32+1 de 900 km yol gittim dönüşte 33+4 te geri dondüm... ama gitmeden kontrol yaptırdım birde ordan gelirken başka bir Dr göründüm... Ayaklarımı yüksekte tuttum saat bası durduk 10 dk yürüdüm...
kızlar herzamanki gibi gece bacağımın arasına yastığımı alıp yattım wc ye her kalktığımda bir boşluk hissediyorum yastığım yok arıyorum yok uyuyorum tekrar arıyorum yine yok ışığıda açmıyorum kızım fırlayıp yataktan yanımıza gelecek üstüste yatıcaz diye neyse artık yastıksız yatamayınca kalktım aramaya birde baksam kocacım kendi bacağının arsına almış benim yastığıçekiyorum vermiyo bide yastık yırtılacak zar zor çıkardım aldım tam uyuyacaktım ki saat 6:30 uyanma saati verdim yastığı sarıldı uyudu şaşkın kocam bugün tatili şimdi kaldırıcam anlatsam inanmaz
selam arkadaşlar ben bazen ölu gibi uyuyorum ya hiç bişi duymuyorum sizede oluyomu bu
günaydın kızlar yarın bircanla ikimiz griyoruz doğuma rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bize bol bol dua edin
Canim ya son gun heyecan dorukta di mi,yaptinizmi kompostonuzu sizde,asude yapip goturcekti iyi geliyormus,hem wc icin...
günaydın kızlar yarın bircanla ikimiz griyoruz doğuma rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bize bol bol dua edin
günaydın..doğum yapanlara ve yapacaklara Allah yardım etsin..Az önce eşim hastaneye gitti ameliyat için.Dua edin kızlar kasık fıtığı ameliyatı olcak
teşekkür ederim bizde gelişim geriliği vardı..başlangıçta 6 gündü sonra hızla 15 güne çıktı ve acil doğuma alındım..yani bebek daha 35. haftasında gözüküyordu...2450 gr doğdu hastanedeki en minik bebeek bizimkiydi..ama allaha şükür şimdilik bir problem yok..
Oyy tatlım benim mAsallah kilosu fena değilmiş yinede annesi :) sen şimdi onu besler semizletirsin zatenteşekkür ederim bizde gelişim geriliği vardı..başlangıçta 6 gündü sonra hızla 15 güne çıktı ve acil doğuma alındım..yani bebek daha 35. haftasında gözüküyordu...2450 gr doğdu hastanedeki en minik bebeek bizimkiydi..ama allaha şükür şimdilik bir problem yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?