ben sata göre değil ultasona göre baz alıyorum kızlar tickerimde ultrasona göre...
sata göre 11+2 falan olmam lazım..
merhaba kizlar carsamba cok rahatsizlandim dr gitdik dr cok sasirdi rengin cok solmis dedi. bulantimin ve kusmamin cok oldugunu soledim. usg bakti kalp atisini gordu ama sesini dinletmedi cok kucuk minnacik dedi son atetime gore 7 hafta usg ye gore 1 ay 1 hafta yani 5 hafta gec dollenme oldugu icin normal dedi peki simdi hangisini baz alicaz neye gore takip yapicaz bilern var mi ?
birde bana bi surup solemisdi telefonda pek faydasini goremedim bulantim kesilmedi deyince bana bir fitil verdi bulanti icin yemekden once kullan dedi eczaci gunde 2 kez diye uzerine yazmis daha once duyan yada kullanan varmi fitili cok kullanmamaya calisiyorum birde fitili kullandiktan sonra hala yemek yiyemessen ilaci icdedi hem ilac hem fitil agir olmaz mi ? ilaci kullanmadim hic fitilide gunde 1 kez kullandiyorum onunla butun gun idare ediyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
arkadaşlarr bende 7 hafta 3 günlük hamileyimm gittik bebişin kesesini gördük 20 martta gene kontrolüm war herşey normalmiş.ama midem çok bulanıyor canım hiçbişey yemek istemiyor sürekli uyku hali.resmen başka boyuta geçtimmşimdiden karnım çıkmaya başladı doktora sordum normal bu hafta dedi sizdede warmı biraz karında çıkıntı :)))
bu yeni mi oldu canımmm?? peki şimdi durumun ne??
o gün eşimle benim cok canımız sıkıldı..ilk gittiğim dr. randevum var 14ünde onu bekliyorum..hayır belki erken kalp atışı için ama pat diye olumsuzluk söylenmez ki..umarım 14ündeki muaayenede ii şeyler duyarım..
gözünüz aydınnn
olmaz mıbenim sol tarafımda bir kaç günlük sertlik bile varr
cnm ben şuan özelde sigortasız çalışıyorum haziran gibi memur ataması var büyük ihtmalle olucak temmuz sonu gibide işe başlıcam ve doğuma 3 ay kalıcak izinden yararlanamaycakmıyım ben 8 hafta önce 8 hafta sonra izin oluyor ya
bende zaten 3 aylık gibi göbek var cnm az tombiğimde daha şişmesin benim yaa doğuma top gibi olurum o zman :)))))
o gün eşimle benim cok canımız sıkıldı..ilk gittiğim dr. randevum var 14ünde onu bekliyorum..hayır belki erken kalp atışı için ama pat diye olumsuzluk söylenmez ki..umarım 14ündeki muaayenede ii şeyler duyarım..
içim rahatladı zaten sor süreç karnım şişiyo bi yandan pantolonlarım sıkmaya başladı çok değişik şeylermiş :))
canım ben şikayet etsem hemen anlarlar niye bugüne kadar değilde şimdi inan akşama kadar leş gibi oluyorum sigara kokusu üstüme sinmiş az mide bulantımı tetikliyo
anlasınlar ya da insan olsunlarbi ara dolaşıyo dediler üst katlarda falan ama nedense bizim kata kimse gelmedi herkes içiyo kafasına göre
bende yok öyle bişey ama ben de burda şunu çok duydum canım;işte satıma yetişmeme 3 gün kaldı, 1 gün kaldı falan diyorlar hep?redcim cimeka arkadaşımız satına göre ilerlemiyor..
geç döllenme olduğu için dr u ona 10 gün sonrasına sat ayarladı ultrasyona göre..
çok iyi açıklamışsın cnm ama ben herşeyi geçtim resme takıldım
ya kzıalr bencede sıkayet edın sıgara cok onemlı bebıslerınızı etkılıyor bendne soylemesıbizde öyle bişey yok canım akşama kadar bilgisayar başında çizim yapıyorum kimsede karışmıyor çok şükür ama anlayışsız olmaları üzüyor beni gidip şikayet edesim geliyor sigortasız işçi çalıştırıyorlar kapalı yerde sigara içiyorlar
merhaba, benim 1,72 boyum ve 68 kilom, sen diyetisyen.e mi gidiyorsun? yoksa kendin mi dikkat ediyosun..senle sat.ımız aynıydı sanırım 6+0 da göremedim kalp atışını sen gördün mü?
Niye yararlanamayasın ki?? Yararlanmak istersen 1 ay çalışıp 32. haftadan itibaren izin alırsın. Yok erteleyim dersen de 37. haftaya kadar çalışıp 5 haftanı doğum sonrasına ertelersin. Ki ben muhtemeen öyle yapıcam. Oğlumda şu domuz gribi tantanası vardı mecburen 32. haftada ayrılmıştım. Ama şimdi bir sıkıntım olmazsa 37de ayrılıcam inş. Doğum sonrası daha çok ihtiyaç oluyor izne..
bende yok öyle bişey ama ben de burda şunu çok duydum canım;işte satıma yetişmeme 3 gün kaldı, 1 gün kaldı falan diyorlar hep?
canım belimiz kalınlaşıyor ve rahmimiz büyüyor o yüzden pantolonlarımız sıkmaya başladı..
benim hamile öncesi bol gelen pantolonlarım şimdi üzerime oturuyor ve ben 4 kilo vermeme rağmen..
ben kendimi şimdiden alıştırmaya çalışıyorum..ilk 4 ayda kilo almamak için uğraşıyorum..
zaten kilolu hamile kaldım top gibi olmak istemiyorum
off aynenn bacaklar yüz falan herşeyim aynı göbek aldı başını gidiyoo :)))
dikkat edelim canım doğumdan sonra uğraşırız kilolarla o zaman benim iştahım yerinde ama yememeye çalışıyorum
walla benim doktorum 5 kiloyla hamileliği bitirenler war dedi de ben pek tınlamadım imkansız benim için o ben bi 15 alırım :)) sen tam ne kadarlıksın ? ben 20 martta doktora gittiğimde 2 ay 3 günlük olcaz yani tam 9 haftalık ne değişiklikler olcak acaba bebişte çok merak ediyorum
benim canım zaten yemek yemek istemiyo onun için süt peynir yeşil sebzeler bunları yiyorum ama genede cıkıyo göbiş :) neyse bacakları falan koruyalım en azından göbişi halletcez bi şekilde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?