2 gün girmedim ne kadar birikmiş sayfalar.oku oku bitmedi.okumasaydım keşke dedim sonra daherkes canı ne çektiyse yazmış.benim de canım çekti nolcak şimdi
hoşgeldin canım..sat.larımız aynı.bakalım doğum da aynı zaman olcak mı
ben de arada yiyorum.hamilelikten önce diyet yaparken almıştım.hala bitiremedim ama canım pek de istemiyo...
nasılsınız güzel anneler ve bebekleri kim burda acaba!!!!!!!!!!!!!!
kızlar akşamınız nasıl geçiyo bişey sorucaktım benim bebeğim bazen pıt pıt atıyo.sizinde oluyomu bir sızı var sağ tarafımda.ilk gebeliğimde yoktu ikisi birbirinden farklı bunda hep kabızım idrarımın rengi koyu sarı su içtiğim halde yani midemde yanma var ağzım acı hep ilk gebeliğimde şiddetli bulantı karın ağrısı vardı diğerleri yoktu bundada bulantı sabah oluyo kahvaltı yapınca da geçiyo ilkinde 5 ay hiçbişey yiyemedimm bunda şükür rahatım ikinci gebeliği olanlar sizinki nasıl AYNI MI? FARKLI MI?
arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım biz iyiyiz kızımla yemek yeme savaşı veriyoruz 2.5yaşında ve herşeyi blendır istiyo sabah bulamaç kahvaltı istiyo yarından itibaren 2gün aç bırakmaya karar verdim bakalım başarabilicekmiyiz sabır istiyorum allahtan artık...bu hediye olayı neee nereye kayııt olunuyo...
merhaba guzel anne adaylari nasilsinizhaftaya doktora gidicem 7+6 oldum bebisimi göremedim hala, zaman gecmiyor:44:
Kızlar günaydın dün gece eşimle çok kötü kavga ettim moralim çok bozuk ağlaya ağlaya öldüm sabaha kadar bebeğime bişi olacak diye ödüm koptu ama resmen ağlama krizine girdim içimi çeke çeke eşimle şuanda boşanabilirim bile kimseye açamadım konuyu size açıyorum birtek çünkü benim bu konuları paylaşacağım kimsem yok zaten hamileyim zaten stresli zor bi dönemden geçiyorum o beni çekeceğine ben onu çekiyorum ama bugun itibari ile evime gitmeyi düşünmüyorum şuanda iş yerimdeyim burdan izin alıp arkadaşıma gideceğim size sormak istediğim bu kadar ağladım üzüldüm stres yaptım gece boyunce bebeğime bişi olmuşmudur çok korkuyorum
canım benim korkma olmamıştır . Stres altında gebelik geçiren hatta dayak yiyen kadınlarımız bile var biliyosun . Ama tabi stres bebek için iyi değil sakin olman gerek arkadaşına gidip kafayı dinlemeyi düşünmen iyi olmuş. Inşallah en kısa zamanda herşey düzelir rahata kavuşursun. Bol bol sıvı al dinlen.
cnm sana özel msj attım bir bakarmısın?Kızlar günaydın dün gece eşimle çok kötü kavga ettim moralim çok bozuk ağlaya ağlaya öldüm sabaha kadar bebeğime bişi olacak diye ödüm koptu ama resmen ağlama krizine girdim içimi çeke çeke eşimle şuanda boşanabilirim bile kimseye açamadım konuyu size açıyorum birtek çünkü benim bu konuları paylaşacağım kimsem yok zaten hamileyim zaten stresli zor bi dönemden geçiyorum o beni çekeceğine ben onu çekiyorum ama bugun itibari ile evime gitmeyi düşünmüyorum şuanda iş yerimdeyim burdan izin alıp arkadaşıma gideceğim size sormak istediğim bu kadar ağladım üzüldüm stres yaptım gece boyunce bebeğime bişi olmuşmudur çok korkuyorum
Kızlar günaydın dün gece eşimle çok kötü kavga ettim moralim çok bozuk ağlaya ağlaya öldüm sabaha kadar bebeğime bişi olacak diye ödüm koptu ama resmen ağlama krizine girdim içimi çeke çeke eşimle şuanda boşanabilirim bile kimseye açamadım konuyu size açıyorum birtek çünkü benim bu konuları paylaşacağım kimsem yok zaten hamileyim zaten stresli zor bi dönemden geçiyorum o beni çekeceğine ben onu çekiyorum ama bugun itibari ile evime gitmeyi düşünmüyorum şuanda iş yerimdeyim burdan izin alıp arkadaşıma gideceğim size sormak istediğim bu kadar ağladım üzüldüm stres yaptım gece boyunce bebeğime bişi olmuşmudur çok korkuyorum
kızlar akşamınız nasıl geçiyo bişey sorucaktım benim bebeğim bazen pıt pıt atıyo.sizinde oluyomu bir sızı var sağ tarafımda.ilk gebeliğimde yoktu ikisi birbirinden farklı bunda hep kabızım idrarımın rengi koyu sarı su içtiğim halde yani midemde yanma var ağzım acı hep ilk gebeliğimde şiddetli bulantı karın ağrısı vardı diğerleri yoktu bundada bulantı sabah oluyo kahvaltı yapınca da geçiyo ilkinde 5 ay hiçbişey yiyemedimm bunda şükür rahatım ikinci gebeliği olanlar sizinki nasıl AYNI MI? FARKLI MI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?