2012 Ekim Anneleri

yoo bu kadar tembellik yeterbenimde kaynanm sağolsun hergün gelip işimi görüyordu ama artık gelemiyo bugünlerde her işim kendim görüyorum artık ama yavaş yavaş ağır bir şekilde

Kedersiz kacinci tup bebek denemendi bu? Benim 2. Denemem insallah saglikla kucagimiza aliriz

evet canım tüp bebekle hamile kaldım. herkesin bebişi kıymetlidir ama biz bunun için çok emek sarfettik o yüzden de bizim için çok kıymetli. doktor sezeryan olabilir dedi ama ben eğer herşey yolunda giderse normal istiyorum dedim. o günlere bi gelelim de artık hayırlısı.

ya şirkette ticker lar çıkmıyo bazen o yüzden göremiyorum gerçi şu an varmı sen de onu da bilmiyorum bi de çok sık gelmiyon ya senin de dediğin gibi..tamam artık unutmam :26:

hımm anladım canım.. var benimde tickerimm.. 10+6 diyor orda kocaman olduk teyzosuuuu

kızlar yaptığımız alıntılarda kime cevap verdiğimize iyi bakalım..arada bana da oluyor düzeltiyorum sonra..asıl cevap vermek istediğiniz kişi göremez sonra
evet nedense böyle bir sorun oluyor dikkat etmek gerekiyo
merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza tahmini doğum tarihim 23 ekim allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

hoşgeldin canım tebrikler

bende senin gibi düşünüyorum eğer bir sorun olmazsa neden normal doğum olmasınki
dediğin gibi daha çok erken hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde o güleri görelimde

merhaba canım hoşgeldin.....benimde en son gittiğimde doktor doğumu 28 eylül olarak verdi.benimde haftasına göre büyük çıktı.olabilirmi acaba? ama ben çatlatma iğnesi oldum,ne zaman çatladı yumurtam biliyorum,anlamadım yani.neyse bugünde kontrolüm var acaba ne olacak merak ediyorum..

canım gerçekten çok üzüldüm ilk hamileliğinmiş benimde ilkinde kalbi durmuştu dr bazen ilk bebeklerde olabiliyor dedi büyük ihtimalle sonraki sağlıklı olur dedi
benimde 8 haftalıktı kürtaj olduğumda zor bir durum ama sen çok güçlü bir insanmışsın tebrik ederim ben çok yıpranmıştım ama zaman herşeyin ilacı olacak sana inan tekrar geleceksin hamileyim diye bak demişti dersin hem bu sefer sağlıklı olacak inşallah

kızlar buarada sabah dra gittim dualarınız için teşekkür ederim bebeğim sağlıklıymış çok şükür rabbime

hosbulduk canımm
benim sat 24 aralık normalde 29 eylül gozukuyor dün 28 gözüktü 1 gun ondeyız bakalım saglıklı dogsunlarda eylül ekim sorun değil...
ayy seninde bebişin kocaman olmustur.. gelince yaz merak ederiz hee..

kızlar bide benim 9+0 çıktı ultrasonda önden gidiyor bi kaç gün heralde aranızda öyle olan var mı?

cnm benimde sat 23 aralık normalde
ama 27-28 falan görünüyoda siz nasıl büyük çıkıyosunuz tickerde onu çözemedim
benimde satla 4*5 gün oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…