doğuma az bi zaman kaldı herkes birşey anlatıyor. geceleri kabus görmekten uyuyamıyorum. eşim akşamları yanımda olacak ama bebek doğduktan 10 gün sonra kaynımında düğünü var ona gitmek zorunda. yalnız kalıcam 1-2 akşam. kayınvalidem eğer gitmezsem düğüne beni hiç affetmiyecekmiş ama elimde olan birşey değil. ne yapacağımı düşünüyorum şimdi
Kizlar selam gecen gun yazmistim ben 35+5 teyim ve 2 gun once nstde kasilmalarimin oldugu ortaya cikti sancilar onlemek icic 2 gun serum verildi dun cigerleri gelismesi icin igne yapildi simdi prepar diye bi ilac var onu kullaniyorum geciktirmek icin dogumu korku endise icindeyim aksine esimde haftasonu dahil fuarda gorevli moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama aklimdan hep kotu seyler geciyo anneleride cagirmadim onlarda panik zaten evde yalniz yalniz yatiyorum dua edin bana lutfen bebegim 1 hafta daha dayansin karninizda sertlik veya sagdan sola donerken aci cekiyorsaniz doktorunuzla paylasin ben ilk hamilelik oldugu icin pek farkinda degildim sancimin oldugunun aman dikkat bol bol dinlenme kizlar...
kızlar son günlerimizi yaşıyoruz,artık.tabi çokta duygusallaştık bende çok garip duygular yaşıyorum.doğum nasıl olacak?bebeğim sağlıklımı?onu sağsalim kucaklayabilecekmiyim?gibi sorular kafamda dolaşıyor.zaten en zoru şu son günleri geçirmek inşallah sağlıkla kucakladıkmı?herşey bitecek.benimde inşallah annem gelecek doğumda yanıma ve bayrama kadar yanımda olur.dün moralim baya bozuldu,aslında hiç umrumda değilde kaynanam eşimi arıyor,kızımla konuşuyor ve beni hiç sormuyor bile bayramda bazı tatsız olaylar olmuştu.ama ben onun bana ihtiyaç duyduğu herşeyde yanındaydım,hep imdadına koştum ama hamileliğimde bir eksik varmı diye bile sormadı,şimdi doğumuma günler kalmış telden bile sormuyor,sormasın istemem ama insan yapmacıkdan sorar.ama ben hakkımı helal etmiyorum,doğumumdada olmayacak büyük bir ihtimalle olmasın torununun yüzünü göstermem bende.zaten 1 iğnesi bile yok bizde nedense minik kızımı kimse istemiyor sanki buda çok zoruma gidiyor,gözyaşları dökerek yazıyorum bunları inanın.zaten bu bir değil ki ne zaman zor ve kötü bir dönemim olmuşsa kaynanam hep benden geri durdu yazsam roman olur yaşadıkları bugüme şükürler olsun en azından uzaktayım ve çok mutluyum ALLAHIM bozmasın çok yıprandım 6 sene birarada yaşadım onlarla.herşey boşmuş.iki dünya bir araya gelse daha beraber olmaz çok menfaatçiler ben o zamanlar yaş olarak küçüktüm ama şimdi imkanı yok kendimi ezdirmem..yok kendileri zamanında çekmişler bilmem ne diyor,valla ben sen çektin diye çekemem.söylediği bir kelime var bana duysanız şaşarsınız ama söylenecek şey değilki söyleyeyim 8 aylık hamile kadına denecek şey değildi,bu söz yüzünden eşimden ayrılmayı çok istedim ama çocuklarım için duruyorum.eşimde suçsuzken yapamadım.kafam çok karışık sizce ne yapayım ben bu kaynana faktörü evlilikleri çok yıpratıyor..bunu çok iyi anladım.
