• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ya ben aksine bu dönemde kabızlık olunur deniliyor ben öbür türlüyüm :1:

kıyamam ya ..:71::71::71::71::71::73:

hadi gel fındık içi yiyelim buyur.:39::39: yanınada süt içelim oh:7:

:38: peki yiyelim teşekkür ettimmm :56: fındığıda severim çokta güzel fındık toplarım bu arada :1:

evet zaten hurmanın dermanı çok şifa niyetine arada bir yemek lazım.doğum yaklaşında sıkça yeriz :56:[/QUOTE]

giresun mu ordulu musun diye sorarım o zaman :D afiyet olsun..

hurma hemde peygamber efendimizle ilgili bir meyve :26:ondan da olabilir.

aslında basit çin takvimi yaşının karşığındaki aylardan hangi ayda hamile kaldıysan ona bakıyosun :34:

ben anlamadım cnaım ne demek istediğini kusura bakma :26:
yani normalde 32 hastalıkken izne çıkıcam kanunen ve bundan sonra 8 hafta d.dan önceki süreçte erken doğum olursa zaten d.dan sonraki izne eklenicek yani kayıp yokki demek istediğin bu muydu :26:

hayır canım demek ıstedıgım 32 haftalıkken ızne cıkacaksan dogum oncesı 8 hafta dogum sonrası 8 hafta kullanmıs olacaksın yanı 8 haftayı onceden kullanmıs olacaksın sana 8 hafta kalıcak dogumdan sonra ok mısal bende doguma 3 hafta kala ızne cıkmıstım 5 haftasını dogum sonrasına aktarmıstım 1 3 hafta ettı 3 haftayı evımde gecırdım :34: ha bu sure ıcınde dogum yaparsan mesele ben 1 hafta kala dogum yaptım o 1 haftam yanmıs oldu ıns anlatabılmısımdır:26:

evet super87 peygamber efendimizin meyvesi
yok sakaryalıyım bilemedin :1:

ee kızlar göbişler aynımı yoksa şişkinlik varmı :52: bide kilo alan oldumu şuana kadar :31:

hayır canım demek ıstedıgım 32 haftalıkken ızne cıkacaksan dogum oncesı 8 hafta dogum sonrası 8 hafta kullanmıs olacaksın yanı 8 haftayı onceden kullanmıs olacaksın sana 8 hafta kalıcak dogumdan sonra ok mısal bende doguma 3 hafta kala ızne cıkmıstım 5 haftasını dogum sonrasına aktarmıstım 1 3 hafta ettı 3 haftayı evımde gecırdım :34: Ha bu sure ıcınde dogum yaparsan mesele ben 1 hafta kala dogum yaptım o 1 haftam yanmıs oldu ıns anlatabılmısımdır:26:

kırmızı haricindeki herşeyi aslında aynısını diyoruz :1:
Ama 1 haftan neden yansın ki yani yanmamalı :31: Aman seni de yordum boşver cnaım zamanı gelince görürüz artıkın çok sağoılasın :16:

benım göbişim aynı kılo da almadım henuz cok şükür ama daha erken 6 haftalıgız :31:

ARCAK SANA ÇİZELGE YAPALIMMI HEM TAKİBİNİ YAPMIŞ OLURUZ
BU ARADA SEN HALA DOKTORA GİTMEDİN DİMİ

cnm bende öyleydim:)ama 2 haftadır haftada bi baya zor oluyor afedersin.Normalmiş ama.
Ben kilo almadım henüzzz
:21::21:

MAŞALLAHH :nazar: 8 HAFTADAN İTİBAREN KİLO ALIMI OLABİLİR YAZIYODUDA NETTE O YÜZDEN SORDUM İNŞALLAHH YEDİKLEİRMİZ BEBİŞLERE YARAR ÇOK KİLO ALMAYIZ

kırmızı haricindeki herşeyi aslında aynısını diyoruz :1:
Ama 1 haftan neden yansın ki yani yanmamalı :31: Aman seni de yordum boşver cnaım zamanı gelince görürüz artıkın çok sağoılasın :16:
valla ıste yandı canım kalan 2 haftayıda dogumdan once kullanmıs oldum ıste neys ededıgın gıbı hayırlısı olsun:1:
ARCAK SANA ÇİZELGE YAPALIMMI HEM TAKİBİNİ YAPMIŞ OLURUZ
BU ARADA SEN HALA DOKTORA GİTMEDİN DİMİ

