• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

slm kizlar aksam ustu cok kotu oldum gun boyunca yediklerimi cikardim elim ayagim titredi esimle dr gitdik bebisimizin kalp atisini gorduk
ultrasona gore 1 ay 1 hafta cikdi normaldede 7 haftalik gorunuyor. dr cok cok kucuk dedi zorlz secdik taten kesenin icinde :)
neyse dr bi fitil birde ilac verdi fitil fayda etmesse ilaci kullan dedi oda rengim cok soluk oldugu icin sasirdi kullan mutlaka dedi hersey yolundaymis cok sukur 20 gun sonrada turkiyeye gidicem dedim git dedi moralin duzelir rahatlarsin dedi bu arada 2 test burda yokmus fransaya gonderiliyormus oda cok pahali dedi butun testleri yaptirmayi dusunuyoruz bakalim simdilik vakit var hakkimizda hayirlisi......

kzılar birşey sorcam ben arzum markalı dıjıtal tartı kullanıyorum hamılelkte zararlımı acaba alalı 4 sene oluyor sankı oyle bırsey hatırlyorum bılgısı olan varmıı

mide bulantım cok diycektim pardon :(
ben de bir an nasıl yaniiii demiştim...
kzılar birşey sorcam ben arzum markalı dıjıtal tartı kullanıyorum hamılelkte zararlımı acaba alalı 4 sene oluyor sankı oyle bırsey hatırlyorum bılgısı olan varmıı

valla sanmıyorum ya,radyasyon değil ki sonuçta.. ona gelinceye kadar neler var oooooooooooooo kafaya taksak ne tv ne pc ne cep..ayrılmamız lazım hayattan...

merhaba burada sohbet süpermiş.bende ekim annesi olmak istiyorum.13 martta belli olacak.şuan tahminen 6 haftalık gibi ama kesinleşmedi.eşimde bende ekim doğumluyuz.eğer bebişim ekimli olcaksa bu güzel topiğe bende hep gelicem.:emir_bebek:

merhaba burada sohbet süpermiş.bende ekim annesi olmak istiyorum.13 martta belli olacak.şuan tahminen 6 haftalık gibi ama kesinleşmedi.eşimde bende ekim doğumluyuz.eğer bebişim ekimli olcaksa bu güzel topiğe bende hep gelicem.:emir_bebek:

gözün aydın.. son adetin ne ki? neden 13ünde belli oluyor??

slm canim.ya kizlar benim 2gun once bulantim baslamisti ogun cikardim biraz daha dogerusu su disinda birsey cikaramadim midem bos oldugu icin.ertesi gunde mide rahatsizligim devam etti ama gecti bulanti falan yok daha 1 kez oldu sadece sanki hep midem agriyor ustunde tas varmis gibi.bir problem yoktu ins yani bulanti baslayinca hep devam etmek zorunda mi?

gözün aydın.. son adetin ne ki? neden 13ünde belli oluyor??

son adetim 2 ocak ama adetlerim hep gecikir.ilk devlet hastanesindeki dr ultrasona koymadan 7-8 haftalık demişti.sonra ben özel dr gittim.ultrasonda baktı ama keseyi net göremedi.çok küçük dedi.sanırım geç döllenme olmuş.13 martta tekrar bakıcaz.inşallah ekimde doğar yavrucum.:emir_bebek:

slm canim.ya kizlar benim 2gun once bulantim baslamisti ogun cikardim biraz daha dogerusu su disinda birsey cikaramadim midem bos oldugu icin.ertesi gunde mide rahatsizligim devam etti ama gecti bulanti falan yok daha 1 kez oldu sadece sanki hep midem agriyor ustunde tas varmis gibi.bir problem yoktu ins yani bulanti baslayinca hep devam etmek zorunda mi?

