selam kızlar asudecim allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah banada dua edin yarın doğumum inşallah:)))sabah 10da giricem...
Ay mAsallah ne güzel ya Rabbim hayırlı evlat etsin ins rahat kolay bı dogum nasip etsin :)
Canim sende bugun dr a gitmistin herhalde yine 1 hafta sonra mi cagirdi??
herşeyi yedim içtim teyzesi arada kıpırtı var ama pek bi durağanlaştı.uyuyo galiba diye düşünüyorum.aslında evet haklısın kafayı takınca duruyolar resmen.bu hamişliğimde yeminle tansiyon hastası oldum ne zaman doktora gitsem acaba ??? diye diye tansiyonum hep yüksek çıkıyor.
amin canlarım saolun valla heyecan dorukta:)))
Yok cnm 10 guN sonra çağırdı ama bu arada doğurursun ıns o kadar sürmez dedi sancın gelirse suyun gelirse gel dedi sabah aksam yürü ki kendi sancın gelsin 40 i geçmesin diyip duruyor . Hep hastalarım 40 geçiyor tık yok çok bunalıyor filan dedi bakalım bende çok geçikmesini istemiyorum ins
Cok guldum,senin dr daha cok sikilmis herkestenbana da aynilarini dedi ama hic yuru falan demedi,ama normal dogum icin iyiyse bende yuruyeyim bari canim....
Bende geciksin istemiyorum bi de artik her konustugumla gundem ne zaman doguruyosun oluncabunaltiyorlar beni....
kızlar herkese selam asucumdan guzel haberler gelmıs çok sevındım darısı bize inşallah..bugun kontolumuz var demıstık..nst ye baglandık kalp atıslarımız ıyı,sancımda çıkmadı..oğlum 3100 gr olmuş boyuda 48 cm miş.herşey yolunda dedı,çok şükür yuzunu yıne saklamıs iç organlarıma gömmüş,boynunda kordon varmıs öyle deyınce ben meraklandım tabı,doktorda önemli degıl bu dedı hep olur kı haberınız bıle olmaz olağan bır durum dedı ama ben tedırgın oldum,çıkarken bır daha sordum bir şey olmaz dedi :26:bir durum olsa alalım hemen derdı heralde dimi ??bu konu hakkında bılgım yok bilgisi olan var mı:26:,3 ekımde alıyoruz dedı tekrar..şu 12 günüde sağ salim atlatıım inşallah ....
canım benim bbişiminde 2 kez dolanmış bu şekilde 1 ekim sezaryen tarihimi bekliyorum. kordon dolanması nedeniyle sezaryen dedi
selam kızlar asudecim allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah banada dua edin yarın doğumum inşallah:)))sabah 10da giricem...
feliscim sen daha önce unnadodan alışveriş yapmışmıydın?? kaç gunde teslım edıyorlar merak ettımde..bebefox kampanya yapmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?