2012 Ekim Anneleri

Hadiiiigozun aydinnn
Balim yaaa masallahKuzuna,ay gulucuk de atiyo bi de,ye onu ye bizim yerimize de....pitircik
Sorma pek cilveliyiz

Aaa ben de didim ki bu bulanti arkidisim nerde!
Kiz nasil geldi tarif eder misin,ben de hazirlikli olayim...

canım hiç kafana takma..benim 28 haftamdan beri boynunda kordon var. şimdi 36 haftama girdim. ilk başlarda bende kafama takmıştım ama maşallah oğlum karnımı futbol sahası niyetine kullanıyor.. okadar çok hareket edince ben artık umursamıyorum. sıkıntı olunca hareketlerde azalma olurmuş zaten. doktorum 24 saat içinde 10 kez hareket etmezse gel dedi. onun dışında hiç bir sorun olmaz dedi.

benim bildiğim kadarıyla boyalar normaldede zararlı zaten ama hamilelikte yapanlarıda gördüm , doktorları izin vermiş :44: en güzelini doktorun bilir elbette , doğumda saç bandıyla filan kapamayı denedinmi ?

ben hamileliğim 4. ayında doktoruma danıştım ve ilk 3 ayı atlattığım ve tüm organları tamamlandığı için yaptırmamda bir sakıncanın olmadığını söyledi.. hatta doğuma az kaldığı için geçen hafta tekrar boyattım.. röfle değil ama boyada aynısı.. benimle aynı doğum haftasına sahip arkadaşımda 4. ayında ve bu hafta boyasını yaptırdı.. bizler boyattığımız için rahatça yazabiliyorum.. doktorlarımıza danışarak yaptırdık sonuçta üstelik internette de bununla ilgili net bir bilgi yok sadece içeriğindeki kimyasallar ilk 3 ayda organları gelişirken risk taşıyabilir diyorlar..

Ayy canim hadi hayirlisi bende nisanim geldiginde cok heyecanlanmis hemen d oktora gitmistim sumi sanciyla dogurtalim demisti doktor istememistim ama dedigin gibi sancilari. Devam etmisti ve bn baslamistim hurma yemeyeVe 1.5 gun sonra normal dogum yapmistim

ayyy nişanmı ? nasıl bişey o yaaa? görsem tanımicam belki ben bak heyecanlandım şimdi :18:

Artistim endise etme,once Allah'a sonra doktoruna emanet.insallah sıkıntisisz atlatacaksin su 12 gunu,burakimizi opuyorum

CAnim gunaydin,bende bugun temizlige girisiyorum.sansimiza da hava soguk ve yagmurlu...carsambaya ne kaldi surda,ne guzel bebegine kavusuyorsun...

Frhnfrhn birkac kez bana da olmustu o tiktik ses cozemedim.

Bircan ve kayabebe gunun sanslariAllah kolaylikla kurtarsin insallah...

Bu arada dun benim dr un kapisinda 38 haftalik bir hamileyle konustum,cati muyenesi olmus,acidi mi dedim ,suratindan anladigim kadariyla acimis

Neyse ben yine de kendimi avutuyorum benim dr hem cok zayif kadin

hurmayı bende duydum ama faydası olmuyor açılmaya diyende var :26: sence ?

ALLAH kolaylıklar versin canım. hayırlısıyla doğum yaparsın İnş. bişey sorucam ama sezeryan olacaklara da çatı muayenesi yapıyolar mı? bende sezeryan olacam ALLAH nasip ederse. çatı muayenesi olmas die düşünüyodum hep

Hadiiii gozun aydinnn

tşk ederim canım

Aaa ben de didim ki bu bulanti arkidisim nerde!
Kiz nasil geldi tarif eder misin,ben de hazirlikli olayim...

sormaa canım yaa hastanedeydim gece yoksa seni yanlız bırakır mıyım

canım uyuyordum birden sancı geldi yalancı sancıymış..
daha sonra da alttan birşey geldim ben akıntı sandım..
eşim masaj yaptı bacağıma uyudum..sonra yarım saat geçti doruk çok hareketliydi uyandım..
lavaboya gideyim dedim..iç çamaşırıma baktım koyu kırmızı kan ama baya gelmiş..
hemen hastaneyi aradım..usg ye girdim..çatı muaynesi oldum..2 defa nst ye girdim..
1. de doruğun kalp atışları düzensiz çıktı..dr kalvaltı ye meyve suyu iç dedi..sonra tekrar nst ye bağlandım normal çıktı..
biraz yattım gönderdiler..
şimdi kendi dr umu arıcam..sezeryendaymış..durumu anlatıcam..çünkü nöbetçi dr 1 ekimi beklemez dedi..

Canim hadi gozunaydin diyelim,sen niye sezeryan olacaktin,atlamis olabilirim kusura bakma???

ayyy canım yaaa daha bir heyecan yaptım şimdi

ayyy canım yaaa daha bir heyecan yaptım şimdi

Hayirlisi olsun canim,o zaman doktorunla konustuktan sonra ne diyecek bizi de haberdar et tatlim.merak ederiz.

benim bildiğim kadarıyla boyalar normaldede zararlı zaten ama hamilelikte yapanlarıda gördüm , doktorları izin vermiş :44: en güzelini doktorun bilir elbette , doğumda saç bandıyla filan kapamayı denedinmi ?

olmassa dediğin gibi yapıcam artık. ama saç bandı bile kapamaz hale geldik nerdeyse :) her gören "aaa ne çok beyazın varmış" demiyomu sinir oluyorum. sanki keyfimden öyle geziyorum. iice sıkılmaya başladım bu söylemlerden ondan boyatsam olurmu artık die düşünüyorum.

evet dediğin gibi kanıtlanmış bi durum yok aslında. ama bugüne kadar boyatırım olurda bişey olursa sonra kendimi suçlamayayım die bekledim hep. doğuma bir gün kala sanki bişey olmas gibi geldi.

çok sağol canımm..
yok sezeryena benim dr um çatı muaynesi yapmıyor..
ama benim kanamam olunca açılma var mı diye kontrol ettiler..
eğer ki nişan gelmeden sezeryena girecek olsaydım yapılmayacaktı..

ayrıca çatı muaynesini dr değil ebe yapıyormuş

günayın arkadaşlar. geçmişi oku oku bitiremedim.....

asude allah analı babalı büyütsün inşallah. bizlerede o güzel duyguyu nasip etsin..

bugün doğuma girecek arkadaşlar allah yardımcınız olsun. sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah...

balım maşallah bebişine...allah bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…