2012 Ekim Anneleri

Ben eşiyim doğumdan cıkınca çok kanaması oldu 1 ünite kan verildi şuanda iyi çocuğu küveze aldılar çiğerine süt kaçmış annede bebekte 2 gün gözetim altında kalacak.

canım çok geçmiş olsun. bir an evvel toparlanıp evinize çıkarsınız inşallah. oğluşun süte hasret kamışta ciğerlerine kaçırmış minik kuzucuk. bizim içinde öp oğluşunu

azzraa canim gözunuz aydin cok sukur kavustun Mustafa Asaf bebise ve cok gecmis olsun canim benim, artik darisi bebisini bekleyen tum annelere kendine iyi bak canim en kisa zamanda seni yine topikte görmek dilegiyle....

iyi aksamlar kizlar umarim hepiniz iyisinizdir annem geldigi icin cok giremiyorum artik, dogum yapan arkadaslar hepinize gecmis olsun ve masallah bebislere dogum yapicak arkadaslarim dualarimda sizlerle, hayirlisiyla sizlerde bebislerinizi kucaklariniza alin, görusmek dilegiyle....

aranıza yeni katıldım bugün 38. haftama girdim bendede hafif kasılmalar var bacağıma ağrı giriyor kısa süreli ve kasıklarımda ağrı hissediyorum.son kontrolüm gecen haftaydı çatı muayenesi olmadım çok gerekli olduğunu düşünmüyorum doktorum bi aksilik olmadığını 38 - 40 hafta arasında doğum olacağını söyledi bende heyecanla bebeğimi bekliyorum.. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi...

Aramıza hosgeldin artık sona geldik bende kasımlardan uyuyiyorum böyle bı yere toplanıyor sanki yırtıp çıkacak gibi sabah aksam doğurmayı bekliyoruz hepberaber saglikla ins :)

Aramıza hosgeldin artık sona geldik bende kasımlardan uyuyiyorum böyle bı yere toplanıyor sanki yırtıp çıkacak gibi sabah aksam doğurmayı bekliyoruz hepberaber saglikla ins :)

ben sabaha karsı 4 gibi uyuyabiliyorum 8 - 9 gıbı uyanıyorum bişeyler yiyip tekrar yatıyorum öğlen 2 ye kadar ..çok düzensiz oldu uykularım gerçi bebiş geldiğindede düzensiz olacak alışmak lazım ..

Serum takildi nst de sancim cikti,kanama devam,doktorumu bekliyorum cok korkuyorum kizlarcok.lutfen kizimla benim icin dua edin,ben suyum geldi sandimyatakta uyurken,meger kanmis,korkuyorum!

Serum takildi nst de sancim cikti,kanama devam,doktorumu bekliyorum cok korkuyorum kizlarcok.lutfen kizimla benim icin dua edin,ben suyum geldi sandimyatakta uyurken,meger kanmis,korkuyorum!

günaydın herkese.

coyote geçmiş olsun,son durum nedir??

korkma canım benim. dünden beri boşu boşuna sancı çekiyorum ben de.. doktorum haklıymış..sancıların var haftaya kadar boşu boşuna sancı çekme,cuma bitirelim dedi..ben de sırf ekim olsun diye haftaya mı olsa ki diye düşünmüştüm...

özele gitmiyormusun sen canım ? anca sigortada filan olur artık böyle muamele çünkü devlet hastaneleri bile baya ilgili artık ama çok şaşırdım , esas şimdiden sonra her hafta kontrol altında olmamız lazım 36. haftadan sonra her hafta kontrol şart , suyu azalabilir , kordon problemi olabilir veya plasenta yaşlanabilir gibi biçok olasılık var o yüzden sıkı kontrol şart artık , sinir oldum o doktora , benim doktor saolsun artık her hafta aynı gün görmek istiyo , hem ultrasonda bebeğime bakıyor hemde kalp atışlarını filan ölçüyor , suyumuza , plasentamıza herşeye bakıyor yani , zaten böyle olmalı die biliyorum bende , vaktin varken değiştir o doktoru sen bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…