2012 Ekim Anneleri

32+1 de 900 km yol gittim dönüşte 33+4 te geri dondüm... ama gitmeden kontrol yaptırdım birde ordan gelirken başka bir Dr göründüm... Ayaklarımı yüksekte tuttum saat bası durduk 10 dk yürüdüm...

sağol canım bende 2 gün oluyo kontrole gideli bi sıkıntı yoktu inşallah olmaz ... artık dinlene dinlene giderizz ...

canım onu benim eşimde yapıyordu sürekli, gece gece yastık arıyordum. baktım olmuyor bir tane yastıkta ona verdim. yatağa yatar yatmaz hani benim yazstığım diyor her gün:))))) yatğın üstünde 5 tane yastık var.. 5 yastıkla yatıyoruz kocişimle..bazen gülüyorum çok komiksin kocacığım hngimiz hamile diye:)))

günaydın kızlar yarın bircanla ikimiz griyoruz doğuma rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bize bol bol dua edin

selam arkadaşlar ben bazen ölu gibi uyuyorum ya hiç bişi duymuyorum sizede oluyomu bu

Keske olsaben herseyi duyuyorum ve derin uykuyu unuttum,onun icin kiymetini bil...

Yastik olayi onemli kizlar...gece kaybedersem ufak capli bir kriz yasiyoruz bizde,esimi uyandirip ya yastigim yok diyorum aglicam ama nerdeyse,dogurayim bi salona bi koseye koycam onu muze durumu

herkese gunaydın bugun cok garıp duygular ıcınde oldugumu farkettımm BENELSE VE ASUDED aklım sızde sız bugun doguma gıdıyorsunuz ya ben daha yenı artık yolun sonuna yaklaştıgımızı anladım..daha dun 9 ay nasıl gecer dıyorduk gececegınıde bılıyorduk ama gecmıyordu ıste bugun benım jeton dustu 9 ay gecmiş sırasıyla bızlere gelıyor..Allahım sağlıkla,huzurla güleeeee oynayaaaaaa bir avazda kurtarır hepimizi inşallaahhhhh,sevinç gözyaşlarımızı dökerek atarız içimizdeki biriktirdiğimiz sıkıntıları,BENELSE,ASUDED dualarım sizinle.....bugun doktora gıdecem kızlar dua edın hayırlı,guzel haberlerle dönelim...

günaydınlarrr mutlu sabahlar

bugün hepimiz çoookkk heyecanlıyız bugün iki bebeğimiz birden geliyo inşallahhh

rabbim yardımcıları olsun onları bebişlerine bebeişlerini de onlara bağışlasın

artisttt sen de güzel haberlerle dönersin inşallah

azraaa sen de mutlu haberler getir bize

Canim ya son gun heyecan dorukta di mi,yaptinizmi kompostonuzu sizde,asude yapip goturcekti iyi geliyormus,hem wc icin...

canım gece hiç uyumadım desem yeridir.bugünde uyuamam kucağıma bir sağsağlim alsaydım.heycan dorukta dün birden diyince şok oldum tatlım ya emzikleri felan kaynatacam bugün birazda temizlik yapacam kompostoyu artık eve gelince yaparım bende

günaydın kızlar yarın bircanla ikimiz griyoruz doğuma rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bize bol bol dua edin

allah yardımcınız olsun canımm hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallahhh

günaydın..doğum yapanlara ve yapacaklara Allah yardım etsin..Az önce eşim hastaneye gitti ameliyat için.Dua edin kızlar kasık fıtığı ameliyatı olcak

geçmiş olsun canım inşallah güzel geçer ameliyatı

gözün aydın canım bi bebiş daha gelmiş doğum bilgilerini doğum tablosu topiğine yaz seni de ekleyeyim tabloya

Herkeze hayırlı sabahlar :) asude benelse dualarımız sizinle umarım hersey çok rahat olur :) Kayabebe ve bircanda yarinmis kızlar sizlere de Rabbim sıkıntısiz rahat bı dogum versin ins heyecan dorukta :) bende şimdi doktora gidiyorum bakalım son haberler neler :) doktora giden ark hepiniz güzel haberlerle dönün ins ...

Oyy tatlım benim mAsallah kilosu fena değilmiş yinede annesi :) sen şimdi onu besler semizletirsin zaten
:)

edammm, yesil33, mavibattaniye+, _BALIM_, gadis, evimicin, dilfeza, nursesila, gLssHh, ebrumelek12, seherozcan, Oglusum12, aazzrraa+, artist

günaydın kızlar

uyandığımdan beri aklım kızlarda inş herşey yolunda gidiyordur..
gece annemdeydim eşim görevde olduğu için topiğe girip geçmişi okuyamadım..
ben bir geçmişe bakınayım

Son düzenleme:
günaydın kızlar..inşallah herkes iyidir..şöyle bi göz attım sorun yok gibi:)
asude, benelse allah yardımcınız olsun..hayırlısı ile bebişlerinize kavuşuyorsunuz bugün..darısı başımıza inşallah..
kayabebe ve brican yarında siz kavuşuyosunuz miniklerinize..allah kolay doğumlar nasip etsin..

ben dün öğlen işyerinde çok kötü oldum, malum grip.izin alıp eve geldim yattım. doktora filan bile gitcek halim yoktu. bu sabahta eşimin toplantısı vardı henüz doktora gidemedik. öğlen gidicem. bu halde gerçi ilaç filanda kullanamam ama boğazım iptel yutkunamıyorum, nefes bile zor alıyorum akşamdan beri ıhlamur vs jaynattım tam cadı kazanı, bardak bardak içtim ama pek bi etkisi olmadı henüz normalde bu hafta işyerinde son haftamdı,pazartesiden itibaren çalışamazımı alıcaktım ama erkenden çıkmak zorunda kaldıım, masamı eşyalarımı bile toparlayamadım dua edin inşallah toparlarım kızlar, kafam kalkmıo yataktan resmen inş bebeğime geçmez enfeksiyon vs en çok ondan korkuyorum.:26:

benelse ve asude dualarım sizinle inşallah sağlıkla kavuşacaksınız bebişlerinizee
kızlar biz burda bukadar heycanlıyız onları düşünemiyorum bile
kayabebe ve bircan sizlerde yarın sağlıkla kavuşun mis kokulularınıza inşallahhhh

Offf cok heycanliyim kizlar yaa:) Sanki ben doguma gitmis gibiyim. Hayirli haberlerini bekliyorum ikisininde Her saat basi girdiler mi ciktilar mi?? diye dusunuyorum:26: Yarin doguma gidecek arkadaslar dualrim sizinlede Artik hergun birileri icin heycanli olacagiz

Doktor kontrolu olan arkadaslarinda hayirli haberlerini bekliyorummmm Ben artik doktor kontrolune heycanlanmiyorum direk sadete gelmek istiyorumm 24 gun kaldi

doğuma giderken kimse duymasın diye birşey varmış,o zaman zor olurmuş deniyor buralarda..bu mümkün mü ya,valla ben yayın yaparım herkese,hastanede annem eşim ben olacağız sadece,ama belediyeden ilan veriririm ben o heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…