Hadiiiigozun aydinnnkızlar dün gece nişanım geldi
hastaneden şimdi geldik..açılmam yok ama sancım çıktı..çatı muaynesi oldum
bekliyoruz..sanırım ben 1 ekimden önce sezeryene alınıcam..
sancılarım var uzanıyorumm..
Sorma pek cilveliyizBalim yaaa masallahKuzuna,ay gulucuk de atiyo bi de,ye onu ye bizim yerimize de....pitircik
kızlar dün gece nişanım geldi
kızlar herkese selam asucumdan guzel haberler gelmıs çok sevındım darısı bize inşallah..bugun kontolumuz var demıstık..nst ye baglandık kalp atıslarımız ıyı,sancımda çıkmadı..oğlum 3100 gr olmuş boyuda 48 cm miş.herşey yolunda dedı,çok şükür yuzunu yıne saklamıs iç organlarıma gömmüş,boynunda kordon varmıs öyle deyınce ben meraklandım tabı,doktorda önemli degıl bu dedı hep olur kı haberınız bıle olmaz olağan bır durum dedı ama ben tedırgın oldum,çıkarken bır daha sordum bir şey olmaz dedi :26:bir durum olsa alalım hemen derdı heralde dimi ??bu konu hakkında bılgım yok bilgisi olan var mı:26:,3 ekımde alıyoruz dedı tekrar..şu 12 günüde sağ salim atlatıım inşallah ....
öncelikle bugün doğum yapacak arkadaşların ALLAH yardımcısı olsun. kolaylıklar nasip etsin İnş. sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar.
haftaya kontrole gittiğimizde doktoruma sorucam ama sizede bi danışayım dedim. benim saçlarımda ırsi olarak çok beyaz var. hamile kalmadan önce röfle yaptırıyordum sürekli. tam röflemin dip boyasını yaptıracağım zaman hamile olduğumu öğrendim :) şuan tahmin edersinizki saçların berbat durumda. oğluma zarar gelmesin die hiç boyatmadım. doğumumda sezeryan olacak haftaya cuma gün verecek doktorumuz. acaba diorum sezeryana girmeden bir gün önce saçlarıma röfle yaptırsam bi zararı olurmu? çevrenizde hiç bu şekilde yaptıran varmı?
öncelikle bugün doğum yapacak arkadaşların ALLAH yardımcısı olsun. kolaylıklar nasip etsin İnş. sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar.
haftaya kontrole gittiğimizde doktoruma sorucam ama sizede bi danışayım dedim. benim saçlarımda ırsi olarak çok beyaz var. hamile kalmadan önce röfle yaptırıyordum sürekli. tam röflemin dip boyasını yaptıracağım zaman hamile olduğumu öğrendim :) şuan tahmin edersinizki saçların berbat durumda. oğluma zarar gelmesin die hiç boyatmadım. doğumumda sezeryan olacak haftaya cuma gün verecek doktorumuz. acaba diorum sezeryana girmeden bir gün önce saçlarıma röfle yaptırsam bi zararı olurmu? çevrenizde hiç bu şekilde yaptıran varmı?
sizlerede günaydın kızlarne bu kimse uyumamış yine bende 6:30 kalkıyorum hersabah bir dahada uyuyamıyorum kızım 7:30 da serviste oluyor döndüm döndüm açlıktan uyuyamadım kahvaltımı ettim çamaşır sericem çamaşır toplucam ütü var
yemek olacak çok işim var bugünkalksam iyi olacak pazarteside genel ev temizliği yapıcaz annemlerle, salı dinlenirim çarşamba sabahı:18:inşallah kanamasız sağlıklı sıhatli sorunsuz bir ameliyatla bebeğimi kucaklarım
Ayy canim hadi hayirlisi bende nisanim geldiginde cok heyecanlanmis hemen d oktora gitmistim sumi sanciyla dogurtalim demisti doktor istememistim ama dedigin gibi sancilari. Devam etmisti ve bn baslamistim hurma yemeyeVe 1.5 gun sonra normal dogum yapmistim
Hadiiii gozun aydinnn
Aaa ben de didim ki bu bulanti arkidisim nerde!
Kiz nasil geldi tarif eder misin,ben de hazirlikli olayim...
Ayy canim hadi hayirlisi bende nisanim geldiginde cok heyecanlanmis hemen d oktora gitmistim sumi sanciyla dogurtalim demisti doktor istememistim ama dedigin gibi sancilari. Devam etmisti ve bn baslamistim hurma yemeyeVe 1.5 gun sonra normal dogum yapmistim
ayyy nişanmı ? nasıl bişey o yaaa? görsem tanımicam belki benbak heyecanlandım şimdi :18:
Hayirlisi olsun canim,o zaman doktorunla konustuktan sonra ne diyecek bizi de haberdar et tatlim.merak ederiz.tşk ederim canım
sormaa canım yaa hastanedeydim gece yoksa seni yanlız bırakır mıyım
canım uyuyordum birden sancı geldi yalancı sancıymış..
daha sonra da alttan birşey geldim ben akıntı sandım..
eşim masaj yaptı bacağıma uyudum..sonra yarım saat geçti doruk çok hareketliydi uyandım..
lavaboya gideyim dedim..iç çamaşırıma baktım koyu kırmızı kan ama baya gelmiş..
hemen hastaneyi aradım..usg ye girdim..çatı muaynesi oldum..2 defa nst ye girdim..
1. de doruğun kalp atışları düzensiz çıktı..dr kalvaltı ye meyve suyu iç dedi..sonra tekrar nst ye bağlandım normal çıktı..
biraz yattım gönderdiler..
şimdi kendi dr umu arıcam..sezeryendaymış..durumu anlatıcam..çünkü nöbetçi dr 1 ekimi beklemez dedi..
benim bildiğim kadarıyla boyalar normaldede zararlı zaten ama hamilelikte yapanlarıda gördüm , doktorları izin vermiş :44: en güzelini doktorun bilir elbette , doğumda saç bandıyla filan kapamayı denedinmi ?
ben hamileliğim 4. ayında doktoruma danıştım ve ilk 3 ayı atlattığım ve tüm organları tamamlandığı için yaptırmamda bir sakıncanın olmadığını söyledi.. hatta doğuma az kaldığı için geçen hafta tekrar boyattım.. röfle değil ama boyada aynısı.. benimle aynı doğum haftasına sahip arkadaşımda 4. ayında ve bu hafta boyasını yaptırdı.. bizler boyattığımız için rahatça yazabiliyorum.. doktorlarımıza danışarak yaptırdık sonuçta üstelik internette de bununla ilgili net bir bilgi yok sadece içeriğindeki kimyasallar ilk 3 ayda organları gelişirken risk taşıyabilir diyorlar..
ALLAH kolaylıklar versin canım. hayırlısıyla doğum yaparsın İnş. bişey sorucam ama sezeryan olacaklara da çatı muayenesi yapıyolar mı? bende sezeryan olacam ALLAH nasip ederse. çatı muayenesi olmas die düşünüyodum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?