2012 Ekim Anneleri

Kizlar selam gecen gun yazmistim ben 35+5 teyim ve 2 gun once nstde kasilmalarimin oldugu ortaya cikti sancilar onlemek icic 2 gun serum verildi dun cigerleri gelismesi icin igne yapildi simdi prepar diye bi ilac var onu kullaniyorum geciktirmek icin dogumu korku endise icindeyim aksine esimde haftasonu dahil fuarda gorevli moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama aklimdan hep kotu seyler geciyo anneleride cagirmadim onlarda panik zaten evde yalniz yalniz yatiyorum dua edin bana lutfen bebegim 1 hafta daha dayansin karninizda sertlik veya sagdan sola donerken aci cekiyorsaniz doktorunuzla paylasin ben ilk hamilelik oldugu icin pek farkinda degildim sancimin oldugunun aman dikkat bol bol dinlenme kizlar...

kayınvalidene kocaman öpücükler hayatım yaa düğünde üşütüp hasta olursanız bak birazdan tansiyonumu ölçtürmeye gideceğim 14/9 çıkarsa suçlusu kayınvaliden hayatım

kıyamam bacım kalbini ferah tut böyle vakaları inanki durduruyor doktorlar, sadece dinlen hem bebeşin artık büyüdü korkma tamam mı.benim annemin kuzeni erken doğum yapmış bebişin tırnakları bile sonradan çıkmış annem hep anlatır şimdi varya ablası 180 boyunda orijinal sarı tay gibi bir genç kız sakınn korkmaa

bebeğine odaklan canım , yokmuş gibi davran kaynanan , hatta düşünme hiç sil at kafandanda , bahsi geçse konuyu kapat , başka türlü kendini ve evliliğini yıpratırsın birde çocuklarını tabii , ne günahı var onların ama yazık değilmi ? Allaha havale et

kayınvalidene kocaman öpücükler hayatım yaa düğünde üşütüp hasta olursanız bak birazdan tansiyonumu ölçtürmeye gideceğim 14/9 çıkarsa suçlusu kayınvaliden hayatım
Allah korusun yaa inşallah bişey olmaz aman dikkat son günlerin kaynanam benimde dahil herkesin tansiyonunu çıkarmaya bayılır

içini ferah tut bence 7 aylık 6 aylık doğum yapan insanların bebişleri gayet sağlıklı erken doğum olsa bile sağlıklı doğar.

Merhaba hanımlar

Ben de ekim annesiyim. 36+3'teyim.. Doğum için sabırsızlanıyorum ama vakit hiç geçmiyor. Bazen şimdi olsa doğum diyorum sonra da hiç olmazsa iki hafta daha dursun bebiş diyorum. En son kontrole gittiğimde bebeğin kanala girmediğini söylemişti doktor. Okuduklarıma göre ilk doğum yapacak olan kadınlarda bebek 2-4 hafta önce kanala girermiş. Benimkinin kafası hep solda. Sol tarafımı çürüttü diyebiirim yani.

Bu arada doğum için günde en az 1 saat yürüyorum, 1.5 saat pilates yapıyorum.. Hurma yemeğe de başladım. Tabi 2-3 tane, aşırıya kaçmıyorum. Özellikle gece ve sabahları çok sancım oluyor. Ama o sancıların hepsi gündüz gitmiş oluyor. Sabah uyandığımda kasık ağrımdan doğrulamıyorum bile. Benim gibi olan var mı yaa..

Bir de çatı ağrısından bahsedilmiş. Benim çatı ağrılarım 2 ay öncesinden başladı, şimdi ağrımıyor. Ama vajinamdan çıkacak gibi gerginlik oluyor gün içinde. Rahim ağzı yumuşamaya çalışıyor heralde.

