ne gibi mesela canım kusmam yok halsizliğim var uyku hali .iştahsızlık falan.tatlı yemiyorum ekşiler ve tuzlular vs.
arcak, reds ikinizde güler yüzlü mülayim insanlara benziyorsunuz.masum
canım bız artık oyle herseye kafamızı takıp canımızı sıkmamalıyız (dıyene bak) ama gercek dıyorum bosever sen ben cok mecbru kaldıgımda parol ıcıyodum oncekı hamılelıgımd eama bılmıyom gene de:26:
canım o gün faceden baktık ama eklememiştik birbirimizi...
ben unuttum sadece ismin aklımda...
sen hatırlayabiliyorsan ekleyebilirsin :))
sağol kuzummmsen de esra erol a benziyorsun zira kendi fotolarını göremiyorum da :44:
olmaz canım pazar günü benimde çok ağrıdı doktoruma sordum parol atabilirsin dedi hiç bi şekilde zararı yokmuş biliyomusun emzirirken bile süte karışmıyormuş
sakın bekleme bende sabahtan akşama kadar geçer diye bekledim içmedim çok ağrıdı sonra dayanamadım doktoru aradım içebilirsin yani
yani hala belirtilerin devam ediyor dimi?benim bir arkadasin bebegi karninda olmustu ama onun butun belirtileri sak diye kesilmisti sonra doktora gittiginde ortaya cikmisti onun icin sordum bak senin belirtilerin devam ediyormus burda bir arkada yazmisya bir doktor bebeginin kalp atisi yok demis baska doktora gitmisler ve bebisinin kalp atislarini duymus:)
kız nerem benziyor esra erolaben sevdiğim için koydum kadını avatara
o gün arkadaşa mesaj atmıştım profilini. ekledim şimdi şeker
evet canım...cimeka sen kulada mı çalışıyosun
maşallah
ahanda arkadasım bana cevap vermişşşbende gene kaynadı sorum dıyodum ama sabah arkadasın sıkıntısına yogunlastık bıde fazla kımse yoktu oncelıkle saol canım cvbın ıcın
ben sadece testle ogrenmıstım sonucu yanı doktora ılk kez bu hafta gıttım ama bısey goremedık nedne dersen makına eskıydı yan ıoyle dedı doktor normal dedı haftaya kendı doktorum agıdıcem ılk kez bakalım merakla beklıyom ama bazı arkadaslarda erkek cocukta yuksek oluyomus deger dedı bıde mol gebelıkte oluyo bıldıgım kadarıyla allak korusun tabı de bı tek sen ıkız dedınncok ısterdım ıkı kızım olsa ama zor cunku bızım ve esımın aılesınde hıc ıkız yok:26:
hiç belli olmaz çoğul gebelikler,dünyadaki ilk ikiz nasıl oldu dimi ama??illa ailede olacak diye bişey yok..inşallah değerin iyidir ve bebiş vardır..erkekte kızda farketmez değerler..
ha bu arad sonucları kendı doktoruma gostercem dıgerıne gıtmedım bı daha
kızlar ben 4 kilo vermeme rağmen pantolonlarım sıkmaya ve rahatsız etmeye başladı....
yaw resmin o değil mi kuzum,onu diyorum..senin fotonu görmedim ki daha
saol canım..işte hassas olunca demekki ilave geriliyoruzbi parol içtim artık inşallah ağrım geçer..
cimeka canım hangi okulda çalışıyosun soruyorum çünkü bende kulalıyım
arkadaş olalımda gör.dur ekliyim ben seni
ama ben göremıyorum tıklayınca hata verıyor yaa:44:özayı sevmem
kızlar albüm yaptım bir kaç foto ekledim size kocişimide ekledim hadi koşun bakın
arcak, reds ikinizde güler yüzlü mülayim insanlara benziyorsunuz.masum
avatarındaki resimden etkilenmiş olcam ki esmer biri bekliyorumsarışın görünce sanki seni hep esmer tanıyomuşum da yeni sarı yapmışın kadar şaşırdım
eşinle ne güzel inceciksiniz maşallah, yakışıyorsunuz kuzum..sen de aynen güler yüzlü ve şekersin
ama ben göremıyorum tıklayınca hata verıyor yaa:44:
arkadaş degiliz ondan sanırım
hehe saol canım aynen öyleyimdir
ben de 3.5 verdim ama bi şişlik bi sıkıntı bi dolgunluk var,kıyafetlerde biraz dar gelmeye başladı..yalnız en büyük şikayetim bel ağrısı ve sırt ağrısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?