Hergun bu saatte uyanıp yatakta takılıp sonra tekrar uyuyorumdemek ki bizim oğlan hep bu saatte uyanacak aciktimda aksi gibi offf
kızlar kapı süsünü internetten alan varmı varsa hangi siteden aldınız
kızlar herkese selam asucumdan guzel haberler gelmıs çok sevındım darısı bize inşallah..bugun kontolumuz var demıstık..nst ye baglandık kalp atıslarımız ıyı,sancımda çıkmadı..oğlum 3100 gr olmuş boyuda 48 cm miş.herşey yolunda dedı,çok şükür yuzunu yıne saklamıs iç organlarıma gömmüş,boynunda kordon varmıs öyle deyınce ben meraklandım tabı,doktorda önemli degıl bu dedı hep olur kı haberınız bıle olmaz olağan bır durum dedı ama ben tedırgın oldum,çıkarken bır daha sordum bir şey olmaz dedi :26:bir durum olsa alalım hemen derdı heralde dimi ??bu konu hakkında bılgım yok bilgisi olan var mı:26:,3 ekımde alıyoruz dedı tekrar..şu 12 günüde sağ salim atlatıım inşallah ....[/QUOTc
canım benim bildiğim 1 kez kordon dolanması hemen hemen her bebekte oluyormuş ama 2 ve üstü olursa problem olurmuş , birde kordonun boyuyla alakalı tabii herkesinki farklı oluyo , eğer riskli bir durum olsa doktor söylerdi zaten , sen rahat ol
Gunaydin cici anneler herkez uyayamamaktan sikayetetmis bense uyumak.icin can atiyorum bugun.kizimi sarilik kont goturcem dua edin anneler bize
selam kızlar asudecim allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah banada dua edin yarın doğumum inşallah:)))sabah 10da giricem...
Allahım o ne tatlı bir cimcime öyle , dünden beri bakıyorum kızına 41 kere maşallahhayırlı evlat olsun inşallah
Hergun bu saatte uyanıp yatakta takılıp sonra tekrar uyuyorumdemek ki bizim oğlan hep bu saatte uyanacak aciktimda aksi gibi offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?