2012 Ekim Anneleri

canım olabiliyor ya her evlilikte bide hamile olduğun için daha hassas bir dönemdesin zaten.geçen gün benim eşimde sorun çıkarttı benim midem bulanınca naz yapıyorsun diyor belki sende ona eskisi gibi ilgili değilsende olabilir.biz şimdi öyleyiz iyi olursam iyiyiz ben rahatsızlanınca kötüyüz.bilerek yaptığımı düşünüyor.ben takmıyorum artık.bide canım stress direk bebeğe yansıyor yani ona inşallah hiç bişey olmaz ama doğduğunda hırçın bir bebek olur o yüzden sakin olmaya çalış.kendini dinle biraz kafan dağılsınnn

tatlım..günaydın..önce birazcık sakin ol olur mu?bebişini allahın izni ile bişi olmamıştır, kötü şeyler düşünme kuzum..evet ağlayıp üzülmek muhakkak etkilio bebeklerimizi ama bu onları kaybediceğimiz anlamınada gelmio.. o düşünceyi çıkar kafandan..
her evlilikte sorunlar oluyo canım..hangimiz sorunsuz evilik geçirioruz ki? ama boşanma kararı çok ciddi bi karar güzelim..heleki şuan bebeğin varken...arkadaşına git birazcık nefes al..iyi gelir kuzum..ama ani bi karar verme olur mu?

Son düzenleme:

merhaba cnm bende gördüm duymadım kalp atışlarını...
doktorum zararlı die dinletmiyor belli bi haftaya kadar..

canım bence boşa takıyorsun gördüysen sorun yok hem bazı doktorlar özellikle dinletmiyormuş burdakı arkadaslar yazmıstı ya ben napım o kadar eskı bı ultrasonkı dun gıttıgım keseyı bıle göremedi ıcım rahat makınadan dedı haftaya kendı doktoruma gıdıcem ama benım yerım eolsan napardın düşünemiyorum
ben oglumda da görmüştüm sadece kalp atıslarını dınletmemıslerdı yada makınadan bılmıyorum taa hamılelıgın son zamanlrında nst ye gırdıgımde duymustum kalp atıslarını

merhaba cnm bende gördüm duymadım kalp atışlarını...
doktorum zararlı die dinletmiyor belli bi haftaya kadar..

yok zararlı die değil cnm ya :s cihaz eski modelmiş.o zamn başka bi dr a daha gitmeyim mi? o 2li teste ne diosn?_ yani aklında ykmş öle bi duurmda ben söleince ee istiosan yaparız gibi bi tavırdı::S

günaydın kızlar dün akşam doktora gittim takip çizelgem neyse o.sata göre dedi oda artık 8 hafta 3 günlük..

ultrasonda bakalım dedik.bebişi gördüm dedi.ama kalp atışını duymam gerek dedi.alttan bakalım mı dedi.baktırdım.bir kıpırtı var ama tam alamadım kalp atışını giiibi birşey dedi.

8 haftalık olmuş kalp atışını duyamadık.başka bir doktora görüncem.oda öyle dedi zaten.tam emin olamadım dedi.falan.:44:

7 haftalıkken kendi doktoruma gittiğimde dinletmişti
3 gün sonra rahatsızlığımdan dolayı doğumevine gittim a artık ultrasondanmı yada doktor zararlı diyemi dinletmedi bilmiyorum sadece kalp atışları vardı ses yoktu

öle mi dersn cnm:S walla ilk gebelik olunca bende panikledim.gördüm bende hani.ama duyma olayı yoktu.dr da söledi 5 6.aylarında nts ye bağlanıp anca o şekilde duyarız die.bende başka bi dr a gidip duysammı diorum?ya snçta gördüm şükür ii bişi yok.ama duymak faklı mı olur ki ne biliim :S:S off ya :S o 2li test olayına ne diosn_? yani bn istediğim için yapılcak gibi bi tavır wardı da dr da:S

ee o kıpırtıı kalp atışı oluyo daha ne hadi gözün aydın canım

birde ikili teste takma bence soylekı ben oglumda yaptırmıstım ama 3 lude doktor fıkrımı aldı ıstersen yaparız ıstersen yapmayız dıye ben ıstemedım yaptırmaıdm bu seferde 2 lıyı yaptırmayıp 3 lüyü yapırmayı düşünüyorum 3 lü olan 2 liyide kapsıyor yanı daha ileri bi test

canım ya ben hiç çay içemiyorum tek tiksindiğim şey ÇAY oldu nedense.annem o yüzden kabızsın diyor iç diyor ama ben elimde değil içemiyorum.sabah süt içiyorum yanında simit haşlanmış yumurta tamam zeytin reçel hayatta yiyemiyorum.senin ilk çocuğun kız mı erkek mi benim ilk kız

ha birde şeyi dmei unutum.P.tesi dr a gittiğimde dr un elinde çizelge wardı ona bakarak söledi boyunu flan.ölçmedi ay cihaz o kadr mı geri ki.4 boyutlu flan mümkün deil yoktur

hmm tek tıksındıgım cay olsa keske hersye kokuyor ban aama azda osla yıyorum ıcımı bastıracak seylerden süt içmiyom bende yumurtatyıda haslanmıs yıyemem sanırım ilk cocugum erkek canım tabı bu sefer gönlüm kızdan yanaıns Rabbım gönlümüze göre verir saglıklı evlatlar

yani eğer 3lü testi yaparsak 2li test gereksizmi olur :44:

aman iyiki içmiyorsun boşver canım zaten doktorlar günde en fazla 1 çay bardağı öneriyo fazlası zararlıymış

bende kızımda hiç birini yaptırmadım o zaman bu kadar bilgimde yoktu bu konuda doktorum yaptır dedi ama yaptırmadık şimdiki doktorum 2 li olmasada 3 lü kesin yaptır diyo ama inanın çok korkuyorum rabbim korktuğumu vermesin.benim bir arkadaş hamile yaptırdı %bilmem kaç riskli denmiş oda çok ağlamış üzülmüş araştırma hastanesine gitmiş şimdi şükür sorun yokmuş.arkadaşım bana yaptırma diyor bende kararsızımm

ee o kıpırtıı kalp atışı oluyo daha ne hadi gözün aydın canım

ay ne biliyim biz biraz ürktük canım.önce özele gittik özelde akşam doktor olmuyormuş.6ya kadarmış.bende 7 de çıkıyorum sekize dogru gitmiştik.

sonra gittik ssk ya.eşim orda çalışıyor benim beklemedn bakıyorlar.kadının sanki yeniymiş gibi alttan bakmak istesmesi tuhafıma gittik.kalp atışı karın duyulmazmı

başka bir doktora görünmüştüm o sadece karından bakıyordu.bu alta bakmadan anlamıyor sanırım

birde kızlar keseyi gördük.kesenin yanında ki çoçuk dedi.dikkatlice baktgımda resmen bir kafa göz kısmı gördüm.yanlışmı gördüm defalarca baktım ama eşim yok değildir diyor.bakıyorum aynı kafa ama anlamadım aydınlatın beni.birde kese ne demek.bebişin yanındamı durur.neye yarar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…