10 günlük lohusa kadının ne işi var!!!düğünde,gezmede kayınvaliden bilmiyormu?lohusa kadın 40.günde iyileşir diye.10 günlük bebekle imkansız düğüne gitmen,ben hastaneye nasıl gideceğim,bebek kontrolleri olacak onu düşünüyorum,oda arabayla gidip gelicem.ben olsam itiraz ederim gitmem isterseler küssünler vallahi,senin sağlığın daha önemli.ben bayramda 15 20 günlük olacağım,ama gitmeyeceğim kimseye evimde olacağım,eşim gitsin gelsin.ben standart olarak 40.gün evde pijamalarım üstümde,istirahat halinde olacağım..hem havalarda serinliyor..

lohusa kadın 40 gün yanlız kalmamalı derler ama ben bu kırk bulaşmışı ilk kez duydum :26: ben odaya kuranı kerim asmayı düşünüyorum , abdestsiz gezmez besmeleyide eksik etmezsek bişey olmaz sanırım

Masallah ya ne guzel hazirlaniyosun doguma ben yuruye,iyorum,fazla oglu da ne guzel yuruyodum ve kolay oldu dogumum simdi korkuyorum o yuzden

Kizlar bende normalciyim listenin en sonuna yazabilirsiniz 30 ekimcunku tabi ne zaman gelir sipam bilemem benimtarihe yakin yanimaarkadas ariyorum normalci yalniz kalmim

aynen öyle tatlım :)) tam benimkini anlatmışsın :)) yoksa aynı kişiden mi bahsediyoruz :) benim bebişim 15 haftalıkken ağlamaktan üzülmekten artık dayanamadı ve karnımda kalbi durdu.. almak zorunda kaldılar.. geçen sene 17 şubatta öğrenmiştim hamile olduğumu.. Allahım öyle bir müjde verdi ki bana bu sene de 17 şubatta öğrendim hamile olduğumu :)) herşeyin hayırlısı <3 ben artık aldırmıyorum vardır her şeyde bir hayır.. aman uzak olsun, sen ailenle mutlu ol da varsın seni aramasın boşveeerrrr.. benimkide aramıyor daha mutluyum onun sesini duyup napayım günüm daha mutsuz geçer :)) eşimi arar konuşurlar beni sormaz çokta umurumda değil ben ailemle mutluyum :))

hıııı tabi eşinden ayrılda onlara istediği şeyi ver.inadına mutluluk, inadına bebeişlerimiz ve inadına mutluluk.ALAYINADA İSYAN KAYINVALİLERİN
arabesk oldu ama ne yapayım.seninkide birşeymi ben 7 aylık hamileyken eşimi aramış gelin hamilemi diye eşimde oo doğuma az kaldı inşallah demiş cinsiyetini sormuş hemen erkek demiş benim safta senmisin erkek diyen taa eskişehirdeki eltim ankaraya fiber saldırı düzenlediler mesajlarla,facebooklarla daha doğmadan dert oldu kuzum benim.eşim bile şaştı nasıl bir ailem var benim diye bi ramazan geçirdik bir biz bir Allah bilir.daha da yüzsüz yüzsüz beek doğunca kapıma gelecekmi onu çok merak ediyorum.haa bizdede birkaç iğneleri var 2 bakır helke, bir de 2 tane eski paspaslar varya orlon ipten onlardan örmüştü bşversene lütfen bacımm

güzeller biz geldik oğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor

öpücükler gönderiyor oğlum size o tatlı dudaklarıyla

şimdilik bu kadar

canım bende aynen öyle yapıyorum,ama arada aklıma geliveriyor,laflarını dahi etmiyorum,eşim gitti geçen işi vardı merkezde 2 gün kalıp döndü,hiç sormuyorum bile!!!oda hiç laflarını etmiyor bana.ben çocuğuma ve eşime belli etmiyorum,içimde yaşıyorum olanları.sadece canım dün arayıp beni sormaması garip geldi,bana.sizinle paylaşayım dedim kimseler bilmez yoksa,ben çok gururluyumdur,kimseyede kolay kolay tenezül etmem,herzaman dimdik dururum.benim nazım annemedir sadece ALLAHIM başımdan eksik etmesin onu.AMİNNNNNN...

