hiç duymadım ama iletişim bilgilerinde sabit telefon numaraları ve adreslerinin oluşu bana güvenilir olabileceğini düşündürttü.o sabit telefonu arayın kolayca ulaşabiliyorsanız bence verin siparişinizi..
yemek yedik geldik camoka
sülümanımızı da seyredelim gidelim hastaneye
gittigidiyorda 35tl civarıydı satıcı:attabebek Ankara'dan İstanbul'a kargo 5tl civarı.
bizde öyle düşündük canım hatta canlı da konuşabiliyosun baya bi sorduk ordan hepsinide cevapladılar ama 20 güne gelirmiş
20 gün müüüüüü!!! Ben bu gittigidiyordaki attabebekten hem süt pompası hem de sevi bebe çok fonksiyonlu yastık aldım değişik zamanlarda, iki ürün de hem piyasanın çok altında fiyattaydı hem de 2 günde geldi. Tavsiye ederim!
Camokacım benım bılgılerım tabloda eksık kalmış bdt...13 ekım dogum 3 ekım..erkek...Burak....3 kılo..48 cm..sezaryenyarın doktor kontrolum var kılosu ve boyu degısmıstır hayırlı haberlerle donerız ınsallah...
son kontrollerimizi de yaptık çantalarımıza. ayyy heyecan bastı iyice
yemek yedik geldik camoka
sülümanımızı da seyredelim gidelim hastaneye
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...ekim-anneleri-dogum-tablosu.html#post26367322
kızlarrr doğum bilgilerinizi buraya yazarsanız ben de tabloya çok kolay eklerim burdan kaçırıyorum kimin ne zaman yapacağını
tarihi belli olanlar yazsın normal doğum yapan annelerimiz ise bilgilerini burdan paylaşsın ben eklerim fırsat buldukça
ayyy ilk dogum gerçekten zormuş yaaaayok almıyorlarmış bak 2 cm ama evimdeyim
bizim adımız daha kesin değil ama camoka teyzemizz
biliyorum boş kalmasın diye yazdım canım isim koyunca değiştiririm çiçeğemm
ee sen napıyon akşam akşambugün hamiş olarak son gecen inşallah yarın anniş olarak uyuyacaksın ayyyyy yirim ben ikinizi de
Benelse ve asuded nasılsınız acaba heyecan ne durumdadır kim bilir :)
ben burada sizin yerinize heyecandan doğurucam sanki o derece :))
Nbr.anneler. Tlf giriyorum kiximin resmini o yuzden paylasamiyorum
Yarin anne olucaklar yatip dinlenin ki bebislerinixle yarin ilgilenebilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?