canım ben bugün sata göre 9+1 ulrtasyona göre 9+3 üm..
ama ben 9+1 olarak sayıyorum..
kilo konusunda son aylarda çok alınacağını duyduğum için ben hakkımı o günlerde kullanmak istiyorum
mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum sağolsun bulantılarımda çok yoğun olduğu için ayrı bir çabayada gerek kalmıyor..
canım bende bebişi en son 7+0 de gördüm 15 gündür görmediğim için bende merakla bekliyorum gelişmeleri..
sadece netten takip ederek ilerliyorum gelişmeleri..
bir kaç gün içinde benim de kontrolüm var hemde 2 li test için gün alıcaz..
gerçi dr um bana 11. haftada 2 li testini yaparız dedi ama ben 12 de düşünüyorum cinsiyeti de öğrenebiliriz diye..
kızlar...moralim bozukdra gittim kontrole. bebişim 11mm olmuş. ama kese etrafındaki kanama artmış. iğnede verdi. gün aşırı iğne olman lazım dedi bir hafta. bide bebeğime göre kesem küçük kalmış biraz ne demek bu yaa kötü bişiler mi olucak? :26:bol su iç dedi. zorluyorum kendimi en az 1,5 lt su içiyorum ama ne yapıcam ben ? kendimi şuan çok kötü hissediyorum. gecede rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm alt üst oldum iyice..
benim daha 10 günü geçik war kontrole sen gidince yaz hemen neler olmuş bebişe :))bende internetten takip ediyorum bakıyorum neleri gelişiyo diye ama hergün doktora gitmek istiyorum bebişi görmek için bilseydim kadın doğumcu bi eş bulurdum
Super87 canim cok uzuldum . Ben daha gectigimiz cumartesi tam 7 haftalikken guya cok unlu bir dr a gittim kalbi durmus kurtaj olmalisin dedi cok uzulduk yikildik hatta tickerimi falan sildim ogun ama ertesi gun baska dr boze kalp sesini dinletti buyuklugu normal dedi Allah a sukur normalmis. O yuzden baska dr a da git ve son model ultrason makinasi olan bir dr a got cunku bebek kucukken bazi makinalar algilayamiyomus kalp sesini insallah sende bizlerde saglikla kucagimiza alip buyuturuz bwbeklerimizi
kızlar...moralim bozukdra gittim kontrole. bebişim 11mm olmuş. ama kese etrafındaki kanama artmış. iğnede verdi. gün aşırı iğne olman lazım dedi bir hafta. bide bebeğime göre kesem küçük kalmış biraz ne demek bu yaa kötü bişiler mi olucak? :26:bol su iç dedi. zorluyorum kendimi en az 1,5 lt su içiyorum ama ne yapıcam ben ? kendimi şuan çok kötü hissediyorum. gecede rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm alt üst oldum iyice..
senin daha erken zaten arkadaşım yeni duyulmaya başlanır kalp atışın
canım 6+0 da gitmişsen duyamaman çok normal...ben 6+3 de bile zor duydumm..
bence olumsuz düşünme..gittiğinde hayırlısıyla göreceksin inş..
hmm senın boyun dah auzunmus canım ben hamıle kalmadan once verdım bıraz kendı cabamla ama hedefıme ulasamadım uzun sure korudum kılomu ve hamıle kaldım .ben bugun 6+4 üm doktora gıtmedım yanı gıttım de kendı doktoruma deıl orda gormedı keseyı bıle makına eskı dedı hamılelıgın de yenı dedı haftaya kednı doktoruma gıdıcem canım 6+0 da gorunmeyebılır ama
allah ıyılıgını versın gecenlerde aynı seyı bende dusundum dedım kadın dogumcuyla evlenmek varmıs ıstedıgın an gıt bak gor mınnagını boyle beklemek cok zor oluyor.
canlar hamılelıkte nasıl mıde bulantısına ve ıstahsızlıga engel olamıyorak bence yemek yeme ıstegınede engel olamayız gıbıme gelıyor.cunku hormonlar cok degısık ve aserdıkten sonra ısımız zor olacak.keske kılo almasak ama ınsan yemek yemek ıstedıkten sonra kendıne zor hakım olur
edammm + melekangel + super87 + nitemmm + Brck + leyli2212 + 14112006 + jakobi + nergis67 + arcak81 + gecem + gLssHh + ay_she + redshadow + blackberry_82 + Elvira + burcuerdem + Carnationn
kızlar zaten ben bu dr.a 2 alternatif olarak gittim..hala dr. belirleyemedim de..ilki gayet canayakın davrandı bana ama bu gayet soğuk konuşup bana tüm olumsuzlukları söyledi sağolsun..
zaten kalp atışı beklentim yoktu ama o dile getirdi..umarım yeni randevum ii geçer...
bebekler bizden beslenmeye başladıktan sonra işimiz zor zaten..
ne aç kalabiliriz ne de engelleyebiliriz..
ama dr lar da ilk 3 ay da kilo almayı önermiyor..
3 aydan sonra bol bol alıcaz zaten
benim daha 10 günü geçik war kontrole sen gidince yaz hemen neler olmuş bebişe :))bende internetten takip ediyorum bakıyorum neleri gelişiyo diye ama hergün doktora gitmek istiyorum bebişi görmek için bilseydim kadın doğumcu bi eş bulurdum
geçen seneki iznimden bi haftam var alıcam onu. bir hafta evde yatıcam.. inşallah dediğin gibi olur canım yaacanım sakın ol calısıyorsan rapor al bence rıskın varsa yat dınlen hemen kötü düşünme inş bebeğin seni bırakmıycak
evet kanama yok henüz ama işte kese etrafındaki kanama daha da büyürse keseyle duvar arasına girer ve keseni söküp alır dedi doktorkalbini ferah tut benim tanıdıklarım war kanamaları olduğu halde bebişlerine bişey olmadı ki sende daha kanama yok .az miktarda kanama olursa bile problem olmuyomuş sen suyunu iç duanı et moralini yüksek tut cok etkili moral biliosunnn
bitanemmm sakin oll daha çok yeni bebişleriniz büyüyecekkk
kanama normalmiş kızlardada oldu elbet geçecek..
iğneni vurul hergün
hangi iğnedenn verdi?ben hala haftada bi vurulıuyorum..
benim doktorum bişi anlatmıyo die kızıyorum ama anlatsada ben kafayı yerim sanırım
valla haklısın ne şanslı kadın doğumcu eşleri...
bende meraktan çatlıyorum..acaba gelişti mi bir sorun var mı diye rüyalarıma giriyor..
heyecanla bekliyorum..bakalım belki yarın belkide pazartesi giderim dr a..
daha fazla bekleyemem çünkü..
ya bura facebook.taki gibi beğenemiyomuyuz msjları..cok lazım su msj için baksanıza ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?