2012 Ekim Anneleri

ben de yarın sabah oğluşuma kavuşuyorum sonunda dualarınızı eksik etmeyin bizden... oğlum da nezle oldu yaa..bana da geçecek diye korkuyorum.bebişe bulaştırmasak bari..tam da zamanında geldi bu nezleinşallah çabucak iyileşir oğlum.yoksa işimiz zor...

Ben eşiyim doğumdan cıkınca çok kanaması oldu 1 ünite kan verildi şuanda iyi çocuğu küveze aldılar çiğerine süt kaçmış annede bebekte 2 gün gözetim altında kalacak.

Azracim cok gecmis olsun Allah in izniyle iki gun sonra evdeyim mesajini da yazicaksin,dualarim sizinle

Ben eşiyim doğumdan cıkınca çok kanaması oldu 1 ünite kan verildi şuanda iyi çocuğu küveze aldılar çiğerine süt kaçmış annede bebekte 2 gün gözetim altında kalacak.

çok geçmiş olsun..bugün benim de aklımdaydı hep azzraa.Rabbim şifa versin...çabucak toparlanıp çıkarlar inşallah...

Kiz cimeka naptin tosun yapmissin cocugu:)masallah subanallah...cuma gunu saglikla gelsin insallahbu boncuklari da hemen takmayi unutma...

Hadi bakalım hayirlisiyla yavrunu kucağına alırsın İnsaallah :) dualarımız seninle

Allah eşinizi ve bebeğinizi tez vakitte sağlıkla size ve kızınıza kavuştursun inşallah...

çok geçmiş olsun.. bir an önce sağlıklı bir şekilde haberlerinizi alalım.. bugün forumdan bir arkadaşım geldi akşam seni anmıştık.. tekrar çok geçmiş olsun..

nihayet haber gelmiş.Bunada şükür daha kötüsüne kendini hazırlamıştı azra kıyamam.Herşey oldu bitti ne güzel Rabbim anneciğinede bebeğinede şifa versin gözünüz aydın.

ay kızlar baştan başlıyım anlatmaya,bugün doktora gittim..sancım sızım hiçbişeyim yok. nstde bir iki sancı çıktı..neyse doktorda muayene sırası bekliyorum...bir tane kız var girdi 37 haftalık hamile.bir çıktı panik halinde ağlamakla gülmek arası bir tip olmuş..dedi ki kız 4 cm açılmam varmış,yarına kadar doğarmış,yatış verdi..Allahım nedense o anda bana bi panik geldi,bir sancılandım bir sancılandım sormayın,çok şiddetli ama düzensiz. doktor da 4 tane seryan yapmaya gitti yani 3-4 saat kapıda bekledim öyle.sonra geldi doktor,ben girdim,1-2 kez sancın çıkmış dedi,ben de böyle böyle dedim nstden sonra sancılarım oldu diye olayı anlattım..çatı muayenesine aldı beni..canım çok yanmadı.doktorum da evet sancıların başlamış dedi..ben de artık sez mi normal mi tarih belirleyelim deyince cuma alalım dedi.bu cuma mııııııı demiişim şaşkınlıkla..evet dedi. sonra anestezi uzmanıyla görüştüm..spinal olacak sanırım...cuma günü 7.45 te hastanede olacağım,herhalde 10 a kadar da doğmuş olur kızım...kızım dayısıyla aynı gün doğacak..

bugün şunu anladım herhangi bir olay doğumu başlatabilir..düşünsenize hiçbirşeyim yokken o kızın o hali şidddetli sancılara sebep oldu bende..çok ilginç..

semayasar83 benim doktorum acayip normal doğumcu bir doktor..kolay kolay sez demez. benim 4200ü görünce direk sez ol bence dedi..ama çok istersen normali bekleyelim ama dedi o zaman kadar da 5000i geçer yine normal olmaz,ya da çok zorlu olur dedi.. onun için doktoruna güven gitsin..

azra canım allahın izniyle iki güne sorunsuz çıkacaksın hastaneden nasıl çekmiş paşa memişiki süt kaçırdı ciğerine rabbim ikinizede şifa versin habersiz bırakma bizi iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Hadi bakalım cnm gözün Aydın ins saglikla alırsın kucağına :) ayy bende böyle doğurmak üzere görsem de birini dogum başlasa doğurmak istiyorum hayirlisiyla kuzumu çok özledim artık birde normal hayatıma dönmek istiyorum misafir ağırlamak temizlik yaparken yorumlamak bol bol gezmek sehirdisi sehirici :S cuma kuzenimin kınası var esın istemİyor gitmemi sinir oluyorum kendine göre haklı ama ben hamileliği normal yaşantıma engel girmedm hic şimdi bu son günlerde de böyle olmak ağrıma gidiyOr

yarın 3.30 da randevum var dopler ve 4 d ye gırcem babamız kızıyla tanışıcak ılk kez çok heyecanlıyım.umarım bır sorun çıkmaz

bu arada kızlar benım drum bel fıtıgı amelıyatı olmuş baska bır dra gıttım kontrol ıçın bebegımın kılosunu 2 hafta oncekınden az çıkardı bebek kılo verırmı yada 2 haftada hıç almazmı
bu görundugum drum guvenemedı ultrasona 2 hafta sonra kendı drun baksın dedı yanlış ölcum oluyor dedı ve dosyama bebegın kılosunu bıle yazamadı bakalım yarın sonuç ne olucak

canım hakkında hayırlısı olsun...sağlıkla sıhhatle kızını kucağına alırsın inş.

Dualarımız seninle ve kızınla olacak balım..Allahın izniyle kolay geçecek doğumun

çok geçmiş olsun.. bir an önce sağlıklı bir şekilde haberlerinizi alalım.. bugün forumdan bir arkadaşım geldi akşam seni anmıştık.. tekrar çok geçmiş olsun..

o sancı odasına ipodumu götürmeyi düşünüyorum kendi sesimden korkarım bellimi olur , en iyisi takim ipodu kendim dahil kimsenin sesini duymiyim dimi

çok iyi bir fikir canım,ben doğumdan sonra evime gittim ve 2 gün boyunca sancı çekerken bağıran kadınların sesleri bir an olsun kulaklarımdan gitmedi..ipod bendemi alsam yanıma acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…