2012 Ekim Anneleri

yarın saat 16:00 da doktor teyzemize gidiyoruz kızlarcım, hareketlerimiz biraz azaldı dua edin bize olurmu,güzel haberlerle dönelim oğluşumla

Canımmm hiç korkma. İnşaallah bi terslik çıkmaz; çıksa bile bebeğin artık doğsa da sağlıcakla dünyaya gelir. Allah güzel haberle dönmeyi nasip etsin

Yarın 10.30 da kontrolum var tam 37+0 olcaz cati muayenemiz var birde stres yaptım sanırım... Dr sezeryana ikna mı etsem epidural normal mı yapsam ayy zor bı karar bu gece uyumam artık....

mertuğ ,nusesila hayırlı haberle dönün inşallahoğlusum sizede

kızlar listeyi bulamadım benden önce kim vardı:18:yoksa sır banamı geliyor

kızlar listeyi bulamadım benden önce kim vardı:18:yoksa sır banamı geliyor

son hali bu mu bilmem

kızlar kapı süsünü internetten alan varmı varsa hangi siteden aldınız

benim kapı süsüm ve bebek şekerlerim bugün elime ulaştı.facede edanın masal şekerleri yazarsan görürsün canım modelleri.siparişle istediğin şekilde yapıyor.ben çok memnun kaldım.istersen telefon numarası da var bende.irtibata geçmek istersen

eveeeet benim kızışımda 36. haftada 51 cm di doktor her gidişte söylüyor zaten uzun olucak die ama çokta uzun olmaz inşallah :26: görümcem 1.80 , onamı çekicek acaba :44:

kız halaya oğlan dayıya çekermiş. senin bebişinde halasına çekmiş demek

cimekaaaa bana yardım ettt :) ya ben kendimi iyi hissetmiyorum artık izne ayrılmak istiyorum ama 32. haftada çalışabilr raporu verdim. ama şimdi çalışamıyorum ve izne ayrılmak istiyorum ne yapmam lazım müdürde pek bişi bilmiyor dilekçe yaz diyor ama ne olacak benm kafam karıştı bana yapacağm tün işlemleri biraz özetlermisin? doğum sonrası izin nasıl başlayacakk?

canım ben de onu bilmiyorum ki. daha doğrusu ben 37.haftadan önce de istediğimiz zaman direk iş göremez raporuyla ayrılıyoruz sanıyordum. ben 37de ayrıldım sorun olmadı da,bügün müdür aradı hocam ama bu 3 haftalık değil 4 haftalık olmuş dedi. ben de yok hocam tekrar bakın dedim haaa tamam tamam yanlış görmüşüm dedi.. demek ki iş göremez raporunda 3 hafta olmak zorunda..diğer türlü müdürünün dediği gibi dilekçeyle olabilir.dur bir gezineyim sitelerde..

ben de bakındım sitelere ama bişey göremedim.. dilekçe aradım ücretsiz izin dilekçelri var.of ya bi de doğum sonrası izin için de dilekçe rapor varmışş .. doğurmak bi dert prosedür bi deert

dr dan kalan günler için hastalık raporu alıyorsun canım benimde öyle olmuştu çalışabilir almıştım çalışamayacağımı anlayınca dr bana sanki kasık ağrım falan varmış gibi teşhis koyup 1 haftalık rapor verdiydi. bana 1 hafta lazımdı

Ayyy maasallah tosun pasaya bak sen ne guzel kilosu
Cok sevindim Asudeme Allah anali babali buyutsun saglikla bir omur insaallah
Demek kombine yapmislar hadi bakalim bir secenek daha cikti camokacim

evet canım ben pazartesi sorucam doktoruma kombine yapıyonuz mu diye
burası urfa belki olmaz da sen yaptırabilirsin

Balımmmm maşallahhhh kızına allah nazarlardan saklasın kızımın adaşını

yarın doğum yapacak olan kayabebe ve bircan arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar diliyorum

yarın iki bebişimiz daha gelicek

sağlıkla gelsinler

bu arada benelseden haber alan var mı:26:

bugün net sürekli gitti giremedim öğleden sonra

ben de bakındım sitelere ama bişey göremedim.. dilekçe aradım ücretsiz izin dilekçelri var.of ya bi de doğum sonrası izin için de dilekçe rapor varmışş .. doğurmak bi dert prosedür bi deert
istediğin zaman ayrılırsın diyor..doktora gideceksin bunun için...zaten doktorun daha iyi bilir..sadece dilekçeyle asla olmaz. bence doktora gidip mesela 36da ayrılacaksın,müdürün de hesap yaparken 5 hafta aktarmak yerine 4 hafta aktaracak..ama bunlar tahminim..en son doğumda doğum raporu veriyorlar bir de. bu 3 raporla oluyor bütün işlemler..
jakobi senin dediğin gibiyse de eğer,rapor aldıktan sonra hemen 37. haftada doğum öncesi şu şu tarihler arası çalışamaz raporu verebiliyor mu?? yani birleşik bir şekilde oluyor mu? bir de o arada alınan sağlık raporunun d.sonrası izinden düştüğünü duymuştum ki bana mantıklı gelmişti.32-37 arası çalışacaksın ki 5 hafta aktarılsın..

Son düzenleme:

maşallah yüzbinkere hayırlısıyla kurtul inşallah.bende yarın doktora gidiyorum teyzesi hareketimiz yavaşladı cumartesi gidecektim bir gün öne aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…