benmde 2+1 zor oluyoo gerçektenn y.odasıda küçük bnm beşik sığması imkansız ben bile oryantal figürleryle geziyorum odada bide ev sobalı biz bebeğimizin yatağını koycağımız odaya sobayı kurcaz diğer odada klima var misafr geldğnde salonda oturucaz bende bi sayeyle gidip diğer odada bebeğimle ilgilenebilirm yoksa dediğin gibi herkes bi odaya doluşursa hç rahat olmaz
doğumdan sonra eve gelirken giymek için ne koydunuz çantanıza kızlar? en rahat ne olur? elbise mi koysam diyorum ben bol bol rahat rahat
buarada doğuruyo muyum nebelimden kasıklarıma doğru sancı girmeye başladı sanki
ay ne zormuş böyle beklemek son zamanları
ay çok şık bi uzun ceket tarzı bişi aldım altıma kot başımada pembe şalım çok şık olacağım yane ark gördü pek beğendi :)
canım benimde evim maalesef sobalı ev 3+1.oturma odasında oturma grubum var,2 kanepe 2 koltuk biz iki koltuğu çıkarmadan sobamızı kuruyorduk ama bu kış bebeğin beşiğini kuracağız oturma odasına o yüzden 2 kolltuk çıkacak odadan birde tv sehpası var.ama oda geniş en ve boy olarak.ben halıser döşettim bide heryeri kapattım soğuk olmasın diye ortayada 3,5 m2 bir halı attım.artık 4 kişi bir odada idare edicez..ama ben sobayı kasım gibi kurarım ufo yanıcak ilk başlarda çocuklar üşümesin,kasımdan sonra yeterli olmuyor.ev izolasyon sistemli şükür sıcacık oluyor..bide camlar önemli soğuk olmuyor penli.
kot rahat olmazsa diye düşündüm doğumdan sonra , elbise daha rahat olur gibi bol bol
doğumdan sonra eve gelirken giymek için ne koydunuz çantanıza kızlar? en rahat ne olur? elbise mi koysam diyorum ben bol bol rahat rahat
buarada doğuruyo muyum nebelimden kasıklarıma doğru sancı girmeye başladı sanki
ay ne zormuş böyle beklemek son zamanları
kot rahat olmazsa diye düşündüm doğumdan sonra , elbise daha rahat olur gibi bol bol
aslında ben tesettürlüyüm elbisede çok şık olur ama bi kotum var çook rahat yumuşacık bol kesim oo yüzden onu ayarladım bakalım giyemicek gibi olursam başka bişi ayarlarım ama üstüme aldığımı özellikle hastaneden çıkarken die aldım
bu arada tatlım sen izmirdemisin takip listesinde öyle görünüyor da
Elbise ile üşüyebilirsin arkadaşım.
Ben eşofman koydum, ne kalın ne ince. Çok rahat.
Bu sancı nasıl bi'şey acaba? Ben daha henüz hiç yaşamadım. Korkarım doktor kontrolünde çıkacak benim sancılarım:)
Geçen teyzemin gelini ile görüştüm, 5-6 cm açılmış, haberi yok, doğuma almışlar hemen.
tugçeserdar arkadaşımızında öyle olmuş anladığım kadarı ile.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, hayırlı doğumlar inşallah...
evet izmirdeyim canım. sen de mi izmirdesin?
