2012 Ekim Anneleri

cAnım çok geçmiş olsun beğenmemin sebebi yazıyı takip et diye yanlış anlama protein çıkması bi arkadaşımda olmuştu geçen sene kasım annesi o da evet bol bol su içeceksin ve yürümeyeceksin onun epey yüksekti o yüzden dr tuvalete bile yavaş yavaş git demişti kalp atışınıda en son mavibattaniyede yaşamıştı o günlük bişi demişler onada sen stres yapma bunları rabbimin izniyle bişicik olmaz

Tuzsuz ye bol su iç tansiyonunu takip et preeklemsi olabilir...cok dikkat et kasık ağrın kanaman olursa hemen Dr basvur cnm... Cok gecmis olsun

slm kıslarr bugün kontrolümüz vardı çatı muaynesi olduk vee hiç canımız yanmadııı doktor teyzemiz 2 cm açıklık var ve rahim agzımı artık bilmiyorumda yumuşamış dedi haftaya dogum gerçekleşebilir eger olmazsa 39a kadar bekleriz dogmamışsa sezeryana alırım dediiii 2 cm den sonra dogum ne zaman başlar biliyomusunuz tahminiii

senin dediğinde doğru bizim dediğimizde doğru ikiside çeşitleri

ay kıyamam nasıl minik bişey bu böyle ele avuca gelmez totntiş

çok geçmiş olsun canım sen hiçbirşey hissetmişmiydin daha önceden el ayakta şişme, çarpıntı ya da başka bir rahatsızlığın olmuşmuydu yoksa sadece nst demi ortaya çıktı bu durum

++

canım hıc anlamıyorum kı ılk dogum bende de:)acılınca hemen alırlar sanıyorum ben mesela:

canım sıslıgın odemın var mı cok tuz alımını da kessen ıyı olur sanırım.ablam preklamsı nedenıyle 32 haftada dogurdu tansıyonla kendını gosterıyo,cok yuksektı senın kı nasıl bılmıyorum.yanı nst de cıkmadı onun o yuzden farklı olabılır

ayyy ilk dogum gerçekten zormuş yaaaa yok almıyorlarmış bak 2 cm ama evimdeyim

slm

nerde bizim sezeryancılar benelse ve asude

canlı bağlanalım dedim ama yoklar galiba

bugün giremedim topiğe çünkü hastaneye gittim tansiyon yerlerde ne işin var öğlen sıcağında dışarda di mi ama

eve geldim saatlerce uyumuşum gözümü açıp başımı kaldıramadım aman hamişler dikkat edin havalara ben bugün çok kötü oldum

gecem den haber var mı ?

şu listeye bakıp tabloya yerleştireyim herkesi nasıl olsa günler az çok belli doğumdan sonra çok fırsatım olmayabilir

kızlar bu sevi bebe yastığını kaça aldınız ? nette 52 tl diyor şimdi sipariş vercem de fiyatı böyle dimi?

Son düzenleme:
çok iyi olur canım.. bir de sezin77 17 eylülde doğum yapmış,diğer bilgilerini bilemiyorum
kızlar bu sevi bebe yastığını kaça aldınız ?

ben 39 a aldım

merhaba arkadaslar....

lütfen stres yapmayın bebeklerimiz cok şükür bu haftalara geldiler,Allahın izniyle kucağımıza alacağımız günler yakındır.. benim biliyorsunuz 10 gün kadar önce nişanım geldi artık nişanmıydı neydi onu da bilmiyorum ama öyle yorumlayarak cok korktum korkumu paylaşmıştım sizinle 37. haftayı doldurmadık bebeğim küçük diye stres yapmıştımm..

ne mi oldu stresten göbeğimde ve belimde zona cıkardım ilk defa karsılastıgım birşey agrılarım oluyor,belim agrıyor dediğim zaten bunun agrısıymış... yani boşa stres yaparak kendi saglığımdan oldum aman haa benim yaptığımı yapmayın...

bakalım doğum şeklim değişecekmi çünkü yaralarım var normal doğumun acısıyla nasıl olacak bilemiyorum yarın kontrolüm var az cok benim de belli olur.. herseyin hayırlısı olsun Allahım bebeklerimize ve bizlere saglık versin..

rahat bir ohh cekeceğimiz günler gelsin inşallah.. cok giremiyorumforuma arada okuyorum..

inşallah cabucak gecer yaralarım yoksa doğumun yaratacagı acıya bir de bu acı cok sıkıntılı olur dualarınız eksik etmeyin ve ufak olumsuzluklara cok sıkmayın canınızı..

doktorun söylediği bir söz ''ben senden yasca cok cok büyüğümm buu bir abla sözü olarak kulagında kalsın her zaman önce can sonra canan dedi.. hiçbirsey senden önemli değil'' dedi.. her ne kadar bebeklerimiz için bunu diyemesekte bu söz kulağıma küpe olacak..

ben memlekette herhangi bir bebek mağazasından aldım.şubesi falan yok yani...ama nette de o fiyata yada 40lı rakamlara bulabilirsin diye düşünüyorum

teşekkür ederim canım
bizde ilke bebe diye bi siteye baktık hatta bebekodasıda beğendik ordan daha önce hiç duydunuzmu bu siteyi kızlar?
çokta uykun bebek odası burda mağazadan daha uyguna satıyor

teşekkür ederim canım
bizde ilke bebe diye bi siteye baktık hatta bebekodasıda beğendik ordan daha önce hiç duydunuzmu bu siteyi kızlar?
çokta uykun bebek odası burda mağazadan daha uyguna satıyor

hiç duymadım ama iletişim bilgilerinde sabit telefon numaraları ve adreslerinin oluşu bana güvenilir olabileceğini düşündürttü.o sabit telefonu arayın kolayca ulaşabiliyorsanız bence verin siparişinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…