kızlar bebek şekerlerine ne yazdıracaksınız ismi dışında :26::26:değişik bir şey yazmak istiyorum fikri olan var mı? bu sıralar "Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun " moda,buna benzer bir şeyler arıyorum,hadi bakalım çalıştırın kafaları bekliyorum
kızlar acaba sezeryandan kac gun once ağda yaptırmak gerekır bılgınız var mı? " kuaforum dogumdan 2 gun önce gelenlerde var.. cunku dogumdan sonra en az 2-3 ay yapılamıyor uzun sure ıdare etsın temiz temiz diye düşünüyorlar "dedı .bende size sormadan randevu almadım
kızlar doğum hala olmadı salı günü gittiğimizde açıklık 1 cmdi bugüne rdv muz vardi açıklık 2 cm olmuş ve sancım çıkmadı nst de doktor eğer istersen suni sancı verelim doğum olsun dedi ama bebek çok iyi hiç bir problem yok dedi.. salı gününe kadar beklemeye karar verdik, cumartesi günü 40 haftamız doluyor!! hastaneden çıktıktan sonra sancım olmaya başladı belden başlıyo karna doğru 3 saattir böyle takip edicem bakalım dua edin bize.. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Tatlım benim usg kağıdımda 9.08 yazıyor. seninkine yakın bir değerBenim bebişim zayıf ama 2840 gr ve 52 cm. Babasına çekmiş; ince uzun
artistim hala listede sondasın.. saturnn müydü kimdi 14 ekim ama hatırlayamadım tam..
ağdayı da ben gidişata göre bakıcam bence,sezeryana 1 2 gün kala mantıklı..ben öyle yaparım diyorum..hele tarihimi alsam....
tatlım ben alpberk ın kardesı zeynep hıvda aramıza hosgeldın yazcam yada bı prensımız vardı bırde prensesımız oldu gıbı bıseyde yazabılırm aslında bızım dukkanda etıket defterı var ona bakıcam cok degısık seyler var orda
sorma canım yaa hala en sondayım sankı ekım ayı 3 çekiyo gibi geliyo bana ekımın sonu bendebence sende bu gıdısınde alırsın artık..yok saturn 14 ekım degıldı..baska bırı olmalı ama ben gormedım kımmiş ki ??
kızlar acaba sezeryandan kac gun once ağda yaptırmak gerekır bılgınız var mı? " kuaforum dogumdan 2 gun önce gelenlerde var.. cunku dogumdan sonra en az 2-3 ay yapılamıyor uzun sure ıdare etsın temiz temiz diye düşünüyorlar "dedı .bende size sormadan randevu almadım
sorma canım yaa hala en sondayım sankı ekım ayı 3 çekiyo gibi geliyo bana ekımın sonu bendebence sende bu gıdısınde alırsın artık..yok saturn 14 ekım degıldı..baska bırı olmalı ama ben gormedım kımmiş ki ??
ekimin sonu bende kızlar:))) 25 ekim...tabi yasinim erken gelmeye kalkmazsa..
kızlar ÇINARIN BEBEK ŞEKERLERİ sitesini kim önermişti ????????
canım doğumdan sonra 2-3 ay uzun bir süre bence.mikrop kapar insan..hele benim gibi normal düşünenler için.. doğumdan 1-2 gün önce yaptırmak en mantıklsı..ne güzel temiz temiz gireceksiniz doğuma.ben korkuyorum aniden doğum başlar öyle gitmek zorunda kalırım diye.. dün kendim yaptımm yine..doğuma 1 ay var. eğer her şey yolunda giderse doğuma yakın bi daha yaparsam sıkıntı olmaz. ama doğumdan sonra dikişlerden dolayı ağda yapılamıyormuş uzun bir süre. bende o zaman jilet yaparım 1 kereye mahsus, bi kereden bişey olmaz sanırım.
kızlar sonunda şeker kapısüsü ve sepet siparişimi verdimama lavantalı olacak beğendiğim süste şeker hoş olmazmış
kendimiz süslicezz canm biz çok abartmamak şartıyla öyle balon kapı süsü falann hoş olur benceArkadaşlar
hiç hastane odası süslettirmeyi düşünen varmı sizce çok mu abartı oda süslemesi fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?