MAŞALLAHH :nazar: 8 HAFTADAN İTİBAREN KİLO ALIMI OLABİLİR YAZIYODUDA NETTE O YÜZDEN SORDUM İNŞALLAHH YEDİKLEİRMİZ BEBİŞLERE YARAR ÇOK KİLO ALMAYIZ

ya canım bende yapcamda ıste doktora gıtmeyı beklıyorum aslında bugun dıs ıcın gıdeyım derken kucuk bı devlet hast muayen oldum kan ve ıdrar tahlılı verdım ama ultrasonda gözükmedi makına gelısmıs deılmıs normal dedı gelısmıs olan ıcınde ta 12 sıne randevu verdıler o ndada tuvaletın sıkısıp gel dedıler yuh dedım bu gelısmısı mı :1:artık onlar kalmadı bılıyosunuz o yuzden ultrasona gırmıycem haftaya carsamba zaten kendı doktorumd arandevum var tahlıl sonuclarını alıp ona gosterıcem :34:

Allah gönlünüze göre versin tatlım inşallah güp güpleride duyacaksın :16:
canım ben meyve yiyorum ceviz yiyorum yemekte ne yiyebiliyosam onu yiyorum buaralar :34:

benim eşimde kız dan yana gönlü ama bakalım görcez :)
şu çin takvimine nasıl bakılır anlamadım yok 2 ekle diyor kiminde nasıl bakacam anlamdım :9:
eğer ocak veye şubat doğumluysan 2 diğer aylarda doğduysan 1 ekleyeceksin yaşına.biz ocakta hamile kaldığımız için yeni dolduracağın yaşı değil de 2011 yaşa göre hesaplayın.yani ben sene olarak 30 yaşındayım ama d.günüm martta olduğundan şu an 29..çin takvimine göre yaşımı hesaplamam için buna 1 eklemem gerekiyor yani 30 ve ocak birleşimizne bakacam o da erkek :34: tabi olasılık:44:

kızlar gecen bir yerde okudum .doguma yakın hurma yemek iyiymiş diye.bende dün yedim biraz:10:
ramazanda yeriz bol bol :56:

evet super87 peygamber efendimizin meyvesi
yok sakaryalıyım bilemedin :1:

ee kızlar göbişler aynımı yoksa şişkinlik varmı :52: bide kilo alan oldumu şuana kadar :31:
bende özellikle yemeklerden sonra acayippp bi şişkinlik oluyor :8::8: hele hele akşamları.. karnım geriliyor resmen..ama kilom aynı ..:34:

yıllardı aynı kilodayım evlendim hala değişmedi kilom ya bir kilo alırım yada bir kilo veririm .hayatım böyle gecti:nazar: zayıfım ben:6:

valla ıste yandı canım kalan 2 haftayıda dogumdan once kullanmıs oldum ıste neys ededıgın gıbı hayırlısı olsun:1:

Ya canım bende yapcamda ıste doktora gıtmeyı beklıyorum aslında bugun dıs ıcın gıdeyım derken kucuk bı devlet hast muayen oldum kan ve ıdrar tahlılı verdım ama ultrasonda gözükmedi makına gelısmıs deılmıs normal dedı gelısmıs olan ıcınde ta 12 sıne randevu verdıler o ndada tuvaletın sıkısıp gel dedıler yuh dedım bu gelısmısı mı :1:artık onlar kalmadı bılıyosunuz o yuzden ultrasona gırmıycem haftaya carsamba zaten kendı doktorumd arandevum var tahlıl sonuclarını alıp ona gosterıcem :34:

baya bir eskiymiş o zaman alet canım kesede mi görülmedi :27: Haftaya kendi doktorunla doya doya bakarsın bebişine inş.

