çook şükür kavuştu mis kokulusuna maşallah kilosuda çok güzelbiraz önce asude mesaj yolladı msjı aynen yazıyorum kızlarrr gözümüz aydın bebeğimiz dünyaya geldi
canım yarım saat oldu çıkalı süper geçti 4250 gr doğdu oğlum ,şimdi emziriyorum ,en kısa zamanda arayacağım,çıktığı gibi işedi her yere :)
herkese kombine yaptırmanızı öneriyorum hem epidural hem spinal bir arada süper bişey,hiçbirşey hissetmiyosun ,hemen kucağına alabiliyosun
İlk ağlamasını duymak mutlulukların en güzeli
darısı hepinizin başına inşallahhh
asude annemizin ilk mesajı böyle...konuşunca detayları yazarım
bellonaya filan baktınızmı , ondada güzel modeller vardı hemde uygundu , birde zararlı madde kullanılmıyor bebek için olduğundan
Ben belis ten aldım belis misil bebek odasi - Google'da Ara bu odayı... Tamamen bebek odasi yapıyorlar...çook şükür kavuştu mis kokulusuna maşallah kilosuda çok güzel
darısı bizlere olsun
baktım canım sadece bitane beşik modeli vardı eşim beğenmedi
dolabını alalım dedik 45 gün sonra gelir dedi vazgeçtik bizde
belis te bebek odası markası canım ondada yoktur heralde zararlı madde dimi:44:
oyyy masallah asudeD bebisinebiraz önce asude mesaj yolladı msjı aynen yazıyorum kızlarrr gözümüz aydın bebeğimiz dünyaya geldi
canım yarım saat oldu çıkalı süper geçti 4250 gr doğdu oğlum ,şimdi emziriyorum ,en kısa zamanda arayacağım,çıktığı gibi işedi her yere :)
herkese kombine yaptırmanızı öneriyorum hem epidural hem spinal bir arada süper bişey,hiçbirşey hissetmiyosun ,hemen kucağına alabiliyosun
İlk ağlamasını duymak mutlulukların en güzeli
darısı hepinizin başına inşallahhh
asude annemizin ilk mesajı böyle...konuşunca detayları yazarım
Ben belis ten aldım belis misil bebek odasi - Google'da Ara bu odayı... Tamamen bebek odasi yapıyorlar...
Bebikinin iyi olmasina coook sevindim,guzel haber icin tesekkurler,bugun guzel haberler geliyo masallah
kızlar mail gelmiş grupanyadan ilgimi çekti , böyle bir ürün varmış :26: daha neler görücez acaba
Grupanya! - Bonie Family Planning cinsiyet belirleme kiti 299 TL yerine 89,90 TL!
balım allah bağışlasın..maşallah çok tatlı..oyy güler yüzlü bide ..öptüm gıdığından
allahım bu ne tatlı bişey böyle yaa. Yerim seni ben
maşallah pek güzellmiş annesine çekmiş olmalııı şeker allah bahtını da güzelll kılsın inşaallah
kızlarr ınanın dunyanın entatlıı varlıklarııı hele bır kucagınıza alınn sızın tenınızı hıssetsın kucagınızda uyumak ıstıycek bızımkısı masallah gece oturuyor gunduz uyuyor bırr de habıre gulucuk atıyor emerken uyurken uyanıkkennn dıyorum esıme bu kız cok cılvelı olup canlar yakacak dıyede yapmazzz benım kızım dıyor :d 15 dk sonraa tekrar emecek bakalım cımcımeyı uyandıra bılırsem tabııı haa bırdeee bızım kız babacı olucak galıba sımdıden babaylaa ask yasıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?