bilemiyorum ki kimdi..ama bdtsi 18di kesin...
tosuncum zaten dogumdan sonra 2-3 ay yapılamıyor dikişlerden dolayı dogumdan 2 gün önce mi gitsek diye konustuk şekeryanlış anlamışsın sen yaptırmadan gitmeye niyetimiz yok
Nerden verdin çınarın şekerlerndemi verdiniz .
Arkadaşlar
hiç hastane odası süslettirmeyi düşünen varmı sizce çok mu abartı oda süslemesi fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ...
dr dan geldik ark lar bebeişkomuz 1 ekim de sezeryan tarihi aldık ayyyy çok heycanlı bişeymiş ya bu kadar yakın olacağını bilmiodm sanki şok olmuş gibiydimm kaldı 9 günümüz.heyecan dorukta yani.bu arada bdt 13 ekimdi.
Ben bu gidisimde konusucam sezaryen olucagim icin iki gun kalicam kucuk bir susleme paketi secmeyi dusunuyorum bir de odalara bakicam suit odalari cok pahali degilse oyle isteyecem rahat edelim odamizda kizimla annemler kayinvalidemlerde durur basimda bakalim neler gorucez
dr dan geldik ark lar bebeişkomuz 1 ekim de sezeryan tarihi aldık ayyyy çok heycanlı bişeymiş ya bu kadar yakın olacağını bilmiodm sanki şok olmuş gibiydimm kaldı 9 günümüz.heyecan dorukta yani.bu arada bdt 13 ekimdi.
evet canım çınarın şekerlerinden verdim hem sepetide istediğim gibi yapaacaklar
sorması ayıptır hangisini verdin canım bide fiyat nedir ben bi yerde buldum 60 tane şeker sepet yazısı falan 95lira nasıl sizce
lohusa şerbetini kurabiye yada çikolata ikram etmeyi düşünüyomusunnn çokmu abartı oluyo bunu mevlüttemi yapmalı acaba
buarada ben 30 tane sipariş verdim zaten burda aileden kimsemiz yok arkadaşlar falan bide yakın aile olacak ama siz kalabalıksanız anca 60
lohusa şerbetini kurabiye yada çikolata ikram etmeyi düşünüyomusunnn çokmu abartı oluyo bunu mevlüttemi yapmalı acaba
bunların hepsi sezeryanmı19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......
20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Kayabebe Bugün.......
21 Eylül Cuma............Bircan Bugün............
25 Eylül Salı...............Minataha.......
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......
27 Eylül Perşembe......Saturnn.......
27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......
1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......
1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm.......
1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....
2 Ekim Salı.............Gulubik.......
3 Ekim Çarşamba......Artist.......
14 Ekim Pazar..........Luna82....
bebek şekerlerini alan anneler kaç adet sipariş verdiniz sizce 60 tane azmı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?