Canim hadi gozunaydin diyelim,sen niye sezeryan olacaktin,atlamis olabilirim kusura bakma???
Hayirlisi olsun canim,o zaman doktorunla konustuktan sonra ne diyecek bizi de haberdar et tatlim.merak ederiz.
olmassa dediğin gibi yapıcam artık. ama saç bandı bile kapamaz hale geldik nerdeyse :) her gören "aaa ne çok beyazın varmış" demiyomu sinir oluyorum. sanki keyfimden öyle geziyorum. iice sıkılmaya başladım bu söylemlerden ondan boyatsam olurmu artık die düşünüyorum.
evet dediğin gibi kanıtlanmış bi durum yok aslında. ama bugüne kadar boyatırım olurda bişey olursa sonra kendimi suçlamayayım die bekledim hep. doğuma bir gün kala sanki bişey olmas gibi geldi.
amin canım inşallah
dr umla konuşayım yazarım muhakkak..
sancım da var uzanıyorum öylee..
edammm senın bebişinde avatarındakı gıbı dans edıyor heralde dans ede ede nişanını getirmiş baksana
Yok tatlim ben de cok kokos bir insandim,sacim roflesiz gezmezdim ama hamileligimden beri hic boyatmadim,sonucta rofle atilirken duydugum o keskin koku vs. Ya gecerse o kimyasallar!ustelik benim kuzenim suratima soyledi,ayyy ne cok beyazlamis sacin,yok seninnyasin kac ki dahaaa diyeBilmem ne!bana ne ne derse desin,kizim herseyden onemli,doktor boyatabilirsin dese de boyatmam,dogurayim zaten gidip yaptiricam.bence bu kadar sabretmissin,biraz daha sabret,fönlenince idare ediyor sende fön cektirirsin doguma gitmeden tabii sezaryense.
Yok tatlim ben de cok kokos bir insandim,sacim roflesiz gezmezdim ama hamileligimden beri hic boyatmadim,sonucta rofle atilirken duydugum o keskin koku vs. Ya gecerse o kimyasallar!ustelik benim kuzenim suratima soyledi,ayyy ne cok beyazlamis sacin,yok seninnyasin kac ki dahaaa diyeBilmem ne!bana ne ne derse desin,kizim herseyden onemli,doktor boyatabilirsin dese de boyatmam,dogurayim zaten gidip yaptiricam.bence bu kadar sabretmissin,biraz daha sabret,fönlenince idare ediyor sende fön cektirirsin doguma gitmeden tabii sezaryense.
sağol canımm..benim bebeğin plesantası aşağıda..
o yüzden sezeryen olucam..ama çıksaydı da sezeryen olucaktım..
çok korkuyorum daha önceden kötü bir kürtaj tecrübem var..
olmassa dediğin gibi yapıcam artık. ama saç bandı bile kapamaz hale geldik nerdeyse :) her gören "aaa ne çok beyazın varmış" demiyomu sinir oluyorum. sanki keyfimden öyle geziyorum. iice sıkılmaya başladım bu söylemlerden ondan boyatsam olurmu artık die düşünüyorum.
evet dediğin gibi kanıtlanmış bi durum yok aslında. ama bugüne kadar boyatırım olurda bişey olursa sonra kendimi suçlamayayım die bekledim hep. doğuma bir gün kala sanki bişey olmas gibi geldi.
Canim o zaman 1 ekim i beklemez herhalde sez icin,ne guzel bebisin geliyo
Kizlar 37+3 bpd 97 cikti normal olma sansim varmidir sizce,sizin olculere bakip yazsaniza takildim iki gundur????
doğru söylüyosun aslında yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artık. sezeryan olacak nasipse. dediğin gibi fönde çektirebilirim aslında. doğumdan sonra süte bi zararı olmas heralde boyanın. keşke saçlarım beyaz olmasaydıda boya derdim olmasaydı.
sağol canımm..benim bebeğin plesantası aşağıda..
o yüzden sezeryen olucam..ama çıksaydı da sezeryen olucaktım..
çok korkuyorum daha önceden kötü bir kürtaj tecrübem var..
Biz beyazlarimizla da guzeliiiiiz tatlimmmm
Bal evlatlarimiz bi gelsin daha da guzellesicez,onlarin sevgisi simdiden yuzumuze isik oluyor,bosver,minnakini dusun derim...
canım benimkide aşşağıda ama seninki nasıl benimki marjinal korkmuyomusun:26:
ooooo hem de çok kez! prima, ebru maternity, halımız, cars desenli disney kıyafetlerimiz ilk aklıma gelenler, daha da var yanikaç günde teslim edecekleri ne zaman aldığınla ilgili aslında, çünkü site, aldığın ürünü ancak kampanya süresi bittikten sonra kargoluyor, yalnız primalarda bekleyişim çılgınca uzun sürmüştü ya da bana öyle geldi bilemiyorum, tedarikçiden bekleniyor notunu düşmüşlerdi hatta takip sayfasına. ancak genelde kampanya bitiminden birkaç gün sonra ürünün elinde oluyor.
Canim o zaman 1 ekim i beklemez herhalde sez icin,ne guzel bebisin geliyo
Kizlar 37+3 bpd 97 cikti normal olma sansim varmidir sizce,sizin olculere bakip yazsaniza takildim iki gundur????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?