seninle doğum zamanımız aynı benim bebiş önceden soldaydı şimdi hep sağ tarafta hatta sağ taraftan hiç ayrılmıyor. bende bir problem mi var acaba diye düşünmeye başlamıştım. pazartesi kontrolde ortaya çıkacak doğum sancısıyla son anda bebeğin hareketleri değişirmiş belkide seninki sancıyla kanala girer.

eşimde bende geliriz diyoruz ama ben gitmiycem eşim şimdiden gitmeyeceğini söylersen annem istanbulu başımıza yıkar diyor bizi şimdilik gidicez biliyor ama eşim tek gidicek

Ne yazık ki ben de hiç güvenmiyorum. Bu sezaryen meselesi yüzünden ben iki doktor değiştirdim. İlk doktorum daha 6 aylıkken sezaryen gözüküyor dedi. O kadar çok ağladım ki. İkinci doktorum bana yok öyle bir şey her şey normal dedi ama o da 8. ayda yok bebek iri gibi, kafası önde sanki, boynun arkasından kordon geçiyor, sen ince uzun bir kızsın çatın da dardır demesiyle beni kendinden soğuttu. Zaten muayene doktoruydu ve doğum fiyatı çok pahalıydı. Şuanki doktorum gelişiminin haftasıyla uyumlu olduğunu, kordonun da tehlikeli bir durumda olmadığını söylemesiyle beni rahatlattı. İnşallah çatın dar muhabbetine başlamazlar çünkü hiç inanmıyorum. Çatı darlığı çok nadir rastlanılan bir durummuş. Niyeyse son 10 yılda bütün kadınların çatıları daraldı. Ailede böyle bir öykü yoksa çatı darlığı çıkacağını düşünmüyorum. Hele bir de strese girdi olayı var ki.. Benim abimle, kardeşim boynunda iki kere dolanmış kordonla evde doğmuş. Onlar kim bilir ne streslere girdiler..

Tabi doktorun son ana kadar normal doğum taraftarı olduğundan emin olsam, sezaryen dediğinde tamam dersin de.. Bütün normal doğum isteyenlere hayırlısıyla normal doğum nasip olur.. Bebişlerimizi sağlıklı olarak kucağımıza alırız inşallah..

gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün.

maaşallah oğlumuza annesi...darısı bizlere olsun inşallah..

Allah hayırlı ömür versin. gözünüz aydın

Bilmiyorum ki canım ya. Kafası aşağıda işte ama kanalda değil. Seninki kanala girmiş mi? Doğum başladığında kanala giren bebekleri ben de duydum. 25'inde randevum var. Hayırlısıyla kanala yerleşmeye başlamıştır inşallah.

merhaba günlerimiz aynıymış seninle , bence çok acele etme en azından 38 dolsun 39 - 40 en ideali doğum için , bende geçenlerde öğlenden akşama kadar ayakta kalıp baya bi yürümüştüm , o gün çatı ağrısı hissettim eve gelince ve o günden sonrada ayağa kalktığımda hissediyorum ara ara ama bende sancı yok henüz , inşallah bebeğin doğum pozisyonu alır , yürüyüşten sonra soluna yatmanın faydası var diyorlar bebeğin pozisyonu için bi dene bakalım

Açıkçası ben de bıktım hergün yürüyüş, pilates falan.. Karnımda kalsın, hiç çıkmasın diyenleri anlayamıyorum. Ben çok yoruldum hamilelikten yaa.. Onu yeme, bunu ye, şu kadar süt iç, şu kadar yürü, sırt üstü yatma.. Normal doğumcular olarak hayırlısıyla doğumlarımız kolay kolay olsun inşallah. Son 10 güne kalmasın bir de mümkünse. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…