• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

saygı duyuyorum tatlım.genel konuştum lafım sana değil..

bende sadece fikrimi beyan etmek istedim.:26:

herkes maalesef patır patır hamile kalamıyo onlardan biriside benim keşke olsada sıralasam isimleri..

evet fikir söylenebilir ama insanların fikrinide beğenmeyip kendince akıl beyan edip sorgulamak doğru değil.. neyse uzatmak istemiyorum artık..

selam arcak
maşallahh baya uyumuşsun :1: benim yerimede uyuyunn :31: biraz önce jel kullanmak için odaya gittiim içim geçmiş 15-20 dk dalmışım :1: hele sabahları iş için kalkmak :25:
evet canım uyudum:17::17::9:oyle ıste fılan 15-20 dk kestırme ısım olmaz ben uyumak ıcın ılla rahat yer ararım oyle debı huyum var uyuyamam yoksa yatagım dısı zor :1:
bunu okuyunca pınar altugunun lafı geldi aklıma ..ikinci çoçuk birincinin ilgisini azaltıyor diyor.

senin ilk dogumun normal dogummuydu?
evet ya malesef daha hamıleyken oldu ama elımden geldıgınce dengeyı kurmaya calısıcam kıyamam ogluma:emir_bebek::nazar:daha o da bebek
evet canım normal dogum yaptım ben yaptıysam herkes yapar korkmayın kızlar daha oncede yazdım ve kolay oldu dogumum ıns bu daha da kolay olur :1:
:31: aynen .şöyle bir yasa çıksaymış hamile bayanlar 9 ay ücretli izinli:60:
ahh ne super oldurdu hıc dusunmuyolar bızı valla ne zorluklar cekıyoruz:37:
ahh nerdeee keşke 1 yaşa kadar izin olsa iyice büyütüp sonra işe başlansa :31: O yüzden işten ayrılmak zorunda kalıcam

ucretsız ızın alma ımkanın yok mu canım:26:
ben ıns 1 sene alıcam hatta verseler 2 alcam ama vermıyolar:19:

merhaba güzel hamişler :3::3: nasılsınız?
bence evde olmakta kötü ya zaman geçmiyor yat yat nereye kadar yattıkça uyuşuyor insan ben evdeyim ve çok sıkılıyorum ama ilk üç ay izinli olunabilseymiş çalışanlar için iyi olurmuş :34:
bende kız olursa Alara ismini çok beğeniyorum erkek olursa daha düşünmedim :)

herkes maalesef patır patır hamile kalamıyo onlardan biriside benim keşke olsada sıralasam isimleri..

evet fikir söylenebilir ama insanların fikrinide beğenmeyip kendince akıl beyan edip sorgulamak doğru değil.. neyse uzatmak istemiyorum artık..

akıl beyan etmedim:32: acayip karşıyım 2 isim konulmasına hepsi bu sende buna saygı duy..:6:

aynen, ben de cinsiyet belli olmadan isim düşünmüyorum.2 isim arayacağıma tek isme kanalize olurum diyorum.

hayırlısı ile bi cinsiyetlerini öğrenelim de o zaman daha net karar veririz isimlere..şimdiden o karmaşa yorar valla.
benim eşimde iki isimli. iki isim evet zor oluo ama işte anne ayrı baba ayrı isim vermek istio filan..bilmiorum işte..iki ismi beraberde kullanıolar. hem zorluğu oluo hemde güzelliği..ilave yorum yapamıorum:):):1:

Mrb kızlar kafam karışık doktora gittim kendi doktorum gitti burdan devlet hastanesine gittim clexane iğne kullanıyorum,progestan.coraspirin,prednol,folbiol bide jel çok fazla ilaç kullanıyorsun dedi hepsini kesip sadece clexane ve folbiol kullanıcaksın dedi onlarıda 3. Ayda kesecem dedi eski doktorumu aradım oda 9. Aya kadar hiçbirini kesme dedi başka doktora git dedi ne yapacam bilmiyorum hepsi farklı şeyler söylüyor :44::44::44::44::44:
Kaç düşüğün var dedi bi tane dedim hiç gerek yoktu bunları başlamana bi sağlık sorunu olmayan bayanların ikinci gebelikleri sağlıklı olur keşke başlamasaydın dedi offffffffff:44::44::44::44::44:

