben senin o çakma görümcenin donunu ağzına tıkarım o kim bee başlarım ergenliğine iş yaptır ona sakın g.t.nü toplım deme kumandayıda al elinden daralsın gitsin evine bacaksıza bak sen

ay bi arkadaş bi arkadaş isim olsa aklımda tutarımda nick olunca kalmıyor aklımda

benim evimde leş gibi daha başlamadık bakalım hafta sonu eeşimle kız kardeşim yapacak

ne güzel ohh :)) bizimki tam mönü ister her zman ayrıca çayı otururken asla boş içmez dolapta mutlaka tatlı bişeler olacak..yada en kötü ihtimal kek yada kurabiyem olacak mutfakta arıza bişey yani

pırasayı hiç sevmez bizimki de ıspanağı börekte hele ki çarşaf böreğinde hiç kaçırmaz götürür yemeklerde et illa arar zaten sebze yemeklerini içindeki etin hatrına yiyor

ohhh ne güzel tek çeşit yemek bizdede mutlaka en az 2 çeşit olurr eşim makarnasız pilavsız yemek yemez anne evinde çorba yemek pilav salata mutlaka olurdu allahtan benden istemiyo bu kadar şeyi çorba çeşidide bilmem ben fazla yemek yaptığıma şükretsinn biz et sevmeyiz fazla ben hamile kaldığımdan beri tavuk sucuk yiyemiyorum kırmızı ette mutlaka dana olucak yağlı asla sevmeyiz bu huyumuz aynı allahtan

geçmiş olsun canım bol bol dinlen
ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin bebişin

Hm anladım canim ondan oyle çünkü benim ki dogurana kadar yürü yürü diye basımın etini yiyor :))

ohh hatuna bak yemekler hazırr

ben de ne yapıcam diye kara kara düşünüyrum
domates çorbasını nasıl yapıyosun:26:
ver bakim tarifini ben de yapayım ne zamandır çorba istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…