- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
merhaba güzel hamişlernasılsınız?
bence evde olmakta kötü ya zaman geçmiyor yat yat nereye kadar yattıkça uyuşuyor insan ben evdeyim ve çok sıkılıyorum ama ilk üç ay izinli olunabilseymiş çalışanlar için iyi olurmuş
bende kız olursa Alara ismini çok beğeniyorum erkek olursa daha düşünmedim :)
hımm isim çok güzelmiş demekki kız ağır basıyo
hayırlısı ile bi cinsiyetlerini öğrenelim de o zaman daha net karar veririz isimlere..şimdiden o karmaşa yorar valla.
benim eşimde iki isimli. iki isim evet zor oluo ama işte anne ayrı baba ayrı isim vermek istio filan..bilmiorum işte..iki ismi beraberde kullanıolar. hem zorluğu oluo hemde güzelliği..ilave yorum yapamıorum:):)![]()
evet isim karmaşası çok oluyo her ağızdan bir ses çıkıyo bazen kırmamak için koyuluyo
kızlar bende sevmıyorum 2 ısmı ama bazen ıstemesınız de mecbur kalabılıyosunuz yanı hersey bızım keyfımıze göre olmuyo malesef![]()
aynen öle bazen mecburiyetten oluyo
aman farketmez sağlıcakla olsunlarda
Mrb kızlar kafam karışık doktora gittim kendi doktorum gitti burdan devlet hastanesine gittim clexane iğne kullanıyorum,progestan.coraspirin,prednol,folbiol bide jel çok fazla ilaç kullanıyorsun dedi hepsini kesip sadece clexane ve folbiol kullanıcaksın dedi onlarıda 3. Ayda kesecem dedi eski doktorumu aradım oda 9. Aya kadar hiçbirini kesme dedi başka doktora git dedi ne yapacam bilmiyorum hepsi farklı şeyler söylüyor :44::44::44::44::44:
Kaç düşüğün var dedi bi tane dedim hiç gerek yoktu bunları başlamana bi sağlık sorunu olmayan bayanların ikinci gebelikleri sağlıklı olur keşke başlamasaydın dedi offffffffff:44::44::44::44::44:
hımm baya şeyler kullanıyosun
bende jel coraspin elevit kullanıyorum ve 12 haftam dolunca jel ve coraspini bırakıcakmışım :26: bencede sen başka bir doktora daha sor derim