2012 Ekim Anneleri

Super87 canim cok uzuldum . Ben daha gectigimiz cumartesi tam 7 haftalikken guya cok unlu bir dr a gittim kalbi durmus kurtaj olmalisin dedi cok uzulduk yikildik hatta tickerimi falan sildim ogun ama ertesi gun baska dr boze kalp sesini dinletti buyuklugu normal dedi Allah a sukur normalmis. O yuzden baska dr a da git ve son model ultrason makinasi olan bir dr a got cunku bebek kucukken bazi makinalar algilayamiyomus kalp sesini insallah sende bizlerde saglikla kucagimiza alip buyuturuz bwbeklerimizi

benim ilk gebeliğimde de seninle aynı sorun olmuştu ve rabbim 7 ay sonra tekrar hamile kalabilmeyi nasip eyledi. bakalım bugün de ilk kontrolümüz olacak :) dilerim bu sefer her şey yolundadır..[/QUOTE]

merhabe ben de Bursa.dayım..dr.a kime gidiysn canım? benim de ilk hamileliğim ve pek dr. tanımıyrm burda?

aynen cnm üst katta 6 kişiyiz sağım solum yanım herkes sigara içiyor...şirkette sigara içmeyen kimse yok..heryer duman

aynen bizde toplam 4 kişiyiz gelenleri saymazsak herbiride günde 2 paket içiyor hemen pencereyi açıyorum allahtan havalar güzelleşti yoksa midem allak bullak oluyor ve kmseye bişey diyemiyorsun kimin umrundaki senin bebeğin

aynen bizde toplam 4 kişiyiz gelenleri saymazsak herbiride günde 2 paket içiyor hemen pencereyi açıyorum allahtan havalar güzelleşti yoksa midem allak bullak oluyor ve kmseye bişey diyemiyorsun kimin umrundaki senin bebeğin

bizim burda pencerede patronn odasında oda günde 3 paket içiyo...

canım mimarlık bürosunda çalışıyorum yani kendi mesleğimi yapmıyorum burada çizim yapıyorum 1 senedir öğrendim kendim bilgisayar mezunuyum 82 puanım olur die umut ediyorum alıma bağlı hazirandaki

o zaman sizin ayrı bizim ayrı bir derrt bende hergün binbirtürlü müşteriyle muhattabım onlara güler yüzlü davranmam gerek falan filan sıkıldım artık .. inşallah atanırım diye düşünüyorum ya

bende kamuya 6.5 aylık hamıleyken gırmıstım yasal ıznımı kullandım ama benım sıgortam vardı oncekı ıs yerımde sorun olmadı
ücretsız kullanmadım nolur nolmaz dıye

bizde öyle bişey yok canım akşama kadar bilgisayar başında çizim yapıyorum kimsede karışmıyor çok şükür ama anlayışsız olmaları üzüyor beni gidip şikayet edesim geliyor sigortasız işçi çalıştırıyorlar kapalı yerde sigara içiyorlar

bende 67.4 tüm 2 gun once 66.8 dım boyum 1.70 en fazla 80 le bıtırmek ıstıyorum bakalım

merhaba, benim 1,72 boyum ve 68 kilom, sen diyetisyen.e mi gidiyorsun? yoksa kendin mi dikkat ediyosun..senle sat.ımız aynıydı sanırım 6+0 da göremedim kalp atışını sen gördün mü?

Son düzenleme:
merhaba kizlar carsamba cok rahatsizlandim dr gitdik dr cok sasirdi rengin cok solmis dedi. bulantimin ve kusmamin cok oldugunu soledim. usg bakti kalp atisini gordu ama sesini dinletmedi cok kucuk minnacik dedi son atetime gore 7 hafta usg ye gore 1 ay 1 hafta yani 5 hafta gec dollenme oldugu icin normal dedi peki simdi hangisini baz alicaz neye gore takip yapicaz bilern var mi ?

birde bana bi surup solemisdi telefonda pek faydasini goremedim bulantim kesilmedi deyince bana bir fitil verdi bulanti icin yemekden once kullan dedi eczaci gunde 2 kez diye uzerine yazmis daha once duyan yada kullanan varmi fitili cok kullanmamaya calisiyorum birde fitili kullandiktan sonra hala yemek yiyemessen ilaci icdedi hem ilac hem fitil agir olmaz mi ? ilaci kullanmadim hic fitilide gunde 1 kez kullandiyorum onunla butun gun idare ediyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

bu yeni mi oldu canımmm?? peki şimdi durumun ne??

canım burda bir kaç arkadaşımız var geç döllenme olan onlar ultrasyona göre ilerliyorlar sata göre değil...
hatta dr ları onlara ultrasyona göre sat söylüyorlar...

sen sat ını baz alıcaksın canım..bebiş yetişiyormuş kendi tarihine..diğer konuda bi bilgim yok

kızlar bence de gerekli yerlere şikayet edin bassınlar bi güzel.bu ne böyle?! hamile olmasanız bile öküzlük yaptıkları

canım ben şikayet etsem hemen anlarlar niye bugüne kadar değilde şimdi inan akşama kadar leş gibi oluyorum sigara kokusu üstüme sinmiş az mide bulantımı tetikliyo

arkadaşlarr bende 7 hafta 3 günlük hamileyimm gittik bebişin kesesini gördük 20 martta gene kontrolüm war herşey normalmiş.ama midem çok bulanıyor canım hiçbişey yemek istemiyor sürekli uyku hali.resmen başka boyuta geçtimm şimdiden karnım çıkmaya başladı doktora sordum normal bu hafta dedi sizdede warmı biraz karında çıkıntı :)))

sen sat ını baz alıcaksın canım..bebiş yetişiyormuş kendi tarihine..diğer konuda bi bilgim yok

redcim cimeka arkadaşımız satına göre ilerlemiyor..
geç döllenme olduğu için dr u ona 10 gün sonrasına sat ayarladı ultrasyona göre..

gözünüz aydınnn
olmaz mı benim sol tarafımda bir kaç günlük sertlik bile varr

ben sata göre değil ultasona göre baz alıyorum kızlar tickerimde ultrasona göre...
sata göre 11+2 falan olmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…