yarın saat 16:00 da doktor teyzemize gidiyoruz kızlarcım, hareketlerimiz biraz azaldı dua edin bize olurmu,güzel haberlerle dönelim oğluşumla
19 Eylül Çarşamba........Gecem
20 Eylül Perşembe.......AsudeD
20 Eylül Perşembe.......Benelse
21 Eylül Cuma............Kayabebe
21 Eylül Cuma............Bircan
25 Eylül Salı...............Minataha
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa
1 Ekim Pazartesi.......Camoka
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi
1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm
3 Ekim Çarşamba......Artist
kızlar listeyi bulamadım benden önce kim vardı:18:yoksa sır banamı geliyor
kızlar kapı süsünü internetten alan varmı varsa hangi siteden aldınız
kızlar kapı süsünü internetten alan varmı varsa hangi siteden aldınız
benim kapı süsüm ve bebek şekerlerim bugün elime ulaştı.facede edanın masal şekerleri yazarsan görürsün canım modelleri.siparişle istediğin şekilde yapıyor.ben çok memnun kaldım.istersen telefon numarası da var bende.irtibata geçmek istersen
eveeeet benim kızışımda 36. haftada 51 cm didoktor her gidişte söylüyor zaten uzun olucak die ama çokta uzun olmaz inşallah :26: görümcem 1.80 , onamı çekicek acaba :44:
cimekaaaa bana yardım ettt :) ya ben kendimi iyi hissetmiyorum artık izne ayrılmak istiyorum ama 32. haftada çalışabilr raporu verdim. ama şimdi çalışamıyorum ve izne ayrılmak istiyorum ne yapmam lazım müdürde pek bişi bilmiyor dilekçe yaz diyor ama ne olacak benm kafam karıştı bana yapacağm tün işlemleri biraz özetlermisin? doğum sonrası izin nasıl başlayacakk?
canım ben de onu bilmiyorum ki. daha doğrusu ben 37.haftadan önce de istediğimiz zaman direk iş göremez raporuyla ayrılıyoruz sanıyordum. ben 37de ayrıldım sorun olmadı da,bügün müdür aradı hocam ama bu 3 haftalık değil 4 haftalık olmuş dedi. ben de yok hocam tekrar bakın dedim haaa tamam tamam yanlış görmüşüm dedi.. demek ki iş göremez raporunda 3 hafta olmak zorunda..diğer türlü müdürünün dediği gibi dilekçeyle olabilir.dur bir gezineyim sitelerde..
Ayyy maasallah tosun pasaya bak sen ne guzel kilosu
Cok sevindim Asudeme Allah anali babali buyutsun saglikla bir omur insaallah
Demek kombine yapmislar hadi bakalim bir secenek daha cikti camokacim
istediğin zaman ayrılırsın diyor..doktora gideceksin bunun için...zaten doktorun daha iyi bilir..sadece dilekçeyle asla olmaz. bence doktora gidip mesela 36da ayrılacaksın,müdürün de hesap yaparken 5 hafta aktarmak yerine 4 hafta aktaracak..ama bunlar tahminim..en son doğumda doğum raporu veriyorlar bir de. bu 3 raporla oluyor bütün işlemler..ben de bakındım sitelere ama bişey göremedim.. dilekçe aradım ücretsiz izin dilekçelri var.of ya bi de doğum sonrası izin için de dilekçe rapor varmışş .. doğurmak bi dert prosedür bi deert
jakobi senin dediğin gibiyse de eğer,rapor aldıktan sonra hemen 37. haftada doğum öncesi şu şu tarihler arası çalışamaz raporu verebiliyor mu?? yani birleşik bir şekilde oluyor mu? bir de o arada alınan sağlık raporunun d.sonrası izinden düştüğünü duymuştum ki bana mantıklı gelmişti.32-37 arası çalışacaksın ki 5 hafta aktarılsın..dr dan kalan günler için hastalık raporu alıyorsun canım benimde öyle olmuştu çalışabilir almıştım çalışamayacağımı anlayınca dr bana sanki kasık ağrım falan varmış gibi teşhis koyup 1 haftalık rapor verdiydi. bana 1 hafta lazımdı
kızlar bugunku konr-trolumuz ıyı gectı cok sukur
oglan tosun olmus 3500 kilo,suyu ıdare eder haftaya persembe sabahtan gel dedı catıya bakıcak kesın artık:)e 38+3 olucam bı zahmet,nst ıyı cıktı sancı 0000 yanı,sancı,su gelmezse haftaya gorusuruz dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?