2012 Ekim Anneleri

kızlarrrrr şimdi asude ile konuştum sesi gayet iyiydi yatışı yapılmış serum takılmış bi de lavman yapılmış
saatini bekliyo
hepinize çok slmı varrrr

bi de şu notu iletmemi istedi lavman yaptırsınlar diyo hemşireler doğumdan sonra çok rahat edersin demişler

dualarımıza devam edelim kızlar bebişimiz doğduğunda tekrar arıcak beni haber veririm size

ayyy çokk heyecanlı bebğimiz geliyooooooo

günaydınnnn ay bugun çok heyecanlı doğum yapan arkadaşlarımız güzel haberlerle gelicekler işallah kollarında bebişleri ohhh mis gibi dünyanın en güzel kokusunu duyucaklar.. darısı biz bekleyenlerin başına.. benim de aklıma geldikçe çok heyecan yapıyorum derin derin nefes almaya başlıyorum doğuma hazırlık

ayyy hadi sağlıkla inşallahhh bide doğurduk iyiyiz haberlerini alalım

ayyyy çok heyecanlı Allah yardımcıları olsunn..
dualarım onlarlaa
bizden de çokkkk slm
bekliyoruz tosun paşayı

Benelse ve asude dualarımız sizinle..sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah...

bizim de bugün kontrolümüz var.nst falan istedi dr.muz.artık bizim de tarihimiz kesinleşir herhalde:18:

Edaaaaa kiz nerdesin!
Bu saatte senin bulantiyla birlikte buralarda olman gerekiyorduu,nasil yalniZ birakirsin beni
Sensiz tek basina bulantinin bir anlami yok

alıştık dimi birbirimizi görmeye

annemdeydim cnm yaa eşim görevdeydi tek kalmamak için oraya geçtim..
aslında nette vardı ama annem kardeşimle birlikte oturup sohbet ettik açamadım neti..

seni yanlız bırakmışım kusura bakma canım yaaa

ayyy hadi sağlıkla inşallahhh bide doğurduk iyiyiz haberlerini alalım

inşallah canım
Benelseden haber alan yok mu? O sanirim daha erken girecekti doguma:26: Sanirim kavusmustur yavrusuna suanda Neden bir tuaf oldum ben ya

ya ben de çok merak ediyorum ulaşabilecek kimse yok mu acaba onun doğum olmuştur bence gece yatış yaptı hastaneye sabah erken olmuştur diye düşünüyorum ama haber yok hala:44:

ayyyy çok heyecanlı Allah yardımcıları olsunn..
dualarım onlarlaa
bizden de çokkkk slm
bekliyoruz tosun paşayı

hepinizin çoookkkk slmı olduğunu söyledim hayırlı haberlerini alınca yazarım hemen

Benelse ve asude dualarımız sizinle..sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah...

bizim de bugün kontrolümüz var.nst falan istedi dr.muz.artık bizim de tarihimiz kesinleşir herhalde:18:

hadi bakalım senin de güzel haberlerini bekliyoruz ekleyelim listeye

canim ayni olayi bizde dun yasadik,bizim kocisler rahatlarina pek duskunler masallah:):)dun bana YASTIGIMI versene diyor,napcan dedim bacagimin arasina koycam,sen hamilemisin dedim ama oyle cok rahat oluyor diyor:)al hamile bebgin rahat etsin dedim guluyor:

günaydınnnnnnn

dualarımız benelse ve asude ye sağlıcakla alsınlar mis kokulularını kucaklarına

Oooh ne guzel sohbet muhabbet,biz burda tek basimiza kusalim eda hanim
Heheh saka canim yaa,ne guzel,guzel vakit gecirmissin,ben nobetimi tuttum gene

Oooh ne guzel sohbet muhabbet,biz burda tek basimiza kusalim eda hanim
Heheh saka canim yaa,ne guzel,guzel vakit gecirmissin,ben nobetimi tuttum gene

borcum olsun bir başka günde sen yokken ben tutarım artık nöbeti

ne de olsa bize her akşam topik yolu görünüyor

günaydın kızlar, doğumu olan arkadaşlara kolay bir doğum diliyorum vee biran önce darısı da başımıza olsun :) kızlar ya benim 3 gündür inanılmaz gaz sancım oluyor geceleri, patlayacak gibi hissediyorum sürekli karnım gurul gurul ve oğlum dasanki tedirgin oluyo eskiden geceleri hiç hareket etmezdi artık o da kıpır kıpır.. bu gaz durumu sizde de varmı? gece defalarca uyanıyorum ve boynum ter içinde, dün gece ankarada hava baya soğudu ona rağmen camları açmadan uyuyamıyorum.. oof nasıl geçecek bu kalan zaman çok fenaa ( bu arada cicilerimizi yıkadık mis oldu, çantamı da geceliğimi alır almaz yıkayacağım, bu arada bu hafta tchiboda ev elbisesi var önden düğmeli, ben gecelik yerine her zaman evde giyebileyim diye ondan alacağım galiba, inceleyin bi siz de belki hoşunuza gider.. bir de benim göğüslerim çok büyümediler zaten küçüktüler o yüzden direk emzirme sütyeni almak istemiyorum, kalıplı ama balensiz emzirme sütyeni bulanınız oldumu hiç?

günaydınn kızlar...inş hayırlısıyla ewlatlarını alırlar kucaklarına heyecan yaptım.bende gün sayıorum gecmek bılmıo son 4 gün.sezeryan olcam korkum yok sadece bebegımı göricem die heyecan war ayyyy napıcam o an bilemiorum sewindirik oldum bak yine

benimkide sabah aramış dün gece ne güzel uyudun hiç wc ye falan kalkmadın demesin mi ahh canım dedim demekki sen çok derin bir uykudaydın en az 4 kere wc ye gittim ben dedim gece hastaneye gitsem haberi olmayacak adamın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…