2012 Ekim Anneleri

Canim hadi gozunaydin diyelim,sen niye sezeryan olacaktin,atlamis olabilirim kusura bakma???

sağol canımm..benim bebeğin plesantası aşağıda..
o yüzden sezeryen olucam..ama çıksaydı da sezeryen olucaktım..
çok korkuyorum daha önceden kötü bir kürtaj tecrübem var..

Gunaydın guzel anneler bır haftanın sonuna daha geldık cok sukur,darısı kalan haftalara,bana yazdıgınız cevaplar ve verdıgınız moral ıcın tesekkur ederım,bende bıraz netten arastırdım kordon dolanması olağan bır durummus hepiimiz Allaha emanetız,dun aksam kayınvalıdemle gorustuk yola cıkacak ve ayın 26 sında burda o geldıkten 1 hafta sonrada oğlum gelecek inşallah..annemler,kayınvalıdem kardeşim kocam herkes de bir heyecan bir telaş oldugunu sezdim dun her nekadar bana çaktırmamaya çalışsalarda,benden daha heyecanlılar,birde bana bu anların tadını ıyıce cıkar dıyorlar ınsan hamılelıgını ozluyormuş,özlerim gibime geliyor valla o tepikleri,ilgi ve alakayı ,karnımdaki kazı çalışmalarını ama bebişim gözümün önunde olunca daha rahat ederım heralde

Yok tatlim ben de cok kokos bir insandim,sacim roflesiz gezmezdim ama hamileligimden beri hic boyatmadim,sonucta rofle atilirken duydugum o keskin koku vs. Ya gecerse o kimyasallar!ustelik benim kuzenim suratima soyledi,ayyy ne cok beyazlamis sacin,yok seninnyasin kac ki dahaaa diyeBilmem ne!bana ne ne derse desin,kizim herseyden onemli,doktor boyatabilirsin dese de boyatmam,dogurayim zaten gidip yaptiricam.bence bu kadar sabretmissin,biraz daha sabret,fönlenince idare ediyor sende fön cektirirsin doguma gitmeden tabii sezaryense.

edammm senın bebişinde avatarındakı gıbı dans edıyor heralde dans ede ede nişanını getirmiş baksana

sorma canım yaa hareketten nst miz bile düzgün çıkmıyor..
15-20 dklık nst de 1 saate yakın kalıyorum..

doğduktan sonra napıcaz tahmin bile edemiyoruz

evet coyotem emel sayınım kesınlıkle sana katılıyorum,kızlar bu kadar sabretmıssınız az daha sabredın boyatmayın bencede boyada amonyak var yaa,% 100 bıtkısel boya ıle boyayan arkadaslarım olmustu benım ama ben onların bıtkısellıgınede ınanmıyorum,boya neysede röfle daha kötu oryal ile açacak falan.. cık az daha sabredın derım ben

doğru söylüyosun aslında yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artık. sezeryan olacak nasipse. dediğin gibi fönde çektirebilirim aslında. doğumdan sonra süte bi zararı olmas heralde boyanın. keşke saçlarım beyaz olmasaydıda boya derdim olmasaydı.

sağol canımm..benim bebeğin plesantası aşağıda..
o yüzden sezeryen olucam..ama çıksaydı da sezeryen olucaktım..
çok korkuyorum daha önceden kötü bir kürtaj tecrübem var..

Canim o zaman 1 ekim i beklemez herhalde sez icin,ne guzel bebisin geliyo

Kizlar 37+3 bpd 97 cikti normal olma sansim varmidir sizce,sizin olculere bakip yazsaniza takildim iki gundur????

evet 3 ay önce doğum yapan arkadaşım doğumdan 1 gün önce boyattı.. bu bizim kendimizi iyi hissetmemiz açısından da çok önemli bence.. ben şimdiden makyaj malzemelerimi akmayan rimel ve çıkmayan ruj şeklinde aldım :)) elimden gelse bu kokoşlukla porselen makyajla bile girerim doğuma :))))

Canim o zaman 1 ekim i beklemez herhalde sez icin,ne guzel bebisin geliyo

Kizlar 37+3 bpd 97 cikti normal olma sansim varmidir sizce,sizin olculere bakip yazsaniza takildim iki gundur????

yok canım beklemezmiş dr un dediğine göre..ama daha 3 hafta var erken sanki birazcık daha dursa keşke..

canım ben annemlerdeyim o yüzden bakıp yazamıyorum sana kusura bakma..

Biz beyazlarimizla da guzeliiiiiz tatlimmmm
Bal evlatlarimiz bi gelsin daha da guzellesicez,onlarin sevgisi simdiden yuzumuze isik oluyor,bosver,minnakini dusun derim...

Allahım yerim ben bunu yaaa çok güzel maşallahh
Allah nazarlardan saklasın..bahtı güzel olsun inşallahh..

Biz beyazlarimizla da guzeliiiiiz tatlimmmm
Bal evlatlarimiz bi gelsin daha da guzellesicez,onlarin sevgisi simdiden yuzumuze isik oluyor,bosver,minnakini dusun derim...

çok saol canım ya. sabah sabah güzel moral verdin valla :) bitanelerimizi hayırlısıyla bi kucağımıza alsak daha da ne isteriz ki :)

canım benimkide aşşağıda ama seninki nasıl benimki marjinal korkmuyomusun:26:

canım dr um korkulacak birşey yok dedi..
daha önce bir çok kez yapmış bu tür sezeryen..
dr uma güvendiğim için korkmuyorum..
başından beri aşağıda ve beni hazırladı bu duruma..

sende korkma olur mu??
Allah yardım edecektir hayırlısıyla

bende bebefoxta kampanya gordum emzıme sutyemın atletım falan eksık kalmıstı dısarı cıkmayada usendım net ten alsam doguma yetısırmı acaba dıye dusundum kampanyasıda 24 eylulde bıtıyor ,

kızlar çay demledim gelin içelim keyif yapalım tek başına tadı çıkmıyooorrr babamız çay sevmez bende oğluşumu anne karnında alıştırdım çaya buyuyunce karşılıklı içeriz artık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…