2012 Ekim Anneleri

canım benimde evim maalesef sobalı ev 3+1.oturma odasında oturma grubum var,2 kanepe 2 koltuk biz iki koltuğu çıkarmadan sobamızı kuruyorduk ama bu kış bebeğin beşiğini kuracağız oturma odasına o yüzden 2 kolltuk çıkacak odadan birde tv sehpası var.ama oda geniş en ve boy olarak.ben halıser döşettim bide heryeri kapattım soğuk olmasın diye ortayada 3,5 m2 bir halı attım.artık 4 kişi bir odada idare edicez..ama ben sobayı kasım gibi kurarım ufo yanıcak ilk başlarda çocuklar üşümesin,kasımdan sonra yeterli olmuyor.ev izolasyon sistemli şükür sıcacık oluyor..bide camlar önemli soğuk olmuyor penli.

ay çok şık bi uzun ceket tarzı bişi aldım altıma kot başımada pembe şalım çok şık olacağım yane ark gördü pek beğendi :)

soba işi zor ama mecburen kurucaz bizim buraya doğalgaz anca geliyo zaten bu sene istesekte bağlatamyız durumlar malumm o yüzden bu sene böyle odamızda köşe takımı var bide oğlumun beşiğiyle elbise dolabı var kışın 3 kişiyken orda oturup kalkıcaz misafr geldğinde salonu açıcaz ordada klima var havalar çok soğuk olmuyo burda zaten zorlanmayız oğlum uyucağında emceğinde sobalı odaya geçer hallederm misafr varken yoksa alıp çocuğu soğuk odaya gtmek yada oturanlara 2 dk müsade edn cocuk emdircem demek olmaz allah gönül darlığı vermesn yoksa sığılır hertürlü huzur olsun evlermizde yeter

kot rahat olmazsa diye düşündüm doğumdan sonra , elbise daha rahat olur gibi bol bol

aslında ben tesettürlüyüm elbisede çok şık olur ama bi kotum var çook rahat yumuşacık bol kesim oo yüzden onu ayarladım bakalım giyemicek gibi olursam başka bişi ayarlarım ama üstüme aldığımı özellikle hastaneden çıkarken die aldım

bu arada tatlım sen izmirdemisin takip listesinde öyle görünüyor da

Elbise ile üşüyebilirsin arkadaşım.
Ben eşofman koydum, ne kalın ne ince. Çok rahat.

Bu sancı nasıl bi'şey acaba? Ben daha henüz hiç yaşamadım. Korkarım doktor kontrolünde çıkacak benim sancılarım:)
Geçen teyzemin gelini ile görüştüm, 5-6 cm açılmış, haberi yok, doğuma almışlar hemen.
tugçeserdar arkadaşımızında öyle olmuş anladığım kadarı ile.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, hayırlı doğumlar inşallah...

kot rahat olmazsa diye düşündüm doğumdan sonra , elbise daha rahat olur gibi bol bol

tam bel eşofman alacağım ne olur olmaz diye sezeryan durumu var üstünede bi badihırka tamamdır kot bence rahat olmaz 2 durumdada malum sert oluyo yada hamişken gydğimz pantolonlardan giyeriz

evet izmirdeyim canım. sen de mi izmirdesin?

eşofmanlarım olmuyor ki üzerime yenisini de almadım hiç yaz sıcağı diye bugüne kadar

çok merak ediyorum ben de sancıları , böyle adet ağrıları gibi ağrılarım var ama doktor onlar normal dedi

zaten gelince anlarsın sancıları, aniden yükselip geçen sancılar olcak dedi ,öyle sürekli sancılar olmucakmış

bir de o var evet acaba açılma olursa o ana kadar farketmezsek :26:

neden sana kanımın ısındığı belli oldu bak şimdiii yakınız bende aydındayım şekerimmm bilmiyodum izmirde olduğunuuu

tam bel eşofman alacağım ne olur olmaz diye sezeryan durumu var üstünede bi badihırka tamamdır kot bence rahat olmaz 2 durumdada malum sert oluyo yada hamişken gydğimz pantolonlardan giyeriz

hamile kotum çok rahat ama sezeryan olursam tam karnımın alt hizasına denk gelir giyemem. diğer pantolonum da olabilir aslında ama sanki bana elbise daha rahat olcakmış gibi geliyor ,elbise koyayım ben en iyisi

zaten şurda 10 gün sonra olcak nerdeyse hava da soğumuş olmaz daha 30 derece hava bunalıyoruz hala

bende izmirdeyim canım kızım o zman buluşalım dediğimizde niye sesiniz çıkmadı ben buluşalım görüşelim istiyorum yaa istanbullular kanka oldu baksanıza demi mavibattaniye ..

senin için öyle tabi cnm elbise olabilir benm bdt 25 ekim olunca mutlaka serinler diye düşündüm o yüzden dedm

neden sana kanımın ısındığı belli oldu bak şimdiii yakınız bende aydındayım şekerimmm bilmiyodum izmirde olduğunuuu

bende izmirdeyim canım kızım o zman buluşalım dediğimizde niye sesiniz çıkmadı ben buluşalım görüşelim istiyorum yaa istanbullular kanka oldu baksanıza demi mavibattaniye ..

ben o zamanda demiştim canım izmir malum dayanılmıcak derecelerdeydi bu yaz , bütün yaz nerdeyse işe gidip gelmek dışında evden çıkmadım ben

bebişler doğup biraz büyüdükten sonra olabilir ama

ben o zamanda demiştim canım izmir malum dayanılmıcak derecelerdeydi bu yaz , bütün yaz nerdeyse işe gidip gelmek dışında evden çıkmadım ben

bebişler doğup biraz büyüdükten sonra olabilir ama

canım ben hamile için eşofman altı gibi bi pantolon aldım bugün lcw den bide üstüne bol bir bluz aldım onları yıkayıp koyucam

gerçi evet çok sıcaktı allahtan esiyor artık biraz biraz ayy kız bebek mevlütlerimizede katılırdık ne güzel olurdu

canım ben hamile için eşofman altı gibi bi pantolon aldım bugün lcw den bide üstüne bol bir bluz aldım onları yıkayıp koyucam

dün akşam girdim lcw'ye kıyafetlere bakasım bile gelmedi kendimi şişko , hiçbişeye sığamıcak bir şekilde hissettim

bebiş kıyafetlerine baktım çıktım sadece

ayakkabılarımı ,kıyafetlerimi giymek istiyorum artık ben

az kaldı balım yakında giyeceğiz sabır biraz daha

MAsallah canim ne güzel ins bende 4 cm kadar hissetmem sonrada zaten epiduralim olur sancisiz doğururum ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…