cAnım çok geçmiş olsun beğenmemin sebebi yazıyı takip et diye yanlış anlama protein çıkması bi arkadaşımda olmuştu geçen sene kasım annesi o da evet bol bol su içeceksin ve yürümeyeceksin onun epey yüksekti o yüzden dr tuvalete bile yavaş yavaş git demişti kalp atışınıda en son mavibattaniyede yaşamıştı o günlük bişi demişler onada sen stres yapma bunları rabbimin izniyle bişicik olmazselam kızlar doktordan geldik şimdi nst ye baglanmıstım oglumun kalp atışları 190larda cıktı doktor cok yüksek dedi serum taktılar kan idrar tahlili yaptılar tekrardan nst ye girdim biraz daha düşmüştü 160-170 lerdeydi yapabilecek tek şey bolbol su içmek dedi birde idrarda protein cıktı yani gebelik zehirlenmesiymiş miktarı az ama var dedi onada yapacak bişeyyok dedi bütün kafam karıstı allak bullak oldum sorucagım soruları unuttum daha beter karıstım bu konularda bilgisi olan varsa yazsın lütfen nedir bu idrarda protein gebelik zehirlenmesi yada yüksek kalp atışı =((
selam kızlar doktordan geldik şimdi nst ye baglanmıstım oglumun kalp atışları 190larda cıktı doktor cok yüksek dedi serum taktılar kan idrar tahlili yaptılar tekrardan nst ye girdim biraz daha düşmüştü 160-170 lerdeydi yapabilecek tek şey bolbol su içmek dedi birde idrarda protein cıktı yani gebelik zehirlenmesiymiş miktarı az ama var dedi onada yapacak bişeyyok dedi bütün kafam karıstı allak bullak oldum sorucagım soruları unuttum daha beter karıstım bu konularda bilgisi olan varsa yazsın lütfen nedir bu idrarda protein gebelik zehirlenmesi yada yüksek kalp atışı =((
ben bunu bılmıyordum uyusmazlık negatıflık ve pozıtıflıkle ılgılı dıye bılıyorum..anne negatıf bebek te negatıfse uyusmazlık yok,ama bebek pozıtıfse uyusmazlık olur...kan gurubuyla yanı A-B-0 grubuyla alakası yok dıye bılıyorum..bebek dogar dogmaz kan grubuna bakılıyor eger pozıtıfse negatıf olan anneye ıgne yapılıyor..eger bebek negatıfse ıgne yapılmıyor..sarılık bebegın aclıgı veya mıkrop kapmasıylada oluyor ılle kan uyusmazlıgıyla degıl ...
burası benim gittiğim hastane , en sonda çıkan bebeği öpende bebek doktoru :)) çirkin adam , kızım korkar başka doktora gideyim diyodum ama işinde çok iyiymiş , maşşallah bebeciğede yaaaizleyin kızlar
Parmak Bebek hayata tutundu - YouTube
selam kızlar doktordan geldik şimdi nst ye baglanmıstım oglumun kalp atışları 190larda cıktı doktor cok yüksek dedi serum taktılar kan idrar tahlili yaptılar tekrardan nst ye girdim biraz daha düşmüştü 160-170 lerdeydi yapabilecek tek şey bolbol su içmek dedi birde idrarda protein cıktı yani gebelik zehirlenmesiymiş miktarı az ama var dedi onada yapacak bişeyyok dedi bütün kafam karıstı allak bullak oldum sorucagım soruları unuttum daha beter karıstım bu konularda bilgisi olan varsa yazsın lütfen nedir bu idrarda protein gebelik zehirlenmesi yada yüksek kalp atışı =((
++slm kıslarr bugün kontrolümüz vardı çatı muaynesi olduk vee hiç canımız yanmadııı doktor teyzemiz 2 cm açıklık var ve rahim agzımı artık bilmiyorumda yumuşamış dedi haftaya dogum gerçekleşebilir eger olmazsa 39a kadar bekleriz dogmamışsa sezeryana alırım dediiii 2 cm den sonra dogum ne zaman başlar biliyomusunuz tahminiii
++
canım hıc anlamıyorum kı ılk dogum bende de:)acılınca hemen alırlar sanıyorum ben mesela:
canım sıslıgın odemın var mı cok tuz alımını da kessen ıyı olur sanırım.ablam preklamsı nedenıyle 32 haftada dogurdu tansıyonla kendını gosterıyo,cok yuksektı senın kı nasıl bılmıyorum.yanı nst de cıkmadı onun o yuzden farklı olabılır
çok iyi olur canım.. bir de sezin77 17 eylülde doğum yapmış,diğer bilgilerini bilemiyorumslm
nerde bizim sezeryancılarbenelse ve asude
canlı bağlanalım dedim ama yoklar galiba
bugün giremedim topiğe çünkü hastaneye gittim tansiyon yerlerde ne işin var öğlen sıcağında dışarda di mi ama
eve geldim saatlerce uyumuşum gözümü açıp başımı kaldıramadım aman hamişler dikkat edin havalara ben bugün çok kötü oldum
gecem den haber var mı ?
şu listeye bakıp tabloya yerleştireyim herkesi nasıl olsa günler az çok belli doğumdan sonra çok fırsatım olmayabilir
kızlar bu sevi bebe yastığını kaça aldınız ?
çok iyi olur canım.. bir de sezin77 17 eylülde doğum yapmış,diğer bilgilerini bilemiyorum
ben 39 a aldım
nerden almıştın canım
ben memlekette herhangi bir bebek mağazasından aldım.şubesi falan yok yani...ama nette de o fiyata yada 40lı rakamlara bulabilirsin diye düşünüyorum
kızlar bu sevi bebe yastığını kaça aldınız ? nette 52 tl diyor şimdi sipariş vercem de fiyatı böyle dimi?
teşekkür ederim canım
bizde ilke bebe diye bi siteye baktık hatta bebekodasıda beğendik ordan daha önce hiç duydunuzmu bu siteyi kızlar?
çokta uykun bebek odası burda mağazadan daha uyguna satıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?