• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

merhaba güzel hamişler :3::3: nasılsınız?
bence evde olmakta kötü ya zaman geçmiyor yat yat nereye kadar yattıkça uyuşuyor insan ben evdeyim ve çok sıkılıyorum ama ilk üç ay izinli olunabilseymiş çalışanlar için iyi olurmuş :34:
bende kız olursa Alara ismini çok beğeniyorum erkek olursa daha düşünmedim :)

hımm isim çok güzelmiş demekki kız ağır basıyo :1:

hayırlısı ile bi cinsiyetlerini öğrenelim de o zaman daha net karar veririz isimlere..şimdiden o karmaşa yorar valla.
benim eşimde iki isimli. iki isim evet zor oluo ama işte anne ayrı baba ayrı isim vermek istio filan..bilmiorum işte..iki ismi beraberde kullanıolar. hem zorluğu oluo hemde güzelliği..ilave yorum yapamıorum:):):1:

evet isim karmaşası çok oluyo her ağızdan bir ses çıkıyo bazen kırmamak için koyuluyo

kızlar bende sevmıyorum 2 ısmı ama bazen ıstemesınız de mecbur kalabılıyosunuz yanı hersey bızım keyfımıze göre olmuyo malesef:50:

aynen öle bazen mecburiyetten oluyo
aman farketmez sağlıcakla olsunlarda :49:

Mrb kızlar kafam karışık doktora gittim kendi doktorum gitti burdan devlet hastanesine gittim clexane iğne kullanıyorum,progestan.coraspirin,prednol,folbiol bide jel çok fazla ilaç kullanıyorsun dedi hepsini kesip sadece clexane ve folbiol kullanıcaksın dedi onlarıda 3. Ayda kesecem dedi eski doktorumu aradım oda 9. Aya kadar hiçbirini kesme dedi başka doktora git dedi ne yapacam bilmiyorum hepsi farklı şeyler söylüyor :44::44::44::44::44:
Kaç düşüğün var dedi bi tane dedim hiç gerek yoktu bunları başlamana bi sağlık sorunu olmayan bayanların ikinci gebelikleri sağlıklı olur keşke başlamasaydın dedi offffffffff:44::44::44::44::44:

hımm baya şeyler kullanıyosun
bende jel coraspin elevit kullanıyorum ve 12 haftam dolunca jel ve coraspini bırakıcakmışım :26: bencede sen başka bir doktora daha sor derim

tabı canım emegıne yazık olmasın tazmınatı almaya calıs 4 ay ücretlı ızın nası vercekler resmı 8 hafta eger 5 hafta calısırsan onu ekleyebılıyosun o da 3 ay edıyor toplamda am aozel sırektse farklı olabılır tabı:34:

doğumdan önceki izin süresini de saydım canım :1: yani çalışmadığım zaman toplamı 16 hafta edecek ya onu demek istemiştim yani işler ben izindeyken bekleyemez. evet özel sektör keşke kamu olsaydım :31:
yaklaşık 5,5 yıldır burada çalışıyorum patron çok cimri bakalım sonuna kadar almaya çalışcam :31: hakkımızda hayırlısı diyelim :31:

günaydın kızlar:3:

ben sevindim zaten terazi olacagına teraziler carcar konuşuyorlar.çekingen olmasını istemyordum:34: güzel paylaşımdı :16:

hülya avşar, hadise terazi burcu:40:
ben de teraziyim bende. hatat hemen hemen bütün kuzenler teraziyiz sülalede en az 10 tane sayabilirim hemen aklıma gelenler bunlar..
canım terazi teraziyede bakarmısın:)

kızlar doğuma kaç hafta kala izine çıkıcaksınız???:40:

bakalım ben ne olcagım peki çalışanlar bebiş dogunca ne kadarlık izin kullancaksnızı toplam?

benim işyerimde 3 ayım.memnunlarmış.bakalım gebe olunca ne diyecekler

ben doğum öncesinin 5ini sonraya aktarmayı istiyorum,inşallah bir sorun çıkmaz ve son 3 haftaya kadar çalışabilirim.bu şekilde d.sonrası 13 hafta yapıyor ve neredeyse 1.dönem kapanıyor..2.dönem başlayabilirim inşallah işe,bebek minik olacak ama annem gelecek yanımıza ,gözüm arkada kalmayacak..eğer ihtiyaç duyarsam heyet raporu alırım kendi rapor haklarımı kullqanırım arada..bakalım,Allah o günleri görmeyi nasip etsin...

