Ben eşiyim doğumdan cıkınca çok kanaması oldu 1 ünite kan verildi şuanda iyi çocuğu küveze aldılar çiğerine süt kaçmış annede bebekte 2 gün gözetim altında kalacak.
Aramıza hosgeldin artık sona geldik bende kasımlardan uyuyiyorum böyle bı yere toplanıyor sanki yırtıp çıkacak gibi sabah aksam doğurmayı bekliyoruz hepberaber saglikla ins :)aranıza yeni katıldım bugün 38. haftama girdim bendede hafif kasılmalar var bacağıma ağrı giriyor kısa süreli ve kasıklarımda ağrı hissediyorum.son kontrolüm gecen haftaydı çatı muayenesi olmadım çok gerekli olduğunu düşünmüyorum doktorum bi aksilik olmadığını 38 - 40 hafta arasında doğum olacağını söyledi bende heyecanla bebeğimi bekliyorum.. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi...
Aramıza hosgeldin artık sona geldik bende kasımlardan uyuyiyorum böyle bı yere toplanıyor sanki yırtıp çıkacak gibi sabah aksam doğurmayı bekliyoruz hepberaber saglikla ins :)
Ambulansla gldk yatiyorunolur dua edin bize
Serum takildi nst de sancim cikti,kanama devam,doktorumu bekliyorum cok korkuyorum kizlarcok.lutfen kizimla benim icin dua edin,ben suyum geldi sandimyatakta uyurken,meger kanmis,korkuyorum!
Kizlar bisey sorucam gecen hafta doktor bundan sonra her hafta goruselim dedi dun gittim sadece nst kagidina bakti bisey yok dedi asistani kapidan gonderdi okadar saat bekledik sinir oldum 1 ay sonrasina normal muayeneye geleceksin dedi ben ozamana kadar dogurmus olurum
Sali gunu tekrar gidicem nst girip sonuca bakicak sadece
gecen hafta normal muayenede oglumun kilosu 2 hafta geri cikmisti
Cok moralim bozuk son haftalara geldim artik ilgisiz yuzume bile bakmadi
seytan diyo sanci gelince git devlete dogur puan kazanmasin doktor
Siz her hafta gittiginizde muayene ediyormu doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?