ya evde olan kızlarrrr yerinizde olmak için neler vermezdim şuandaaaa
cnm mide yanması için sakız çiğne iyi geliyor.afedersin ağızından gaz çıkarmana yardımcı oluyo mideyi rahatlatıyo.banada burdan kızlar demişti.bide şurup adı var onu verebilirim ama tadı iğrenç:)pek kullanmamaya çalışyıorum.mide yanması berbat bişi bende yaşıyorumbenim midemde yanıyor..
öğlen uykusu çok sağlıklıymış aslında keşke fırsatımız olsa..benim hergün saat ikide uykum geliyor..tam öglen saatinde..
hmmm,eşin de öğretmen mi?asker mi ? polis mi??ufukta burası görünüyor mu??
cnm mide yanması için sakız çiğne iyi geliyor.afedersin ağızından gaz çıkarmana yardımcı oluyo mideyi rahatlatıyo.banada burdan kızlar demişti.bide şurup adı var onu verebilirim ama tadı iğrenç:)pek kullanmamaya çalışyıorum.mide yanması berbat bişi bende yaşıyorum
netten bakmıştımm .süt içmek iyiymiş yanmaya..
öğlen uykusu çok sağlıklıymış aslında keşke fırsatımız olsa..
ben 18 aydır burdayım tatlım ve eşim yalnız çıkmamı hiç istemiyor, ne desem ne söylesem boş.. birde ben fransadayken okuyordum eve girmezdim yani şimdi buraya gelince benim için hayat alt üst oldu birde ailem çok uzaktaaaaaaaaa
kızlaar yarın görüşmek üzere diyor ve hepinizi kucaklıyorum
kızlaar yarın görüşmek üzere diyor ve hepinizi kucaklıyorum
miğdem bulanıyo offf
süper87 inşallah yarın güzel haberlerle geliceksin dualarım seninlee....
ya bu arada herkesin midesi sabah bulanir benimki aksam bulaniyor mide agrisiyla beraber.midemi tutup yatiyorum.baska mide agrisi olan varmi kizlar?
benimdee aynenn gecelerii, akşamlarıı sanki dahabi çoğalıyooobugünde açaip yanıyooo zaten reflü olunurmuş hamileyken geneldee
ilaç olarakevet canim ya aksama dogru cogaliyor agir birseylerde yemiyorum ki.ama son bir kac gundur mide agrisi bulantiyi bastiriyor of
arkadaşlar facede gördüm belki okumak isteyenleriniz olabilir...
Hamilelikte Okunması Faydalı Dualar:
1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşirah Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?