2012 Ekim Anneleri

Kızlar herkese günaydınnn... Bebeğimi kucağıma almaya sabırsızlanıyorum ama bir yandanda karnımdaki tepiklerini çooook özlicem diye düşündükçe gözlerim doluyo. Hemen gelme biraz daha başbaşa olalım diyorum paşama ama tabi bencillik oluyo böyle düşünmem babamız çok sabırsız çünkü.

Gunaydin Arkadaslar hepinize guzel bir haftasonu diliyorum

Canim gunaydin,sana da guzel hsonlari:)))

Hayat cim masallah oglusuna da sana da:))
Ben artik tartilmiyorum,hayir hani son ay kilo bile verilirdi:)ben ne zaman verme donemine gecicem

Herkese gunaydinnnn,bugunde annemle kalan islerimizi yapicaz,cam silicem daha,gerci hemen yoruluyorum ama biraz da olsa yardim ediyim.

Opuyorum hepinizi...

Rahat rahat yemek yemege devam ettigim bu son haftalarda artik tartilmaz oldum. Hos bugun dr yine tarticak beni ve tabi ki evdekinden fazla cikacak cunku ben o saate kadar kimbilir kac lt sivi ve yemek yiyecegim. Dr a diyorum bak bu dogru degil diye adam sallamiyor guluyor az ye diyor birde utanmadan. Neyse 5 hafta aradan sonra 2 kilo almistim simdi 2 haftada 4 kilo aldiysam hic sasirmiyacagim. Derdim mi valla artik hic dert etmiyorum cunku yapacak birsey yok. Kilo aldiysan tadini cikarmayi bileceksin Emzirme diyetlerine bakiyorum ama orasi ayriiii

Bende de hafiften basladi hareket ettikce bu anlari ozlerim diyorum,ama dogunca oyle olmaz herhalde kokusu bize herseyi unutturur

kızlar ben bugün çok duygusalım yaa ağlamak istiyorumm ağlayacak bişey de yok ki. annemi çok özledim yaa onu mu bahane etsem de ağlasam ne yapsam:) hava da yağmurlu kapalı onun da etkisi var sanırım ve de hamileliğin tabi. uyku denen bişey kalmadı zaten gece olmasın diyorum eşime, niye beni mi görmek istemiyorsun diyo :) sabaha kadar bütün kemiklerim ağrıyo uyuyamıyorum kaburgalarım birbirine giriyo valla

bende bekliyorum normali hayırlısıyla...

sancısı çıkan kızlar peki haberiniz oluyormu yani hissediyormusunuz sancı olduğunuyoksa nst sonucundamı yazıyor sadece, ne bileyim bel ağrısı adet sancısı gibi sıkıntılar oluyormu yoksa :26:

evet canım ben salı günü hissetmeye başladım ve nst de de çıktı 60 a kadar ama sonra kesildi, dün yine başladı saat 11 de sabah ve hala devam ediyor belim ve karnıma veriyor her 10 dk da 1 geliyo sıklaşmasını bekliyorum birde o kadar şiddetli değil, Rabbim herşeyin hayırlısını versin..

Bende de hafiften basladi hareket ettikce bu anlari ozlerim diyorum,ama dogunca oyle olmaz herhalde kokusu bize herseyi unutturur

Evet canım öyle olur muhakkak. Kucağımıza alınca herşeyi unuturuz ama şuanda enteresan bi pskolojideyim hıçkırdığı zaman bile gözlerim doluyo.

Bende annemi cok ozledim Daha gelmesine 2 hafta var ve ben dogurmadan yetisir umarim:2: Hamileligimin 3 6 ve 9. ayini gorebildi. Yani daha 9. ayimi goremedi annecim ama ondan baskasida goremiyor zaten Hic anneme nazlanamadim ne bicim hamilelik bu Keske Istanbul da dogursaydim diyorum Neyse aglama bebek kasilir, agla sen rahatlarsin Ortada kaldim En iyisi hep gul

aynen yaa inşallah bizim anneannede yetişmeye çalışacak doğmadan ama bakalım hayırlısı artık. aklı bende hep kadının yaa onun adına da üzülüyorum. o da çok isterdi yanımda olmayıı. bu arada bebeğimin hıçkırmasından anlamıştım ben pozisyonunu hatta eşime de söyledim. dün dr da söledi doğum pozisyonunu almış diye dedim eşime ben demedim mi sana diye.

Uyumaya gittim uyuyamadim ya eda jokobi sizde yine uyuyamadiniz sanırım :)

midem fokur fokur yandı gece 4 gibi gaviscon şurubumdan içtim 2 kaşık sonra dalmışım keşke daha önceiçseydiim şurubu. uykulara hasret kaldık sabahta erken uyanıyorum

ağlamayın kızlar nazar değmiştir belki ondan ağlamaklısınızdır.

selam kızlar.. doktordan geldik , ilk önce nst ye girdik sancı çıkmıyo yaa en fazla 22 oldu doktor da dedi kasılmaların var ama sancı yok .. sonra o çok tırstığım çatı muayenesi oldum 5 sn sürdü yalnız iki parmak falan değil bildiğiniz tüm el girdi valla. sol kemiğim darmış biraz işte sanki sezeryana zemin hazırlıyo of yani.. moralim bozuldu

sıkma canını canım kendini 2 ihtimale de hazırla. sonuçta son dk bile sezeryan olma ihtimali var. bebeğini kucağına alacağın anı düşün rahatla

he bi de kafası bi hafta önde dedi.. aslında moralimin bozulma sebebi hiç sancı çıkmadı yahu :S neyse sağlık olsun ne diyelim salı günü kontrole diye gidip sezeryan da olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…