maşallah canım allah kolay doğumlar nasip etsin
Gunaydin Arkadaslar hepinize guzel bir haftasonu diliyorum
Dilfeza
Oglusum12
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Mertug
Hadi bakalım 15 olduk :) hepimize Rabbim güç versin de doğuralım hayirlisiyla kuzularımızı
Kızlar herkese günaydınnn... Bebeğimi kucağıma almaya sabırsızlanıyorum ama bir yandanda karnımdaki tepiklerini çooook özlicem diye düşündükçe gözlerim doluyo. Hemen gelme biraz daha başbaşa olalım diyorum paşama ama tabi bencillik oluyo böyle düşünmem babamız çok sabırsız çünkü.
Dilfeza
Oglusum12
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Mertug
Carmentta
Mustu
Will
Simlara
Mavibattaniye
Melek01
Nursesil
Supremee
Tatlicik
Oh oh mAsallah normaller de arttı baya :))
sancısı çıkan kızlar peki haberiniz oluyormu yani hissediyormusunuz sancı olduğunuyoksa nst sonucundamı yazıyor sadece, ne bileyim bel ağrısı adet sancısı gibi sıkıntılar oluyormu yoksa :26:
Bende de hafiften basladi hareket ettikce bu anlari ozlerim diyorum,ama dogunca oyle olmaz herhalde kokusu bize herseyi unutturur
kızlar ben bugün çok duygusalım yaa ağlamak istiyorumm ağlayacak bişey de yok ki. annemi çok özledim yaa onu mu bahane etsem de ağlasam ne yapsam:) hava da yağmurlu kapalı onun da etkisi var sanırım ve de hamileliğin tabi. uyku denen bişey kalmadı zaten gece olmasın diyorum eşime, niye beni mi görmek istemiyorsun diyo :) sabaha kadar bütün kemiklerim ağrıyo uyuyamıyorum kaburgalarım birbirine giriyo valla
Uyumaya gittim uyuyamadim ya eda jokobi sizde yine uyuyamadiniz sanırım :)
selam kızlar.. doktordan geldik , ilk önce nst ye girdik sancı çıkmıyo yaa en fazla 22 oldudoktor da dedi kasılmaların var ama sancı yok .. sonra o çok tırstığım çatı muayenesi oldum 5 sn sürdü yalnız iki parmak falan değil bildiğiniz tüm el girdi valla. sol kemiğim darmış biraz işte sanki sezeryana zemin hazırlıyo of yani.. moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?