merhaba canım mersinin neresindesin ?
Benim bir düşüğüm var drum bana sadece progestan ve folicasit verdi sen baya bi ilaç kullanıyomuşsun hakkatten coraspirin heralde kan pıhtışalşmasına karşı verilmiş ama prednol clexane iğne ve jel ne için baya ilaç bunlar gerçekten istersen başka bi dra daha git drunun bi bildiği vardır belki kıs benimde kafam karıştı haa:9:

anamur canım allak bullak oldum ne bilim bi tane daha doktor var ona gidicem balalım:(

valla babamız kızım diye sevmeye bile başladı karnımı:1: ama duyan herkeste istinasız oğlun olacak diyor bakalım kısmet canım Allahım neyi nasip ederse o olacak sağlıklı olsunda :16:

bu sene erkek yılı diyorlar canım gerçektende kimi duysam erkek çok nadir kız çıkıyo allah hayırlsını versin kız erkek farketmez bende 6+5teyim bdt 24 ekim diyo bilgisayar daha doktorumuz bişi demedi

bu sene erkek yılı diyorlar canım gerçektende kimi duysam erkek çok nadir kız çıkıyo allah hayırlsını versin kız erkek farketmez bende 6+5teyim bdt 24 ekim diyo bilgisayar daha doktorumuz bişi demedi

galiba canım kimi duysam bende erkek :) benimde bilgisayar hesabına göre 8 haftalık ama dr 3 gün önde dedi bakalım cuma günü tekrar gidecem dra Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım bi kaç aya belli olacak zaten kız mı erkek mi geliyor :34:

galiba canım kimi duysam bende erkek :) benimde bilgisayar hesabına göre 8 haftalık ama dr 3 gün önde dedi bakalım cuma günü tekrar gidecem dra Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım bi kaç aya belli olacak zaten kız mı erkek mi geliyor :34:

bende cuma gidicem canım kalp atışı için bende eşimde kız hissediyoruz bakalım hayırlısı bide herkese bişi sormak istiyorum kızlar neler yiyorsunuz bu dönemde nasıl besleniyorsunuz?

bende cuma gidicem canım kalp atışı için bende eşimde kız hissediyoruz bakalım hayırlısı bide herkese bişi sormak istiyorum kızlar neler yiyorsunuz bu dönemde nasıl besleniyorsunuz?

ceviz fındık kurukaysı kara üzüm akşamları yemekten sonra ara ara yiyorum ceviz zeka yapıyormuş..

hergün meyve yiyorum bir elme mutlaka.
onun dışında canım ne isterse onu yiyorum.

valla babamız kızım diye sevmeye bile başladı karnımı:1: ama duyan herkeste istinasız oğlun olacak diyor bakalım kısmet canım Allahım neyi nasip ederse o olacak sağlıklı olsunda :16:

aa banada herkes kız diyo hatta talipleri çok :9:
ama eşimin gönlü erkekten yana sanırım

bu arada çin takvimine baktınızmı orda ne görünüyo :26: gerçi tutuyomu bilmiyom ama bende kız görünüyo :27:

canım ben fikir beyan ettim kimseye akıl beyan etmedim..kırdıysam çok özür dilerim kusura bakma:38:

yok canım kırılmadım ama üzüldüm biraz isim konusunda değil ikinci hamilelik hakkında konuşmana üzüldüm:31: neyse geçti gitti :38: bende senden özür dilerim hepimiz hassasız maalesef :26:

ceviz badem arada bir hurma
muz,portakal,elma, süt çok içemiyorum
kahvaltıda yumurta pekmez peynir muhakkak yiyorum ve yemeklerin yanında az da olsa yoğurt (pek aram yok normalde)

hamile arkadaşlarım muhakkak hergün 1 tane muz ye diyolardı ama neden dediklerini unuttum :26: içerisindeki bişey iyimiş hayy allah nasıl unuttum :1:

