2012 Ekim Anneleri

canım benim maşallah sana ve kzına

bir bebeğimiz daha geliyor ne güzel canım Allahın izniyle inş. sağlıkla sıhhatle kızını kucağına alır doya doya koklarsın kolay ve hayırlı doğumlar tatlım dualarım seninle ve Liva kızımızla

kızlar geçmişi okuyamadım doğuran varmı_? bizde bugün dra gittik sancım çıkmadı ama şuanda ölüyorum sancıdan çatı muayenesi oldum benim gibi canı tatlı bi insan için hiç acımadığını söyleyebilirim tabi bana gelene kadar yaptıran çok oldu sayfamızda bu arada doğum için uygunmuşuz kilomuzda iyiymiş bekliyoz artık dedi dr teyzemiz hayırlısı

benim doktorum da rahim ağzında açılma var mı diye kontrol etti.. acaba o arada çatı muayenesi yapmış mıdır, yoksa ayrı ayrı mı yapılıyor?

Kizlar bisey sorucam gecen hafta doktor bundan sonra her hafta goruselim dedi dun gittim sadece nst kagidina bakti bisey yok dedi asistani kapidan gonderdi okadar saat bekledik sinir oldum 1 ay sonrasina normal muayeneye geleceksin dedi ben ozamana kadar dogurmus olurum
Sali gunu tekrar gidicem nst girip sonuca bakicak sadece
gecen hafta normal muayenede oglumun kilosu 2 hafta geri cikmisti
Cok moralim bozuk son haftalara geldim artik ilgisiz yuzume bile bakmadi
seytan diyo sanci gelince git devlete dogur puan kazanmasin doktor
Siz her hafta gittiginizde muayene ediyormu doktorunuz

ben de bundan sonra her hafta gideceğim. önce nst'ye gireceğim ama usg'a falan da sokması lazım. Üstelik açılman var mı diye kontrol de önemli. Sancı çıkmasa da açılma olabilir. Yani doğum başlamış olabiliyor.

merhabalar bende her hafta gidiyorum.bir hafta ultrasonla bakıyor hemde nstye giriyorum bir haftada sadece nstye giriyorum.oğlunun kilosunun geri çıkması moralini bozmasın.benimde oğlumun kafası bir hafta ileri,bacakları bir hafta geri yani moralin bozulmasın herkeste farklı olabiliyormuş kilosu..o yüzden sağlıklı olsun moralinizi bozmayın...hayırlı doğumlar...

tesekkurler kizlar hayirlisi bakalim azalmasi gerekirken bizimkisi cogalmis isteneyseki kizimin gelisimi iyiydi 3kilo 173 grdi 36.haftadayim dogsa bile iyi kiloso falan dua edin bizim icin allaha emanet hepimiz

canım uyu valla uykusuzluk çok zor sabah 6da yatıyo kızım ama ablası olduğu için gündüzde uyuyamıyorum berbat halde dolanıyorum...

selam herkesee
bugün üniden ev arkadaşım doğum yaptı üstelik benim doğum yapacağım hastanede ve benim doktorum doğurttu,özel hastane ve çok met edilen bir doktor .Neyse işte doktor bebeğin kilosunu 4400 gr demişti normal doğum yapman çok zor demişti ve bebek 3950 gr doğdu ve ben allah bullak oldum.Benimde bebeğime hep başından beri kilolu normal doğuramazssın diyordu.Onun bebeğinin cinsiyeti kız şimdi çok kararsız kaldım ben sezeryan yaptırmasammı acaba boşu boşuna((((

tatlım ultrason aletlerinde artı eksi durumu var biliyorsun 50 gramla riskli doğumdan kurtarıyor arkadaşın dr riske atamazdı arkadaşını biliyosun 4 kilonun üstü riskli oluyor bence doktorunu dinle yinede sen bilirsin ama karşılıklı güven çok önemli doktor hasta arasında

kızlar bebişle uğraşmaktan gremiyorum birtürlü umarım herkes iyidir benim ayaklar doğumdsn sonra davul gibi şişti bu arada spinal sezeryanı kesinlikle önermiyorum

canım bende cuamrtesi gittim doktora.bugün 36 haftam bitti. 20 gün sonra cağırdı. ilk defa nst ye girdim. sonucuna baktıysa bile bana söylemedi. bende unutmuşum sormayı.. çatı muayenesi falan yapmadı. bende her hafta cağırır diye düşünmüştüm ama cağırmadı. 25inde doğum gözüküyor 10 u gibi görsem iyi olur dedi. duyduğum kadarıyla benim doktor çatı muayenesi yapmıyormuş. bende anlamadım nasıl olacak.ama kafamada takmıyorum. herşey olacağına varır. bir dahaki gittiğimde normal doğum yapabilirmiyim diye sorucam. 1 aydan az kaldı hala doğum hakkında hiç bişey konuşmadık doktorla oda bişey demedi.

Bence ne kadar geç o kadar iyi cnm orda durduğu kadr gelişiyor her yonden
Kizlar dogum da fotografci tutacak misiniz? O da pek ucuz degil ben cok kararsiz kaliyorum :44:
Hayır cnm esimin profesyonel makinesi var çekimizde biliyor zaten ve çok pahalı çekiyorlar ben düşünmüyorum
MAsallah bebeğine cnm :) ins saglikla alırsın kucağına güzel bi ameliyat olur

Ben eşiyim doğumdan cıkınca çok kanaması oldu 1 ünite kan verildi şuanda iyi çocuğu küveze aldılar çiğerine süt kaçmış annede bebekte 2 gün gözetim altında kalacak.

Ben eşiyim doğumdan cıkınca çok kanaması oldu 1 ünite kan verildi şuanda iyi çocuğu küveze aldılar çiğerine süt kaçmış annede bebekte 2 gün gözetim altında kalacak.

Cok buyuk gecmis olsun Allah acil sifalar versin arkadasimiza ve bebegine

Cok gecmis olsun gun boyuu aklimdaydi dun gecede ruyama girdi cok stresliydi ins bebekte kendisi de kisa surede toparlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…