2012 Ekim Anneleri

Bircan ve kayabebe Rabbim yardimciniz olsun,hayirlisiyla kucaginiza alip gelin insallah

Artist cevabin senin yazinda var zaten,Allah korusun riskli bisey olsaydi dr un zaten ona gore birsey yapardi

Mertug canim yarin hayirli haberlerini bekliyoruz,dualarimiz seninle

Esr-esr arada gordum seni,izne cikmistin umarim iyisindir....

Benelse in bebisi de kendi de iyidir insallah,bakin kizlar bu sizrle ornek olsun habersiz birakmayin meraktan catliyoruz burda

Canim sende bugun dr a gitmistin herhalde yine 1 hafta sonra mi cagirdi??

Yok cnm 10 guN sonra çağırdı ama bu arada doğurursun ıns o kadar sürmez dedi sancın gelirse suyun gelirse gel dedi sabah aksam yürü ki kendi sancın gelsin 40 i geçmesin diyip duruyor . Hep hastalarım 40 geçiyor tık yok çok bunalıyor filan dedi bakalım bende çok geçikmesini istemiyorum ins

bugün sabahtan akşamüstü saat 3'e kadar benim oğlumda hiç kıpırdamadı.. son çare aile hekimliğine gidip kalbini dinlettim.. bizimkinin boynunda 2 kez dolanmış bir kordon var bu nedenle beslenme sıkıntısı da yaşıyoruz (kilosu normalin altında) ve doktorumuz hareketlerinde azalma olduğu anda hastaneye gel dedi.. en çok panik yapması gereken anne adaylarından biriyim ama olacağın önüne geçemeyiz.. gönlünü ferah tut.. aile hekimliğindeki ebemiz uyuduğunu ve artık yerinin daralması nedeniyle hareketlerinin daha yavaşlayabileceğini söyledi.. evet korktum ama yapacak bişey yok o bizim stresimizi hissediyor ve önemli olan bebişimize bu stresi yaşatmadan güvende olduğunu hissettirmemiz :)

Cok guldum,senin dr daha cok sikilmis herkestenbana da aynilarini dedi ama hic yuru falan demedi,ama normal dogum icin iyiyse bende yuruyeyim bari canim....

Bende geciksin istemiyorum bi de artik her konustugumla gundem ne zaman doguruyosun oluncabunaltiyorlar beni....

bircan canim yarin Allahin izniyle sende bebisine kavusucaksin, sana simdiden hayirli dogumlar diliyorum kolay dogumun olsun insallah

kizlar bir sorum var belki biraz komik gelebilir ama, benim karnimdan tik tik ses geliyor sanki kemik kitliyo gibi su sesi gibi bi degisik, acaba neden oluyor:26: sizede oluyomu?

Aynen oyle ya her gittiğimde dert yanıyor :) evet yürümek çok iyiymis kasıklar ve rahmin açılması icin bakalım yürümeye çalışıyorum :) doktor da oyle diyor 40 i geçerse bu sefer etrafta bunaltir seni yok sunun gelini doğurdu bunun kızı doğurdu senin ne zaman diyip dururlar diyor :))

Dogum yapan annişler cok gecmiş olsun allah analı babalı büyütsün inş darısıda bizlerin başına

feliscim sen daha önce unnadodan alışveriş yapmışmıydın?? kaç gunde teslım edıyorlar merak ettımde..bebefox kampanya yapmış..

canım benim bbişiminde 2 kez dolanmış bu şekilde 1 ekim sezaryen tarihimi bekliyorum. kordon dolanması nedeniyle sezaryen dedi

canım benim bbişiminde 2 kez dolanmış bu şekilde 1 ekim sezaryen tarihimi bekliyorum. kordon dolanması nedeniyle sezaryen dedi

canım benımkı zaten mecburen sezeryan olacaktı cunku bebiş makat duruşlu 3 ekıme gun vermıstı.bugunde kordon dolanmıs dedı,önemlı degıl o dedı ,doktor hersey normal dedı 1 ekımde tekrar goreyım 3 ekımde kavusursun dedı ama ben bu konuda bılgısız oldugum ıcın kafama takmıstım bıraz arastırdım felisde yazmıs sagolsun normal dogum olursa sıkıntı yaratırmıs..12 gunum var cabucak saglıkla gecer inşallah senın 1 ekımde kac haftalık oluyor..

feliscim sen daha önce unnadodan alışveriş yapmışmıydın?? kaç gunde teslım edıyorlar merak ettımde..bebefox kampanya yapmış..

ooooo hem de çok kez! prima, ebru maternity, halımız, cars desenli disney kıyafetlerimiz ilk aklıma gelenler, daha da var yani kaç günde teslim edecekleri ne zaman aldığınla ilgili aslında, çünkü site, aldığın ürünü ancak kampanya süresi bittikten sonra kargoluyor, yalnız primalarda bekleyişim çılgınca uzun sürmüştü ya da bana öyle geldi bilemiyorum, tedarikçiden bekleniyor notunu düşmüşlerdi hatta takip sayfasına. ancak genelde kampanya bitiminden birkaç gün sonra ürünün elinde oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…