aklına kötü şeyler getirme benim sadece bir kez midem bulandı hatta çıkardım bence biraz da yediklerimden kaynaklıydı..sonra doktora gittiğimde çok şükür bebeğimi 2.kez gördüm uzamış ve kalbi daha çok atmaya başlamıştı...şöyle oluyor eğer şiddetli mide bulantısı yaşıyorsan gerçekten böyle uzun süren bir bulantı..1 2 kere değil yani.. ve aniden birden bire kaybolursa doktora gitmek gerekiyor..

son adetim 2 ocak ama adetlerim hep gecikir.ilk devlet hastanesindeki dr ultrasona koymadan 7-8 haftalık demişti.sonra ben özel dr gittim.ultrasonda baktı ama keseyi net göremedi.çok küçük dedi.sanırım geç döllenme olmuş.13 martta tekrar bakıcaz.inşallah ekimde doğar yavrucum.:emir_bebek:

hmm anladım canım.. benim de geç döllenme. 25 aralık son adetimdi ama ultrasonda farklı çıkınca son adet iptal oldu.. şimdiki son adetim 5 ocakmış gibi gidiyor..bakalım seninki ne kadar.. hayırlısı olsun ekim kasım farketmez...

aklına kötü şeyler getirme benim sadece bir kez midem bulandı hatta çıkardım bence biraz da yediklerimden kaynaklıydı..sonra doktora gittiğimde çok şükür bebeğimi 2.kez gördüm uzamış ve kalbi daha çok atmaya başlamıştı...şöyle oluyor eğer şiddetli mide bulantısı yaşıyorsan gerçekten böyle uzun süren bir bulantı..1 2 kere değil yani.. ve aniden birden bire
kaybolursa doktora gitmek gerekiyor..[

sagol canim ya ne bileyim henuz hic utrasona girmedigim icin hep meraktayim herseye pimpirikleniyorum.midem bulandigi zamanda ayy ne kotu biran once gecsin demistim simdide hic bulanmiyor diyorum Allahim ya:):):)

aklına kötü şeyler getirme benim sadece bir kez midem bulandı hatta çıkardım bence biraz da yediklerimden kaynaklıydı..sonra doktora gittiğimde çok şükür bebeğimi 2.kez gördüm uzamış ve kalbi daha çok atmaya başlamıştı...şöyle oluyor eğer şiddetli mide bulantısı yaşıyorsan gerçekten böyle uzun süren bir bulantı..1 2 kere değil yani.. ve aniden birden bire
kaybolursa doktora gitmek gerekiyor..[

sagol canim ya ne bileyim henuz hic utrasona girmedigim icin hep meraktayim herseye pimpirikleniyorum.midem bulandigi zamanda ayy ne kotu biran once gecsin demistim simdide hic bulanmiyor diyorum Allahim ya:):):)

slm benım 2 çocugum olucak kısmetse mıde bulantıları 4 hafta devam edıyor bıraz zor oluyor ama geçıyor zatem mıde bulantıları geçince daha sonrakı donemımız çok rahat geçiyor allah hepımızın yardımcısı olsun amin.

slm arkadaşlar mide bulantısı ve yediğim herşeyi çıkarmakla başım belada...:37:

uzman tv de bi dr bulantılara nane limon çayının ve papatya çayının çok iyi geldiğini söylüyo.. sanırım nane için yasak yok o kadarda....

bu arada ben olipsin naneli şekerini atıyorum ağzıma 1 saat kadar bulantımı baya bi hafifletiyo tavsiye ediyorumm.....

inşallah açlıktan ölmem tartılmaya korkuyorumm inşallah çok zayıflamam, son 1 yıldaa zorla 51 kilo olmuştumm kesin yine 45 lere düştümm:(((:26:

slm inş kısa surede geçer bulantın genelde 4 hafta kadar sürüyor verdıgın kıloları ılerkı aylarda fazlasıyla gerı alırsın bende bı oncekı gebelıgımde 30 kılo aldım

Bu arada bi lazımlık alacam artık tuvate gitmekten varya sıkıldım karnımız büyüyünce nasıl olacak bilmem şimdiden tuvalet sıkıntısı başladı:37::37::37:

Back
X