Allah gönlünüze göre versin tatlım inşallah güp güpleride duyacaksın :16:
canım ben meyve yiyorum ceviz yiyorum yemekte ne yiyebiliyosam onu yiyorum buaralar :34:
aa banada herkes kız diyo hatta talipleri çok :9:
ama eşimin gönlü erkekten yana sanırım

bu arada çin takvimine baktınızmı orda ne görünüyo :26: gerçi tutuyomu bilmiyom ama bende kız görünüyo :27:

benim eşimde kız dan yana gönlü ama bakalım görcez :)
şu çin takvimine nasıl bakılır anlamadım yok 2 ekle diyor kiminde nasıl bakacam anlamdım :9:

doğumdan önceki izin süresini de saydım canım :1: yani çalışmadığım zaman toplamı 16 hafta edecek ya onu demek istemiştim yani işler ben izindeyken bekleyemez. evet özel sektör keşke kamu olsaydım :31:
yaklaşık 5,5 yıldır burada çalışıyorum patron çok cimri bakalım sonuna kadar almaya çalışcam :31: hakkımızda hayırlısı diyelim :31:

canım o oyle olmuyo ıste 8+5=13 hafta toplam 3 ay yapıyor kalan 3 haftayı zaten harcamıs oluyorsun dogum oncesınde :34:

yok canım kırılmadım ama üzüldüm biraz isim konusunda değil ikinci hamilelik hakkında konuşmana üzüldüm:31: neyse geçti gitti :38: bende senden özür dilerim hepimiz hassasız maalesef :26:[/QUOTE]

kıyamam ya ..:71::71::71::71::71::73:

hadi gel fındık içi yiyelim buyur.:39::39: yanınada süt içelim oh:7:

ceviz badem arada bir hurma
muz,portakal,elma, süt çok içemiyorum
kahvaltıda yumurta pekmez peynir muhakkak yiyorum ve yemeklerin yanında az da olsa yoğurt (pek aram yok normalde)

hamile arkadaşlarım muhakkak hergün 1 tane muz ye diyolardı ama neden dediklerini unuttum :26: içerisindeki bişey iyimiş hayy allah nasıl unuttum :1:

kızlar gecen bir yerde okudum .doguma yakın hurma yemek iyiymiş diye.bende dün yedim biraz:10:

Allah gönlünüze göre versin tatlım inşallah güp güpleride duyacaksın :16:
canım ben meyve yiyorum ceviz yiyorum yemekte ne yiyebiliyosam onu yiyorum buaralar :34:

benim eşimde kız dan yana gönlü ama bakalım görcez :)
şu çin takvimine nasıl bakılır anlamadım yok 2 ekle diyor kiminde nasıl bakacam anlamdım :9:

aslında basit çin takvimi yaşının karşığındaki aylardan hangi ayda hamile kaldıysan ona bakıyosun :34:

canım o oyle olmuyo ıste 8+5=13 hafta toplam 3 ay yapıyor kalan 3 haftayı zaten harcamıs oluyorsun dogum oncesınde :34:

ben anlamadım cnaım ne demek istediğini kusura bakma :26:
yani normalde 32 hastalıkken izne çıkıcam kanunen ve bundan sonra 8 hafta d.dan önceki süreçte erken doğum olursa zaten d.dan sonraki izne eklenicek yani kayıp yokki demek istediğin bu muydu :26:

fazla muz yemekte kabız yapıyor kızlar:)ben 2-3 günde bir yiyorum o yüzden:)

ya ben aksine bu dönemde kabızlık olunur deniliyor ben öbür türlüyüm :1:

yok canım kırılmadım ama üzüldüm biraz isim konusunda değil ikinci hamilelik hakkında konuşmana üzüldüm:31: neyse geçti gitti :38: bende senden özür dilerim hepimiz hassasız maalesef :26:

kıyamam ya ..:71::71::71::71::71::73:

hadi gel fındık içi yiyelim buyur.:39::39: yanınada süt içelim oh:7:[/QUOTE]

:38: peki yiyelim teşekkür ettimmm :56: fındığıda severim çokta güzel fındık toplarım bu arada :1:

kızlar gecen bir yerde okudum .doguma yakın hurma yemek iyiymiş diye.bende dün yedim biraz:10:

evet zaten hurmanın dermanı çok şifa niyetine arada bir yemek lazım.doğum yaklaşında sıkça yeriz :56:

Back
X