aynen cnm üst katta 6 kişiyiz sağım solum yanım herkes sigara içiyor...şirkette sigara içmeyen kimse yok..heryer duman
aynen bizde toplam 4 kişiyiz gelenleri saymazsak herbiride günde 2 paket içiyor hemen pencereyi açıyorum allahtan havalar güzelleşti yoksa midem allak bullak oluyor ve kmseye bişey diyemiyorsun kimin umrundaki senin bebeğin
canım mimarlık bürosunda çalışıyorum yani kendi mesleğimi yapmıyorum burada çizim yapıyorum 1 senedir öğrendim kendim bilgisayar mezunuyum 82 puanım olur die umut ediyorum alıma bağlı hazirandaki
o zaman sizin ayrı bizim ayrı bir derrt bende hergün binbirtürlü müşteriyle muhattabım onlara güler yüzlü davranmam gerek falan filan sıkıldım artık .. inşallah atanırım diye düşünüyorum ya
bende 67.4 tüm 2 gun once 66.8 dım boyum 1.70 en fazla 80 le bıtırmek ıstıyorum bakalım
ben de 6+0 ken başka bi dr. gittim...kesem grnüyo..bi kıpırtı war dedi bakın ben grebiliyorum dedi..ama bu bebek anlamına gelmez..bişiy olmayabilir de dedi..ne bu şimdi..olumlu mu olumsuz mu konuştu anlamadım..şu dr.lar neden bizim ruh halimizden hiç anlamıyolar!!
bizim burda pencerede patronn odasında oda günde 3 paket içiyo...
merhaba kizlar carsamba cok rahatsizlandim dr gitdik dr cok sasirdi rengin cok solmis dedi. bulantimin ve kusmamin cok oldugunu soledim. usg bakti kalp atisini gordu ama sesini dinletmedi cok kucuk minnacik dedi son atetime gore 7 hafta usg ye gore 1 ay 1 hafta yani 5 hafta gec dollenme oldugu icin normal dedi peki simdi hangisini baz alicaz neye gore takip yapicaz bilern var mi ?
birde bana bi surup solemisdi telefonda pek faydasini goremedim bulantim kesilmedi deyince bana bir fitil verdi bulanti icin yemekden once kullan dedi eczaci gunde 2 kez diye uzerine yazmis daha once duyan yada kullanan varmi fitili cok kullanmamaya calisiyorum birde fitili kullandiktan sonra hala yemek yiyemessen ilaci icdedi hem ilac hem fitil agir olmaz mi ? ilaci kullanmadim hic fitilide gunde 1 kez kullandiyorum onunla butun gun idare ediyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
merhaba kizlar carsamba cok rahatsizlandim dr gitdik dr cok sasirdi rengin cok solmis dedi. bulantimin ve kusmamin cok oldugunu soledim. usg bakti kalp atisini gordu ama sesini dinletmedi cok kucuk minnacik dedi son atetime gore 7 hafta usg ye gore 1 ay 1 hafta yani 5 hafta gec dollenme oldugu icin normal dedi peki simdi hangisini baz alicaz neye gore takip yapicaz bilern var mi ?
birde bana bi surup solemisdi telefonda pek faydasini goremedim bulantim kesilmedi deyince bana bir fitil verdi bulanti icin yemekden once kullan dedi eczaci gunde 2 kez diye uzerine yazmis daha once duyan yada kullanan varmi fitili cok kullanmamaya calisiyorum birde fitili kullandiktan sonra hala yemek yiyemessen ilaci icdedi hem ilac hem fitil agir olmaz mi ? ilaci kullanmadim hic fitilide gunde 1 kez kullandiyorum onunla butun gun idare ediyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
kızlar bence de gerekli yerlere şikayet edin bassınlar bi güzel.bu ne böyle?! hamile olmasanız bile öküzlük yaptıkları
kızlar bence de gerekli yerlere şikayet edin bassınlar bi güzel.bu ne böyle?! hamile olmasanız bile öküzlük yaptıkları
sen sat ını baz alıcaksın canım..bebiş yetişiyormuş kendi tarihine..diğer konuda bi bilgim yok
arkadaşlarr bende 7 hafta 3 günlük hamileyimm gittik bebişin kesesini gördük 20 martta gene kontrolüm war herşey normalmiş.ama midem çok bulanıyor canım hiçbişey yemek istemiyor sürekli uyku hali.resmen başka boyuta geçtimmşimdiden karnım çıkmaya başladı doktora sordum normal bu hafta dedi sizdede warmı biraz karında çıkıntı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?