Allah korusun yaa inşallah bişey olmaz aman dikkat son günlerinkayınvalidene kocaman öpücükler hayatımyaa düğünde üşütüp hasta olursanız bak birazdan tansiyonumu ölçtürmeye gideceğim 14/9 çıkarsa suçlusu kayınvaliden hayatım
Kizlar selam gecen gun yazmistim ben 35+5 teyim ve 2 gun once nstde kasilmalarimin oldugu ortaya cikti sancilar onlemek icic 2 gun serum verildi dun cigerleri gelismesi icin igne yapildi simdi prepar diye bi ilac var onu kullaniyorum geciktirmek icin dogumu korku endise icindeyim aksine esimde haftasonu dahil fuarda gorevli moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama aklimdan hep kotu seyler geciyo anneleride cagirmadim onlarda panik zaten evde yalniz yalniz yatiyorum dua edin bana lutfen bebegim 1 hafta daha dayansin karninizda sertlik veya sagdan sola donerken aci cekiyorsaniz doktorunuzla paylasin ben ilk hamilelik oldugu icin pek farkinda degildim sancimin oldugunun aman dikkat bol bol dinlenme kizlar...
doğuma az bi zaman kaldı herkes birşey anlatıyor. geceleri kabus görmekten uyuyamıyorum. eşim akşamları yanımda olacak ama bebek doğduktan 10 gün sonra kaynımında düğünü var ona gitmek zorunda. yalnız kalıcam 1-2 akşam. kayınvalidem eğer gitmezsem düğüne beni hiç affetmiyecekmiş ama elimde olan birşey değil. ne yapacağımı düşünüyorum şimdi
bayanlar merhaba
bende ekim annesiyim. bişey soracağım size. dün bizim ev sahibi teyze geldi büyük gelinine kırk bulaşmış filan dedi. çocuğu yerine yastığı emzirmeye çalışıyormuş. 40 bitene kadar yanında mutlaka biri olsun dedi ya benim ailem uzakta ve ben çok korktum bu söylediklerinden. gece hiç uyuyamadım. acaba herkeste olurmu olmaması için ne yapmak lazım bileniniz varmı?:18:
Masallah ya ne guzel hazirlaniyosun doguma ben yuruye,iyorum,fazla oglu da ne guzel yuruyodum ve kolay oldu dogumum simdi korkuyorum o yuzdenMerhaba hanımlar
Ben de ekim annesiyim. 36+3'teyim.. Doğum için sabırsızlanıyorum ama vakit hiç geçmiyor. Bazen şimdi olsa doğum diyorum sonra da hiç olmazsa iki hafta daha dursun bebiş diyorum. En son kontrole gittiğimde bebeğin kanala girmediğini söylemişti doktor. Okuduklarıma göre ilk doğum yapacak olan kadınlarda bebek 2-4 hafta önce kanala girermiş. Benimkinin kafası hep solda. Sol tarafımı çürüttü diyebiirim yani.
Bu arada doğum için günde en az 1 saat yürüyorum, 1.5 saat pilates yapıyorum.. Hurma yemeğe de başladım. Tabi 2-3 tane, aşırıya kaçmıyorum. Özellikle gece ve sabahları çok sancım oluyor. Ama o sancıların hepsi gündüz gitmiş oluyor. Sabah uyandığımda kasık ağrımdan doğrulamıyorum bile. Benim gibi olan var mı yaa..
Bir de çatı ağrısından bahsedilmiş. Benim çatı ağrılarım 2 ay öncesinden başladı, şimdi ağrımıyor. Ama vajinamdan çıkacak gibi gerginlik oluyor gün içinde. Rahim ağzı yumuşamaya çalışıyor heralde.
