Kızlar günaydın dün gece eşimle çok kötü kavga ettim moralim çok bozuk ağlaya ağlaya öldüm sabaha kadar bebeğime bişi olacak diye ödüm koptu ama resmen ağlama krizine girdim içimi çeke çeke eşimle şuanda boşanabilirim bile kimseye açamadım konuyu size açıyorum birtek çünkü benim bu konuları paylaşacağım kimsem yok zaten hamileyim zaten stresli zor bi dönemden geçiyorum o beni çekeceğine ben onu çekiyorum ama bugun itibari ile evime gitmeyi düşünmüyorum şuanda iş yerimdeyim burdan izin alıp arkadaşıma gideceğim size sormak istediğim bu kadar ağladım üzüldüm stres yaptım gece boyunce bebeğime bişi olmuşmudur çok korkuyorum
Kızlar günaydın dün gece eşimle çok kötü kavga ettim moralim çok bozuk ağlaya ağlaya öldüm sabaha kadar bebeğime bişi olacak diye ödüm koptu ama resmen ağlama krizine girdim içimi çeke çeke eşimle şuanda boşanabilirim bile kimseye açamadım konuyu size açıyorum birtek çünkü benim bu konuları paylaşacağım kimsem yok zaten hamileyim zaten stresli zor bi dönemden geçiyorum o beni çekeceğine ben onu çekiyorum ama bugun itibari ile evime gitmeyi düşünmüyorum şuanda iş yerimdeyim burdan izin alıp arkadaşıma gideceğim size sormak istediğim bu kadar ağladım üzüldüm stres yaptım gece boyunce bebeğime bişi olmuşmudur çok korkuyorum
kızlar günaydın.Sizlere bişi danışmak istiorum kararısızm şuanda.Bn 8+1 haftalık hamileyim.p.tesi kalp atışını gördk ama sesini duymadık.cihazdan kaynaklaan bi durummuş.Model geri anladığım kadr.yani ben şuanda kararısızm başka dr a dha gitmelimiyim?Snçta ileleyen haftalarda 3boyutlu yada 4 boyutlu ultrasonla bakması gereken duurmlarda dr bu konuda bna yetrsiz kalıcak.kafam karışık.ne yapmam lazım.Çok takılmalı mıyım bu konuya ? 1 ay snra gel dedi.Orda ben söledim 2li testi yaparz değil mi die.drun aklında yok olmalıki ee tabi bakılabilinir dedi.anlam veremedim:S ya ben panik oldum yada başka bişi.Drumdan da memnunum hani. çok raht olmasına rağmen.
kızlar günaydın.Sizlere bişi danışmak istiorum kararısızm şuanda.Bn 8+1 haftalık hamileyim.p.tesi kalp atışını gördk ama sesini duymadık.cihazdan kaynaklaan bi durummuş.Model geri anladığım kadr.yani ben şuanda kararısızm başka dr a dha gitmelimiyim?Snçta ileleyen haftalarda 3boyutlu yada 4 boyutlu ultrasonla bakması gereken duurmlarda dr bu konuda bna yetrsiz kalıcak.kafam karışık.ne yapmam lazım.Çok takılmalı mıyım bu konuya ? 1 ay snra gel dedi.Orda ben söledim 2li testi yaparz değil mi die.drun aklında yok olmalıki ee tabi bakılabilinir dedi.anlam veremedim:S ya ben panik oldum yada başka bişi.Drumdan da memnunum hani. çok raht olmasına rağmen.
merhaba cnm bende gördüm duymadım kalp atışlarını...
doktorum zararlı die dinletmiyor belli bi haftaya kadar..
canım bence boşa takıyorsun gördüysen sorun yok hem bazı doktorlar özellikle dinletmiyormuş burdakı arkadaslar yazmıstı ya ben napım o kadar eskı bı ultrasonkı dun gıttıgım keseyı bıle göremedi ıcım rahat makınadan dedı haftaya kendı doktoruma gıdıcem ama benım yerım eolsan napardın düşünemiyorum
ben oglumda da görmüştüm sadece kalp atıslarını dınletmemıslerdı yada makınadan bılmıyorum taa hamılelıgın son zamanlrında nst ye gırdıgımde duymustum kalp atıslarını
günaydın kızlardün akşam doktora gittim takip çizelgem neyse o.sata göre dedi oda artık 8 hafta 3 günlük..
ultrasonda bakalım dedik.bebişi gördüm dedi.ama kalp atışını duymam gerek dedi.alttan bakalım mı dedi.baktırdım.bir kıpırtı var ama tam alamadım kalp atışını giiibi birşey dedi.
8 haftalık olmuş kalp atışını duyamadık.başka bir doktora görüncem.oda öyle dedi zaten.tam emin olamadım dedi.falan.:44:
canım bırebır aynı seylerı yasıyorum dıyebılırım benımde ıkıncı hamıellıgım ılkındede oldu bulantı fılan ama ılkınde psıkolojık olarak cok hazırdım bırde bılınmezlıgın ardında bazı seylere katlanmak daha kolay oldu ama zor bı hamılelık deıldı bunda dedıgın gıbı karnımda sankı bebek oynuyomus gıbı harket ve tamalar oluyor daha cok erken tabı buyuk bı ıhtımalle gaz sıkısması onalr ıdrarımda koyu ama ben su ıcemıyorum fazla eskısı gıbı mıdem bulanıyo cunku ama cay ıcımı bastırıyor nedense
canım ya ben hiç çay içemiyorum tek tiksindiğim şey ÇAY oldu nedense.annem o yüzden kabızsın diyor iç diyor ama ben elimde değil içemiyorum.sabah süt içiyorum yanında simit haşlanmış yumurta tamam zeytin reçel hayatta yiyemiyorum.senin ilk çocuğun kız mı erkek mi benim ilk kız
sahi ikili test için kaçıncı hafata gitmek gerekiyo kızlar :44:
yani eğer 3lü testi yaparsak 2li test gereksizmi olur :44:birde ikili teste takma bence soylekı ben oglumda yaptırmıstım ama 3 lude doktor fıkrımı aldı ıstersen yaparız ıstersen yapmayız dıye ben ıstemedım yaptırmaıdm bu seferde 2 lıyı yaptırmayıp 3 lüyü yapırmayı düşünüyorum 3 lü olan 2 liyide kapsıyor yanı daha ileri bi test
canım ya ben hiç çay içemiyorum tek tiksindiğim şey ÇAY oldu nedense.annem o yüzden kabızsın diyor iç diyor ama ben elimde değil içemiyorum.sabah süt içiyorum yanında simit haşlanmış yumurta tamam zeytin reçel hayatta yiyemiyorum.senin ilk çocuğun kız mı erkek mi benim ilk kız
birde ikili teste takma bence soylekı ben oglumda yaptırmıstım ama 3 lude doktor fıkrımı aldı ıstersen yaparız ıstersen yapmayız dıye ben ıstemedım yaptırmaıdm bu seferde 2 lıyı yaptırmayıp 3 lüyü yapırmayı düşünüyorum 3 lü olan 2 liyide kapsıyor yanı daha ileri bi test
10-12 ncı haftalar dıye bılıyorum ben:26:
10-12 ncı haftalar dıye bılıyorum ben:26:
ee o kıpırtıı kalp atışı oluyo daha nehadi gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?