he bi de kafası bi hafta önde dedi.. aslında moralimin bozulma sebebi hiç sancı çıkmadı yahu :Sneyse sağlık olsun ne diyelim salı günü kontrole diye gidip sezeryan da olabilirim
kızlar son günlerimizi yaşıyoruz,artık.tabi çokta duygusallaştık bende çok garip duygular yaşıyorum.doğum nasıl olacak?bebeğim sağlıklımı?onu sağsalim kucaklayabilecekmiyim?gibi sorular kafamda dolaşıyor.zaten en zoru şu son günleri geçirmek inşallah sağlıkla kucakladıkmı?herşey bitecek.benimde inşallah annem gelecek doğumda yanıma ve bayrama kadar yanımda olur.dün moralim baya bozuldu,aslında hiç umrumda değilde kaynanam eşimi arıyor,kızımla konuşuyor ve beni hiç sormuyor bile bayramda bazı tatsız olaylar olmuştu.ama ben onun bana ihtiyaç duyduğu herşeyde yanındaydım,hep imdadına koştum ama hamileliğimde bir eksik varmı diye bile sormadı,şimdi doğumuma günler kalmış telden bile sormuyor,sormasın istemem ama insan yapmacıkdan sorar.ama ben hakkımı helal etmiyorum,doğumumdada olmayacak büyük bir ihtimalle olmasın torununun yüzünü göstermem bende.zaten 1 iğnesi bile yok bizde nedense minik kızımı kimse istemiyor sanki buda çok zoruma gidiyor,gözyaşları dökerek yazıyorum bunları inanın.zaten bu bir değil ki ne zaman zor ve kötü bir dönemim olmuşsa kaynanam hep benden geri durdu yazsam roman olur yaşadıkları bugüme şükürler olsun en azından uzaktayım ve çok mutluyum ALLAHIM bozmasın çok yıprandım 6 sene birarada yaşadım onlarla.herşey boşmuş.iki dünya bir araya gelse daha beraber olmaz çok menfaatçiler ben o zamanlar yaş olarak küçüktüm ama şimdi imkanı yok kendimi ezdirmem..yok kendileri zamanında çekmişler bilmem ne diyor,valla ben sen çektin diye çekemem.söylediği bir kelime var bana duysanız şaşarsınız ama söylenecek şey değilki söyleyeyim 8 aylık hamile kadına denecek şey değildi,bu söz yüzünden eşimden ayrılmayı çok istedim ama çocuklarım için duruyorum.eşimde suçsuzken yapamadım.kafam çok karışık sizce ne yapayım ben bu kaynana faktörü evlilikleri çok yıpratıyor..bunu çok iyi anladım.
kızlar son günlerimizi yaşıyoruz,artık.tabi çokta duygusallaştık bende çok garip duygular yaşıyorum.doğum nasıl olacak?bebeğim sağlıklımı?onu sağsalim kucaklayabilecekmiyim?gibi sorular kafamda dolaşıyor.zaten en zoru şu son günleri geçirmek inşallah sağlıkla kucakladıkmı?herşey bitecek.benimde inşallah annem gelecek doğumda yanıma ve bayrama kadar yanımda olur.dün moralim baya bozuldu,aslında hiç umrumda değilde kaynanam eşimi arıyor,kızımla konuşuyor ve beni hiç sormuyor bile bayramda bazı tatsız olaylar olmuştu.ama ben onun bana ihtiyaç duyduğu herşeyde yanındaydım,hep imdadına koştum ama hamileliğimde bir eksik varmı diye bile sormadı,şimdi doğumuma günler kalmış telden bile sormuyor,sormasın istemem ama insan yapmacıkdan sorar.ama ben hakkımı helal etmiyorum,doğumumdada olmayacak büyük bir ihtimalle olmasın torununun yüzünü göstermem bende.zaten 1 iğnesi bile yok bizde nedense minik kızımı kimse istemiyor sanki buda çok zoruma gidiyor,gözyaşları dökerek yazıyorum bunları inanın.zaten bu bir değil ki ne zaman zor ve kötü bir dönemim olmuşsa kaynanam hep benden geri durdu yazsam roman olur yaşadıkları bugüme şükürler olsun en azından uzaktayım ve çok mutluyum ALLAHIM bozmasın çok yıprandım 6 sene birarada yaşadım onlarla.herşey boşmuş.iki dünya bir araya gelse daha beraber olmaz çok menfaatçiler ben o zamanlar yaş olarak küçüktüm ama şimdi imkanı yok kendimi ezdirmem..yok kendileri zamanında çekmişler bilmem ne diyor,valla ben sen çektin diye çekemem.söylediği bir kelime var bana duysanız şaşarsınız ama söylenecek şey değilki söyleyeyim 8 aylık hamile kadına denecek şey değildi,bu söz yüzünden eşimden ayrılmayı çok istedim ama çocuklarım için duruyorum.eşimde suçsuzken yapamadım.kafam çok karışık sizce ne yapayım ben bu kaynana faktörü evlilikleri çok yıpratıyor..bunu çok iyi anladım.