çok kişi var canım kaynana yüzünden huzursuzluk yaşayan evliliklerinde bizde olduğu gibi,sanki bir kıskançlık var içlerinde oğullarının kazancını yememiz gözlerine geliyor.sana çok üzüldüm canım 4 aylık bebeğin karnındamı öldü doğdumu.başın sağolsun ALLAHIM bu yavrunun acısını göstermesin.
kız benimki ellerin derdine düşmüş birazda gösteriş desinlere gitmeler aile kavramı pek bilmez varsa yoksa onunla bununla vaktini geçirir sorunlarıyla ilgilenir.kendi çocuklarıyla bile ilgili bir annae değil,ben onun anneliğini hiç beğenmiyorum!bense tam tersi varım yoğum evim,eşim,çocuğum onlarla yerim onlarla vaktimi harcarım herkes herşey boş bence elden hayır gelmez kimseye.
kızlar son günlerimizi yaşıyoruz,artık.tabi çokta duygusallaştık bende çok garip duygular yaşıyorum.doğum nasıl olacak?bebeğim sağlıklımı?onu sağsalim kucaklayabilecekmiyim?gibi sorular kafamda dolaşıyor.zaten en zoru şu son günleri geçirmek inşallah sağlıkla kucakladıkmı?herşey bitecek.benimde inşallah annem gelecek doğumda yanıma ve bayrama kadar yanımda olur.dün moralim baya bozuldu,aslında hiç umrumda değilde kaynanam eşimi arıyor,kızımla konuşuyor ve beni hiç sormuyor bile bayramda bazı tatsız olaylar olmuştu.ama ben onun bana ihtiyaç duyduğu herşeyde yanındaydım,hep imdadına koştum ama hamileliğimde bir eksik varmı diye bile sormadı,şimdi doğumuma günler kalmış telden bile sormuyor,sormasın istemem ama insan yapmacıkdan sorar.ama ben hakkımı helal etmiyorum,doğumumdada olmayacak büyük bir ihtimalle olmasın torununun yüzünü göstermem bende.zaten 1 iğnesi bile yok bizde nedense minik kızımı kimse istemiyor sanki buda çok zoruma gidiyor,gözyaşları dökerek yazıyorum bunları inanın.zaten bu bir değil ki ne zaman zor ve kötü bir dönemim olmuşsa kaynanam hep benden geri durdu yazsam roman olur yaşadıkları bugüme şükürler olsun en azından uzaktayım ve çok mutluyum ALLAHIM bozmasın çok yıprandım 6 sene birarada yaşadım onlarla.herşey boşmuş.iki dünya bir araya gelse daha beraber olmaz çok menfaatçiler ben o zamanlar yaş olarak küçüktüm ama şimdi imkanı yok kendimi ezdirmem..yok kendileri zamanında çekmişler bilmem ne diyor,valla ben sen çektin diye çekemem.söylediği bir kelime var bana duysanız şaşarsınız ama söylenecek şey değilki söyleyeyim 8 aylık hamile kadına denecek şey değildi,bu söz yüzünden eşimden ayrılmayı çok istedim ama çocuklarım için duruyorum.eşimde suçsuzken yapamadım.kafam çok karışık sizce ne yapayım ben bu kaynana faktörü evlilikleri çok yıpratıyor..bunu çok iyi anladım.
bebeğine odaklan canım , yokmuş gibi davran kaynanan , hatta düşünme hiç sil at kafandanda , bahsi geçse konuyu kapat , başka türlü kendini ve evliliğini yıpratırsın birde çocuklarını tabii , ne günahı var onların ama yazık değilmi ? Allaha havale et
seninle doğum zamanımız aynı benim bebiş önceden soldaydı şimdi hep sağ tarafta hatta sağ taraftan hiç ayrılmıyor. bende bir problem mi var acaba diye düşünmeye başlamıştım. pazartesi kontrolde ortaya çıkacakMerhaba hanımlar
Ben de ekim annesiyim. 36+3'teyim.. Doğum için sabırsızlanıyorum ama vakit hiç geçmiyor. Bazen şimdi olsa doğum diyorum sonra da hiç olmazsa iki hafta daha dursun bebiş diyorum. En son kontrole gittiğimde bebeğin kanala girmediğini söylemişti doktor. Okuduklarıma göre ilk doğum yapacak olan kadınlarda bebek 2-4 hafta önce kanala girermiş. Benimkinin kafası hep solda. Sol tarafımı çürüttü diyebiirim yani.