evet canım uyudum:17::17::9:oyle ıste fılan 15-20 dk kestırme ısım olmaz ben uyumak ıcın ılla rahat yer ararım oyle debı huyum var uyuyamam yoksa yatagım dısı zor :1:

evet ya malesef daha hamıleyken oldu ama elımden geldıgınce dengeyı kurmaya calısıcam kıyamam ogluma:emir_bebek::nazar:daha o da bebek
evet canım normal dogum yaptım ben yaptıysam herkes yapar korkmayın kızlar daha oncede yazdım ve kolay oldu dogumum ıns bu daha da kolay olur :1:

ahh ne super oldurdu hıc dusunmuyolar bızı valla ne zorluklar cekıyoruz:37:

ucretsız ızın alma ımkanın yok mu canım:26:
ben ıns 1 sene alıcam hatta verseler 2 alcam ama vermıyolar:19:

bakalım canım patronla hiç konuşmadık hele şu 3 ayım dolsun sonra 4 ay ücretli 6 ayda ücretsizi söylicem.ben muhasebeciyim yerime bakan yok o yüzden ya grçici personel alınacak yada emekli olucam.açıkçası tazminatı verip çıkartsalar rapordan sonra benim için daha iyi 11 yıldır aralıksız çalışıyorum artık 6 yıldır hasretini çektiğim bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. yani her halukarda çıkıcam işten ama tazminat için biraz direticem

Mrb kızlar kafam karışık doktora gittim kendi doktorum gitti burdan devlet hastanesine gittim clexane iğne kullanıyorum,progestan.coraspirin,prednol,folbiol bide jel çok fazla ilaç kullanıyorsun dedi hepsini kesip sadece clexane ve folbiol kullanıcaksın dedi onlarıda 3. Ayda kesecem dedi eski doktorumu aradım oda 9. Aya kadar hiçbirini kesme dedi başka doktora git dedi ne yapacam bilmiyorum hepsi farklı şeyler söylüyor :44::44::44::44::44:
Kaç düşüğün var dedi bi tane dedim hiç gerek yoktu bunları başlamana bi sağlık sorunu olmayan bayanların ikinci gebelikleri sağlıklı olur keşke başlamasaydın dedi offffffffff:44::44::44::44::44:

hayret bısey ınsanı muallakta bırakıyorla ne bıcım doktor bunla rbencede baska bı doktora gıt en soın kendı ıcın nasıl rahat edecekse ona guven ve o sekılde devam et bence canım :34:

er :1:

süperisn canım..inş.rabbim nasip eder bende yaparım:26:

bakalım canım patronla hiç konuşmadık hele şu 3 ayım dolsun sonra 4 ay ücretli 6 ayda ücretsizi söylicem.ben muhasebeciyim yerime bakan yok o yüzden ya grçici personel alınacak yada emekli olucam.açıkçası tazminatı verip çıkartsalar rapordan sonra benim için daha iyi 11 yıldır aralıksız çalışıyorum artık 6 yıldır hasretini çektiğim bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. yani her halukarda çıkıcam işten ama tazminat için biraz direticem

tabı canım emegıne yazık olmasın tazmınatı almaya calıs 4 ay ücretlı ızın nası vercekler resmı 8 hafta eger 5 hafta calısırsan onu ekleyebılıyosun o da 3 ay edıyor toplamda am aozel sırektse farklı olabılır tabı:34:

er :1:

süperisn canım..inş.rabbim nasip eder bende yaparım:26:

saol canım:17:ıns hepımız kolay dogumlar yaparız sezeryan veya normal hangısı bızım ve bebıslerımız ıcın ıyıyse o olsun tabı once saglık:16:

merhaba canım mersinin neresindesin ?
benim bir düşüğüm var drum bana sadece progestan ve folicasit verdi sen baya bi ilaç kullanıyomuşsun hakkatten coraspirin heralde kan pıhtışalşmasına karşı verilmiş ama prednol clexane iğne ve jel ne için baya ilaç bunlar gerçekten istersen başka bi dra daha git drunun bi bildiği vardır belki kıs benimde kafam karıştı haa:9:

Back
X