2012 Ekim Anneleri

cnm benimde sat 23 aralık normalde
ama 27-28 falan görünüyoda siz nasıl büyük çıkıyosunuz tickerde onu çözemedim
benimde satla 4*5 gün oynuyo
heralde yumurtlamadan öncemi hamile kalmış oluyoruz ne :44: bende anlamadım erken döllenme olabilirmiki

haha bencede kıs benim şimdiden kocaman sütlenince nolacam ben

canım benım sata göre dogum 29 eylül.. tickerdede böyle.

ama dün ki ultrason sonucuna göre 28 eylül gözüktü.

ben bugun sata göre 10+6 yım. ama ultrasona göre tam 11 haftalıgım..

tickere göre 1 gun ondeyız suan..

sormak istediğin buydu sanırsam.. biz tamamen ultrasonun yalancısıyz

aynen...zaten ben son adet tarihimi bile bilmiyorum dediğin gibi sağlıklı olsunlarda,önemli değil...yazarım tabi,zaten en son gittiğimde 3 cm e takındı boyu.doktor uzun boylu dedibakalım bugün ne göreceğim merak ediyorum..

şimdi anladım cnm ben satı baz aldım sadece:)
benim satım 23 aralık doğum tarihim 28 eylül
ama ultrosana göre 2 ekim doğum tarihim

Ben aranıza yeni katıldım. beylikdüzü medilife hastanesine gideniniz var mı. ben geçen hafta burcu hanıma gittim. yanlız biraz ilgisiz buldum kendisini. muayene 5 dk bile sürmedi. ne beslenmeden ne de hamilelikle ilgili herhangi bi şeyden bahsetti. böyle giderse doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. beylikdüzünde yada medilife da ilgili bildiğiniz bi doktor var mı?

bende çözemedimm ama şöyle diyim,benim ilk doktorum bebek ne kadar küçükse ultrasonda o kadar doğru sonuç verir demişti.yani haftalar ilerledikçe yapılan ölçümler yanıltıcı olabilir demişti.benim ilk 4 ekim di doğum tarihim.bu doktor da bi kaç ultrason değerine bakalım dedi ard arda birbirini tutuyomu, amaaan bi kaç gün oynuyo sonuçta

ben anadolu yakasındayım canım yardımcı olamıcam

ooo senin ki bayagı uzunmus.. bende 3 hafta evvel gittiğimde 7 haftalıkken yani 1,17 cm di.. bu haftada 4,04 cm bebişin boyutundan haftasından satı hesaplar doktorun.. bugun bellı olur zaten..

şimdi anladım cnm ben satı baz aldım sadece:)
benim satım 23 aralık doğum tarihim 28 eylül
ama ultrosana göre 2 ekim doğum tarihim

bence bebişinnnnn haftasını yakalıcekk sende eylül annesi olcen... ben 7+5 ken ultrasonda 7+2 gozuktu.. dogum 2 ekime atıldı.. dünde 10+6 gozuktu dogum 28 eylüle geldi seninde eylüle donucek bence..

bende senin gibi düşünüyorum eğer bir sorun olmazsa neden normal doğum olmasınki
dediğin gibi daha çok erken hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde o güleri görelimde

doktorlar bizden daha pimpiriklii :)) sen aynı doktorunda mı devam ediyosun canım.

10+3 üz cnm bizde

maşallah maşallah 40. haftayı görelim inşallahhh :)))

kızlar bide benim 9+0 çıktı ultrasonda önden gidiyor bi kaç gün heralde aranızda öyle olan var mı?

hep böyle sağlıklı olsun inşallah. canım bende çarşamba gittim doktora o zaman 10+4 olmasına rağmen doktor 11 haftalık gözüküyor durumu iyi dedi. yani telaşlanma benim de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…