Bu arada doğum için günde en az 1 saat yürüyorum, 1.5 saat pilates yapıyorum.. Hurma yemeğe de başladım. Tabi 2-3 tane, aşırıya kaçmıyorum. Özellikle gece ve sabahları çok sancım oluyor. Ama o sancıların hepsi gündüz gitmiş oluyor. Sabah uyandığımda kasık ağrımdan doğrulamıyorum bile. Benim gibi olan var mı yaa..
Bir de çatı ağrısından bahsedilmiş. Benim çatı ağrılarım 2 ay öncesinden başladı, şimdi ağrımıyor. Ama vajinamdan çıkacak gibi gerginlik oluyor gün içinde. Rahim ağzı yumuşamaya çalışıyor heralde.
eşimde bende geliriz diyoruz ama ben gitmiycem10 günlük lohusa kadının ne işi var!!!düğünde,gezmede kayınvaliden bilmiyormu?lohusa kadın 40.günde iyileşir diye.10 günlük bebekle imkansız düğüne gitmen,ben hastaneye nasıl gideceğim,bebek kontrolleri olacak onu düşünüyorum,oda arabayla gidip gelicem.ben olsam itiraz ederim gitmem isterseler küssünler vallahi,senin sağlığın daha önemli.ben bayramda 15 20 günlük olacağım,ama gitmeyeceğim kimseye evimde olacağım,eşim gitsin gelsin.ben standart olarak 40.gün evde pijamalarım üstümde,istirahat halinde olacağım..hem havalarda serinliyor..
hakkında hayırlısı olsun canım yanlız bu konuda doktorlarada ben hiç güvenmiyorum , sezeryan kolaylarına geldiği içinmi yoksa ameliyat başına para aldıkları içinmi yönlendiriyorlar die düşünüyorum bazen :44: birde işinemi öyle geliyor yoksa gerçekten normal doğumda zorlanırmıyım kısmı var tabii :26: nasıl güvenicez bilemedimkineyseki benim doktorum sezeryanın s sinden bile bahsetmiyor , herkese normal öneriyor hatta ilkini sezaryen olanları bile belirli bir süre geçmişse normal doğurtuyor , o yüzden bence sezaryen olmadan önce emin olmak isterdim doktorun söylediklerinin doğruluğundan
güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
öpücükler gönderiyor oğlum size o tatlı dudaklarıyla
şimdilik bu kadar
güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
öpücükler gönderiyor oğlum size o tatlı dudaklarıyla
şimdilik bu kadar
seninle doğum zamanımız aynı benim bebiş önceden soldaydı şimdi hep sağ tarafta hatta sağ taraftan hiç ayrılmıyor. bende bir problem mi var acaba diye düşünmeye başlamıştım. pazartesi kontrolde ortaya çıkacakdoğum sancısıyla son anda bebeğin hareketleri değişirmiş belkide seninki sancıyla kanala girer.
eşimde bende geliriz diyoruz ama ben gitmiycemeşim şimdiden gitmeyeceğini söylersen annem istanbulu başımıza yıkar diyor bizi şimdilik gidicez biliyor ama eşim tek gidicek
Merhaba hanımlar
Masallah ya ne guzel hazirlaniyosun doguma ben yuruye,iyorum,fazla oglu da ne guzel yuruyodum ve kolay oldu dogumum simdi korkuyorum o yuzden
Kizlar bende normalciyim listenin en sonuna yazabilirsiniz 30 ekimcunkutabi ne zaman gelir sipam bilemem benimtarihe yakin yanimaarkadas ariyorum normalci yalniz kalmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?