2012 Ekim Anneleri

tosuncum zaten dogumdan sonra 2-3 ay yapılamıyor dikişlerden dolayı dogumdan 2 gün önce mi gitsek diye konustuk şeker yanlış anlamışsın sen yaptırmadan gitmeye niyetimiz yok

yok canım yanlış anlamadım:))) önce yaptıracağınızı biliyorum. hani kuaför demiş ya doğumdan sonra 2-3 ay yaptırılmıyor diye ben onun için dedim. doğumdan sonra okadar beklenmezki diye..

Arkadaşlar

hiç hastane odası süslettirmeyi düşünen varmı sizce çok mu abartı oda süslemesi fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ...

Ben bu gidisimde konusucam sezaryen olucagim icin iki gun kalicam kucuk bir susleme paketi secmeyi dusunuyorum bir de odalara bakicam suit odalari cok pahali degilse oyle isteyecem rahat edelim odamizda kizimla annemler kayinvalidemlerde durur basimda bakalim neler gorucez

1 ekimler çoğalıyor desene gözün aydın canım
benimde 16 ekim bdt ama dr 10 ekimde alırım dedi ama kesinleştirmedi erken almam diyor bizimki

Geceleri uykusuz gunduzleri zombi gibi oldum Cok sey yapmak istiyorum ama hic halim yok amaaa geceleri bir uyaniyorum full enerji. Karar verdim uyanirsam bu gece yapmam gereken islerimi yapacagim Sac boyama konusu gecmis. Benim dr um ilk uc ay bekle demisti ondan sonrada amonyaksiz kullan bir kanit yok demisti ve ben 2 ayda bir boyadim. Simdi bu haftasonu agda yaptiririm son haftada tekrar agda, manikur, pedikur ve sacimi boyarim Tabi makyaj malzemelerimi yanima alacagim ama yapabilirmiyim saibeli Ben yanima alayimda duruma gore bakariz 4 uzun gun hastanede olacagim icin kesin bir ara yaparim gibime geliyor

lohusa şerbetini kurabiye yada çikolata ikram etmeyi düşünüyomusunnn çokmu abartı oluyo bunu mevlüttemi yapmalı acaba

hayılrı olsunn..benımde bdt 13 ekımdı bana 3 ekım ı verdı doktor

Son düzenleme:
19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Kayabebe Bugün.......

21 Eylül Cuma............Bircan Bugün............

25 Eylül Salı...............Minataha.......

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......

27 Eylül Perşembe......Saturnn.......

27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......

1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm.......

1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....

2 Ekim Salı.............Gulubik.......

3 Ekim Çarşamba......Artist.......

14 Ekim Pazar..........Luna82....

buarada ben 30 tane sipariş verdim zaten burda aileden kimsemiz yok arkadaşlar falan bide yakın aile olacak ama siz kalabalıksanız anca 60

buarada ben 30 tane sipariş verdim zaten burda aileden kimsemiz yok arkadaşlar falan bide yakın aile olacak ama siz kalabalıksanız anca 60

yani benim bi çok akrabam burda ama eşimin toplasan 6 7hanedir gelecek olanlar 30 40 bizimkiler olsa kalanda komşulara yeter heralde diye düşünüyorum

lohusa şerbetini kurabiye yada çikolata ikram etmeyi düşünüyomusunnn çokmu abartı oluyo bunu mevlüttemi yapmalı acaba

ben hiç düşünmüyorum şerbet filan , hastanede kim uğraşıcakki öyle şeylerle , yaptırdığımız bebek şekeri yanındada çikolata yeter bence

bunların hepsi sezeryanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…