normal doğumdan korkanı anlıyorumda sezaryenden nie korkulduğunu hiç anlamıyorumhiçbirşey hissetmiyorsun , ağrı sancıda çekmek yok , nie korkuyorsunki ?
kızlar bişey dicem çatı muayenesini her zaman yapmamaları gerekiyormuş, mikrop kapabilirmişiz her muayenede benim 1 hafta önce çok sancım oldu ebe mikrop kapmamam için yapmak istemedi.
canım mesela benim kanamalı doğum riskim var oyüzden korkuyorum ayrıca psikolojik sanırım:26: korkuyor insan açıklamasını bende yapamıyorm
epidural olmadınmı ilkinde? hurma yemeye başliyim bende 38 den sonra o zaman
benimki hiç yapmıyormuş zaten çatı muayenesi , ultrasonda görüyorum ben ne kadar açıldığını dedi :26: yapmıyorsa vardır bi bildiği herhalde die düşünüyorum bende ama çatı açılması ayrı rahim ağzı açılması ayrımı onuda bilmiyorumtek bildiğim çatır çatır ayırıcaklar :18:
Cati muayenemiz yapıldı çatımız iyiymis bas yerindeymis:)ben biraz kastım bı dahaki cuma bı daha yapcak muayene ona göre karar vercez hayırlısı isallah:))))
aklıma gelen bütün duaları ederim sanırım o ançok merak ediyorum ağrı eşiğim nasıl die , sonuç olarak bi şekilde atlatıcazda , bakalım nasıl anılar kalıcak hafızamızda dün eşime diyorum ben hamileliği çok sevdim , 2 sene emzirme dönemi 9 ay gebelik yani 3 senede bir hamile olmak istiyorum die oda bunu bi doğurda fikrin değişmezse yaparız her 3 senede 1 bebiş dio
Canim uSg kagidinda yaziyo,kafa cevresi??
nasıldı çatı muayenesi korkulucak bişiy mi benim de yarın var:18:
selam kızlarrr nasılsınız ... öncelikle doğum yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum hepsinin gözleri aydın Allah analı babalı büyütsün , yakında doğum yapacak olan arkadaşlarımada sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum veeee benim gibi tarihi belli olmayan heran suyum gldi sancım geldi gecenin 3 ü sabahın 5i gibi normal doğumunu bekleyen arkadaşlarımada sağlıklar dilerrr acısııızzz rahattt bir avazda doğumlar olsun inşAllahhhhhhhh
nasıldı çatı muayenesi korkulucak bişiy mi benim de yarın var:18:
kızlar acaba sezeryandan kac gun once ağda yaptırmak gerekır bılgınız var mı? " kuaforum dogumdan 2 gun önce gelenlerde var.. cunku dogumdan sonra en az 2-3 ay yapılamıyor uzun sure ıdare etsın temiz temiz diye düşünüyorlar "dedı .bende size sormadan randevu almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?