doğuma giderken kimse duymasın diye birşey varmış,o zaman zor olurmuş deniyor buralarda..bu mümkün mü ya,valla ben yayın yaparım herkese,hastanede annem eşim ben olacağız sadece,ama belediyeden ilan veriririm ben o heyecanla
günaydın kızlar..inşallah herkes iyidir..şöyle bi göz attım sorun yok gibi:)
asude, benelse allah yardımcınız olsun..hayırlısı ile bebişlerinize kavuşuyorsunuz bugün..darısı başımıza inşallah..
kayabebe ve brican yarında siz kavuşuyosunuz miniklerinize..allah kolay doğumlar nasip etsin..
ben dün öğlen işyerinde çok kötü oldum, malum grip.izin alıp eve geldim yattım. doktora filan bile gitcek halim yoktu. bu sabahta eşimin toplantısı vardı henüz doktora gidemedik. öğlen gidicem. bu halde gerçi ilaç filanda kullanamam ama boğazım iptel yutkunamıyorum, nefes bile zor alıyorumakşamdan beri ıhlamur vs jaynattım tam cadı kazanı, bardak bardak içtim ama pek bi etkisi olmadı henüz normalde bu hafta işyerinde son haftamdı,pazartesiden itibaren çalışamazımı alıcaktım ama erkenden çıkmak zorunda kaldıım, masamı eşyalarımı bile toparlayamadım dua edin inşallah toparlarım kızlar, kafam kalkmıo yataktan resmen inş bebeğime geçmez enfeksiyon vs en çok ondan korkuyorum.:26:
doğrudur bu canım banada hep öyle dua ediyolar kimseler grmeden duymadan Allahkurtarsın diyolar ama yan apt.bir dedikoducu teyze var ki 24 saat pencerede oluyorsenin ki ilandan benimki gözcülerden mümkün olmayabilir
günaydın kızlar, doğumu olan arkadaşlara kolay bir doğum diliyorum vee biran önce darısı da başımıza olsun :) kızlar ya benim 3 gündür inanılmaz gaz sancım oluyor geceleri, patlayacak gibi hissediyorum sürekli karnım gurul gurul ve oğlum dasanki tedirgin oluyo eskiden geceleri hiç hareket etmezdi artık o da kıpır kıpır.. bu gaz durumu sizde de varmı? gece defalarca uyanıyorum ve boynum ter içinde, dün gece ankarada hava baya soğudu ona rağmen camları açmadan uyuyamıyorum.. oof nasıl geçecek bu kalan zaman çok fenaa( bu arada cicilerimizi yıkadık mis oldu, çantamı da geceliğimi alır almaz yıkayacağım, bu arada bu hafta tchiboda ev elbisesi var önden düğmeli, ben gecelik yerine her zaman evde giyebileyim diye ondan alacağım galiba, inceleyin bi siz de belki hoşunuza gider .. bir de benim göğüslerim çok büyümediler zaten küçüktüler o yüzden direk emzirme sütyeni almak istemiyorum, kalıplı ama balensiz emzirme sütyeni bulanınız oldumu hiç?
işin şakası bir tarafa ben sadece size duyurmayı planlıyorum,o komşu teyzelerden bizim sokakta da var,hem de bir tane değil.
teşekkür ederim canım
bizde ilke bebe diye bi siteye baktık hatta bebekodasıda beğendik ordan daha önce hiç duydunuzmu bu siteyi kızlar?
çokta uykun bebek odası burda mağazadan daha uyguna satıyor
Merhaba Kızlar, doktordan döndüm. Yaklaşık bir ay önce bir sorun oluşmuştu. Bebeğimin beynindeki su seviyesi artmıştı ve bu baya bir sorun oluşturacaktı eğer değer daha da artarsa. 2 hafta önce değer ne artmış ne azalmıştı ama bugün güzel haber aldım doktordan. Değer düşmüşDoktor artık hiç bir sorun yok dedi. Bebeğim de doğum pozisyonunu almış. 2 kilo 840 gr olmuş; boyu da 52 cm Uzun boylu olcakmış oğlum
Nst'de sancım da çıktı. Bakalım nolcak ne zaman gelecek??? Çok merak ediyorum
ben biliyorum onun real mağazasını , hatta salı günü uğradım daha ama hiç tavsiye etmem çok kazık , dediğin sevi bebe çok fonksiyonlu yastık 59 tl mağazalarında , 52 ye internete koymuşlar , felisin dediği gibi 35 ede satan var gitti gidiyorda , güvenilirliğini bilemem ama çok kazık olduklarını biliyorumve sırf uyuzluğumdan böyle kazıkçı yerlerden bişey almıyorum mecbur kalmadıkça
felisim cnm yaaaa fl yi kaçlaa çarpıncaa bebeğin boyu ortayaaa çıkıyorduuuu:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
felisim cnm yaaaa fl yi kaçlaa çarpıncaa bebeğin boyu ortayaaa çıkıyorduuuu:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Bİraz atlamış gibi oldum âma 7 ile çarpımda fl yi:)
Cnm fl Diye bı deger var birde orda tarih var ondan anlayabilirsin... O fl degerini 7 ile çarpıyorsun...bizim dr artık ekrana sığmadığı için boy ölçüsünü veremiyoruz dedi. sizinkiler nasıl ölçüyor acaba? ben de merak ediyorum boyu nasıl diye. kilosunu veriyor sadece.
bizim dr artık ekrana sığmadığı için boy ölçüsünü veremiyoruz dedi. sizinkiler nasıl ölçüyor acaba? ben de merak ediyorum boyu nasıl diye. kilosunu veriyor sadece.
günaydın kızlar, doğumu olan arkadaşlara kolay bir doğum diliyorum vee biran önce darısı da başımıza olsun :) kızlar ya benim 3 gündür inanılmaz gaz sancım oluyor geceleri, patlayacak gibi hissediyorum sürekli karnım gurul gurul ve oğlum dasanki tedirgin oluyo eskiden geceleri hiç hareket etmezdi artık o da kıpır kıpır.. bu gaz durumu sizde de varmı? gece defalarca uyanıyorum ve boynum ter içinde, dün gece ankarada hava baya soğudu ona rağmen camları açmadan uyuyamıyorum.. oof nasıl geçecek bu kalan zaman çok fenaa( bu arada cicilerimizi yıkadık mis oldu, çantamı da geceliğimi alır almaz yıkayacağım, bu arada bu hafta tchiboda ev elbisesi var önden düğmeli, ben gecelik yerine her zaman evde giyebileyim diye ondan alacağım galiba, inceleyin bi siz de belki hoşunuza gider .. bir de benim göğüslerim çok büyümediler zaten küçüktüler o yüzden direk emzirme sütyeni almak istemiyorum, kalıplı ama balensiz emzirme sütyeni bulanınız oldumu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?