2012 Ekim Anneleri

normal doğumdan korkanı anlıyorumda sezaryenden nie korkulduğunu hiç anlamıyorum hiçbirşey hissetmiyorsun , ağrı sancıda çekmek yok , nie korkuyorsunki ?

canım mesela benim kanamalı doğum riskim var oyüzden korkuyorum ayrıca psikolojik sanırım:26: korkuyor insan açıklamasını bende yapamıyorm

kızlar bişey dicem çatı muayenesini her zaman yapmamaları gerekiyormuş, mikrop kapabilirmişiz her muayenede benim 1 hafta önce çok sancım oldu ebe mikrop kapmamam için yapmak istemedi.

benimki hiç yapmıyormuş zaten çatı muayenesi , ultrasonda görüyorum ben ne kadar açıldığını dedi :26: yapmıyorsa vardır bi bildiği herhalde die düşünüyorum bende ama çatı açılması ayrı rahim ağzı açılması ayrımı onuda bilmiyorum tek bildiğim çatır çatır ayırıcaklar :18:

canım mesela benim kanamalı doğum riskim var oyüzden korkuyorum ayrıca psikolojik sanırım:26: korkuyor insan açıklamasını bende yapamıyorm

senin durum farklıymış ama genede korkulacak bişey değil bence , ben genç kızken ayağımdan kemik ameliyatı oldum hemde genel anestesi almadan , belden uyuşturmuşlardı , doktor kemiği çekiçle kesip sonra testere gibi bişeyle törpüledi ve ben duyuyordum hepsini belkide böyle bir tecrübe yaşadığımdan bana sezaryen çok kolay gibi geliyor , sende düşünme ameliyatı sadece bebeğine odaklan , ameliyat olucam die değil bebeğime kavuşucam die düşün

epidural olmadınmı ilkinde? hurma yemeye başliyim bende 38 den sonra o zaman

Yok canim epiduralsiz normal dogurdum sanci kismi zor gerckten canimda kiymetlidir allahtan kisa surdu iste acilmam 2 cmden birden 8 cm e cikti cok sukur epiduralde bel fitigindan dolayi hic istemiyordum zaten

benimde doktorum istemedi daha bir gece çok sancım oldu acile gittim o zaman ebe yaptı ama pek yapmak istemedi

kızlar bana yardımxcı olun lütfen.Boğazlarım çok şişmiş yanıyo.malum ilaçta kullanamıyoruz.ne yapimde yumuşasın boğazlarım

maşallah bende 3 tane istiyorum hamiileliğin başlarında (6ay kadar) çok kötü oldum eşim o zman diyodu bunu alalım kucağımızada başka yok diye ama benim fikrim hala aynı 3 tane istiyorum rabbimin izniyle ondan sonra korkakım heralde

Tatlım inşaallah hayırlı haberlerle dönersin bugün doktordan. 21 eylül bu sefer kötü geçmeyecek Allah'ın izni ile. Gönlünü ferah tut

Tatlım inşaallah hayırlı haberlerle dönersin bugün doktordan 21 Eylül bu sefer kötü geçmeyecek Allah'ın izni ile Gönlünü ferah tut canım

19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......

20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......

20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......

21 Eylül Cuma............Kayabebe Bugün.......

21 Eylül Cuma............Bircan Bugün............

25 Eylül Salı...............Minataha.......

26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......

27 Eylül Perşembe......Saturnn.......

27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......

1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......

1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......

1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......

1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......

1 Ekim Pazartesi.......Edaaammmm.......

2 Ekim Salı.............Gulubik.......

3 Ekim Çarşamba......Artist.......

selam kızlarrr nasılsınız ... öncelikle doğum yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum hepsinin gözleri aydın Allah analı babalı büyütsün , yakında doğum yapacak olan arkadaşlarımada sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum veeee benim gibi tarihi belli olmayan heran suyum gldi sancım geldi gecenin 3 ü sabahın 5i gibi normal doğumunu bekleyen arkadaşlarımada sağlıklar dilerrr acısııızzz rahattt bir avazda doğumlar olsun inşAllahhhhhhhh

kızlar acaba sezeryandan kac gun once ağda yaptırmak gerekır bılgınız var mı? " kuaforum dogumdan 2 gun önce gelenlerde var.. cunku dogumdan sonra en az 2-3 ay yapılamıyor uzun sure ıdare etsın temiz temiz diye düşünüyorlar "dedı .bende size sormadan randevu almadım

heh sende bendensin nedense gündüzleri kendimi dinleyip duruyorum hadi gelsin sancı su artık diye ama geceleri de korkuyorum

artistim hala listede sondasın.. saturnn müydü kimdi 14 ekim ama hatırlayamadım tam..

ağdayı da ben gidişata göre bakıcam bence,sezeryana 1 2 gün kala mantıklı..ben öyle yaparım diyorum..hele tarihimi alsam....

Bende 2 gun once gitmeyi dusunuyorum agdaya pek uzamadi ama iyice temizlenmek adina yaptirabilirim. 1 gun oncesine de fon cektirme niyetlerimin arasinda ojeler cikacak tabi bir de pedikurum olur mis gibi karsilarim kizimi insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…