merhaba kızlar primadan aradılar bilgi teyit i için aranan oldu mu başka

hediye içinmi kayıt olmuştun yoksa başka bişey mi :26:
Bende ilerleyen zamanda talep edicem

baya bir eskiymiş o zaman alet canım kesede mi görülmedi :27: Haftaya kendi doktorunla doya doya bakarsın bebişine inş.

hediye içinmi kayıt olmuştun yoksa başka bişey mi :26:
Bende ilerleyen zamanda talep edicem

evet canım erken hamılelık oldugu ve makına eskı oldugu ıcın dedı ıns oyledır tabı haftaya kadar beklıycem merakla:26:

ya kzılar ben prımaya kayıt oloamadım cunku kargo ucretlı secmemı ıstıyo dıgerını secersem kabul etmıyo anlamadım

göbişim şişiyor iniyor .kilom aynı..sanmıyorum ben kilo alacagımı:23:

HADİ İNŞALLAHH ÖLE OLURR :nazar: BEN KİLO ALIRIM :31:

eğer ocak veye şubat doğumluysan 2 diğer aylarda doğduysan 1 ekleyeceksin yaşına.biz ocakta hamile kaldığımız için yeni dolduracağın yaşı değil de 2011 yaşa göre hesaplayın.yani ben sene olarak 30 yaşındayım ama d.günüm martta olduğundan şu an 29..çin takvimine göre yaşımı hesaplamam için buna 1 eklemem gerekiyor yani 30 ve ocak birleşimizne bakacam o da erkek :34: tabi olasılık:44:

bende özellikle yemeklerden sonra acayippp bi şişkinlik oluyor :8::8: hele hele akşamları.. karnım geriliyor resmen..ama kilom aynı ..:34:

AA BEN YANLIŞ BİLİYOMUŞUM AMA DEDİĞİN GİBİ SENE YAŞINA BAKTIĞIM İÇİN DOĞRU OLMUŞ OLUYOR :1:

[

ramazan oruç tutuyorum hep .inş.böyleyken tutacagım:31:

İNŞALAHHH BU SENEDE TUTARIZ :31:

HADİ İNŞALLAHH ÖLE OLURR :nazar: BEN KİLO ALIRIM :31:

AA BEN YANLIŞ BİLİYOMUŞUM AMA DEDİĞİN GİBİ SENE YAŞINA BAKTIĞIM İÇİN DOĞRU OLMUŞ OLUYOR :1:

İNŞALAHHH BU SENEDE TUTARIZ :31:

tutariz canım tutuluyormuş gebeykende.allah yardım eder.:34:

canım hamileyken az ve sık yemen lazım bu bir, ikincisi bol boll su içmen lazım üstelik yazın ortası...sence bunlara ihtiyaç duyarken oruç tutmak ne kadar sevap.önce sağlığın önemli biliyorsun dahası bebeğin sağlığı da sana bağlı.ben çocukluğumdan beri tutarım oruç ama bu sene kesinlikle tutmam.size tavsiyem siz de tutmayın:50:

canım hamileyken az ve sık yemen lazım bu bir, ikincisi bol boll su içmen lazım üstelik yazın ortası...sence bunlara ihtiyaç duyarken oruç tutmak ne kadar sevap.önce sağlığın önemli biliyorsun dahası bebeğin sağlığı da sana bağlı.ben çocukluğumdan beri tutarım oruç ama bu sene kesinlikle tutmam.size tavsiyem siz de tutmayın:50:

bende bılmıyorum napacagımı ama buyuk ıhtımalle tutamam gecen hamılelıgımd etutmustum ama hem cocuk yoktu hem gunler dah kısaydı ıs saatlerım rahattı fılan bunda cok uzun sure bakalım belkı 1-2 gun denerım ama emzırırken tutmaıstım sonra borclarımın buyuk bı kısmını tuttum ama:21:

Back
X