cAnım çok geçmiş olsun beğenmemin sebebi yazıyı takip et diye yanlış anlama protein çıkması bi arkadaşımda olmuştu geçen sene kasım annesi o da evet bol bol su içeceksin ve yürümeyeceksin onun epey yüksekti o yüzden dr tuvalete bile yavaş yavaş git demişti kalp atışınıda en son mavibattaniyede yaşamıştı o günlük bişi demişler onada sen stres yapma bunları rabbimin izniyle bişicik olmaz
bende sana yardımcı olmak ıcın görduklerımı lıstelıyorum canım sende oradan tabloya aktarırsın diye..
Tuzsuz ye bol su iç tansiyonunu takip et preeklemsi olabilir...cok dikkat et kasık ağrın kanaman olursa hemen Dr basvur cnm... Cok gecmis olsun
sağol datlum sayende hemencecik yazdım zaten tabloya
listelemeye devammm ekim 2012 anneleri doğuruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet kızlar tarihleri bekliyoruzzzzzzzzzzz
Kızlarr hepinizden Allah razı olsun...Yarın o masaya yattığımda doğumun başından sonuna kadar bende hep sizlere dua edeceğim,, sizlerinde hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle yavrularınızı kucağınıza almanız için...
sağol datlum sayende hemencecik yazdım zaten tabloya
listelemeye devammm ekim 2012 anneleri doğuruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet kızlar tarihleri bekliyoruzzzzzzzzzzz
Kızlarr hepinizden Allah razı olsun...Yarın o masaya yattığımda doğumun başından sonuna kadar bende hep sizlere dua edeceğim,, sizlerinde hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle yavrularınızı kucağınıza almanız için...
senin dediğinde doğru bizim dediğimizde doğru ikiside çeşitleri
ay kıyamam nasıl minik bişey bu böyle ele avuca gelmez totntiş
çok geçmiş olsun canım sen hiçbirşey hissetmişmiydin daha önceden el ayakta şişme, çarpıntı ya da başka bir rahatsızlığın olmuşmuydu yoksa sadece nst demi ortaya çıktı bu durum
eylül annlerinde bile hala doğurmayan varken biz burda ekim anneleri olarak eylül ayında doğurmaya başladık, hala da doğuruyoruzbizimki de iyice yüzsüzlük yani
canim ekstra birsey yapmadim sadece cok terliyorummm gece gunduz emxirmekte zayiflatiyormusbende sana yardımcı olmak ıcın görduklerımı lıstelıyorum canım sende oradan tabloya aktarırsın diye..
nasıl verdin??formülü neymiş hemen yaazzzzz
benden çoooooooooooooook beklersin
asıl sen çok beklersin tarih vermemeyi
nah buraya yazıyorum haftaya ki kontrolünde şu gün doğuruyorum diyeceksin
inşallah ya,artık ben de bilmek istiyorum,geri sayım yapmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?