kızlarım,canlarım,yoldaşlarım,bugün hastanede kontrolüm vardı,ve çooooook sancılandım.çatı muayenemde de doktorum evet sancıların var dedi. ve bebeğim 4200 olmuş,sezeryana karar verdik veeeeeee cuma alalım istersen dediben de tamam dedim. 28 eylül cuma günü kızımız liva kollarımızda olacak inşallah..değişik duygulardayım,karmakarışık oldum,heyecan panik neler saysam neler...şu anda da sancım var,fazla duramayacağım.detayları kendimi iyi hissettiğimde bildiririm....ilk defa geçmişi okuyamıyorum. bugün sabahtan itibaren bana özet geçerseniz çok sevinirim..hemen listeye al beni artistim
Kizlar bisey sorucam gecen hafta doktor bundan sonra her hafta goruselim dedi dun gittim sadece nst kagidina bakti bisey yok dedi asistani kapidan gonderdi okadar saat bekledik sinir oldum 1 ay sonrasina normal muayeneye geleceksin dedi ben ozamana kadar dogurmus olurum
Sali gunu tekrar gidicem nst girip sonuca bakicak sadece
gecen hafta normal muayenede oglumun kilosu 2 hafta geri cikmisti
Cok moralim bozuk son haftalara geldim artik ilgisiz yuzume bile bakmadi
seytan diyo sanci gelince git devlete dogur puan kazanmasin doktor
Siz her hafta gittiginizde muayene ediyormu doktorunuz
Kizlar bisey sorucam gecen hafta doktor bundan sonra her hafta goruselim dedi dun gittim sadece nst kagidina bakti bisey yok dedi asistani kapidan gonderdi okadar saat bekledik sinir oldum 1 ay sonrasina normal muayeneye geleceksin dedi ben ozamana kadar dogurmus olurum
kızlar sanırım son haftalar diye artık ( bebişler doğduktan sonra uyuma fırstımız azalacağından sanırım) acaip uyku bastırıyor bana yahu fırsat buldukca uyumak istiyorumm
sizde de oluyor mu böyle ?
selam herkesee
bugün üniden ev arkadaşım doğum yaptı üstelik benim doğum yapacağım hastanede ve benim doktorum doğurttu,özel hastane ve çok met edilen bir doktor .Neyse işte doktor bebeğin kilosunu 4400 gr demişti normal doğum yapman çok zor demişti ve bebek 3950 gr doğdu ve ben allah bullak oldum.Benimde bebeğime hep başından beri kilolu normal doğuramazssın diyordu.Onun bebeğinin cinsiyeti kız şimdi çok kararsız kaldım ben sezeryan yaptırmasammı acaba boşu boşuna((((
Bence ne kadar geç o kadar iyi cnm orda durduğu kadr gelişiyor her yondenmerhaba herkesee...
kızlar biz son kontrolümüzden döndük..
bebeğim çok iyi ve keyfi yerindeymiş..
1 ekime kadar bekleyebilirmiş..istersen 1 ekimde de alabiliriz dedi..
eve gidip düşün karar ver dedi..
kafam çok karıştı..
yarın sabah mı pazartesi sabah mı diye düşünmeye başladım..
çok arada kaldımm
Hayır cnm esimin profesyonel makinesi var çekimizde biliyor zaten ve çok pahalı çekiyorlar ben düşünmüyorumKizlar dogum da fotografci tutacak misiniz? O da pek ucuz degil ben cok kararsiz kaliyorum :44:
MAsallah bebeğine cnm :) ins saglikla alırsın kucağına güzel bi ameliyat olurkızlarım,canlarım,yoldaşlarım,bugün hastanede kontrolüm vardı,ve çooooook sancılandım.çatı muayenemde de doktorum evet sancıların var dedi. ve bebeğim 4200 olmuş,sezeryana karar verdik veeeeeee cuma alalım istersen dediben de tamam dedim. 28 eylül cuma günü kızımız liva kollarımızda olacak inşallah..değişik duygulardayım,karmakarışık oldum,heyecan panik neler saysam neler...şu anda da sancım var,fazla duramayacağım.detayları kendimi iyi hissettiğimde bildiririm....ilk defa geçmişi okuyamıyorum. bugün sabahtan itibaren bana özet geçerseniz çok sevinirim..hemen listeye al beni artistim
Ben eşiyim doğumdan cıkınca çok kanaması oldu 1 ünite kan verildi şuanda iyi çocuğu küveze aldılar çiğerine süt kaçmış annede bebekte 2 gün gözetim altında kalacak.
Ben eşiyim doğumdan cıkınca çok kanaması oldu 1 ünite kan verildi şuanda iyi çocuğu küveze aldılar çiğerine süt kaçmış annede bebekte 2 gün gözetim altında kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?