2012 Ekim Anneleri

Buna uyumak denirse herkese gunaydin umarım benim gibi gecirmemissinizdir diyecem ama sanmiyorum bugün dogum yapacak arkadaslar kalbim sizinle guzel haberlerinizi bekliyorum

Hergun bu saatte uyanıp yatakta takılıp sonra tekrar uyuyorum demek ki bizim oğlan hep bu saatte uyanacak aciktimda aksi gibi offf

günyadın millet..bu gece çok güzel uyumuşumyalnız uyandığımda sırtımda kalp sıkıntısı gibi bir ağrı vardı,hala da var.. gerinmek ve derin nefes almak zorunda hissediyorum,canım sıkıldı..kalbim mi sıkışıyor ya da kas ağrısı mı nedir bilemedim..ben de her gece 3e 5 kala ile 5 geçe arası muhakkak uyanıyorum ve uykum bitmiş cin gibi oluyorum ama bir iki dk sonra devam kaldığım yerden..

bircan ve kayabebeye kolay bir doğum diyorum,geçişe baktıklarında bugün ile ilgili hep güzel anıları olsun inşallah..darısı da başımıza..doğumlara birkaç gün ara veriyoruz..tabi normal doğum atakları olmazsa

Son düzenleme:
Gunaydin annelerin en guzelleriiii...Herkes iyidir umarim!biz ayni gene kustuk mustuk idare ediyoruz minnakla ben
Bircan ve kayabebe Allah yardimciniz olsun,saglik mutlulukla kavusun minnaklariniza,durun size kizimla sans opucugu atalim mucccccck

herkese günaydın, bugun bircan ve kayabebenin günü inşallah kolay doğum olur hemen ayaklanırlar.

bende gece mide yanması sorunu yaşadım, gaviskon şurup içtim anca uyuyabildim.

sizlerede günaydın kızlar ne bu kimse uyumamış yine bende 6:30 kalkıyorum hersabah bir dahada uyuyamıyorum kızım 7:30 da serviste oluyor döndüm döndüm açlıktan uyuyamadım kahvaltımı ettim çamaşır sericem çamaşır toplucam ütü var
yemek olacak çok işim var bugünkalksam iyi olacak pazarteside genel ev temizliği yapıcaz annemlerle, salı dinlenirim çarşamba sabahı:18:inşallah kanamasız sağlıklı sıhatli sorunsuz bir ameliyatla bebeğimi kucaklarım

Günaydinn herkese doguma gitcek arkadaslara Allah kolaylık versin bugün 10.30 da Dr da olucaz bakalım sezeryan mı normal mı cati muayenem var icimde hafif stres 1 de yattım 5 te kalktım anneme geldim onunla gidicez... Dışarıda mis gibi bereketli yagmur var hava epey soğuk bu yagmur bereketine ve cuma mubarek gun hürmetine Allah hepimizin hakkında hayırlı doğumlar ömürler versin bebeklerimizle sevdiklerimizle isallah. Dua ederken benim
İcinde edin bugün hayırlı kararı vereyim...

kızlar kapı süsünü internetten alan varmı varsa hangi siteden aldınız

ben cimekanın linklediği siteden aldım kapı süsü , bebek şekeri ve sepetini , çarşamba akşamı aldım , fiyatları normal ne ucuz ne pahalı ve kapıda ödeme yapabiliyorsun , 1 haftada hazırlanıyormuş şekerler , bekliyoruz bakalım , site şu
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ

öncelikle bugün doğum yapacak arkadaşların ALLAH yardımcısı olsun. kolaylıklar nasip etsin İnş. sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar.

haftaya kontrole gittiğimizde doktoruma sorucam ama sizede bi danışayım dedim. benim saçlarımda ırsi olarak çok beyaz var. hamile kalmadan önce röfle yaptırıyordum sürekli. tam röflemin dip boyasını yaptıracağım zaman hamile olduğumu öğrendim :) şuan tahmin edersinizki saçların berbat durumda. oğluma zarar gelmesin die hiç boyatmadım. doğumumda sezeryan olacak haftaya cuma gün verecek doktorumuz. acaba diorum sezeryana girmeden bir gün önce saçlarıma röfle yaptırsam bi zararı olurmu? çevrenizde hiç bu şekilde yaptıran varmı?

Gunaydin cici anneler herkez uyayamamaktan sikayetetmis bense uyumak.icin can atiyorum bugun.kizimi sarilik kont goturcem dua edin anneler bize

Hergun bu saatte uyanıp yatakta takılıp sonra tekrar uyuyorum demek ki bizim oğlan hep bu saatte uyanacak aciktimda aksi gibi offf

aynen bende öyle , her gece 3-4 arası uyanıyorum ve kurt gibi aç oluyorum , bişeyler yesem uykumda kaçıyor bu sefer hemen yatıp uyumaya devam ediyorum zorlada olsa ama bi yandanda iyi oluyor uykusuzluğa alışıyoruz yavaş yavaş

kızlar dün gece nişanım geldi

hastaneden şimdi geldik..açılmam yok ama sancım çıktı..çatı muaynesi oldum

bekliyoruz..sanırım ben 1 ekimden önce sezeryene alınıcam..
sancılarım var uzanıyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…