2012 Ekim Anneleri

evime gitmek istiyorum Allahım yaaa offf çok fena oldum yaaa
sanki 10 kişiden dayak yemiş gibiyim

Kızlar bu arada bıze de iş yerinde pembiş karanfil dağıttılar bız farklı bınadayız dıye vermezler dıyodum oncekı senelrde verıyolardı yoksa ama az once gelıp dagıttılar kocişim utansınn

Kızlar bu arada bıze de iş yerinde pembiş karanfil dağıttılar bız farklı bınadayız dıye vermezler dıyodum oncekı senelrde verıyolardı yoksa ama az once gelıp dagıttılar kocişim utansınn

allah seni kociş utansın yazmış haahahha

ben 18 aydır burdayım tatlım ve eşim yalnız çıkmamı hiç istemiyor, ne desem ne söylesem boş.. birde ben fransadayken okuyordum eve girmezdim yani şimdi buraya gelince benim için hayat alt üst oldu birde ailem çok uzaktaaaaaaaaa

Kızlarr cok kotu uykuu bastırdı ben iki saat uyuyayım bari off bulaşklarımıda yukamadım halim yok napaym dursun kalknca yukarım hepinizi öpüyorum ...
buda benden size

MESELA diyorum; bu gece bir DELİLİK yapsam..!
Bıraksam MUTFAKTA biriken bulaşıkları,
Çeksem arkamdan kapıyı,
Korkmadan dolaşsam bütün şehri,
Kimse DOKUNMASA bana,
Bugün alabildiğince KADIN,
Alabildiğince ÖZGÜR olsam.
KADIN başıma gitsem bir meyhaneyi dağıtsam..!
Bakışıma mana, bedenime para biçilmese,
Neşeli halime yakıştırılmasa hiçbişe..
Gülümseyen halim hafif meşrep olmasa,
Kırılmaz bir kalbim olduğu varsayılmasa..
Aşkımı anlatsam, utandırılmasam.
Sarılabilsem özgürce,hiç utanmasam.
Ben AĞLASAM...
Şişenin dibine dibine vursam..!
Küfür etsem ağız dolusu, utanmasam;
Şehre isyanımı haykırsam.

Kim bilir kaç kere satılmıştır, bu dünyanın ANASI...!
MESELA diyorum;
Bu gece de ben BABASINI satsam..!
KADNLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

waoaww babasını

güzelmiş

valla gözünü karartmışsın,iyi cesaret etmişsin...üni falan okudun mu? çalışmıyordun dimi??
eşim burda çalışıyo bu sene nasipse son senemiz inşallah benim babamda öğretmen zafer ilköğretimde

hmmm,eşin de öğretmen mi?asker mi ? polis mi??ufukta burası görünüyor mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…