2012 Ekim Anneleri

cnm hadi gözün aydınnnn
benim doktorum asla alttan bakmaz ki kimileride zararlı diolar alttan bakılınca hafif lekelenmede olabiliyomuş...
cnm kese bebeği 9 ay boyunca koruyacak bi tabaka sanırım:)kese o işe yarıyo o olmasa organların içinde gezinir bebekler

Son düzenleme:

amin canım inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin benim ilk kız olduğu için eşimde bende erkek istiyoruz tabi sağlıklı hayırlı evlat versin rabbim herkes olmayanı istiyor.benim kızım kız kardeş istiyor erkek çocuklarıyla pek arası yok.bakalım ne olcakk

yani eğer 3lü testi yaparsak 2li test gereksizmi olur :44:

aman iyiki içmiyorsun boşver canım zaten doktorlar günde en fazla 1 çay bardağı öneriyo fazlası zararlıymış

yanı canım gereksız demek ıstemıyorum doktorunla senın verecegın bı karar zaten bu testler ıste cocukta olabılcek bı rıskı ölçüyor 2 li olan daha erken donemde oldugu ıcın daha kısıtlı bilgiler veriyor 3 lü daha kapsamlı bana doktor 3 lüyü anlatırken demıstı yanı herhangı sakatlık fılan görürsek aldırır mısın yoksa bence gerek yok dedı bende zaten 2lıyı yaptırmıstım temzı cıkmıstı 3 lüde kafamı karsıtrımak ıstemedım acıkcası

sağol canım benim.sinir oldum begenmedm o doktoru birde herkesin begendigi doktormş güya ben begenmedim.alttan bakma meraklısı.bir digeri daha iyiydi.

kese bebeişin içinde yasadıgı büyüdüğü yer canım amnıyon sıvısıyla dolu bı yer ıste
bence ultrason makınasıyla alkalıdır canım sen bebısını görmüşsün gözünaydın ama ıcın rahat etsın ıstıyosan daha ılerı makınası olan bı hast gıdebılırısn

kızın kac yasında canım benım oglum 22 aylık daha

benim gördüğüm dogrumu kızlar aylık bir bebeğin karında kafası gözü belirir mi ki

özelden randevu talep ettim döncekler bakalım

benim tam 7 haftalıken duyuldu canım karından
benim doktorumda altan bakmayanlardan:)
evet gördüğün bebek canım bende kafasını ayaklarını falan gördüm ama gözleri görmedim senin bebişin gözleri iri olacak herhal :)

anladım canım bende kendi doktorumla konuşayım o nasıl yorumluycak bakalım

Son düzenleme:
benim gördüğüm dogrumu kızlar aylık bir bebeğin karında kafası gözü belirir mi ki

özelden randevu talep ettim döncekler bakalım

bence görebilirsin canım kafası göz cukurudu ro gördüğün de sonucta organları olusuyor artık hatta bır cogu olustu da ayrıntı deıl mesela el ve ayaklar perdelı seklınde mısal netten okuyabılırsınız gelısımlerını

canım kese bebişimizin içinde büyüdüğü amniyon sıvısı ile dolu alan:) orda güvenle büyüycekler allahın izni ile.
ben iki dr a gittim canım. 6+4 teyken gittiğim dr üstten kalp atışlarını gördü. ama 6+5 te ertesi gün gittiğim kendi dr um üstten keseyi bile çok zor gördü. alttan bakınca keseyi içinde bebişi gördü ve bana kalp atışlarını dinletti. benimki de alttan bakmadan anlamıo sanırım. zararı olur diyenler var ama dr 12. aya kadar alttan bakıyoruz diyo:44: her dr un stili farklı sanırım? bide belkide ultrason aletiyle alakalı bişidir? benimde kafam karışmıştı ama kalp atışlarını duyunca alttan üstten farketmez rahatladım

Kızlar ya crinone jel kullanıyorum.kullananlar bilir tortu halinde geri çıkıyor kalanı.fakat benim çoğunlukla kahve telvesi gibi renkle karışık geliyor bu jel.sabah öksürdüm bişeyin düştüğünü hissettim.wc ye gittim jel topak halinde ve gene kahve telvesi gibi tortulu çıkmış((daha dün dr daydık herşey normal kanaman yok dedi çok şükür ama ben korkuyorum.jelle ilgili bilgisi olan varmı.. Acil yardımmmm...

arkadaşlar hepinize tek tek tşk ederim allah razı olsun beni çok rahatlattınız zor bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun inanın anneyle babnın farkını dün çok iyi anladım ben bebeğime bişey olurmu diye korkarken adam tınlamıyo bile dünyada bir hamile benmiymişim neyse boşverin kimse için bebeğimi üzmek istemiyorum

3 lü daha kapsamlıymış evet doktorum söylemişti

konu dışı olacak ama ben faceye giremiyorum sizde varmı bir sorun

ay gercekten netten bakıyorum şimdi bende 8 haftalık bebişe.beyin hızla büyür diyor.

bu arada bende faceye giremiyorum.

iki aylıkken görülüyor vay be ne hızlı büyümüş.zaten iki ay sonra cinsiyet ögrencez normaldir:))

ay gördüm el çenesinde duruyormuş gibi geldi bana poz vermiş gibi.hatta bana benziyor dedim eşime yok ya diyor

gözleri büyükmi olabilir kız benim gözlerimde büyük..çok değil ama küçük bir göz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…