canım benim bunları hiç kafana takma inan bana yanlız değilsin bu anlamda sende mesafeni ona göre koy başkada bişi yapma gördünmü saygında sevginde eksik etme ama armazlarsada arama bu senin benim bizim en güze3l günlerimiz bunu kimselerin rezil etmeye hakkı yok içini ferah tut bence
sıkma canını artık uzakta imişsin sen eşinle olan mutluluğuna bak gerisi boş. kimsenin lafı sözü için de yuvanı mutsuz etme. herkesin oluyo bu tarz durumları yeter ki eşinle mutlu ol sen. bugün ne oluyo yaa herkes de bi hüzün.
masallah oglusuna canım,mesajını gorunce yuzum guldu gercekten,aklım sendeydı...halk cocugu olacak oglan:)))
bayanlar merhaba
bende ekim annesiyim. bişey soracağım size. dün bizim ev sahibi teyze geldi büyük gelinine kırk bulaşmış filan dedi. çocuğu yerine yastığı emzirmeye çalışıyormuş. 40 bitene kadar yanında mutlaka biri olsun dedi ya benim ailem uzakta ve ben çok korktum bu söylediklerinden. gece hiç uyuyamadım. acaba herkeste olurmu olmaması için ne yapmak lazım bileniniz varmı?:18:
bayanlar merhaba
bende ekim annesiyim. bişey soracağım size. dün bizim ev sahibi teyze geldi büyük gelinine kırk bulaşmış filan dedi. çocuğu yerine yastığı emzirmeye çalışıyormuş. 40 bitene kadar yanında mutlaka biri olsun dedi ya benim ailem uzakta ve ben çok korktum bu söylediklerinden. gece hiç uyuyamadım. acaba herkeste olurmu olmaması için ne yapmak lazım bileniniz varmı?:18:
lohusa kadın gece yanlız kalmamalı diye biliyorum bende ama sonuçta eşin gece yanında olaacak demi.gündüzleri de bişey olmaz heralde o kadar da yaa. için daraldığı zaman okursun bebeğini de kendini de duanı edersin rahatlarsın bişey olmaz bence
bayanlar merhaba
canım böyle şeylere inanma sen teyzeyede kızdım şimdi hamile bir kadına söylenirmi?böyle şeyler.doğumda yanında birinin olması lazım tamam ama olmasada eşin var,o bile yeter sana üzme kendini.
canım saçmalama Allahın izniyle hiçbişey olmaz. benmde yanımda kimse olmuycak. hatta bana annem dedi kendi gelemiycek ya.git ablanda kal kırkın çıkana kadar hasta olursun falan diye. ben hiç umursamamdm. olacak şeymi böyle şeyleri kafana takarsan zaten rahat olamaz herşeyden korkarsın.
bayanlar merhaba
Canım benim emin ol seni en iyi anlayanlardan biri benim.. hatta beni anlattığını düşündüm biran.. ilk bebeğimi 4 aylıkken ağlaya ağlaya onun yüzünden kaybettim.. çok sıkıntı yaşadım ne hayırlı olsun diye aradı ne geçmiş olsun diye.. fakat bu hamileliğimde çok müdahale ettirmedim.. hiç bir zaman yaptıklarını yüzlerine vurmadım.. hep bir şey yokmuş gibi davrandım.. en kötü günlerinde hep yanında destek oldum bu yüzden bana "sen iyi gözükerek reklam yapıyorsun" bile dedi.. aldırmadım.. dediğin gibi bir iğneleri bile yok bende olmasında zaten daha bir kez açıp bir ihtiyacın var mı demedi hadi onu da geçtim yan yana geldiğimizde ben bebeklerden pek haz etmem bile dedi.. bu 8 aylık hamile kadına söylenecek söz değil.. hatta benim evde oturmamı eşimin onu gezdirmesini istiyor her hafta sonu.. Allahtan eşim durumun farkında.. eskiden arada kaldığı için bende ayrılmayı çok düşündüm ama eşimi çok seviyorum biraz sabrettim ve şuan eşimle birlikte kayınvalidemin bu yaptıklarına gülüp geçiyoruz.. aramızda alay konusu oldu.. çok kafana takmamaya çalış üzme kendini.. şu zamanlarının değerini bil sen dik dur gerisi önemli değil hatta senin aldırmadığını görünce daha bir hırslanıyorlar boşver :)) biraz uzun bir yazı oldu ama :))) yaşayan birisi olarak söylüyorum sıkma canını :) daha anlatsam roman olur :))
doğuma az bi zaman kaldı herkes birşey anlatıyor. geceleri kabus görmekten uyuyamıyorum. eşim akşamları yanımda olacak ama bebek doğduktan 10 gün sonra kaynımında düğünü var ona gitmek zorunda. yalnız kalıcam 1-2 akşam. kayınvalidem eğer gitmezsem düğüne beni hiç affetmiyecekmiş ama elimde olan birşey değil. ne yapacağımı düşünüyorum şimdi
selam kızlar.. doktordan geldik , ilk önce nst ye girdik sancı çıkmıyo yaa en fazla 22 oldudoktor da dedi kasılmaların var ama sancı yok .. sonra o çok tırstığım çatı muayenesi oldum 5 sn sürdü yalnız iki parmak falan değil bildiğiniz tüm el girdi valla. sol kemiğim darmış biraz işte sanki sezeryana zemin hazırlıyo of yani.. moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?