eşofmanlarım olmuyor ki üzerimeyenisini de almadım hiç yaz sıcağı diye bugüne kadar
çok merak ediyorum ben de sancıları , böyle adet ağrıları gibi ağrılarım var ama doktor onlar normal dedi
zaten gelince anlarsın sancıları, aniden yükselip geçen sancılar olcak dedi ,öyle sürekli sancılar olmucakmış
bir de o var evet acaba açılma olursa o ana kadar farketmezsek :26:
tam bel eşofman alacağım ne olur olmaz diye sezeryan durumu var üstünede bi badihırka tamamdır kot bence rahat olmaz 2 durumdada malum sert oluyo yada hamişken gydğimz pantolonlardan giyeriz
hamile kotum çok rahat ama sezeryan olursam tam karnımın alt hizasına denk gelir giyemem. diğer pantolonum da olabilir aslında ama sanki bana elbise daha rahat olcakmış gibi geliyor ,elbise koyayım ben en iyisi
zaten şurda 10 gün sonra olcak nerdeyse hava da soğumuş olmaz daha 30 derece hava bunalıyoruz hala
neden sana kanımın ısındığı belli oldu bak şimdiii yakınız bende aydındayım şekerimmm bilmiyodum izmirde olduğunuuu
bende izmirdeyim canım kızım o zman buluşalım dediğimizde niye sesiniz çıkmadı ben buluşalım görüşelim istiyorum yaa istanbullular kanka oldu baksanıza demi mavibattaniye ..
neden sana kanımın ısındığı belli oldu bak şimdiii yakınız bende aydındayım şekerimmm bilmiyodum izmirde olduğunuuu
bende izmirdeyim canım kızım o zman buluşalım dediğimizde niye sesiniz çıkmadı ben buluşalım görüşelim istiyorum yaa istanbullular kanka oldu baksanıza demi mavibattaniye ..
hamile kotum çok rahat ama sezeryan olursam tam karnımın alt hizasına denk gelir giyemem. diğer pantolonum da olabilir aslında ama sanki bana elbise daha rahat olcakmış gibi geliyor ,elbise koyayım ben en iyisi
zaten şurda 10 gün sonra olcak nerdeyse hava da soğumuş olmaz daha 30 derece hava bunalıyoruz hala
ben o zamanda demiştim canım izmir malum dayanılmıcak derecelerdeydi bu yaz , bütün yaz nerdeyse işe gidip gelmek dışında evden çıkmadım ben
bebişler doğup biraz büyüdükten sonra olabilir ama
canım ben hamile için eşofman altı gibi bi pantolon aldım bugün lcw den bide üstüne bol bir bluz aldım onları yıkayıp koyucam
dün akşam girdim lcw'ye kıyafetlere bakasım bile gelmedikendimi şişko , hiçbişeye sığamıcak bir şekilde hissettim
bebiş kıyafetlerine baktım çıktım sadece
ayakkabılarımı ,kıyafetlerimi giymek istiyorum artık ben
Kızlar bıldıgınız gıbı 1 haftadır hareket etmıyor azaldı dıyordum.meger ıyıce asagya ınmıs.cumartesı gunu randevum vardı sabah dus aldım.cantamı son kez kontrol ettım.cıktık.odaya gırdık doktor kontrol ederken.bırden yuzu dustu.bana dedı bır alttan bakalım.neden dedım bebegın kafası nerdeyse doguyor dedı.sok oldum.muayene ettı 4 cm acıklık var hemen yatıyosun aksama kalmaz dogum dedı.esım soka gırdı.adam konusamıyor.kalk gıddelım ıslemlerı yapalım dıyorum bakıyo yuzume.gıttık ıslemler yapıldu yattım.tekrar baktılar 5 cm olmus.1 saat sonra 6 cm bebek hafıften strese gırınce bende hala sancı yok tabıı sunı sancı verdıler.resmen oldum.kemıklerım kırılıyodu sancıdan.kızımın kalp atısları 60 dustu herkes kosmaya basladı.ve derken sezeryana alındım saat 16 da.cıktım kı kızım kesın ölmustur dıye ayılırken hem bebegım dıyorum hem aglıyorum.odama gıttım ve kızım geldı ac meme arıyor 1950 ve 41 cm.kuvoze gırmesıne gerek yok cok saglıklı dedı.ılk onu kokladım.emzırmeye calıstım cok ıstahla emdı sut gelmeyen gogusumu.2 gun hastanede kaldık cok sukur agrım fazla yok.o sancılardan sonra sezeryan kesıgı hıcbısey kalır yanında.bugun cıktık mamayla beslenıyor cok ıyı kızım darısı basınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?