• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

zararlıdır canım ama cep telefonları bile radyasyon napalım. laptop kullanıyorsan kucağına alma gece uyurkende çevrende cep tlfnu bile bulundurma cihazları kapat yeterli olur sanıyorum.

benimki de laptop tam karnımın üzerinde duruyordu uzakta tutayım bundan sonra

merhaba kızlar sayfalar almış başını gitmiş maşallah ne çok konuşmuşsunuz öyle tamamını okumadım başım döndü midem bulandıı:9::9::9:
oruç konusunda sanırım bende tutmuycam bebeğimin susuz kalmasına gönlüm razı olmaz .hayırlısyla doğduktan sonra kaza olarak tutarım
iki isim konusuna gelincede bende 2 isim düşünüyorum çünkü bende kolay doğuramıyanlardanım :27: (9. senede oldu tüpbebek ile)eşimin babaannesi torunlarının ilk çocuklarınına ismi o koyuyor (gelenek haline geldi :)
koyacağı ismi beğenmeyebilirim bu yüzden hem onun istediği isim olacak hemde bizim düşündüğümüz isim olacak muhtemelende bizim koyacağımız ismi kullanacaz:27:

kızlarrrrrrrrr bebişlerinizi ve sizi öpüyorumm çokkkkkkk :38: napıyonuss yoğunum yazamadımm bişi kaçırmadım umarım :D :52:
hosgeldın canım baya bısıler yazdık :9:
yaa biz böyle sürekli internet başındayız da zararı olmuyor mu bunun valla içime de sinmiyor.
valla mecburen aksama kadar bılgısayar basındayız ıns bısı olmaz
sabah girmiştim kızlar öğlen kreşe kızımı almaya gittim geldik öğle yemeğimizi yedik kızım uyudu öğle uykusuna kısa sürede ne kadar sayfa atlamışsınız ya şaşırdım ben dün üye oldum buraya.hurma yemek gebelikte doğumuda kolaylaştırıyor bu arada.kızlar normal mi sezeryan mı yapacaksınız doğumu.ben ilk doğumumu normal yaptım bunuda normal istiyorum herkes normal doğumdan korkar ben sezeryandan daha çok korkuyorum normal doğum bebek gelene kadar zorluyo ama baş çıkınca herşey bitiyor hem bebeğini o an hemen görmek dünyanın en güzel anı diyebilirim bu duyguyu bir kez daha yaşayacağıma(inşalllah)sabırsızlanıyorum 6 sene olacak araları çocuklarımın kızım temmuz 2006 da doğdu buda 7 ekim 2012 olacak inşallahhhhh çok güzel bir duygu ALLAHIM herkese her kadına yaşatsın bu duyguyu
normal mi sezeryan mı

bende bı problem olmazsa normal ıstıyorum canım:34:

ben sezeryan olucam canım allah nasip ederse eşimle ortak kararımız

ama herşey normal gidiyosa nedan sezeryan olsunki yine herkesin kararı tabiki benimde tüm akrabalarım hepsi sezeryan oldu sülalede bir ben normal doğum yaptım hemde 19 yaşındaydım ne cesaretliymişim ya

ben folidoce kullanıyorum, günde 1 kez.

Allah nasip ederse kesinlikle normal doğumdan yanayım. havalar ısınsın bol bol yürücem normal doğumu kolaylaştırsın diye. ben de sezeryandan korkanlardanım çünkü.

bende normalden yanayım çünkü sezeryandan korkuyorum ama benim büyük ihtimal zeryan olur çünkü tüpbebek olduğu için riske atmak istemez doktor ama ben yinde normal doğum talep edecem bakalım .en çokta ağrısız (epidural) doğum istiyorum çokmu şey istiyorum yahuu :1::1::1:

Allah nasip ederse kesinlikle normal doğumdan yanayım. havalar ısınsın bol bol yürücem normal doğumu kolaylaştırsın diye. ben de sezeryandan korkanlardanım çünkü.

evet yürüyüş iyi geliyor ben folik asit kullanıyorum günde 3 kez

bende folidoce kullanıyorumm günde 1 kez ...

