hemi de ne büyük
benimde önce 4 ekim çıkmıştı cnm sonra 2 oldu:)bende çözemedimmama şöyle diyim,benim ilk doktorum bebek ne kadar küçükse ultrasonda o kadar doğru sonuç verir demişti.yani haftalar ilerledikçe yapılan ölçümler yanıltıcı olabilir demişti.benim ilk 4 ekim di doğum tarihim.bu doktor da bi kaç ultrason değerine bakalım dedi ard arda birbirini tutuyomu, amaaan bi kaç gün oynuyo sonuçta
bende öyle sanıyorum cnm zaten sezeryan düşünüyorum her harikarda eylül olucak tabi normal giderse herşey nasip..
bence bebişinnnnn haftasını yakalıcekk sende eylül annesi olcen... ben 7+5 ken ultrasonda 7+2 gozuktu.. dogum 2 ekime atıldı.. dünde 10+6 gozuktu dogum 28 eylüle geldiseninde eylüle donucek bence..
amanınnkaç kıs merak ettim şimdi
ooo senin ki bayagı uzunmus.. bende 3 hafta evvel gittiğimde 7 haftalıkken yani 1,17 cm di.. bu haftada 4,04 cmbebişin boyutundan haftasından satı hesaplar doktorun.. bugun bellı olur zaten..
bence bebişinnnnn haftasını yakalıcekk sende eylül annesi olcen... ben 7+5 ken ultrasonda 7+2 gozuktu.. dogum 2 ekime atıldı.. dünde 10+6 gozuktu dogum 28 eylüle geldiseninde eylüle donucek bence..
sağol canımhep böyle sağlıklı olsun inşallah. canım bende çarşamba gittim doktora o zaman 10+4 olmasına rağmen doktor 11 haftalık gözüküyor durumu iyi dedi. yani telaşlanma benim de öyle
tamam sağol canım:114:
kızlar ben hala kalp atışı duyamadım dinletmiyo uyuz doktorum yaaa
bende kısa sayılmam zaten,bebeğimde bana benzesinn,inşallahh evet bakalım bugün ne olacak...
ben normalde 85B takıyorum da, şu an sütyenin içinde zor zaptediyorum kendlerini
haftasonu kendime alışveriş yapıcam inş,pantalon falan da almam lazım
ay ne güzel benim göbek ve totoda buyume var 1 kılo aldım gögüslerde şiş top gibi duruyorlar
benım doktorumda hıc dınletmedı yaa sadece gördükk..
benimde önce 4 ekim çıkmıştı cnm sonra 2 oldu:)
mide bulantıların varmı?benim başladı maalesef.akşam okadar tahriş olduki kan kustum..
bende öyle sanıyorum cnm zaten sezeryan düşünüyorum her harikarda eylül olucak tabi normal giderse herşey nasip..
bende göbek hiç yok kilo alımımda çok şükür yok:)
ama göğüslerim çok büyükler:)
kızlar ben hala kalp atışı duyamadım dinletmiyo uyuz doktorum yaaa
zararlı olduğunu söylüyo ışınların ne alakaysa:)
neyse sağlıklı olsunlarda duymıyım napim cnmmm
ne zaman çağırdı seni?
ben en son 9 da gittim 12 de çağırdı ense kalınlığı için
kaçla hamile kaldınız kızlar??
ben 56 57 arası hamile kaldım boyum 1.65
sabahları 55.600 e kadar düşüyorum 55-56-57 arası gdip geliyorm:)
hiç kilo almadım inş 3 ayı böle atlatırım
ne zaman çağırdı seni?
canım evet okudum senin durumunu.inan çok iyi anlıyorum,benimde kan gelmişti bi kere boğazımdan. ben 3 hafta dünyadan koptum resmen bulantılar yüzünden ama benim erken başladı canım,daha 6 haftalık değildim.baya kilo kaybettim,geçen hafta doktora anlattım durumu,çok iyi bişey değil bu dedi,serum verdi hemen,vitamin,bulantı hapı filan toparladım bu ara biraz. ben hiç bişey yiyemiyodum,en azından yemeye başladım.ve aç kaldıkça daha kötü olur dedi doktor mide sürekli asit üretir,öğürüncede asit çıkar bu da acaipp derecede yakıyo insanın boğazını,aç kalmamaya çalış.daha önce hiç bulanmıyomuydu miden???
ayy ne güzel ben bayagı minyonumm.. bebeğimde minyon olcek anası gibi
randevun kacta ona göre o saatlerde geleyim merak ederim ben
ne zaman çağırdı seni?
Allah allah ilginç ama göstreiyodur atışları heralde dimi
ben 58 dim 57 oldum ama boyum kısa 1.60 bende almadım ama dr bugün 3 aydan sonra çok hızla alırsın dikkat et dedi
cnm hafif öğürmelerim oluyodu iyiydim yanii 2 haftadır falan başladı öğürmelerde..dünde baya baya kustum yani.. inşallah böyle devam etmezz
ne zaman çağırdı seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?