bende bi aksilik olmazsa normal doğum istiyorum belki belden iğneyle yaptırım , annem 5 tane doğurmuş bende normal doğururum inşallahhh

Son düzenleme:
sabah girmiştim kızlar öğlen kreşe kızımı almaya gittim geldik öğle yemeğimizi yedik kızım uyudu öğle uykusuna kısa sürede ne kadar sayfa atlamışsınız ya şaşırdım ben dün üye oldum buraya.hurma yemek gebelikte doğumuda kolaylaştırıyor bu arada.kızlar normal mi sezeryan mı yapacaksınız doğumu.ben ilk doğumumu normal yaptım bunuda normal istiyorum herkes normal doğumdan korkar ben sezeryandan daha çok korkuyorum normal doğum bebek gelene kadar zorluyo ama baş çıkınca herşey bitiyor hem bebeğini o an hemen görmek dünyanın en güzel anı diyebilirim bu duyguyu bir kez daha yaşayacağıma(inşalllah)sabırsızlanıyorum 6 sene olacak araları çocuklarımın kızım temmuz 2006 da doğdu buda 7 ekim 2012 olacak inşallahhhhh çok güzel bir duygu ALLAHIM herkese her kadına yaşatsın bu duyguyu
normal mi sezeryan mı
hay ağzını öpeyim :9: anlat anlat tecrübelerini, ilham olur inşallah normal doğumdan korkanlara,cesaret verir... çocukların arasındaki yaş farkı iyi olmuş bence..allah nazarlardan saklasın ikisini de:nazar::nazar:
ne radyasyonu gozgu öyle birşey olsa tüm bilgisayar başında çalışanlara doktor işi bırakın derdi.öyle birşey yok olamaaz bence.

kızlar şu avm deki kontrollü gecişlerde geçmeyin.dün markete girerken gectim unuttum ya..:51:

pc,telefon hatta televizyon..hepsinde radyasyon var... mümkün olduğunca uzakta durun.ben bugün farkettim cep telefonumu montumun cebine koyuyordum,cep de önde olduğu için nerdeyse göbeğimin üstünde duruyordu telefon.artık kesinlikle çantama koyucam:20::20:
şirkette de geçmiyorum x-ray cihazından,yandan yandan sığışıyorum :9:

kızlar yardım edin profilime avatar ekleyemiyorum
1. kullanıcı kontrol paneli.tıkla
2.avatarını değiştir..tıkla
3.göz at seçeneği tıkla bilgisayarda kayıtlı olan istediğin resme tıkla
4.değişiklikler kaydet .tıkla bu kadar

ama herşey normal gidiyosa nedan sezeryan olsunki yine herkesin kararı tabiki benimde tüm akrabalarım hepsi sezeryan oldu sülalede bir ben normal doğum yaptım hemde 19 yaşındaydım ne cesaretliymişim ya

normal doğum konusunda güvenemiyorum, benim ailemde normal yapan kişilere hep dikiş atıldı. kesinlikle böyle bişeye katlanamam. bide hemoroid başlangıcı var bende yıpranmak istemiyorum, epidural sezeryan en iyisi. sancısız ağrısız mis gibi. eskisi gibi izde fazla kalmıyor uzman bir elde. bide normal doğum bebek açısından daha riskli bence. doğum sırasında bebek oksijensiz kaldıgı için çocukları özürlü gibi doğan bir ton tanıdıgım var.

bende normalden yanayım çünkü sezeryandan korkuyorum ama benim büyük ihtimal zeryan olur çünkü tüpbebek olduğu için riske atmak istemez doktor ama ben yinde normal doğum talep edecem bakalım .en çokta ağrısız (epidural) doğum istiyorum çokmu şey istiyorum yahuu :1::1::1:

hoşgeldin canım bel sıkıntın olduğu için sen normali unut canım :50: sezeryan olur büyük ihtimal gerçi benimde öle olur :1: sezeryanın epiduralını yaparsın olmazmı :27: ayyy benim tansiyonum oynar o durumdayken :37:

Back
X